Εγώ θέλω κάργα. Αφού διάβασα αυτό το νήμα είμαι έτοιμος να πάρω συνδρομή σε πτήση, διάστημα και μιλιτέρ.τζρΥδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:00Δεν τα θελει ο λαος αυτα. Δεν ξυπνησε κανεις το πρωι και ειπε θελω 10 δις ραφαλ. Ο κουλης σου τα συμφωνησε αυταΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2020, 11:52ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑ ΔΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ. Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΡΑΦΑΛ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ, Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙΥδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2020, 11:33
Με χρέος 200% του ΑΕΠ και πρωτογενές έλλειμμα 10 δις;
Τεσπα Η τελευταία δήλωση που ακούσαμε ήταν αυτή. Οτι θα πάρουν όπλα που θα παραδοθούν σε 5 χρόνια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Πάμε πόλεμο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά σε περίπτωση γενικευμένων επιθετικών ενεργειών (όπως είπε και ο Φλώρος), αν γίνει κάτι θα γίνει παντού και κατά μήκος των συνόρων. Λογικά η Κύπρος θα είναι ένα από αυτά τα σημεία, επειδή υπάρχουν ελληνικές μονάδες. Σε τέτοια φάση ο τούρκος θα αδιαφορήσει περισσότερο για την οποία διεθνή κατακραυγή, τώρα έχει ήδη το μισό νησί και όλοι κάνουν πως δεν το βλέπουν.Lord Brum έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:10Χωρίς να τους δώσει πάτημα η κύπρος αρκετά δύσκολα. Αν άντεχαν τη διεθνή κατακραυγή θα το έκαναν και τώρα.Λεγεών έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:04Είναι λίγο αφελές αυτό το σκεπτικό, αν σκεφτείς ότι οι Κύπριοι θα έχουν το πρόβλημα έτσι και αλλιώς. Σε περίπτωση σύρραξης, η τουρδύκ δεν θα καθίσει ακίνητη.Lord Brum έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:00
Επειδή αν χρησιοποιήσουμε την κύπρο για να βομβαρδίσουμε την τουρκία οι κύπριοι θα έχουν πρόβλημα. αν χρησιμοποιήσουμε το ισραηλ οι τουρκοι θα κάνουν ότι δεν το είδαν.
ΟΚ, δεν θα βομβαρδίσουν οι Τούρκοι το Ισραήλ αν τα αεροπλάνα μας απογειώνονται από εκεί. Και; Μπορούν να βομβαρδίσουν την Κύπρο.
Όσο για τους υπόλοιπους που έτρεξαν να κάνουν τρενάκι στον τύπο που νομίζει ότι λέει κάτι σπουδαίο που χρειάζεται τρομερά επιχειρήματα για να καταρριφθεί (
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
λες να μην πάρουμε και να στηριχτούμε στις τεράστιες διπλωματικές, πολιτικές και στρατιωτικές δυνατότητες της ΕΕ και κυρίως στη θέληση των εταίρων να μας βοηθήσουν?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:18Εγώ θέλω κάργα. Αφού διάβασα αυτό το νήμα είμαι έτοιμος να πάρω συνδρομή σε πτήση, διάστημα και μιλιτέρ.τζρΥδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:00Δεν τα θελει ο λαος αυτα. Δεν ξυπνησε κανεις το πρωι και ειπε θελω 10 δις ραφαλ. Ο κουλης σου τα συμφωνησε αυταΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2020, 11:52
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑ ΔΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ. Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΡΑΦΑΛ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ, Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
Τον σημίτη και αν τον πλένεις....
