Δεν ξέρω, αρχίζω να αμφιβάλω. Βλέπω ομοιότητες με το Κόμμα. Κλασικός σασταλεγάκιας ήταν κι αυτός, πόσο τυχαίο μπορει να είναι;Στύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:37'Έλα ,ο γέροντας ήταν ακριβώς ένα αγαθό γεροντάκι και κατά χάριν Θεού για μας τους χριστιανούς 'Άγιος, Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
BAN σε συντονιστή προβλέπεται;vatraxos έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:42Δεν ξέρω, αρχίζω να αμφιβάλω. Βλέπω ομοιότητες με το Κόμμα. Κλασικός σασταλεγάκιας ήταν κι αυτός, πόσο τυχαίο μπορει να είναι;
Ασφαλώς. Σκέφτεσαι να μπεις στην ομάδα;Στύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:45BAN σε συντονιστή προβλέπεται;vatraxos έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:42Δεν ξέρω, αρχίζω να αμφιβάλω. Βλέπω ομοιότητες με το Κόμμα. Κλασικός σασταλεγάκιας ήταν κι αυτός, πόσο τυχαίο μπορει να είναι;Στύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:37
'Έλα ,ο γέροντας ήταν ακριβώς ένα αγαθό γεροντάκι και κατά χάριν Θεού για μας τους χριστιανούς 'Άγιος, Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.![]()
Για μαλάκα ψάχνεις;
Σε χαλάει δηλαδή ένα εξτραδάκι; Μαζί με τα Βαρέα/Ανθυγιεινά πάει 0,90 το ποστ.
Σκέψου το!
Να σε υπολογιζουμε ρε μαλακα στη συραξη η το πιο κοντινο που εχεις πιασει σε σιδερικο ειναι το πιρούνι ?
Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:20δηλαδή είναι 3-4 φορές ισχυρότεροι από τους κουμπάρους?Fairfax έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:17 Με τους Αυστριακούς σωθήκαμε! Νομίζω ότι έχουν αεροπορία με 12 αεροπλάνα...
Γιατί να έχουν αεροπορία, ουδέτερη χώρα είναι? Διπλωματικά και οικονομικά είναι μια χαρά και χαλάνε τη σούπα στα καριολάκια στους γερμανούς. Μην ξεχνάς ότι τον φεβρουάριο έστειλαν κάτι ειδικοδυναμίτες και βοήθησαν να αποτραπεί η εισβολή. Δεν μας χρωστάνε και τίποτα εδώ που τα λέμε.
Mόλις κοίταξα έχοθν 15 eurofigther. Και αρκετά ελικόπτερα και μεταγωγικά.
Και κάτι ΤΟΜΑ αν θυμάμαι καλά που μπορεί να μην τα χρειάζονται.
Και φορτηγά σταγιερ.
Το βασικο όμως είναι η σιπλωματικη υποστήριξη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
δε θα γινει συραξη. μεχρι χλιαρο επεισοδιο και αυτο για αλλους λογους.Νon4me έγραψε: 05 Σεπ 2020, 00:16Να σε υπολογιζουμε ρε μαλακα στη συραξη η το πιο κοντινο που εχεις πιασει σε σιδερικο ειναι το πιρούνι ?
να με υπολογιζετε ομως αν..
εχω το ανανοβολο που ειναι σουπερ ατου.
σκαμε ομαδα με τον αρίστο. μπλακ οπς
Να το το ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητος πάλι.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:35 Δεν έχετε δουλειές, χρήματα να περάσετε το μήνα, να αγοράσετε τ΄ απαραίτητα για τα παιδιά σας, έχετε χάσει την υγειά σας, αλλά θα πάρετε 12 μεταχειρισμένα ,8 ολοκαίνουρια rafale και Stayer............. γιούπι!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Όλοι όσοι είναι να βοηθήσουν σε οτιδήποτε ευπρόσδεκτοι. Και ναι ξέρω ότι οι Αυστριακοί ήταν παρόντες στην μάχη του Έβρου.Chainis έγραψε: 05 Σεπ 2020, 00:18Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:20δηλαδή είναι 3-4 φορές ισχυρότεροι από τους κουμπάρους?Fairfax έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:17 Με τους Αυστριακούς σωθήκαμε! Νομίζω ότι έχουν αεροπορία με 12 αεροπλάνα...
Γιατί να έχουν αεροπορία, ουδέτερη χώρα είναι? Διπλωματικά και οικονομικά είναι μια χαρά και χαλάνε τη σούπα στα καριολάκια στους γερμανούς. Μην ξεχνάς ότι τον φεβρουάριο έστειλαν κάτι ειδικοδυναμίτες και βοήθησαν να αποτραπεί η εισβολή. Δεν μας χρωστάνε και τίποτα εδώ που τα λέμε.
Mόλις κοίταξα έχοθν 15 eurofigther. Και αρκετά ελικόπτερα και μεταγωγικά.
Και κάτι ΤΟΜΑ αν θυμάμαι καλά που μπορεί να μην τα χρειάζονται.
Και φορτηγά σταγιερ.
Το βασικο όμως είναι η σιπλωματικη υποστήριξη.
Τεστ iq για όλους τους ΚΚΕδες.
Ρωτήστε τους πως αντιμετωπίζει η Τουρκική επιθετικοτητα.
Όποιος σας πει κάτι διαφορετικό από την ταξική πάλη και την καταστροφή της αστικής τάξης κάντε τον πρωθυπουργό.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
test iq για νδκρατες: ποτε η χωρα μας εχασε εδαφη, επιρροη, αξιοπιστια, οικονομικη ευρωστια?
μονο με δεξια.
αν εισαι πατριωτης μην τους ξαναψηφισεις
μονο με δεξια.
Πότε έχασε εδάφη η χώρα μας;;;πήζον bot έγραψε: 05 Σεπ 2020, 01:04 test iq για νδκρατες: ποτε η χωρα μας εχασε εδαφη, επιρροη, αξιοπιστια, οικονομικη ευρωστια?
μονο με δεξια.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia