Πως είναι σίγουρος ότι νέα μόλυνση και όχι επανενεργοποίηση της υπάρχοντος;jason έγραψε: 08 Σεπ 2020, 12:52Απ τα τεστStalker έγραψε: 08 Σεπ 2020, 12:50Ότι έχει πάλι κορονοϊό πως το καταλαβαίνετε;jason έγραψε: 08 Σεπ 2020, 12:44
Δεν τρολαρω καθόλου, με τα μάτια μου τον βλέπω
Το επικίνδυνο είναι που διάβασα πάνω ότι έχεις ανοσία πλέον
Μα δεν πεθαίνεις από κορωνοιο, από τις κυτοκινες που ανεβάζει ο οργανισμός πεθαίνεις, απ τον θρόμβο που θα δημιουργηθεί
Βγήκε θετικός
Μετά 1 μήνα αρνητικός
Μετά ξανά θετικός
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Σιδερένιος Λέπο 
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ποιο απο τα 2 ειναι χειροτερο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Νομίζω η δεύτερη περίπτωση η χειρότερη, αφού δηλώνει πως ο ιός παραμένει σε λανθάνουσα κατάσταση στον οργανισμό, ποιος ξέρει για πόσο χρονικό διάστημα.
Ενώ στην πρώτη περίπτωση και με λίγη προσοχή μπορεί να αποφευχθεί η επαναμόλυνση.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ειναι όπως το παρκάρισμα στις οδούς με τους μονούς/ζυγούς μήνες.jason έγραψε: 08 Σεπ 2020, 12:52Απ τα τεστStalker έγραψε: 08 Σεπ 2020, 12:50Ότι έχει πάλι κορονοϊό πως το καταλαβαίνετε;jason έγραψε: 08 Σεπ 2020, 12:44
Δεν τρολαρω καθόλου, με τα μάτια μου τον βλέπω
Το επικίνδυνο είναι που διάβασα πάνω ότι έχεις ανοσία πλέον
Μα δεν πεθαίνεις από κορωνοιο, από τις κυτοκινες που ανεβάζει ο οργανισμός πεθαίνεις, απ τον θρόμβο που θα δημιουργηθεί
Βγήκε θετικός
Μετά 1 μήνα αρνητικός
Μετά ξανά θετικός
Μηπως εχει βγει θετικος 3 σερι φορες σε τεστ ελεγχου που γινεται για να διαπιστωθει αν εχει ιαθει πληρως;
εντιτ, τωρα διαβασα που εγραψες αυτο
Ακομα και ετσι, δεν προκυπτει οτι εχει κολλησει 3 φορες. Το πιθανοτερο ειναι να εδωσε λαθος αποτελεσμα το δευτερο τεστ.
Winter is coming
Τοτε θα τον εβγαλε θετικο, χωρις να ειναι απαραιτητο οτι την εποχη που εκανε το τεστ νοσουσε απο τον ιο.
Και σιγουρα δεν βγαινει το συμπερασμα απο μια τετοια διαδικασια οτι εχει κολλησει 3 φορες.
Winter is coming
- hellegennes
Σιγά μην είχε κολλήσει τρεις φορές. Εκτός από σούπερ άτυχος, σουρωτήρι θα ήταν το ανοσοποιητικό του. Θα είχε πεθάνει από απλό κρύωμα 30 φορές ως τώρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Ο πρώτος νεκρός
όλα θα περάσουν, υπομονή
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- hellegennes
Lepo, ήσουν άθεος ή απλά άθρησκος πριν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βγήκε θετικός Αγγλία, μετά από καιρό ήρθε Ελλάδα, πέρασε τεστ βγήκε αρνητικός
Μια βδομάδα Ελλάδα αισθανόταν μια χαρά
Μετά ένα βραδυ αρχισε να δυσκολευεται να αναπνεύσει
Τεστ, θετικός
Εντωμεταξύ εγώ γιατρός δεν είμαι αλλά μου τα έχουν εξηγήσει, ας τα πει ένας γιατρός εδώ μέσα τι παθαίνεις, γιατί οι πολλοί νομίζουν ότι πεθαίνεις από covid
Μια βδομάδα Ελλάδα αισθανόταν μια χαρά
Μετά ένα βραδυ αρχισε να δυσκολευεται να αναπνεύσει
Τεστ, θετικός
Εντωμεταξύ εγώ γιατρός δεν είμαι αλλά μου τα έχουν εξηγήσει, ας τα πει ένας γιατρός εδώ μέσα τι παθαίνεις, γιατί οι πολλοί νομίζουν ότι πεθαίνεις από covid
Σουρωτήρι έχει γίνει τώρα το ανοσοποιητικό τουhellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2020, 16:19 Σιγά μην είχε κολλήσει τρεις φορές. Εκτός από σούπερ άτυχος, σουρωτήρι θα ήταν το ανοσοποιητικό του. Θα είχε πεθάνει από απλό κρύωμα 30 φορές ως τώρα.
Το χω ξαναπεί, τύπος γυμναστηρίου παλεύει να μιλήσει και να περπατήσει
- hellegennes
Μήπως ο φίλος σου έχει AIDS;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αλλά από τι πεθαίνεις;jason έγραψε: 08 Σεπ 2020, 16:24 Εντωμεταξύ εγώ γιατρός δεν είμαι αλλά μου τα έχουν εξηγήσει, ας τα πει ένας γιατρός εδώ μέσα τι παθαίνεις, γιατί οι πολλοί νομίζουν ότι πεθαίνεις από covid
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις