Βρήκε ανοιχτή την πόρτα από το νηπιαγωγείο και βγήκε έξω μόνο του
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2020, 16:50Βρήκε ανοιχτή την πόρτα από το νηπιαγωγείο και βγήκε έξω μόνο του, δε φταίμε εμείς, εμείς παίζουμε με όλα τα παιδάκια.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2020, 16:50Βρήκε ανοιχτή την πόρτα από το νηπιαγωγείο και βγήκε έξω μόνο του, δε φταίμε εμείς, εμείς παίζουμε με όλα τα παιδάκια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άσε τα γελάκια σύντροφε και απελευθέρωσε το γερμανικό χτήνος από τα μόνιμα δεσμά του.
Δεν είναι δυναμόν να αντιπροσωπεύεται ολόκληρη Γερμανία από αξιλμάριδες, μερκούρηδες και κουνουπίδια στο πχώρουμ μας.
Επίσης δεν είναι καλό να κάνουμε στους άλλους αυτό που δεν θέλουμε να μας κάνουν και από όσο θυμάμαι δεν σε έχω κλέψει ποτέ τα παιγνίδια σου εγώ.
.
.
M-2000-5 με Scalp θα εμπλακούν αρχικά με τους εκτοξευτήρες των S-400, τα F-16 θα περάσουν μετά για ένα "σκούπισμα" των ραντάρ με AGM-88 Harm.Nostalgia έγραψε: 04 Σεπ 2020, 16:05 Ενα μεγαλο ερωτημα για μενα ειναι το εξης: Εαν τελικα παμε σε πολεμο με την Τουρκια οπως ολα δειχνουν, θεωρω σιγουρο οτι θα ενεργοποιησει τους S-400, το μεγαλο ερωτημα ειναι, θα επιτρεψει η Αμερικη τα S-400 να ριχνουν F-16 ή θα αντιδρασει;
Το S-400 θεωρειται κορυφαιο, δεν θα ειναι ευκολο....Στύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 17:05M-2000-5 με Scalp θα εμπλακούν αρχικά με τους εκτοξευτήρες των S-400, τα F-16 θα περάσουν μετά για ένα "σκούπισμα" των ραντάρ με AGM-88 Harm.Nostalgia έγραψε: 04 Σεπ 2020, 16:05 Ενα μεγαλο ερωτημα για μενα ειναι το εξης: Εαν τελικα παμε σε πολεμο με την Τουρκια οπως ολα δειχνουν, θεωρω σιγουρο οτι θα ενεργοποιησει τους S-400, το μεγαλο ερωτημα ειναι, θα επιτρεψει η Αμερικη τα S-400 να ριχνουν F-16 ή θα αντιδρασει;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εσύ αγαπητέ μου γάτραχε μπορεί να χοροπηδάς από νούφαρο σε νούφαρο και να κοάζεις ευχαριστημένος, αλλά τα τούνελ (οχι βέβαια τούνελ από τη Ρόδο μέχρι την ηπειρωτική χώρα, που ειρωνικά λές), αλλά τα τούνελ μάχης έσκαψαν οι Κούρδοι σε περιοχές όπως η Ρας Αλ Αΐν, έκαναν τεράστια ζημιά στους Τούρκους και τους κατσαπλιάδες τους.
Μάλιστα είναι τόσο αποτελεσματικά, που ακόμα και οι Αμερικάνοι εκπαιδεύονται σε τέτοιου είδους πόλεμο. Φυσικά δε χρειάζεται να σου πώ εγώ τί ζημιά έπαθαν οι Αμερικάνοι ακριβώς απ' τη χρήση τούνελ στο Βιετνάμ.
Εδώ από Συρία:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το βεληνεκές όμως του Scalp είναι 500+ χλμ ( φήμες λένε για 600 ,αλλά είναι απόρρητο) ενώ αυτό των πυραύλων του S-400 από 200 έως 250χλμ.Nostalgia έγραψε: 04 Σεπ 2020, 17:07Το S-400 θεωρειται κορυφαιο, δεν θα ειναι ευκολο....Στύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 17:05M-2000-5 με Scalp θα εμπλακούν αρχικά με τους εκτοξευτήρες των S-400, τα F-16 θα περάσουν μετά για ένα "σκούπισμα" των ραντάρ με AGM-88 Harm.Nostalgia έγραψε: 04 Σεπ 2020, 16:05 Ενα μεγαλο ερωτημα για μενα ειναι το εξης: Εαν τελικα παμε σε πολεμο με την Τουρκια οπως ολα δειχνουν, θεωρω σιγουρο οτι θα ενεργοποιησει τους S-400, το μεγαλο ερωτημα ειναι, θα επιτρεψει η Αμερικη τα S-400 να ριχνουν F-16 ή θα αντιδρασει;
Εγώ να σε συμπληρώσω πως οι Αμερικανοί ήρθαν αντιμέτωποι με πολεμιστές σε τούνελ πρώτη φορά στο νησί Iwo Jima, εναντίον των Ιαπώνων.Kauldron έγραψε: 04 Σεπ 2020, 17:11
Εσύ αγαπητέ μου γάτραχε μπορεί να χοροπηδάς από νούφαρο σε νούφαρο και να κοάζεις ευχαριστημένος, αλλά τα τούνελ (οχι βέβαια τούνελ από τη Ρόδο μέχρι την ηπειρωτική χώρα, που ειρωνικά λές), αλλά τα τούνελ μάχης έσκαψαν οι Κούρδοι σε περιοχές όπως η Ρας Αλ Αΐν, έκαναν τεράστια ζημιά στους Τούρκους και τους κατσαπλιάδες τους.
