Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:39
Στη Θήβα δεν είναι το Κέντρο Εκπαίδευσης πυροβολικού;
Αυτός πως θα παρουσιαστεί στον Έβρο; Μην παει να σταματήσει τα 40 άρματα της Τουρκιάς;
Πρώτο φλέμα.
Θήβα, η πιο άσχημη πόλη που χω δει στη ζωή μου
Και προσφορά για φαντάρους, κωλομπαρο απ τις 4 το απόγευμα το πριβέ 10 ευρώ
Εγώ την έπεσα στην μπαργουμαν να χουμε και λίγο φλερτ και ήρθε μετά ένας και έφυγα
Επειδή τα πάντα είναι η εικόνα και επειδη μέχρι και η σημερινή κυβέρνηση έχει γαμηθει στα ρουσφέτια και τις ευνοϊκές μεταχειρισεις δεν θα γίνει αυτό. Απλά το παιδί θα τελειώσει εκεί πανω, δεν θα κάνει πολλές υπηρεσίες και κάθε βράδυ θα είναι εξοδουχος. Το πιθανότερο είναι να τον βάλουν και σε κάνα γραφείο γιατί άλλος σπουδασμένος δεν υπάρχει και όλα καλά. Σε 30 χρόνια θα μιλάμε για τον πρώτο πρωθυπουργό που απολύθηκε από τα σύνορα γιατί είχε υψηλό.αισθημα ευθύνης. Μάθετε μπαλιτσα...
Σίγουρα, σίγουρα. Γιατί φοβούνται μην τους καταγγείλουν οι συριζαίοι που θα είναι στο ίδιο φύλλο μεταθέσεων... Άραγε ποιος ξέρει καλύτερη μπαλίτσα...
Έχει στείλει αυτή την περίοδο κανένα παιδί ο Τσιπρας για να κάνουν μόκο; Γιατί δεν ξέρω τι έχεις στο κεφάλι σου, αλλά δεν έχουν ΟΛΟΙ τα ίδια μέσα. Και εδώ μιλάμε για την <<κορυφαια>> οικογένεια. ΤΟΠ επίπεδο. Στην δικιά μου θητεία αρκετοί είχαν από το οικογενειακό τους ισχυρά βύσματα από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για να πάρουν μια μετάθεση νωρίτερα από την ώρα τους ( γιατί εκεί που ήμασταν ούτως η άλλως σε 3 μήνες την παίρναμε όλοι λόγω μορίων). Ε έριξα πολύ γέλιο με αυτα τα παιδιά που ξενέρωσαν την ζωή τους για μετάθεση που δεν ήρθε ποτέ. Οπότε δεν είναι τόσο απλό.. Δεν θα συγκρίνεις πορτοκάλια με αρχιδια. Ο μικρός Μητσοτάκης από εκεί θα τελειώσει την θητεία του μια χαρά αν το θέλει για την εικόνα και θα περάσει και ζάχαρη. Τα υπόλοιπα ότι θα πάρει μεταθεση νωρις, ότι θα κάνει μεταπτυχιακό και δεν θα το μάθουμε είναι για ψεκασμενους
Πίπες. Έχουν εφημερίδες για να δικαιολογήσουν τα πάντα. Το χαρακτηριστικό της ολιγαρχίας είναι η μη ύπαρξη ευθιξίας...
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:39
Στη Θήβα δεν είναι το Κέντρο Εκπαίδευσης πυροβολικού;
Αυτός πως θα παρουσιαστεί στον Έβρο; Μην παει να σταματήσει τα 40 άρματα της Τουρκιάς;
Πρώτο φλέμα.
Έχουν καταργηθεί τα κέντρα. Όσοι υπηρετήσαμε σχετικά πρόσφατα κατευθείαν εκεί πάνω πήγαμε
Αν θες γράψε κάποια πράγματα για αυτό. Για εμένα που υπηρέτησα με το προηγούμενο σύστημα μου είναι κάπως ακατανόητο πώς λειτουργεί το καινούριο.
Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά πας σε κάποιο μεγάλο στρατόπεδο κοντά στην μονάδα που παρουσιαζεσαι, κατατάσσεσαι, παίρνεις ρούχα κτλ και φεύγεις κατευθείαν για μονάδα την ίδια μερα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Gewponos90 έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:43
Έχουν καταργηθεί τα κέντρα. Όσοι υπηρετήσαμε σχετικά πρόσφατα κατευθείαν εκεί πάνω πήγαμε
Αν θες γράψε κάποια πράγματα για αυτό. Για εμένα που υπηρέτησα με το προηγούμενο σύστημα μου είναι κάπως ακατανόητο πώς λειτουργεί το καινούριο.
Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά πας σε κάποιο μεγάλο στρατόπεδο κοντά στην μονάδα που παρουσιαζεσαι, κατατάσσεσαι, παίρνεις ρούχα κτλ και φεύγεις κατευθείαν για μονάδα την ίδια μερα
Αυτό εννοώ. Πώς λειτουργεί το σύστημα όταν πας κατευθείαν στη μονάδα; Πώς γίνεται η βασική εκπαίδευση;
Εγώ παρουσιάστηκα σε κέντρο, με εντάξανε σε ένα λόχο με περίπου 250 στρατιώτες και σε διμοιρία με περίπου 50 (5 διμοιρίες στο λόχο). Τις πρώτες μέρες έγινε ένα ξεκαθάρισμα με όσους πέρναν αναβολές και με τις υγειονομικές εξετάσεις. Κατά τα άλλα για τέσσερις εβδομάδες διαρκώς ασκήσεις ακριβείας, στρώσιμο κρεβατιού και παρέλαση. Αφού ορκίστηκα παρουσιάστηκα με άλλους 19 στη μονάδα μου. Στη μονάδα παρότι ανεκπάιδευτοι στα όπλα ήμασταν ας πούμε στρατιωτικοποιημένοι και έτοιμοι να ενταχθούμε. Η μονάδα μας έκανε ένα ΤΠΕΝ τριών εβδομάδων, πολύ πιο εντατικό από την εκπαίδευση στο κέντρο και μετά ειδικότητα δύο εβδομάδων.
zoltan έγραψε: 06 Σεπ 2020, 00:05
Αυτό εννοώ. Πώς λειτουργεί το σύστημα όταν πας κατευθείαν στη μονάδα; Πώς γίνεται η βασική εκπαίδευση;
Εγώ παρουσιάστηκα σε κέντρο, με εντάξανε σε ένα λόχο με περίπου 250 στρατιώτες και σε διμοιρία με περίπου 50 (5 διμοιρίες στο λόχο). Τις πρώτες μέρες έγινε ένα ξεκαθάρισμα με όσους πέρναν αναβολές και με τις υγειονομικές εξετάσεις. Κατά τα άλλα για τέσσερις εβδομάδες διαρκώς ασκήσεις ακριβείας, στρώσιμο κρεβατιού και παρέλαση. Αφού ορκίστηκα παρουσιάστηκα με άλλους 19 στη μονάδα μου. Στη μονάδα παρότι ανεκπάιδευτοι στα όπλα ήμασταν ας πούμε στρατιωτικοποιημένοι και έτοιμοι να ενταχθούμε. Η μονάδα μας έκανε ένα ΤΠΕΝ τριών εβδομάδων, πολύ πιο εντατικό από την εκπαίδευση στο κέντρο και μετά ειδικότητα δύο εβδομάδων.
Τι πρώτες μέρες κάνεις λίγα πράγματα. Εμείς είχαμε κάνει μια βολή, μια νυχτερινή πορεία, μια φορά λύσιμο δέσιμο όπλου και από εκεί και πέρα πρόβα για την ορκομωσία και άγιος ο Θεός. Μονίμως αυτό. Μετά τις άδειες ορκωμοσίας ξεκίνησε το ΣΠΕΝ, 3 βδομάδες εκπαίδευση πρωί και κάποιες μέρες και το απόγευμα.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.