Σου εξηγεί ότι αν το διεθνές δίκαιο δεν σου αναγνωρίζει το σπίτι που εσύ ονομάζεις σπίτι σου, τότε δεν είναι σπίτι σου.nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:08οπως σου εδειξα προηγουμενος ο γειτονας θελει το σπιτι σου ...τι δεν καταλαβαινεις ...?Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:06Εγώ θέλω το σπίτι μου, για αυτό βρίζω την αναγόρευση επεκτατισμων σε δεδομένα δικαιώματα, διότι δεν προμηνύει τίποτα καλόnostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:03
το Διεθνες Δικαιο οτι οριζει ... εσυ αν εισαι γεναιοδωρος μπορεις να χαρισεις το σπιτι σου ...οχι Ελληνικα εδαφη και δικαιωματα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
- Highlander
Ναι, τα αυτονόητα είναι
εγω τη Θεσσαλονικη στα κοκκινα βλεπω ...Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:11Εάν υπάρχουν κάποιοι που το ονειρεύονται, σίγουρα δεν επιθυμώ να δοθεί η δυνατότητα για να γίνει μέσω εμπλοκής σε πολεμική σύγκρουση για τη μέση της Μεσογείουnostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:08οπως σου εδειξα προηγουμενος ο γειτονας θελει το σπιτι σου ...τι δεν καταλαβαινεις ...?Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:06
Εγώ θέλω το σπίτι μου, για αυτό βρίζω την αναγόρευση επεκτατισμων σε δεδομένα δικαιώματα, διότι δεν προμηνύει τίποτα καλό
Αυτό είπα και στο προηγούμενο ποστ.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ποτε εγινε το δικαστηριο αυτο ...?stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:11Σου εξηγεί ότι αν το διεθνές δίκαιο δεν σου αναγνωρίζει το σπίτι που εσύ ονομάζεις σπίτι σου, τότε δεν είναι σπίτι σου.nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:08οπως σου εδειξα προηγουμενος ο γειτονας θελει το σπιτι σου ...τι δεν καταλαβαινεις ...?Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:06
Εγώ θέλω το σπίτι μου, για αυτό βρίζω την αναγόρευση επεκτατισμων σε δεδομένα δικαιώματα, διότι δεν προμηνύει τίποτα καλό
αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση, ναι αλλά η χρυσή αυγοί, ο μέγας αλέξανδρος...κτλnostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:12εγω τη Θεσσαλονικη στα κοκκινα βλεπω ...Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:11Εάν υπάρχουν κάποιοι που το ονειρεύονται, σίγουρα δεν επιθυμώ να δοθεί η δυνατότητα για να γίνει μέσω εμπλοκής σε πολεμική σύγκρουση για τη μέση της Μεσογείουnostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:08
οπως σου εδειξα προηγουμενος ο γειτονας θελει το σπιτι σου ...τι δεν καταλαβαινεις ...?
1.10 απόδοση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 28 Αύγ 2020, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ουτε για το ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι αυτονοητα οσα λες.
Επι ΣΥΡΙΖΑ ο Κοτζιας ηθελε επισης τμηματικη ανακηρυξη των 12 μιλιων.
.
Αν δεν έγινε το δικαστήριο, πώς είναι σπίτι σου; Επειδή το είπες εσύ;
Είναι δίκοπο μαχαίρι τα επιχειρήματά σου.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και η Ισπανία στην οποία επενέβη ο Μουσσολίνι ήταν διαλυμένο κράτος από τον εμφύλιο πόλεμο ενώ η Αιθιοπία ήταν υπανάπτυκτη.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:09Η Συρία είναι διαλυμένο κράτος, στα όρια του οποίου ήθελαν να φτιάξουν κράτος οι Κούρδοι.πατησιωτης έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:01Η Γαλάζια Πατρίδα μοιάζει πολύ με το mare nostrum.Eχει επέμβει στρατιωτικά στη Συρία,το Ιράκ και τη Λιβύη.Διατηρεί βάσεις στο Κατάρ και τη Σομαλία.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:56
Η κυβέρνηση καλά κάνει. Εγώ αναφέρομαι σε όσους θεωρούν ότι τα 12 μίλια είναι δεδομένο δικαιωμα και θεωρούν ότι η μη εξασφαλιση τους είναι προδοσία.
Ούτε και ο Ερντογάν έχει αρνηθεί τη Χάγη.
Και η σύγκριση με τον Μουσολίνι είναι εκτός πραγματικότητας.
