Η Κύπρος έχει πυραύλους αλλά δεν έχει αεροπορία.
Με άμεσο αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να τους καταστρέψουν τα αεροπλάνα.
Για χώρες που δεν έχουν αεροπορία ίσως αν υπήρχαν εγκαταστάσεις στις ακτές που να έστελναν τορπίλες σαν έκπληξη ,εκεί που δεν το περιμένουν; Άσε που θα ήτανε δύσκολα να τις βρούνε τα αεροπλάνα για να τις καταστρέψουν;
Το ίδιο και στο αιγαίο.
Μάλλον δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Αυτό το όπλο έπρεπε να το αναπτύξουμε και μόνοι μας.
Σύστημα άμυνας του Αιγαίου από Ελληνικά χέρια.
Ταιριάζει γάντι για τις θάλασσες μας.
Μετά ας έβγαινε πλοίο Τούρκικο χωρίς άδεια μέσα σε δικά μας νερά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Θα χρειαστεί και γραμμή υποστήριξης γι' αυτά. Οπότε μάλλον με 18 δεν θα βαρύνει πολύ τον προϋπολογισμό. Σταδιακά αν αποσύρουν τα mirage, ίσως μπούν περισσότερα.
Καλός αριθμός είναι πάντως για τώρα, κατά την άποψή μου. 2 scalp το καθένα. Και ειδικά τα Meteor είναι game changer. Πολύ ανώτερο του AMRAAM.
Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2020, 21:29
Ναι δεν είναι αρκετά γρήγοροι σαν τον σύριζα.
Εγώ έχω να πω ότι αυτά που βλέπουμε σήμερα δεν είχαν συμβεί ούτε κατά διάνοια με Ποκοπίκο.
Τώρα τρώτε το τουρκικό παπάρι μέχρι την ρίζα και μας λέτε ναι αλλά με Ποκοπίκο...
Περιμένουμε να δούμε σε πόσους μήνες και με πόσες υπερτιμολογήσεις θα παραγγείλουν τα τζιμάνια που ψήφισες.
Ήταν μάγκας ο ποκοπικο κι επαιζε στα δάχτυλα τον σουλτάνος.
Αυτο δεν λες;
Με σύριζα θα συνέχιζαν οι καραβιες στα νησιά, ο Έβρος θα είχε περισσότερους διερχόμενο κι απ τα φανάρια Πανεπιστημίου-Βάση. Σοφίας και οι σχέσεις με την Τουρκία θα ήταν άριστες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Αυτό το όπλο έπρεπε να το αναπτύξουμε και μόνοι μας.
Σύστημα άμυνας του Αιγαίου από Ελληνικά χέρια.
Ταιριάζει γάντι για τις θάλασσες μας.
Μετά ας έβγαινε πλοίο Τούρκικο χωρίς άδεια μέσα σε δικά μας νερά.
Δεν είμαι σίγουρος οτι γίνεται, με δεδομένο οτι θα μπορείς να το εκτοξεύσεις μόνο από συγκεκριμένα σημεία. Πχ, σκέψου σε πόσες ακτές της Ελλάδας υπάρχουν ξέρες, ύφαλοι, κλπ. Θα εκτόξευες απ' την ακτή και θα χτυπούσε σε ύφαλο ή στην ξέρα. Πρέπει να έχεις ακτές που απλά βαθαίνουν απότομα, και συνεχίζουν έτσι. Ενώ με πυραύλους δε χρειάζεται να σκεφτείς κάτι τέτοιο. Ακόμα καλύτερα αν εκτοξεύεις από αεροπλάνο, όπου το ύψος και η αρχική ταχύτητα του αεροσκάφους συμβάλουν σε αύξηση του βεληνεκούς του πυραύλου.
'Εχουν περάσει ήδη δέκα μήνες από την συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης.
Ναι δεν είναι αρκετά γρήγοροι σαν τον σύριζα.
με συριζα σε δωδεκα ωρες το χαμε διωξει το ερευνητικο.
με νδ κλενουμε 2 μηνες και πανηγυριζετε .
επρπε να αρκεστεις στην πρωτη φαπα. ζητησες δευτερη. ελαβες
Δεν μας είπατε το κόλπο όμως.....
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων