εννοειται rafale ιδιως αν μας δωσουν την εκδοση που λενε!Maspoli έγραψε: 12 Σεπ 2020, 22:56Τα gripen είναι υπέροχα VFM αεροσκάφη αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα Rafale. ΚΑΜΙΑ. Τα f-35 είναι μια μαλακία που είναι μόνο για fashion victims, για κάτι τύπους σαν τις ηλιθιες που πάνε στο my shopping star. A, και για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για να κάνουν τσιμπούκια στους Αμερικανους πάρα για την αποτελεσματικότητα της αεροπορίας τους. Η μόνη αεροπορία εκτός ΗΠΑ που δικαιολογείται να τα χρειάζεται πραγματικά, είναι η Ισραηλινή.Κόκκορας έγραψε: 12 Σεπ 2020, 22:47τα gripen σουηδικα ειναι, θα βγαλουν καμια ...φρεγατα οι σουηδοι στην ανατολικημεσογειο; μονο αεροπλανα θαπαιρναμεpanos291 έγραψε: 12 Σεπ 2020, 22:37.
Για τα rafale, δεν μπορω να πω το ιδιο μια που στα λεφτα τους και κατι ακομη ακομη θα παιρναμε f35, στην κατηγορία τους δε υπαρχει και το gripen που ειναι εξαιρετικο αεροπλανο και πολυ φτηνότερο , οπως και τα viper.
ε τα rafμια χαρα ειναι!και εκτος απο μια χαρα ειναι και δυο τρομαρες...βγαινει και κανα ντε γκωλ
με γαλλια εχεις ολο το πακετο,διπλωματια,μαχητικα,πετρελαια
επισης δεν υπαρχει πιστευω περιπτωση να μην παρουμε αμερικανικα οπλα!
πιθανοτατα γι αυτο η μοιρα rafale ειναι στα 18σκαφη μολις
Η απόκτηση των Rafale είναι πλήρως ορθολογική απόφαση. Καλύτερα θα ήταν 24 αντί 18 (12+12) αλλά και 18 καλά είναι.
Για το ναυτικό έχω πει τη γνώμη μου.
αλλα τα f 35 αχρηστα δεν τα λες!
εξαρταται τι φορανε
οπως εξαρταται και η συνεργασια με τα ρανταρ εδαφους πιθανον
δεν εχω ιδεα το ιχνος του ενος και του αλλου απεναντι στα s400 (παντως δεν πρεπει να τους δωσαν πυραυλους 400 χλμ!ακουω δοθηκαν μεχρι 250))και αν και ποτε αυτο ανιχνευεται(διοτι περι αυτου προκειται,για να μιλαμε συγκεκριμενα)
δεν το εχω ψαξει
και δεν ειμαι και βεβαιος πως μπορουμε να βρουμε αξιοπιστη πληροφορηση
μιλαμε για τα s400 της ρωσιας
και τα f35 της αμερικης
ο λογος που δεν δοθηκαν στην τουρκια ειναι ακριβως για να μην πεσουν σε λαθος χερια οπου θα μπορουσαν να ξεκλειδωσουν δυνατοτητες σε τεχνοκρατες του συστηματος για την καλυτερη αντιμετωπιση τους