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Υδράργυρος
Υπαρχει ομως μια κυβερνηση που ωθει το δημοσιο λογο προς τα εκει. Τους ειχαμε τον μαρτιο να σηκωνουν τα λαβαρα του πολεμου αλα ορμπαν κανοντας το κοινο να μουγκριζει σαν κτηνη, τωρα πετανε οπλα, ραφαλ, φρεγατες, σκαλπ, και δεν ακουσες τιποτα ακομα, απο τη θεσνικη να δεις τι θα πει ο κουλης σου. Ξεκινα αμεσως πτηση και διαστημα για να σαι μεσαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:18Εγώ θέλω κάργα. Αφού διάβασα αυτό το νήμα είμαι έτοιμος να πάρω συνδρομή σε πτήση, διάστημα και μιλιτέρ.τζρΥδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:00Δεν τα θελει ο λαος αυτα. Δεν ξυπνησε κανεις το πρωι και ειπε θελω 10 δις ραφαλ. Ο κουλης σου τα συμφωνησε αυταΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2020, 11:52
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑ ΔΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ. Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΡΑΦΑΛ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ, Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
ναι υπάρχει μια κυβέρνηση που ωθεί τον δημόσιο διάλογο προς τα εκεί. Είναι η κυβέρνηση του εργοδότη σου του ερντογαν.Υδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:27Υπαρχει ομως μια κυβερνηση που ωθει το δημοσιο λογο προς τα εκει. Τους ειχαμε τον μαρτιο να σηκωνουν τα λαβαρα του πολεμου αλα ορμπαν κανοντας το κοινο να μουγκριζει σαν κτηνη, τωρα πετανε οπλα, ραφαλ, φρεγατες, σκαλπ, και δεν ακουσες τιποτα ακομα, απο τη θεσνικη να δεις τι θα πει ο κουλης σου. Ξεκινα αμεσως πτηση και διαστημα για να σαι μεσαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:18Εγώ θέλω κάργα. Αφού διάβασα αυτό το νήμα είμαι έτοιμος να πάρω συνδρομή σε πτήση, διάστημα και μιλιτέρ.τζρΥδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:00
Δεν τα θελει ο λαος αυτα. Δεν ξυπνησε κανεις το πρωι και ειπε θελω 10 δις ραφαλ. Ο κουλης σου τα συμφωνησε αυτα
Το σημητικό παρελθόν σου πρέπει να σου χτυπάει τώρα την πόρτα . Να λες τι ψήφισα αυτά που κυνηγούσα τόσα χρόνια ; Τι κάνουν αυτοί ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:18Εγώ θέλω κάργα. Αφού διάβασα αυτό το νήμα είμαι έτοιμος να πάρω συνδρομή σε πτήση, διάστημα και μιλιτέρ.τζρΥδράργυρος έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:00Δεν τα θελει ο λαος αυτα. Δεν ξυπνησε κανεις το πρωι και ειπε θελω 10 δις ραφαλ. Ο κουλης σου τα συμφωνησε αυταΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2020, 11:52
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
666 σελιδες και τις εχω διαβασει ολες μπραβο ρε θηρια
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα εξεταστείς στο τέλος γραπτά-προφορικά.
#blond_genus
#paisios
#bucket
#paisios
#bucket
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Έτσι "πάμε πόλεμο" στην Ελλάδα. Έχουμε ήδη χαλάσει 3.675 πλήκτρα του πληκτρολογίου. Κάναμε ήδη παραγγελία αντικατάστασης από ΗΠΑ και Ρωσία. Θα χρεωθεί ως στρατιωτικό υλικό στις "εξοπλιστικές δαπάνες".
Το ξανθό γένος στήριξε τα μπουρδέλα της Ελλάδας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.
μωρε σας εχω περασει ολους απο κοσκινο μη φοβασε εσυ προβιβαζεσαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ένα αφιέρωμα στον Τουρκοφάγο της νεότερης ιστορίας μας, αξίζει σε αυτό το νήμα, θαρρώ. Τα μεμέτια πονάνε ακόμα από την τσαπού του Ντάναρου!
ενταξει μην υπερβαλουμε εχει αρκετους σοβαρους χρηστες που ακομα και αν διαφωνεις μαζι τους χερεσαι να τους διαβαζειςstavmanr έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:46Έτσι "πάμε πόλεμο" στην Ελλάδα. Έχουμε ήδη χαλάσει 3.675 πλήκτρα του πληκτρολογίου. Κάναμε ήδη παραγγελία αντικατάστασης από ΗΠΑ και Ρωσία. Θα χρεωθεί ως στρατιωτικό υλικό στις "εξοπλιστικές δαπάνες".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις