!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Ναι
41
53%
Όχι
37
47%

Σύνολο ψήφων: 78

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 09:59 Αφορμή στάθηκε η σκέψη του Άγιου, οτι όταν κάποιος ανακαλύψει την ηδονή της εξουσίας και του χρήματος, τότε ρίχνει το σεξ σε δεύτερη μοίρα.
Συμφωνείτε;

το σεξ a priori ειναι σε 2η και 3η και 4η και 16η μοιρα, κανεις δε παει σχολειο ή πανεπιστημιο για να ειδικευθει στο να κανει καλο σεξ, να διδαχθει πως να φλερταρει και να αγαπαει μια γυναικα, τον συνανθρωπο γενικοτερα..
σε ολη του τη ζωη απο μικρος εκπαιδευεται στο να μαζευει εφοδια για να βρει μια δουλιτσα που να βγαζει λεφταααα... και απο κει και περα αναλογως οτι κατσει.. κι αν δε του κατσει τα ιντερνετ τα φλωρουμς και τα κοκκινα φαναρια ναναι καλα...

πως λοιπον να μην υπερεκτιμηθει μετα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 05 Ιούλ 2018, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 11:02 Όταν λες για κάτι οτι είναι υπερεκτιμημένο το συγκρίνεις με κάτι άλλο. Μοιραίο είναι.
Αυτό.

Σε θέματα που εξαρτώνται από τα βιώματα του καθενός δεν μπορεί να υπάρξει αξιολόγηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 16:00
Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 09:59 Αφορμή στάθηκε η σκέψη του Άγιου, οτι όταν κάποιος ανακαλύψει την ηδονή της εξουσίας και του χρήματος, τότε ρίχνει το σεξ σε δεύτερη μοίρα.
Συμφωνείτε;

το σεξ a priori ειναι σε 2η και 3η και 4η και 16η μοιρα, κανεις δε παει σχολειο ή πανεπιστημιο για να ειδικευθει στο να κανει καλο σεξ, να διδαχθει πως να φλερταρει και να αγαπαει μια γυναικα, τον συνανθρωπο γενικοτερα..
σε ολη του τη ζωη απο μικρος εκπαιδευεται στο να μαζευει εφοδια για να βρει μια δουλιτσα που να βγαζει λεφταααα... και απο κει και περα αναλογως οτι κατσει.. κι αν δε του κατσει τα ιντερνετ τα φλωρουμς και τα κοκκινα φαναρια ναναι καλα...

πως λοιπον να μην υπερεκτιμηθει μετα;
κάτι ξέρεις εσύ, διαφώτισε μας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:53
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:47
Συμφωνείτε;
το χρήμα φέρνει και τα δύο
Δε λέω αυτό. Λέω οτι με τι φτιάχνεσαι περισσότερο, με το να κλείσεις μια συμφωνία 1m ή με το να πας με μια γκόμενα που θέλεις;
το πρώτο
όμως
αν σου λέγανε πως θα κλείνεις συμφωνίες του 1m και βάλε για μια ζωή αλλά δεν θα κάνεις ποτέ σεξ;
και φτωχομπινές να είσαι μπορείς να ζήσεις, χωρίς σεξ όμως;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Cecily Anne έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 11:26
νύχτα έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 11:24 εννοείται λουλουδάκια μου

οι ηδονές ΠΡΙΝ το σεξ είναι ο,τι αξίζει σ αυτή τη ζωή
Περίμενε. Ποντάρουμε στο γδύσιμο ή στο φλερτ; Ή στα μέχρι 3d base?
Το σεξ είναι όλο το πακέτο, από το φλερτ μέχρι τον οργασμό, που είναι η αποκορύφωση, η θέωση.

