!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κυρανακης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Re: Κυρανακης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Υδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:46 Μεγαλο νουμερο που εχει καβαλησει το καλαμι. Θα ριξουμε πολυ γελιο μαζι του

Ο τύπος αυτός είναι ο εφιάλτης του Γεωργιάδη αφού αργά ή γρήγορα θα τον αντικαταστήσει ως ο γελωτοποιός της παράταξης όταν ο τελευταίος πάει για απόσυρση.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ειναι και νιοπαντρο παληκαρι. Με το που γυρισε απο το μηνα του μελιττος αρχισαν οι σφαλιαρες
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Το θέμα με τον Κυρανάκη όπως και αρκετούς οπαδούς του εδώ μέσα αλλά και φιλελέδες αφορά δύο ζητήματα.
α) Ως πολιτικός δεν έχει ενσυναίσθηση και άγνοια της κατάστασης όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του, ενώ επίσης δεν είναι μελετηρός(sic). Αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο έχει δουλέψει που δεν έχει δουλέψει, αλλά αφορά πολιτικό έλλειμμα. Εντάξει για να κάνει καμία φορά πλάκα σε κανέναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το έχει πετύχει, είχα δει στο youtube ένα-δύο βίντεο, αλλά ο ρόλος του δεν είναι αυτός και δεν θέλει και προσπάθεια

β) Ως φιλελές(?) είναι άεργος. Στην φιλελέδικη λογική ο πολιτικός πρέπει να έχει ένσημα. Ο Κυρανάκης και ακόμα χειρότερα έχοντας και οικογενειακή επιχείρηση είναι ο κύριος "Μηδέν ένσημα". Προκαλεί θυμηδία λοιπόν να καταφέρεται έναντι των ανέργων. Ακόμα δε και ο Έλον Μασκ να ήταν πάλι δεν θα είχε το δικαίωμα, απλώς τώρα γίνεται και γελοίο.
Κάποια κομματόσκυλα, κομματο-μποτ, φανερά ή κρυφά, γελοιοποιούνται επιχειρώντας ντάματζ κοντρολ. Να μου πεις γιατί να ντραπούν...Ούτε τσίπα έχουν ούτε έχουν δουλέψει πραγματικά.

Η διαφορά με τους ομόλογους του τόσο στην ίδια την Νέα Δημοκρατία όσο και στην αριστερά είναι πως δεν προκαλούν άμεσα τους πολίτες και ιδίως τους άνεργους. Δεν κάνουν κήρυγμα.

ΥΓ. Το πρώτο μάθημα περί σκληρής εργασίας το πήρα στα 12 έτη μου, την θερινή περίοδο δουλεύοντας βοηθητικά σε κατασκευή αρχικά μονοκατοικίας.
Την πρώτη μέρα πάτησα καρφί, πάλι καλά που το παπούτσι ήταν με σκληρή σόλα, τα χέρια και τα δάχτυλα μου ήταν σαν να μου τα τραβούσαν με τανάλια ή πένσα, ο ήλιος με είχε φάει και ήταν λίγο σοκ η κατάσταση.
Αν όλοι αυτοί πήγαιναν μία μέρα, μετά θα έφευγαν τρέχοντας. Ο Κυρανάκης ίσως την κοπανούσε στο πρώτο δίωρο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

ο μπουμπούκος δεν είναι γελωτοποιός (έτσι τον βολεύει να νομίζετε γι' αυτόν) αλλά ο λαγός της ΝΔ, δηλαδή αυτός που, όταν πει κάτι φαινομενικά ακραίο, και η επίσημη ΝΔ τον κράξει, ξέρεις ότι το πολύ 6 μήνες μετά, αυτό το φαινομενικά ακραίο θα έχει γίνει νόμος του κράτους. Έχει άριστη γνώση της ελληνικής κοινωνικής κατασκευής ο νανογιλέκος. Τίποτα δε λέει στην τύχη.

ο Κυρανάκης, αντίθετα, είναι ντιπ χαζός, οπότε είναι σχεδόν απίθανο να αναλάβει τέτοιο ρόλο.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

dna replication έγραψε: 02 Σεπ 2020, 19:56 ...
η νεα δημοκρατία του Κούλη που μάζεψε κάθε αποτυχημένο δημοσιογράφο, απόστρατο, βουλευτή, ημι-βιζιτού, κομματόσκυλο-δαπίτη και συνδικάλα,

τι σχέση έχει με τη δακρυβρεχτη ηθική της εργασίας που μας τσαμπουνάς εδώ?
Σε έναν μεγάλο και πολυπρόσωπο κομματικό μηχανισμό υπάρχει πάντα και ένα ποσοστό "πολιτικής φύρας" η οποία καλό είναι να εντοπίζεται και να απομακρύνεται.

