!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Σιγά μην ερχόταν. Κάναμε όμως ένα πρώτο βήμα συμφιλιωσης σε ουδέτερο χώρο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κυκλοφορεί ίωση γαστρεντεριτιδας πάντως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πω πω και βρωμάνε από αυτά. Ελπίζω να μην είσαι με κόσμο και τους μποχαδιαζεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλό είναι οι συμφιλιώσεις με τέτοιους τύπους να μη γίνονται.Naida έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:03Σιγά μην ερχόταν. Κάναμε όμως ένα πρώτο βήμα συμφιλιωσης σε ουδέτερο χώρο![]()
Τέτοιου είδους άτομα είναι εγωπαθή και τοξικά, και μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ειναι κακός μωρέ, ψυχούλα είναι. Απλά έχει κάποια σκάλωματα και αρπάζει εύκολα και γίνεται μαλάκας.Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:23Καλό είναι οι συμφιλιώσεις με τέτοιους τύπους να μη γίνονται.
Τέτοιου είδους άτομα είναι εγωπαθή και τοξικά, και μόνο ζημιά μπορούν να κάνουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
πες ότι σου ήρθε περίοδος και πονάει η κοιλίτσα σου.Naida έγραψε: 11 Σεπ 2020, 19:30Και τώρα νιώθω οφ. Και θέλω να κάτσω μπαλκόνι, στην προεδρική καρέκλα, να τρώω καρπούζι, να ακούω μουσική και να σας πρήξω. Αλλά τι δικαιολογία να βρω; ε; ξέρεις εσύ μήπως;
Δεν γινόταν ήξερε ποτε ήμουν. Είπα την αλήθεια, ότι είμαι κομμάτια. Ναι ναι λέει κάτσε να ξεκουραστείς υα τα πούμε αύριο. Πόσο γλυκός άνθρωπος είναι μωρέεεεε.the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:41πες ότι σου ήρθε περίοδος και πονάει η κοιλίτσα σου.Naida έγραψε: 11 Σεπ 2020, 19:30Και τώρα νιώθω οφ. Και θέλω να κάτσω μπαλκόνι, στην προεδρική καρέκλα, να τρώω καρπούζι, να ακούω μουσική και να σας πρήξω. Αλλά τι δικαιολογία να βρω; ε; ξέρεις εσύ μήπως;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
γλύκαςNaida έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:46Δεν γινόταν ήξερε ποτε ήμουν. Είπα την αλήθεια, ότι είμαι κομμάτια. Ναι ναι λέει κάτσε να ξεκουραστείς υα τα πούμε αύριο. Πόσο γλυκός άνθρωπος είναι μωρέεεεε.the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:41πες ότι σου ήρθε περίοδος και πονάει η κοιλίτσα σου.Naida έγραψε: 11 Σεπ 2020, 19:30
Και τώρα νιώθω οφ. Και θέλω να κάτσω μπαλκόνι, στην προεδρική καρέκλα, να τρώω καρπούζι, να ακούω μουσική και να σας πρήξω. Αλλά τι δικαιολογία να βρω; ε; ξέρεις εσύ μήπως;![]()
Πράγματι. Ωραίος άνθρωπος. Ήσυχος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όπως τα περιέγραψες, σκατοψυχούλα μου φαίνεται. Τεσπα, όπως σου είπα, είσαι αφελής.Naida έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:28Δεν ειναι κακός μωρέ, ψυχούλα είναι. Απλά έχει κάποια σκάλωματα και αρπάζει εύκολα και γίνεται μαλάκας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν είμαι αφελής. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω κάποιον σκατοψυχο επειδή είναι πχ οξυθυμος ή επειδή έχει κάποια βίδα πολύ σφιχτή.Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:01Όπως τα περιέγραψες, σκατοψυχούλα μου φαίνεται. Τεσπα, όπως σου είπα, είσαι αφελής.Naida έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:28Δεν ειναι κακός μωρέ, ψυχούλα είναι. Απλά έχει κάποια σκάλωματα και αρπάζει εύκολα και γίνεται μαλάκας.Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:23
Καλό είναι οι συμφιλιώσεις με τέτοιους τύπους να μη γίνονται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...