ΥΓ. Έχω την εντύπωση ότι έχουμε πολλούς/πολλές που δεν έχουν ερωτευτεί ποτέ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Nandros έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 16:29
ΥΓ. Έχω την εντύπωση ότι έχουμε πολλούς/πολλές που δεν έχουν ερωτευτεί ποτέ.
.
Το θεωρώ απίθανο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Προσωπικά ημουν ερωτευμένος με όλες πριν προχωρήσει η σχέση μας- δεν λειτουργώ αλλιώς :102:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 16:27
Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:53
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:47

το χρήμα φέρνει και τα δύο
Δε λέω αυτό. Λέω οτι με τι φτιάχνεσαι περισσότερο, με το να κλείσεις μια συμφωνία 1m ή με το να πας με μια γκόμενα που θέλεις;
το πρώτο
όμως
αν σου λέγανε πως θα κλείνεις συμφωνίες του 1m και βάλε για μια ζωή αλλά δεν θα κάνεις ποτέ σεξ;
και φτωχομπινές να είσαι μπορείς να ζήσεις, χωρίς σεξ όμως;
Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Είναι σα να μου λες οτι είναι μεγαλύτερη ηδονη το να αναπνέεις απο το να κάνεις σεξ.
Χωρις οξυγόνο πεθαίνεις σε 10 λεπτά, χωρίς σεξ ζείς.
Εδω λέμε τι ευχαριστεί περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 16:39 Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Είναι σα να μου λες οτι είναι μεγαλύτερη ηδονη το να αναπνέεις απο το να κάνεις σεξ.
Χωρις οξυγόνο πεθαίνεις σε 10 λεπτά, χωρίς σεξ ζείς.
Εδω λέμε τι ευχαριστεί περισσότερο.
Στην ηλικία που συνήθως αποκτά κανείς πολλά λεφτά και εξουσία, το σεξ έχει ήδη αρχίσει να εξατμίζεται. Ακόμη και το φαγητό γίνεται πιο σημαντικό απ' το σεξ, σαν ηδονή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Ερμη την πηρες την απαντηση σου σε αυτα δεν υπαρχει either / or
αν εχεις φτασει σε σημειο να ηδονιζεσαι για το επομενο σου μυριο τοτε ηδη βλεπεις τους ανθρωπους και τις γυναικες ως αντικειμενα.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 05 Ιούλ 2018, 16:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Εγώ πάντως έχω γνωρίσει δύο ανθρώπους (νεαρός σχετικά ο ένας μέσης ηλικίας ο άλλος, όχι δικούς μου συντρόφους) οι οποίοι δεν έδειχναν να θέλουν και πολυ το σεξ αλλά για την καριέρα τα έδιναν όλα!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 16:45 Ερμη την πηρες την απαντηση σου σε αυτα δεν υπαρχει either / or
αν εχεις φτασει σε σημειο να ηδονιζεσαι για το επομενο σου μυριο τοτε ηδη βλεπεις τους ανθρωπους και τις γυναικες ως αντικειμενα.-
Πήρα πουθενά θέση; Ερωτήματα θέτω. Δεν έχω πάρει θέση ακόμη για το ερώτημα που έθεσα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Πάντως το να ηδονίζεσαι με το σεξ είναι φυσική διαδικασία, ενώ το να ηδονίζεσαι με την εξουσία και το χρήμα είναι επίσημα ψυχική διαταραχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Επίσημα η ανεπίσημα - χριστιανικά η κομθουνιστικά η ότι αλλο εκ του πονηρού - διαταραχή ΔΕΝ είναι.
Ανθρώπινο και απόλυτα φυσικό είναι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 16:48
omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 16:45 Ερμη την πηρες την απαντηση σου σε αυτα δεν υπαρχει either / or
Πήρα πουθενά θέση; Ερωτήματα θέτω. Δεν έχω πάρει θέση ακόμη για το ερώτημα που έθεσα.

η απαντηση ήταν σε αυτο το ακυρο:
Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:53 Δε λέω αυτό. Λέω οτι με τι φτιάχνεσαι περισσότερο, με το να κλείσεις μια συμφωνία 1m ή με το να πας με μια γκόμενα που θέλεις;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”