Μάλιστα είναι τόσο αποτελεσματικά, που ακόμα και οι Αμερικάνοι εκπαιδεύονται σε τέτοιου είδους πόλεμο. Φυσικά δε χρειάζεται να σου πώ εγώ τί ζημιά έπαθαν οι Αμερικάνοι ακριβώς απ' τη χρήση τούνελ στο Βιετνάμ.
δεν βλεπω κανεναν ελεφαντα. ακουω, "ουγκ, γερμανοι κακοι" αλλα δεν ακουω τι κακο εχουν κανει. οτι θα κοιταζουν τα συμφεροντα τους ειναι αναμενομενο, ολοι αυτο κανουμε. το πως τα συμφεροντα τους ειναι αντιθετα με τα δικα μας δεν εχω δει ακομη.sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:41
Με κουράζετε πολύ ρε μαλάκες.
Δεν είναι λάθος οι χειρισμοί, αυτό είναι το πρόβλημα, για αυτό το μόρφωμα που έχουμε είναι ολόσωστοι, για την Γερμανία.
Είναι καλό πάντως που σιγά σιγά αρχίζετε και συγκρίνετε τον εαυτό σας με ταρίφες, είναι ένα βήμα προς την αυτογνωσία και αυτό.
Τέσπα, καταλαβαινεις εν τέλει ποιο είναι το πρόβλημα; Ο ελέφαντας στο δωμάτιο ρε δικέ μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Το οποιο σημαινει οτι μπορει να καταρριψει τον Σκαλπ. Δεν θα ειναι ευκολο....Στύγιος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 17:13Το βεληνεκές όμως του Scalp είναι 500+ χλμ ( φήμες λένε για 600 ,αλλά είναι απόρρητο) ενώ αυτό των πυραύλων του S-400 από 200 έως 250χλμ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ούτε πρόκειται να δεις ποτέ.Ασέβαστος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 17:17δεν βλεπω κανεναν ελεφαντα. ακουω, "ουγκ, γερμανοι κακοι" αλλα δεν ακουω τι κακο εχουν κανει. οτι θα κοιταζουν τα συμφεροντα τους ειναι αναμενομενο, ολοι αυτο κανουμε. το πως τα συμφεροντα τους ειναι αντιθετα με τα δικα μας δεν εχω δει ακομη.sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:41
Με κουράζετε πολύ ρε μαλάκες.
Δεν είναι λάθος οι χειρισμοί, αυτό είναι το πρόβλημα, για αυτό το μόρφωμα που έχουμε είναι ολόσωστοι, για την Γερμανία.
Είναι καλό πάντως που σιγά σιγά αρχίζετε και συγκρίνετε τον εαυτό σας με ταρίφες, είναι ένα βήμα προς την αυτογνωσία και αυτό.
Τέσπα, καταλαβαινεις εν τέλει ποιο είναι το πρόβλημα; Ο ελέφαντας στο δωμάτιο ρε δικέ μου.
.
.
να, εδω ας πουμε.Γαληνός έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:46 Η ΕΕ είναι οικονομική ζώνη.
Έτσι το θέλουν οι μεγάλοι. Πότε δεν υπήρξε ένωση κρατών.
Επομένως, είτε Τούρκος ζει εδώ είτε Έλληνας, δεν τους ενδιαφέρει.
Η Γερμανία η Γαλλία κλπ ως κράτη, τους ενδιαφέρει.
Η ΕΕ δεν έχει κανένα συμφέρον, πέρα από το ισχυρό ευρώ, τα μνημόνια κ την ελεύθερη κίνηση αγαθών και εργαζομένων (προς όφελος των κέντρο ευρωπαϊκών βιομηχανιών)
το ισχυρο ευρω, συμφερει ολους μας.
τα μνημονια ποιον ευνοουν;
η ελευθερη μετακινηση ειναι προς οφελος ολων, οχι μονο των βιομηχανιων.
Έχουμε περισσότερους σκάλπ απ' όσα βλήματα S-400 έχουν αυτοί. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί να γίνει μια χαρά επίθεση κορεσμού. Μπορούμε ακόμα και ΠΗΓΑΣΟΣ να χρσηιμοποιήσουμε, αν φτιάξουμε πολλά, για επιθέσεις "αυτοκτονίας" σε στόχους στις τουρκικές ακτές.Nostalgia έγραψε: 04 Σεπ 2020, 17:18Το οποιο σημαινει οτι μπορει να καταρριψει τον Σκαλπ. Δεν θα ειναι ευκολο....
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
δεν ξερω. να μαθω θελω.sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2020, 15:01
Μόνο οι ταρίφες πιστεύουν ότι η Γερμανία έχει υπερπλεονάσματα εις βάρος κρατών όπως η Ελλάδα.
Να ρώτα και τον σεβασμιώτατο να σε πει που ξέρει, πιο καλά κι από ταρίφα τα ξέρει αφτά αφού.
![]()
ποσα λεφτα μας εχει κλεψει η γερμανια; με ποιον τροπο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις