!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
-
the comet the course the tail
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
έχω άδικο;
Δουλειά της μάνας του ως ένα σημείο και ως μια ηλικία. Από 'κει και πέρα αναλαμβάνει η γυναίκα του.
Όπως και προστάτης της κοπέλας είναι ο πατέρας της, και μετά αναλαμβάνει ο άνδρας της.
Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Και ο άνδρας χωρίς τη γυναίκα είναι μισός άνθρωπος, και η γυναίκα χωρίς τον άνδρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εκπρόσωπό της σε όρισε? Μπάααα...the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:00κάτσε στα ΑΒΓΑ σου...Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 22:55Δουλειά της γυναίκας είναι να βάζει τον άντρα στο σωστό δρόμο όταν αυτός ξεστρατίζει. Τεσπα, όπως και να 'χει, τέτοιους θέλεις, τέτοιους έχεις.
Αλλά μετά μην ακούσω "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια" κι άλλα φεμιναζιστικά.άσε την Naida...
Αν θέλει θα μου πεί εκείνη. Εσύ τί μιλάς?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 11 Σεπ 2020, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εσύ όχι. Αλλά η δουλειά της μάνας να βάζει το παιδί στον ίδιο δρόμο
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ψυχεδέλεια χωρίς ελεσντί. Μια χαράKauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:09Δουλειά της μάνας του ως ένα σημείο και ως μια ηλικία. Από 'κει και πέρα αναλαμβάνει η γυναίκα του.
Όπως και προστάτης της κοπέλας είναι ο πατέρας της, και μετά αναλαμβάνει ο άνδρας της.
Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Και ο άνδρας χωρίς τη γυναίκα είναι μισός άνθρωπος, και η γυναίκα χωρίς τον άνδρα.
Εγώ που νόμιζα ότι ο Τσίπρας θα το λεγκαλίσει.enaon έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:24 της αφέλειας γίνεται στο νήμα.
ποιος είναι πιο αφελής, ο χελώνος που κάνει κομπλιμέντο δημοτικού, εσύ που μοιάζει να απαντάς στα σοβαρά, ή εγώ που θέλω να ρωτήσω αν αλήθεια απαντάς στα σοβαρά;![]()
-
θέλω να την προστατέψω από πονηρά αβγά, μην ξεστρατίσει...Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:10Εκπρόσωπό της σε όρισε? Μπάααα...the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:00κάτσε στα ΑΒΓΑ σου...Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 22:55
Δουλειά της γυναίκας είναι να βάζει τον άντρα στο σωστό δρόμο όταν αυτός ξεστρατίζει. Τεσπα, όπως και να 'χει, τέτοιους θέλεις, τέτοιους έχεις.
Αλλά μετά μην ακούσω "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια" κι άλλα φεμιναζιστικά.άσε την Naida...
ολόκληροι είμαστε όλοιKauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:09 Δουλειά της μάνας του ως ένα σημείο και ως μια ηλικία. Από 'κει και πέρα αναλαμβάνει η γυναίκα του.
και ευλογία είναι να θέλουμε τους άλλους, όχι να τους χρειαζόμαστε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Μη μου γαμάτε τα vybez
Επαναστάτη της φακής....the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:12θέλω να την προστατέψω από πονηρά αβγά, μην ξεστρατίσει...Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:10Εκπρόσωπό της σε όρισε? Μπάααα...
Α καλά σώθηκες τώρα. Αυτός έλεγε να συμμορφωσει εμένα κι εγώ θα έβαζα αυτόν στον ίσιο δρόμο;Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 22:55
Δουλειά της γυναίκας είναι να βάζει τον άντρα στο σωστό δρόμο όταν αυτός ξεστρατίζει. Τεσπα, όπως και να 'χει, τέτοιους θέλεις, τέτοιους έχεις.
Αλλά μετά μην ακούσω "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια" κι άλλα φεμιναζιστικά.
Αν και δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μου για εθισμό στον τζόγο. Δεν έτυχε να δώσω και βάση. Δεν ξέρω αν καταλάβαινα κάτι μπορεί και να τον πιεζα να πάρει άλλη στροφή.
Επίσης ποτέ δεν είπα όλοι οι άντρες είναι γουρούνια. Οι πατριαρχικές αντιλήψεις είναι πρόβληματικές. Όχι οι άνδρες σαν φύλο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
καλώς τον επαλίτη... βγήκε απ' την τρύπα του... σύρε ρε...Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:14Επαναστάτη της φακής....the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:12θέλω να την προστατέψω από πονηρά αβγά, μην ξεστρατίσει...Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:10
Εκπρόσωπό της σε όρισε? Μπάααα...
Ποιος είναι ρε μλκ;the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:16καλώς τον επαλίτη... βγήκε απ' την τρύπα του... σύρε ρε...Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:14Επαναστάτη της φακής....the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:12
θέλω να την προστατέψω από πονηρά αβγά, μην ξεστρατίσει...
(κι όχι με τη Νάιδα που είναι και φυσικό;
Νομίζω πως θέλουμε κάτι που χρειαζόμαστε, εκτός αν δεν έχουμε καταφέρει να βάλουμε τις ανάγκες μας σε σειρά. Τεσπα.νύχτα έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:12ολόκληροι είμαστε όλοιKauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:09 Δουλειά της μάνας του ως ένα σημείο και ως μια ηλικία. Από 'κει και πέρα αναλαμβάνει η γυναίκα του.
και ευλογία είναι να θέλουμε τους άλλους, όχι να τους χρειαζόμαστε
Ο καθένας έχει τις απόψεις του, χάρηκα που ανταλλάξαμε απόψεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
με τον Στύγιος την έχει δει... τεσπά...Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:18Ποιος είναι ρε μλκ;the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:16καλώς τον επαλίτη... βγήκε απ' την τρύπα του... σύρε ρε...Και γιατί την είδε μαζί σου;
(κι όχι με τη Νάιδα που είναι και φυσικό;)