Δεν είναι καθόλου εκτός πραγματικότητος.Η διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει Χίτλερ στον κόσμο ούτε έχει αρχίσει παγκόσμιος πόλεμος.
Η Λιβύη τον προσκάλεσε η ίδια.
Και ναι, ούτε οι διεθνεις συνθήκες έχουν καμία σχέση.
Ούτε το καθεστώς του είναι μουσολινικο κι ας είναι ακροδεξιό αυταρχικό.
Οντως οι διεθνείς συνθήκες είναι διαφορετικές.Αλλά η ιδεολογία του έχει πολλές συγγένειες - εξύμνηση παλιών αυτοκρατοριών,λαικισμός και επεκτατισμός.
και βεβαια επειδη το λεω εγω ...stavmanr έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:13Αν δεν έγινε το δικαστήριο, πώς είναι σπίτι σου; Επειδή το είπες εσύ;
Είναι δίκοπο μαχαίρι τα επιχειρήματά σου.
- Highlander
Ναι και η περίπτωση να συμβεί αυτό είναι να προκληθεί σύγκρουση για τη Μεσόγειο και πόλεμοςnostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:12εγω τη Θεσσαλονικη στα κοκκινα βλεπω ...Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:11Εάν υπάρχουν κάποιοι που το ονειρεύονται, σίγουρα δεν επιθυμώ να δοθεί η δυνατότητα για να γίνει μέσω εμπλοκής σε πολεμική σύγκρουση για τη μέση της Μεσογείουnostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:08
οπως σου εδειξα προηγουμενος ο γειτονας θελει το σπιτι σου ...τι δεν καταλαβαινεις ...?
Ε μα!
Απλά πράγματα. Τα ίδια και σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα:
Βγάζεις ρόπαλο, κοπανάς τη γυναίκα στο κεφάλι, την τραβάς στη σπηλιά και είναι δική σου!
Σκασμός πουτανα του ΕρντογάνHighlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:42Φασιστικό σκουπίδι είσαι εσύ ρε ηλίθιεsys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:37Ολόκληρος ο πλανήτης το θεωρεί δεδομένο δικαίωμα φασιστικό σκουπίδι, ανθρωπόμορφη τσίρλα.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:26
Τι και λοιπόν; Επί συνθήκης λωζανης δεν υπήρχαν 12 μίλια. Αυτό είναι καινούργιο φρούτο που κάποιοι το θεωρούν και δεδομένο δικαιωμα.
Αν είναι έτσι όπως τα λες γιατί λέτε να μην πάμε στη Χάγη;
Εσύ είσαι ικανός να πάρουν τα Δωδεκάνησα και να λες "δεν πειράζει, γιατί λίγες είναι οι Κυκλάδες;;"
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Βγάλτα σιγά σιγά από μέσα σουHighlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:15Ναι και η περίπτωση να συμβεί αυτό είναι να προκληθεί σύγκρουση για τη Μεσόγειο και πόλεμοςnostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:12εγω τη Θεσσαλονικη στα κοκκινα βλεπω ...Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:11
Εάν υπάρχουν κάποιοι που το ονειρεύονται, σίγουρα δεν επιθυμώ να δοθεί η δυνατότητα για να γίνει μέσω εμπλοκής σε πολεμική σύγκρουση για τη μέση της Μεσογείου
Δηλαδή η Τουρκία του προοδευτικού ιμάμογλου και ερντογάν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο; και θα είχαν και δίκιο να φανταστώ γιατί θα τους είχαμε προκαλέσει;
αυτο δεν το ξερεις εσυ ... ο Τουρκος βουλευτης που το ανεβασε δεν ειχε καμια τιμωρια ... αρα αυτες ειναι οι θεσεις της κυβερνησης ...Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:15Ναι και η περίπτωση να συμβεί αυτό είναι να προκληθεί σύγκρουση για τη Μεσόγειο και πόλεμοςnostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:12εγω τη Θεσσαλονικη στα κοκκινα βλεπω ...Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:11
Εάν υπάρχουν κάποιοι που το ονειρεύονται, σίγουρα δεν επιθυμώ να δοθεί η δυνατότητα για να γίνει μέσω εμπλοκής σε πολεμική σύγκρουση για τη μέση της Μεσογείου
- Highlander
Στο Ιόνιο αφού συμφωνούν όλοι δε βρίσκω γιατί να μην τα επεκτείνουμε.Αρίστος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 19:13
Ουτε για το ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι αυτονοητα οσα λες.
Επι ΣΥΡΙΖΑ ο Κοτζιας ηθελε επισης τμηματικη ανακηρυξη των 12 μιλιων.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-