Από την άλλη μεριά υπάρχουν και κομματικοί μηχανισμοί, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο προέρχονταν η προηγούμενη κυβέρνηση, οι οποίοι δημιουργήθηκαν συγκεντρώνοντας την χειρότερη "κοινωνική φύρα", τους πιο άχρηστους δηλαδή της ελληνικής κοινωνίας.

Σε τι να πρωτοαναφερθεί κανείς: στα αριστερά γρουπούσκουλα, στους πρώην κνίτες, τα αμαρτωλά του ΠΑΣΟΚ που τα εξαγνισε η μετακόμιση τους στον ΣΥΡΙΖΑ, στους συνδικαλιστές τύπου Φωτόπουλου, στους ακροασριστερούς που είδαν το αριστερό φως, το αληθινο αλλά και πολλούς άλλους. Όλη αυτή είναι η "κοινωνική φύρα" από την οποία συνθέτει τον ΣΥΡΖΑ σήμερα.

Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκαιο, με αυτούς κατόρθωσε ο "χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω σπίτια, χαρίζω δάνεια, κτλ," να γίνει πρωθυπουργός. Είναι και αυτό ένα κατόρθωμα που πρέπει να του το αναγνωρίσουμε, αν και δεν τιμά όλους τους υπόλοιπους.

Τώρα, σε σχέση με την ηθική της εργασίας: είναι μάλλον γελοίο αυτοί οι οποίοι έχουν υποστηρίξει τους άεργους του τύπου "καριέρα=χολέρα" να κάνουν εδώ τους τιμητές.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Gewponos90 έγραψε: 02 Σεπ 2020, 20:01
Hector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 19:51
Papa John έγραψε: 02 Σεπ 2020, 17:50

Θα συμφωνήσω εδώ,κάνω κι εγώ ακριβώς το ίδιο και μάλιστα αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Προτιμώ να δουλεύω από το να κάθομαι.
Ούτε κι εγώ είμαι αριστερός,αλλά ταυτόχρονα βγάζω σπυριά και με τους δικούς σας,μεγάλοι χλεχλέδες όλοι τους.
Η προσωπική μου άποψη είναι πως αν μπορείς να εξασφαλίσεις ένα εισόδημα αντί να κάθεσαι και να τα "ξύνεις" θα πρέπει να το κάνεις. Δεν θεωρώ την δουλειά του ντελιβερά, του courrier, του "πιτσαρά" του "τυλιχτή" η οποιαδήποτε άλλη υποτιμητική σε καμμία περίπτωση, επειδή τις έχω κάνει και ξέρω την δυσκολία τους.

Το γεγονός πως υπάρχουν σήμερα, σε όλους τους πολιτικούς χώρους, "χλεχλέδες" που ντρέπονται να δουλέψουν δεν θα αλλάξει την δική γνώμη για την δουλειά.

Κανείς δεν είπε ότι αυτές οι δουλειές είναι υποτιμητικές. Και αν το είπε καποιος και δεν είδα, είναι ηλίθιος.

Από εκεί και πέρα γενικευεις πολύ. Ούτε εγώ έχω μείνει άνεργος. Και αν εμένα και έβρισκα μια δουλειά που να με πληρώνει κανονικά θα πήγαινα και θα ήταν και μαγκιά μου. Αλλά για 200 ευρώ ξεκάθαρα δεν πήγαινα. Είχα συμφοιτητή που δούλευε 8ωρο ντελιβερυ και δεν πληρωνόταν από το κατάστημα. Του πλήρωναν μόνο την βενζίνη και ότι έπαιρνε ηταν μόνο από τα τιπς. Ε εκεί δεν πήγαινα. Με τις δικες μου τις πλάτες δεν φτιάχνω κανέναν πουστη. Θα προτιμούσα να πάω χωριό να βάλω κήπο και να <<ξυνομαι>>
Εσύ μάλλον δεν θα έχεις ακούσει ποτέ πως με το προσωνύμιο "πιτσαράς" κορόϊδευαν παλιότερα οι αριστεροί τον Α. Σαμαρά επειδή είχε ασκήσει κάποτε αυτό το επάγγελμα. Ούτε φαντάζομαι θα έχεις διαβάσει ποτέ πως αναφέρονται οι αριστεροί στα επαγγέλματα που έχει ασκήσει ο Α. Γεωργιάδης. Και στις δύο περιπτώσεις αναφερόμαστε σε κανονικά επαγγέλματα. Για όλον τον υπόλοιπο κόσμο φυσικά, εκτός από τους αριστερούς.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

stella έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:31 Ωωωωω τι ποίημα είναι αυτό;

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

https://twitter.com/i/status/1301446110179979264
cavaliere ακουσε το λιγο αξιζει
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:22 ο μπουμπούκος δεν είναι γελωτοποιός (έτσι τον βολεύει να νομίζετε γι' αυτόν) αλλά ο λαγός της ΝΔ, δηλαδή αυτός που, όταν πει κάτι φαινομενικά ακραίο, και η επίσημη ΝΔ τον κράξει, ξέρεις ότι το πολύ 6 μήνες μετά, αυτό το φαινομενικά ακραίο θα έχει γίνει νόμος του κράτους. Έχει άριστη γνώση της ελληνικής κοινωνικής κατασκευής ο νανογιλέκος. Τίποτα δε λέει στην τύχη.

