Τι πρωκτική διαστολή έχεις σήμερα;Υδράργυρος έγραψε: 31 Αύγ 2020, 15:05 Γιατί πετάνε σαν τρελοί σήμερα; Πάρα πολύ καιρό είχανε. Κάτι άλλαξε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υδράργυρος
Το παραδέχεσαι
Να περιμένεις να ξανα-ανέβει η Τουρκική λίρα για να σου έρθει φτηνότερα...
Δεν τη βλέπω να ξανανεβαίνει. Καλύτερα να πάρει καμιά μεταχειρισμένη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Hector Buas
Πως ο Ταγίπ είναι ο μπαμπάς σας? Φυσικά και το παραδέχομαι! Νομίζω πως το έχω ξαναγράψει πως είστε τα παιδιά του Ταγίπ!
Κάτι συμβαίνει, με τσιμπάνε τα πλευρά μου 
τι ερώτηση είναι αυτή. είμαι στον 6ο
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Αν το μεταφέρουμε όμως αναλογικά στο εδώ και σήμερα βρισκόμαστε στην πρώτη φάση του σχεδίου (εμπρηστικές πολεμοχαρείς δηλώσεις από τους Τούρκους) και απαιτείται πολύς χρόνος για να περάσουμε στην φάση της δήθεν διπλωματίας. Μέχρι τότε οι αμερικανικές εκλογές θα έχουν ολοκληρωθεί.hades έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:07 Όταν η Ιστορία διδάσκει: ο Πόλεμος του Γιόμ Κιπούρ και η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο σήμερα
https://doureios.com/otan-i-istoria-did ... io-simera/
Ωραία ανάλυση από το Βλάση .Κάντε ένα κόπο και διαβάστε το
Λες οι Τούρκοι να προσπαθήσουν να συμπυκνώσουν τα βήματα εάν και εφόσον αυτό είναι το μυστικό τους σχέδιο;
Δεν ξέρω παρά έχει κλιμακώσει .Ο Ερντογάν τόσα χρόνια τόσες μαζεμένες πίπες εναντίων μας δεν είχε πει ποτέ. Και φαίνεται πιέζεται με τα εσωτερικά του γιατί ποιο πολύ από το εξωτερικό τον νοιάζει να κρατήσει εξουσία γιατί αν πέσει έχει να πέσει πολύ διωγμός .Green Dragon έγραψε: 31 Αύγ 2020, 16:14Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Αν το μεταφέρουμε όμως αναλογικά στο εδώ και σήμερα βρισκόμαστε στην πρώτη φάση του σχεδίου (εμπρηστικές πολεμοχαρείς δηλώσεις από τους Τούρκους) και απαιτείται πολύς χρόνος για να περάσουμε στην φάση της δήθεν διπλωματίας. Μέχρι τότε οι αμερικανικές εκλογές θα έχουν ολοκληρωθεί.hades έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:07 Όταν η Ιστορία διδάσκει: ο Πόλεμος του Γιόμ Κιπούρ και η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο σήμερα
Λες οι Τούρκοι να προσπαθήσουν να συμπυκνώσουν τα βήματα εάν και εφόσον αυτό είναι το μυστικό τους σχέδιο;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ωραίο το άρθρο συμφωνώ.
Αυτό όμως το είχανε πριν οι πολιτικοί μας , έτσι είναι λογικό κάποιοι πολίτες μετά από τόσα χρόνια φοβίας να μην μπορούνε να ζήσουν διαφορετικά.
Ας μην ξεχνάμε ότι όποιος πρωθυπουργός ανέβαινε στην εξουσία πρώτη επίσκεψη έπρεπε να πάει στην Τουρκία.
Όπως είπε και ο μακαρίτης ο Τζιμάκος σε μια συνέντευξη του <<Ας μην ξεχνάμε ότι όποιος πρωθυπουργός ανεβαίνει στην εξουσία πρώτη επίσκεψη πάντα πάει στην Τουρκία για να δηλώσει υποτέλεια στην υψηλή πύλη.>>
<<Έχουμε ακόμα πολύ ραγιαδισμό να αποβάλουμε από μέσα μας.>>
Υ.Γ.
και να φανταστείτε αυτόν τον άνθρωπο τον Πανούση τον λέγανε μειοδότη, προδότη κ.λ.π.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Εξαιρετικό το άρθρο.hades έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:07 Όταν η Ιστορία διδάσκει: ο Πόλεμος του Γιόμ Κιπούρ και η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο σήμερα
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Δεν ειναι ιδια περιτπωση, ειμαστε σε εγρηγορση απο τον Μαρτιο. Η καθε κινηση των τουρκων παρακολουθειται πολυ στενα, δεν ειναι καθολου ευκολο να μας αιφνιδιασουν.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μα το άρθρο είναι σαν να λέει προτρέπει να αιφνιδιάσουμε εμείς.Nostalgia έγραψε: 31 Αύγ 2020, 17:03 Δεν ειναι ιδια περιτπωση, ειμαστε σε εγρηγορση απο τον Μαρτιο. Η καθε κινηση των τουρκων παρακολουθειται πολυ στενα, δεν ειναι καθολου ευκολο να μας αιφνιδιασουν.
Έτσι κατάλαβα εγώ και διαφωνώ.
Ο Κυριάκος τους έχει δέσει τους Τούρκους.
Αν δεν πάνε σε διάλογο κυρώσεις.
Αν έρθουν σε διάλογο και δεν προχωρήσει ο διάλογος πάλι κυρώσεις.
Εμείς απλά πρέπει να είμαστε στην τσίτα συνέχεια.
https://www.cnn.gr/politiki/story/23262 ... n-kyroseis
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Η Τουρκία δεν πολεμά ενάντια σε οργανωμένα κράτη. Κάνει κατσαπλιάδικους πολέμους. Κλεφτοκοτάδες, απέναντι σε τίποτα φουκαράδες. ΜΗ φοβάστε.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-