!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθημερινή (UPD ζητά συγγνώμη) για Κατρούγκαλο : «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»
Re: Καθημερινή (UPD ζητά συγγνώμη) για Κατρούγκαλο : «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»
δεν έλεγα για πασοκορημέηνερς
μόνο από αυτούς που έκαναν το τρανζίσιον εχει το πουλ
μόνο από αυτούς που έκαναν το τρανζίσιον εχει το πουλ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Re: «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»
Ειιτε τιθεται θεμα υγειας ειτε οχι, τετοια αρθρα ειναι απαραδεκτα, οπως και τα περισσοτερα σχολια σου. Στο'χω ξαναπει, σ'εχουν παρει χαμπαρι ολοι. Δε μπορεις να κρυφτεις πισω απ'τα γλυκαναλατα σχολια σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Αύγ 2020, 10:41Aυτό που το κάνει απαράδεκτο είναι το θέμα υγείας.
Διαφορετικά, θα ήταν μία ακόμη ανοησία όπως αυτές που γράφεις και τίποτα περισσότερο.
Από ποιον να κρυφτώ, βλαξ;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:03Ειιτε τιθεται θεμα υγειας ειτε οχι, τετοια αρθρα ειναι απαραδεκτα, οπως και τα περισσοτερα σχολια σου. Στο'χω ξαναπει, σ'εχουν παρει χαμπαρι ολοι. Δε μπορεις να κρυφτεις πισω απ'τα γλυκαναλατα σχολια σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Καθημερινή (UPD ζητά συγγνώμη) για Κατρούγκαλο : «Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι;»
τελικά ο κατρούγκαλος πεθαίνει ή όχι?
Να ξέρω να φορέσω μαύρα
Να ξέρω να φορέσω μαύρα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Στα λογια μου ερχεσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:11Από ποιον να κρυφτώ, βλαξ;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:03Ειιτε τιθεται θεμα υγειας ειτε οχι, τετοια αρθρα ειναι απαραδεκτα, οπως και τα περισσοτερα σχολια σου. Στο'χω ξαναπει, σ'εχουν παρει χαμπαρι ολοι. Δε μπορεις να κρυφτεις πισω απ'τα γλυκαναλατα σχολια σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Αύγ 2020, 10:41
Aυτό που το κάνει απαράδεκτο είναι το θέμα υγείας.
Διαφορετικά, θα ήταν μία ακόμη ανοησία όπως αυτές που γράφεις και τίποτα περισσότερο.![]()
- ΜπλεΜπουμπυς
Δηλαδη αν ο Κατρουγκαλος δεν ηταν αρρωστος,το ναζιστικου υφους "σχολιο" του Κασιματη θα ηταν,οκ;
Η ναυαρχιδα του φιλελευθερισμου ειναι απλα το "Μακελειο"με γραβατα.....
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Αν εννοείς ότι παραδέχομαι ότι δεν μ' ενδιαφέρει η γνώμη σας για τη δική μου γνώμη, σαφώς και έρχομαι στα λόγια σου.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:28Στα λογια μου ερχεσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:11Από ποιον να κρυφτώ, βλαξ;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:03
Ειιτε τιθεται θεμα υγειας ειτε οχι, τετοια αρθρα ειναι απαραδεκτα, οπως και τα περισσοτερα σχολια σου. Στο'χω ξαναπει, σ'εχουν παρει χαμπαρι ολοι. Δε μπορεις να κρυφτεις πισω απ'τα γλυκαναλατα σχολια σου.![]()
![]()
Συνέχισε έτσι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναζιστικού ύφους οι ασημένιοι βόστρυχοι που εξαφανίστηκαν?ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:42 Δηλαδη αν ο Κατρουγκαλος δεν ηταν αρρωστος,το ναζιστικου υφους "σχολιο" του Κασιματη θα ηταν,οκ;
προτιμάς αριστερού ύφους όπως "σκατά στον τάφο του μπακογιάννη" ή αναφορές σε πηγάδες?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ξαφνικά ανακαλύπτουμε τι είναι ο Κασιμάτης και η Καθημερινή. Περαστικά. Δεν ξέρω τι έγραψε ο Κασιμάτης και τι περνάει ο Κατρουγκαλος. Στα αρχιδια μας και για τους 2 .... Στις δύσκολες στιγμές θα τα έβρισκαν... Τώρα άσε τους να σφαζονται
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ευτυχως που δε σε ενδιαφερει η γνωμη μας και εχεις μονο 25 χιλιαδες ποστς.
Και αρκετές ουρές.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:52Ευτυχως που δε σε ενδιαφερει η γνωμη μας και εχεις μονο 25 χιλιαδες ποστς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- phorumitis
Η καθημερινή δεν είναι εκείνη η σκατοφυλλαδα που επί κατοχής αποκαλούσε τον Χίτλερ, Φυρερ;;
Κάνε υπομονή θα αρχίσουν τα σχολεία και θα μάθεις να διαβάζεις και να κατανοείς κείμενο. Όσο σχετικό είναι αυτό που γράφεις με το δικό μου άλλο τόσο είναι το ποδόσφαιρο με την κοσμολογία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν νομίζω να μην το ξέρει ότι όλοι την καταλαβαίνουν.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:03Ειιτε τιθεται θεμα υγειας ειτε οχι, τετοια αρθρα ειναι απαραδεκτα, οπως και τα περισσοτερα σχολια σου. Στο'χω ξαναπει, σ'εχουν παρει χαμπαρι ολοι. Δε μπορεις να κρυφτεις πισω απ'τα γλυκαναλατα σχολια σου.
Ναι.phorumitis έγραψε: 29 Αύγ 2020, 15:11 Η καθημερινή δεν είναι εκείνη η σκατοφυλλαδα που επί κατοχής αποκαλούσε τον Χίτλερ, Φυρερ;;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 127 Απαντήσεις