!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Υδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:00
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2020, 11:52
Υδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2020, 11:33

Με χρέος 200% του ΑΕΠ και πρωτογενές έλλειμμα 10 δις;
Τεσπα Η τελευταία δήλωση που ακούσαμε ήταν αυτή. Οτι θα πάρουν όπλα που θα παραδοθούν σε 5 χρόνια
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑ ΔΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ. Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΡΑΦΑΛ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ, Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
Δεν τα θελει ο λαος αυτα. Δεν ξυπνησε κανεις το πρωι και ειπε θελω 10 δις ραφαλ. Ο κουλης σου τα συμφωνησε αυτα
Εγώ θέλω κάργα. Αφού διάβασα αυτό το νήμα είμαι έτοιμος να πάρω συνδρομή σε πτήση, διάστημα και μιλιτέρ.τζρ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Lord Brum έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:10
Λεγεών έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:04
Lord Brum έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:00
Επειδή αν χρησιοποιήσουμε την κύπρο για να βομβαρδίσουμε την τουρκία οι κύπριοι θα έχουν πρόβλημα. αν χρησιμοποιήσουμε το ισραηλ οι τουρκοι θα κάνουν ότι δεν το είδαν.
Είναι λίγο αφελές αυτό το σκεπτικό, αν σκεφτείς ότι οι Κύπριοι θα έχουν το πρόβλημα έτσι και αλλιώς. Σε περίπτωση σύρραξης, η τουρδύκ δεν θα καθίσει ακίνητη.

ΟΚ, δεν θα βομβαρδίσουν οι Τούρκοι το Ισραήλ αν τα αεροπλάνα μας απογειώνονται από εκεί. Και; Μπορούν να βομβαρδίσουν την Κύπρο.
Χωρίς να τους δώσει πάτημα η κύπρος αρκετά δύσκολα. Αν άντεχαν τη διεθνή κατακραυγή θα το έκαναν και τώρα.
Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά σε περίπτωση γενικευμένων επιθετικών ενεργειών (όπως είπε και ο Φλώρος), αν γίνει κάτι θα γίνει παντού και κατά μήκος των συνόρων. Λογικά η Κύπρος θα είναι ένα από αυτά τα σημεία, επειδή υπάρχουν ελληνικές μονάδες. Σε τέτοια φάση ο τούρκος θα αδιαφορήσει περισσότερο για την οποία διεθνή κατακραυγή, τώρα έχει ήδη το μισό νησί και όλοι κάνουν πως δεν το βλέπουν.

Όσο για τους υπόλοιπους που έτρεξαν να κάνουν τρενάκι στον τύπο που νομίζει ότι λέει κάτι σπουδαίο που χρειάζεται τρομερά επιχειρήματα για να καταρριφθεί ( :smt005: ), η πρεμούρα τους αποδεικνύει μόνο πόσο καλό σεξ έχω κάνει κατά καιρούς με το μυαλό τους.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2020, 03:39
Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια.
:wink
Spoiler
Yochanan
Spoiler
:lol: ενδιαφέρουσα εκπομπή πάντως και αρκετα ψυχραιμη αναλυση
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:18

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑ ΔΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ. Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΡΑΦΑΛ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ, Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
Δεν τα θελει ο λαος αυτα. Δεν ξυπνησε κανεις το πρωι και ειπε θελω 10 δις ραφαλ. Ο κουλης σου τα συμφωνησε αυτα
Εγώ θέλω κάργα. Αφού διάβασα αυτό το νήμα είμαι έτοιμος να πάρω συνδρομή σε πτήση, διάστημα και μιλιτέρ.τζρ
λες να μην πάρουμε και να στηριχτούμε στις τεράστιες διπλωματικές, πολιτικές και στρατιωτικές δυνατότητες της ΕΕ και κυρίως στη θέληση των εταίρων να μας βοηθήσουν?
Τον σημίτη και αν τον πλένεις....
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Υπαρχει ομως μια κυβερνηση που ωθει το δημοσιο λογο προς τα εκει. Τους ειχαμε τον μαρτιο να σηκωνουν τα λαβαρα του πολεμου αλα ορμπαν κανοντας το κοινο να μουγκριζει σαν κτηνη, τωρα πετανε οπλα, ραφαλ, φρεγατες, σκαλπ, και δεν ακουσες τιποτα ακομα, απο τη θεσνικη να δεις τι θα πει ο κουλης σου. Ξεκινα αμεσως πτηση και διαστημα για να σαι μεσα
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Υδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:27

Υπαρχει ομως μια κυβερνηση που ωθει το δημοσιο λογο προς τα εκει. Τους ειχαμε τον μαρτιο να σηκωνουν τα λαβαρα του πολεμου αλα ορμπαν κανοντας το κοινο να μουγκριζει σαν κτηνη, τωρα πετανε οπλα, ραφαλ, φρεγατες, σκαλπ, και δεν ακουσες τιποτα ακομα, απο τη θεσνικη να δεις τι θα πει ο κουλης σου. Ξεκινα αμεσως πτηση και διαστημα για να σαι μεσα
ναι υπάρχει μια κυβέρνηση που ωθεί τον δημόσιο διάλογο προς τα εκεί. Είναι η κυβέρνηση του εργοδότη σου του ερντογαν.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Το σημητικό παρελθόν σου πρέπει να σου χτυπάει τώρα την πόρτα . Να λες τι ψήφισα αυτά που κυνηγούσα τόσα χρόνια ; Τι κάνουν αυτοί ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
rednick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από rednick »

666 σελιδες και τις εχω διαβασει ολες μπραβο ρε θηρια
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

rednick έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:36 666 σελιδες και τις εχω διαβασει ολες μπραβο ρε θηρια
Θα εξεταστείς στο τέλος γραπτά-προφορικά.
:D
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

#blond_genus
#paisios
#bucket
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

rednick έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:36 666 σελιδες και τις εχω διαβασει ολες μπραβο ρε θηρια
Έτσι "πάμε πόλεμο" στην Ελλάδα. Έχουμε ήδη χαλάσει 3.675 πλήκτρα του πληκτρολογίου. Κάναμε ήδη παραγγελία αντικατάστασης από ΗΠΑ και Ρωσία. Θα χρεωθεί ως στρατιωτικό υλικό στις "εξοπλιστικές δαπάνες".
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Το ξανθό γένος στήριξε τα μπουρδέλα της Ελλάδας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.
rednick

taliban έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:42
Θα εξεταστείς στο τέλος γραπτά-προφορικά.
:D
μωρε σας εχω περασει ολους απο κοσκινο μη φοβασε εσυ προβιβαζεσαι :lol:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ένα αφιέρωμα στον Τουρκοφάγο της νεότερης ιστορίας μας, αξίζει σε αυτό το νήμα, θαρρώ. Τα μεμέτια πονάνε ακόμα από την τσαπού του Ντάναρου!
rednick

stavmanr έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:46
Έτσι "πάμε πόλεμο" στην Ελλάδα. Έχουμε ήδη χαλάσει 3.675 πλήκτρα του πληκτρολογίου. Κάναμε ήδη παραγγελία αντικατάστασης από ΗΠΑ και Ρωσία. Θα χρεωθεί ως στρατιωτικό υλικό στις "εξοπλιστικές δαπάνες".
ενταξει μην υπερβαλουμε εχει αρκετους σοβαρους χρηστες που ακομα και αν διαφωνεις μαζι τους χερεσαι να τους διαβαζεις
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”