!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι ειδικότητα έχετε;

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Re: Τι ειδικότητα έχετε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Οδηγός-Διαβιβαστής.

Κόρινθος-Σπάρτη-Ζούγκλα(Σάμος) και ξανά Κόρινθος.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

elchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:32
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:31
elchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:28
Κι ήλπιζα ότι θα μου απαντουσες για το Κεμάλ Ρέις και την τρύπα που σας άνοιξε το Λήμνος :a040:
Οκ :e040:
Καλή και η μαλακία σου. Άλλη έχεις ή να πάω για ύπνο;
Ακόμα περιμένουμε να μας πεις ρε τσιμπουκλη για το συμβάν με το Κεμάλ Ρέις :smt005:
Τεςπα, μη σε κρατάω, πέσε για ύπνο. Όχι ότι θα έχει και μεγάλη διαφορά με τώρα που είσαι ξύπνιος...
Αθώε μου τσάμη... :e045:
Εμπεδοκλής

Μηχανικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:53
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:19
Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:04

Σιγά ρε ΕΥΠ..
Κοντά είσαι. Αλλά θα προτιμούσα την ειρωνεία σου και την υπόθεση ότι είμαι παραμυθάς από το να μπω σε πειρασμό να πω κάτι παραπάνω...
Όταν γράφω για στρατιωτικά θέματα να ξέρεις ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο. Πολλές φορές εσκεμμένα γράφω το αντίθετο από αυτό που όντως συμβαίνει ώστε να γίνει πιστευτό...
Το πιθανότερο δεν έχεις καν υπηρετήσει. :D
Λες ε; Από πού το συμπεραίνεις; Από την ηλικία μου ή από τις γνώσεις μου;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Λ/γος Διαβιβασεων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Μάχιμος ΠΑΜΑ σε μολφ και μετά ΑΠΜΑ σε λεο2..
Τρεις τελευταίους μήνες θητείας έφευγα με 'διάθεση' τα πρωινά (και το βράδι κανονικά στη μονάδα υπηρεσία) για γραμματειακές ανάγκες στην ταξιαρχία.. Είδα και έμαθα πολλά στο 2ο επ. γραφείο...
Εμπεδοκλής

the comet the course the tail έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:34
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:30
the comet the course the tail έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:25

ε, πες το με δικά σου λόγια. :102:
Βασικά πες μου με δικά σου λόγια τη διαφορά στις πεποιθήσεις ενός δεξιού και αριστερού όσον αφορά θέματα όπως η εκκλησία, η πατρίδα, ο πολιτικός γάμος, ο γάμος των γκέι, η ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση, ο στρατός, οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματίες, το νόμισμα, η αστικοποίηση, ο τουρισμός, η αγροτιά, η γυναίκα, τα ζώα κλπ ...
υπάρχουν διαφορές. βασικά ένα μπάχαλο διαφορετικών πεποιθήσεων που καλύπτει μεγάλο φάσμα. και φυσικά το πως αυτοπροσδιορίζεται κάποιος, δεν είναι αρκετό.

αλλά γιατί το κάνεις ολόκληρο θέμα; δώσε ένα στοιχείο, προς τα που κινείσαι ρε άνθρωπε. :102:
Μόνη σου γράφεις ότι η τοποθέτηση της αριστεροδεξιάς είναι ένα μπάχαλο και μετά επιμένεις να τοποθετηθώ σε ένα μπάχαλο; :102:
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:33
Νon4me έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:14 Ναι ηταν καλη φαση . οταν ριχναν 2-3 μαζι ετρεμε η γη ( και στο βιντεο αν δεις προσεκτικα 00:18sec+ σε καθε ριπη τσουλαει μερικα εκατοστα πισω ολο το στοιχειο :smt005: )

Η σκανδαλη του ειναι πεταλι ( σαν το γκαζ στο αυτοκινητο )
Είδα M-61 Vulcan των F-4Ε σε δοκιμή εδάφους ,ένας απαίσιος ήχος σα να σκίζεται καραβόπανο ,μπρρρ
Τρομακτικος ηχος ,αποκοσμος
Δεα ολμων 4,2 ,πολυβολων 0.50 και αντιεροπορικων.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

the comet the course the tail έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:21
Νon4me έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:17
the comet the course the tail έγραψε: 27 Αύγ 2020, 23:57 που είναι το εμότικον που ξερνάει; για το νήμα συνολικά... :102:
γιατι ξυνιζεις τυπε ?
είχα πολύ κακή εμπειρία στο στρατό. :102:
Πες μας...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:49 Κρίμα να μην μπορώ να μιλήσω. Έχω απολυθεί χρόνια από το στρατό αλλά αυτά που γνωρίζω και είδα είναι πολλά. Κάποιοι θα γελάσουν. Αν όμως έγραφα την ειδικότητα μου και τις αρμοδιότητες μου για αρχή θα πήγαινα κατηγορούμενος με βάση το στρατιωτικό νόμο. Χώρια που θα αποκαλυπτόταν η ταυτότητα μου σε ανώτερους και συνπηρετούντες.

