Ότι η κόρη μου η μεγάλη είναι 10. Η μόνη διαθέσιμη ηλικία είναι του γιου μου που είναι μεγάλος και αυτόν εννοεί. Γελάει από κόμπλεξ. Ομοφοβία ξέρεις.Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 08 Σεπ 2020, 22:51πού είναι το αστείο τέντυμπόι να γελάσουμε και εμείς![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιόν θα ήθελες για πεθερό σου, και κουνιάδο σου;
Re: Ποιόν θα ήθελες για πεθερό σου, και κουνιάδο σου;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Custom_F έγραψε: 18 Ιουν 2020, 14:50 Ανοιξτε και ενα που να προτεινετε γαμπρο στον αλλο.
Να του παει πχ η κορη του τον (ποιος ειναι απο πανω...) sysex!
ή ποιον θα θελατε να σας φερει ή τι θα κανατε αμα σας εφερνε τον... καποιον!
Βεβαια ισως να πρεπει να εχετε και κορη για να μπειτε στο μουντ...
Έχω 2 ,αλλά είναι μικρές ,3 χρόνων και 1 . Δεν δύναμαι να βοηθήσω .
-
the comet the course the tail
viewtopic.php?p=1479143#p1479143Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 08 Σεπ 2020, 22:51πού είναι το αστείο τέντυμπόι να γελάσουμε και εμείς![]()
- Μη μου γαμάτε τα vybez
the comet the course the tail έγραψε: 08 Σεπ 2020, 23:07viewtopic.php?p=1479143#p1479143Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 08 Σεπ 2020, 22:51πού είναι το αστείο τέντυμπόι να γελάσουμε και εμείς![]()
- hellegennes
Κουνιάδους τον Σενέκας, τον ST48410, τον enterprise-psi και τον Yochanan και πεθερό τον Chainis ή τον Beria, που είναι και γερόντια.Cavaliere έγραψε: 17 Ιουν 2020, 17:26 Εγώ θα ήθελα να έχω πεθερό τον ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ και κουνιάδο τον Ασέβαστος επειδή είναι χαλαροί και ψύχραιμοι, δεν έχουμε ακρότητες και μεγαλοστομίες. Δεν θα ήθελα ας πούμε τον Beria, θα ένιωθα πολύ κάτω από κριτική, να με βλέπει να λέω πως παίζω μπαρμπούτι και κάνω τον γιο μου Α.Ε.Κ., και θα κοιτούσε εκτελώντας μια δύσκολη άσκηση γιόγκα, ούτε τον Αγις κουνιάδο, ενώ θα κάναμε καλή παρέα, θα έλεγε κανένα χαμουτζήδικο και θα πέφταν τηγανιές μαντεμένιες, και θα κυκλοφορούσαμε με σαρίκι χότζα για βδομάδες.
Αν παντρευόμουν δεύτερη φορά, θα ήθελα κουνιάδο τον elchav για να το αντέξω και πεθερό τον perseus για να μου θυμίζει τι μαλακία πήγα κι έκανα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-ΓΙέ μου πότες θα παντρευτείς να χαρω εγγονακια πριχου κλεισω τα μαθια μου; Την Μαριγώ του κυρ-Παντέλη δεν την εθές;Χαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2020, 22:57Ότι η κόρη μου η μεγάλη είναι 10. Η μόνη διαθέσιμη ηλικία είναι του γιου μου που είναι μεγάλος και αυτόν εννοεί. Γελάει από κόμπλεξ. Ομοφοβία ξέρεις.Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 08 Σεπ 2020, 22:51πού είναι το αστείο τέντυμπόι να γελάσουμε και εμείς![]()
-Μανα δεν τη θέλω τη Μαριγούλα.
-Και ποιάνε θες επιτέλους;
-Μάνα θελω τον Μανωλιό του Χαοτικού.
-Τι;; ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ο perseus είναι ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2020, 02:47Αν παντρευόμουν δεύτερη φορά, θα ήθελα κουνιάδο τον elchav για να το αντέξω και πεθερό τον perseus για να μου θυμίζει τι μαλακία πήγα κι έκανα.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Κι εγώ τον αγαπώ, αλλά θα μου έπρηζε τα ούμπαλα για πολιτικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι του 1980, εσύ πότε πρόλαβες και το άκουσες;Yochanan έγραψε: 09 Σεπ 2020, 02:50-ΓΙέ μου πότες θα παντρευτείς να χαρω εγγονακια πριχου κλεισω τα μαθια μου; Την Μαριγώ του κυρ-Παντέλη δεν την εθές;Χαοτικός έγραψε: 08 Σεπ 2020, 22:57Ότι η κόρη μου η μεγάλη είναι 10. Η μόνη διαθέσιμη ηλικία είναι του γιου μου που είναι μεγάλος και αυτόν εννοεί. Γελάει από κόμπλεξ. Ομοφοβία ξέρεις.Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 08 Σεπ 2020, 22:51
πού είναι το αστείο τέντυμπόι να γελάσουμε και εμείς![]()
-Μανα δεν τη θέλω τη Μαριγούλα.
-Και ποιάνε θες επιτέλους;
-Μάνα θελω τον Μανωλιό του Χαοτικού.
-Τι;; ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ;
με τιμάςhellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2020, 02:47
Αν παντρευόμουν δεύτερη φορά, θα ήθελα κουνιάδο τον elchav για να το αντέξω και πεθερό τον perseus για να μου θυμίζει τι μαλακία πήγα κι έκανα.
α)γιατί να παντρευτείς δεύτερη φορά;
β)αυτό θα σήμαινε ότι θα έχω και εγώ πεθερό τον Περσέα; καλά θα πήγαινε αυτό...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Μένα κανείς;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2020, 02:47Κουνιάδους τον Σενέκας, τον ST48410, τον enterprise-psi και τον Yochanan και πεθερό τον Chainis ή τον Beria, που είναι και γερόντια.Cavaliere έγραψε: 17 Ιουν 2020, 17:26 Εγώ θα ήθελα να έχω πεθερό τον ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ και κουνιάδο τον Ασέβαστος επειδή είναι χαλαροί και ψύχραιμοι, δεν έχουμε ακρότητες και μεγαλοστομίες. Δεν θα ήθελα ας πούμε τον Beria, θα ένιωθα πολύ κάτω από κριτική, να με βλέπει να λέω πως παίζω μπαρμπούτι και κάνω τον γιο μου Α.Ε.Κ., και θα κοιτούσε εκτελώντας μια δύσκολη άσκηση γιόγκα, ούτε τον Αγις κουνιάδο, ενώ θα κάναμε καλή παρέα, θα έλεγε κανένα χαμουτζήδικο και θα πέφταν τηγανιές μαντεμένιες, και θα κυκλοφορούσαμε με σαρίκι χότζα για βδομάδες.
ΡΕΑΝΤΕΜΟΥΣΤΟΔΙΑΟΛΟ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
λυπάμαι
- Dwarven Blacksmith
Μήπως να διευρύνεις λίγο τον κύκλο σου;Cavaliere έγραψε: 09 Σεπ 2020, 02:56Ο perseus είναι ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2020, 02:47Αν παντρευόμουν δεύτερη φορά, θα ήθελα κουνιάδο τον elchav για να το αντέξω και πεθερό τον perseus για να μου θυμίζει τι μαλακία πήγα κι έκανα.
Καλός είναι ο Περσέας ρε. Λίγο χαζός μόνο όπως όλοι οι αντικομμουνιστές άλλωστε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 90 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 9 Απαντήσεις