ο Κυρανάκης, αντίθετα, είναι ντιπ χαζός, οπότε είναι σχεδόν απίθανο να αναλάβει τέτοιο ρόλο.
προπαγανδιστες ειναι και οι 2
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

προπαγανδιστής ήταν κι ο Γκέμπελς, προπαγανδιστής ήταν κι ο παιδόφιλος ο Στράιχερ. Απλά ο ένας είχε και μυαλό. Ο άλλος ήταν χαϊβάνι
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Hector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 15:11 να κάνουν εδώ τους τιμητές.
τον τιμητή στους άνεργους ποιος τον κάνει;
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Σεπ 2020, 10:58 ...

Εδώ ο Σαμαράς είπε πως η λύσις στα προβληματα των νέων και δη στην ανεργία είναι το Δωρεάν γουάη φάη.

Έχομε να κάνομε με κολοσσιαίους τρόμπες.
Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκαιο, πριν από λίγους μήνες η Ευρωπαϊκή Ένωση, αποφάσιε να επιδοτήσει σε πειραματικό στάδιο την παροχή δωρεάν WiFi σε πολλούς Ευρωπαϊκούς δήμους, ανάμεσα στους οποίους και 70 Ελληνικοί.

Δωρεάν WiFi: Αυτοί είναι οι 70 ελληνικοί Δήμοι που χρηματοδοτούνται

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δηλαδή "υιοθέτησε" αυτό που είχε πεί πριν από 5+ χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς. Αυτό αποδεικνύει πως ο Α. Σαμαράς είχε δίκαιο.

Βέβαια δεν περιμένει κανείς από ένα μέρος της Ελληνικής κοινωνίας να καταλάβει τι ακριβώς είχε πεί τότε ο Α. Σαμαράς. Όταν κανείς έχει πρόσφατα ξεπεζέψει από τα γαϊδούρια, είναι δύσκολο να καταλάβει τα "κέρδη" που μπορεί να έχει με το δωρεάν WiFi...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Fluffy έγραψε: 03 Σεπ 2020, 15:17
cavaliere ακουσε το λιγο αξιζει
Μαλάκα μου, πού ζω...
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Fluffy έγραψε: 03 Σεπ 2020, 15:23
Hector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 15:11 να κάνουν εδώ τους τιμητές.
τον τιμητή στους άνεργους ποιος τον κάνει;
Υπάρχουν πολλοί τιμητές των ανέργων: ο Καρανίκας, ο Ηλιόπουλος, ο Τζανακόπουλος, ο Παππάς, η Νοτοπούλου, η Αχτσιόγλου και πολλοί άλλοι. Αυτοί μπορούν να τιμήσουν τους άνεργους: δεν έχουν δουλέψει ποτέ.

Και αν σου κάνουν αυτοί υπάρχουν πάντα και οι διάφοροι Φωτόπουλοι: ούτε αυτοί έχουν δουλέψει ποτέ...
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Hector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 15:11 Τώρα, σε σχέση με την ηθική της εργασίας: είναι μάλλον γελοίο αυτοί οι οποίοι έχουν υποστηρίξει τους άεργους του τύπου "καριέρα=χολέρα" να κάνουν εδώ τους τιμητές.

ειπα να μην σε σοκαρω αλλα σε αυτο το νημα κανεις ακριβως το ιδιο: στηριζεις εναν αεργο που απλα εχει θεση χαρη σε αυτον που ψηφισες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

alekhine έγραψε: 03 Σεπ 2020, 15:44
Hector Buas έγραψε: 03 Σεπ 2020, 15:11 Τώρα, σε σχέση με την ηθική της εργασίας: είναι μάλλον γελοίο αυτοί οι οποίοι έχουν υποστηρίξει τους άεργους του τύπου "καριέρα=χολέρα" να κάνουν εδώ τους τιμητές.

ειπα να μην σε σοκαρω αλλα σε αυτο το νημα κανεις ακριβως το ιδιο: στηριζεις εναν αεργο που απλα εχει θεση χαρη σε αυτον που ψηφισες
...όντας ο ίδιος εργαζόμενος και κατανοώντας αυτά που λέει, ως πολιτικός. Δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει ποτέ πως ο Κυρανάκης έχει πεί πως "καριέρα=χολέρα" η κάτι παρόμοιο όπως έκαναν και κάνουν πολλοί στον αριστερό χώρο...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”