Μα αυτοί παιδί μου είναι κομμουνισται
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γέρασα!
Re: Γέρασα!
Έτσι μου μοιάζει και μένα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμείς οι 56ρηδες έχουμε άλλη γοητείαNaida έγραψε: 29 Αύγ 2020, 20:14Περίμενε γιατί με έχει γοητεύσει τώρα ένας 49 ετών. Όσο πάω κι ανεβαίνω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Αύγ 2020, 20:10Αν τυχόν αλλάξεις φεμινιστικές απόψεις σε παντρεύομαι εγώ , που είναι 56 ετών , αφού χωρίσω πρώτα την κατα δύο χρόνια μεγαλύτερη συζηγο μου ..Naida έγραψε: 29 Αύγ 2020, 19:18
Το ξαναπες εσύ αυτό. Να ξέρω ποιον θα κυνηγάω άμα γίνει καμιά στραβή![]()
![]()
Είμαι αντρας με .. ΛΕΦΤΆ αισθήματα ...![]()
Ε σιγά σιγά θα φτάσουμε και εκεί.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Αύγ 2020, 20:30Εμείς οι 56ρηδες έχουμε άλλη γοητείαNaida έγραψε: 29 Αύγ 2020, 20:14Περίμενε γιατί με έχει γοητεύσει τώρα ένας 49 ετών. Όσο πάω κι ανεβαίνω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Αύγ 2020, 20:10
Αν τυχόν αλλάξεις φεμινιστικές απόψεις σε παντρεύομαι εγώ , που είναι 56 ετών , αφού χωρίσω πρώτα την κατα δύο χρόνια μεγαλύτερη συζηγο μου ..![]()
Είμαι αντρας με .. ΛΕΦΤΆ αισθήματα ...![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μακριά
Πρέπει να ναι η μόνη συμβουλή που πραγματικά εννοώ, μακριά από μουσατους κομμουνιστές και απο εμφανίσιμους νεοδημοκρατες με άκρες
Ειναι τα 2 πιο ακραία σκατα
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Άντε και καλή ψυχή.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Πρέπει να πήρες μεγάλη προίκα για να παντρευτείς μεγαλύτερή σου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Αύγ 2020, 20:10 Αν τυχόν αλλάξεις φεμινιστικές απόψεις σε παντρεύομαι εγώ , που είναι 56 ετών , αφού χωρίσω πρώτα την κατα δύο χρόνια μεγαλύτερη συζηγο μου ..![]()
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Δεν είναι κομμουνιστής βρεjason έγραψε: 29 Αύγ 2020, 20:33Μακριά
Πρέπει να ναι η μόνη συμβουλή που πραγματικά εννοώ, μακριά από μουσατους κομμουνιστές και απο εμφανίσιμους νεοδημοκρατες με άκρες
Ειναι τα 2 πιο ακραία σκατα
Οι μουσατοι κομμουνιστές όμως είναι
οι νεοδημοκράτες απ' την άλλη, σπάνια να πετύχεις κάποιον που να είναι αλλά να μη μοιάζει ότι είναι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Βρήκες ευκαιρία να βάλεις όλα αυτά τα γαμώτικον... το ξέρω.
Α στις 9 του μακαρίτη άλλον εβαλες στο σπίτι ;Naida έγραψε: 29 Αύγ 2020, 20:41Δεν είναι κομμουνιστής βρεθα του ταίριαζε να είναι με τις ιδέες του αλλά δεν είναι.
Οι μουσατοι κομμουνιστές όμως είναι![]()
οι νεοδημοκράτες απ' την άλλη, σπάνια να πετύχεις κάποιον που να είναι αλλά να μη μοιάζει ότι είναι![]()
Είναι στη σειρά σα σκαλίτσα όμωςΣπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 29 Αύγ 2020, 20:42 Βρήκες ευκαιρία να βάλεις όλα αυτά τα γαμώτικον... το ξέρω.
Κάτσε να τον βάλουμε πρώτα and life goes on.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλά κάνεις και θα πάρεις μεγάλο, γιατί οι μικροί θα πάνε σε λίγο όλοι στον πόλεμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 29 Αύγ 2020, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα δεν είναι μεγάλος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μεγάλος για επιστράτευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 29 Αύγ 2020, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εύγε ,να ξέρεις ότι οι κομμουνισταί είμαστε ψωλαράδες και καρπεροί, οι δεξιοί είναι μικροτσούτσουνοι και κομπλεξικοί.