Οπότε ας μείνουμε στα απλά...
:smt005:

πριν συνεχίσεις την παπαρολογια, να σου υπενθυμίσω ότι στο παλιό είχες πει σε ποιο σώμα υπηρέτησες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Japetus έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:13 Μάχιμος ΠΑΜΑ σε μολφ και μετά ΑΠΜΑ σε λεο2..
Τρεις τελευταίους μήνες θητείας έφευγα με 'διάθεση' τα πρωινά (και το βράδι κανονικά στη μονάδα υπηρεσία) για γραμματειακές ανάγκες στην ταξιαρχία.. Είδα και έμαθα πολλά στο 2ο επ. γραφείο...
Πρώτον, τι είναι ΠΑΜΑ και ΑΠΜΑ;
Δεύτερον, τι είδους πράγματα έμαθες στο 2ο γραφείο;
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:15
the comet the course the tail έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:34
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:30

Βασικά πες μου με δικά σου λόγια τη διαφορά στις πεποιθήσεις ενός δεξιού και αριστερού όσον αφορά θέματα όπως η εκκλησία, η πατρίδα, ο πολιτικός γάμος, ο γάμος των γκέι, η ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση, ο στρατός, οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματίες, το νόμισμα, η αστικοποίηση, ο τουρισμός, η αγροτιά, η γυναίκα, τα ζώα κλπ ...
υπάρχουν διαφορές. βασικά ένα μπάχαλο διαφορετικών πεποιθήσεων που καλύπτει μεγάλο φάσμα. και φυσικά το πως αυτοπροσδιορίζεται κάποιος, δεν είναι αρκετό.

αλλά γιατί το κάνεις ολόκληρο θέμα; δώσε ένα στοιχείο, προς τα που κινείσαι ρε άνθρωπε. :102:
Μόνη σου γράφεις ότι η τοποθέτηση της αριστεροδεξιάς είναι ένα μπάχαλο και μετά επιμένεις να τοποθετηθώ σε ένα μπάχαλο; :102:
Καλά άστο... Κατάλαβα. Κανας μπουρδουκλωμενος προς κεντροδεξιά θα είσαι... :102:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Πυροσβέστης
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Νταρνάκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:16
Στύγιος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 16:05 ΑΜΑΔ
Tι σου λέει αυτό;
Εικόνα
Πες Μπατζής ντε
Εμπεδοκλής

Otto Weininger έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:48
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:49 Κρίμα να μην μπορώ να μιλήσω. Έχω απολυθεί χρόνια από το στρατό αλλά αυτά που γνωρίζω και είδα είναι πολλά. Κάποιοι θα γελάσουν. Αν όμως έγραφα την ειδικότητα μου και τις αρμοδιότητες μου για αρχή θα πήγαινα κατηγορούμενος με βάση το στρατιωτικό νόμο. Χώρια που θα αποκαλυπτόταν η ταυτότητα μου σε ανώτερους και συνπηρετούντες.

Οπότε ας μείνουμε στα απλά...
:smt005:

πριν συνεχίσεις την παπαρολογια, να σου υπενθυμίσω ότι στο παλιό είχες πει σε ποιο σώμα υπηρέτησες.
Είναι λίγο σπούκι να παρακολουθείς ό,τι γράφω. Κατά τα λοιπά έχω πει τα πάντα εκτός από την πραγματικότητα. Πρέπει κάπως και εγώ να σπάσω πλάκα στα περί στρατού χωρίς να αναφέρω τι έκανα. Εκτός των άλλων σε αντίθεση με τους περισσότερους εγώ θα έχω και νομικές κυρώσεις.
Είσαι πολύ μικρός για να νομίζεις ότι έλυνες και έδενες επειδή από το υγειονομικό σε τοποθέτησαν στη στρατονομία με πιθανότητα βύσματος 98%. Αν ήσουν και εντός Αττικής η πιθανότητα πάει στο 99,80%. Και αυτό το 0,20% που αφήνω απέξω είναι αυτό που προβλέπει ο νόμος, δηλαδή να είσαι παιδί αναπήρων γονιών, ορφανός και προστάτης μικρότερων αδερφών και ταυτόχρονα πάμπτωχος. Αλλά εσύ κοκορεύεσαι ότι έχεις λεφτά. Άσχετα αν κλαίγεσαι για το 1% που σου παίρνει η τράπεζα αν πληρώσει κανείς με κάρτα...

Καταλαβαίνεις φτωχέ μου ότο. Πάντοτε τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται... :e045:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”