Κάτι τετοιο βλέπω και ισως το ριξω Πατριωτικά την επόμενη φορά!!!πήζον bot έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:13 εισαστε παιδια οθωμανων. το ξερουμε το εχτε πει και το αποδεικνύετε καθημερινα.
ελα πες μας μια ιστορια τωρα απ το μυαλο σου οπως παντα
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
Ωπα!!netmaggas21 έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:17 Ρε Ρανταπλάν, η μιση Ελλαδα εχει παει στρατο με βυσμα . Προφανες απο αυτο και μονο γιατι ολες οι κουβεντες ειναι μικροαστικες - μικροπολιτικες λες και οι Ελληνες ολα τα χρονια εχουμε διαλεξει κατι διαφορετικο για τη χωρα.
Αν δεν υπηρχε φιλοτιμο απο τις ΕΔ και καποια οπλικα συστηματα να επιβαλουν μια Α αποτροπη θα εκαναν βολτα τα Τουρκικα γεωτρυπανα εξω απο Σουνιο τωρα.
Δεν ντρέπεστε λίγο μερικοί ; Μετά τα μπινελίκια που ανταλλάξαμε και χωρίσαμε ,ήρθατε να ξαναβάλετε μπινιές ,ενώ δε σας πείραξε κανείς; Ντροπή σας..
Γαμώ τον Ερντογάν και την Κροατία σας ρε μνιά ,φτου σας..
Μην τους απαντάς αγνόησε τους .Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 02:21 Δεν ντρέπεστε λίγο μερικοί ; Μετά τα μπινελίκια που ανταλλάξαμε και χωρίσαμε ,ήρθατε να ξαναβάλετε μπινιές ,ενώ δε σας πείραξε κανείς; Ντροπή σας..
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Υδράργυρος
Αυτό έχει γίνει. Όσους Έλληνες έδιωξε η Τουρκία, ακριβώς τόσους Τούρκους έδιωξε η Ελλάδα με τον νόμο περι ιθαγένειαςnostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:48 οπως θα επρεπε να εχουμε κανει με τις διωξεις των Ελληνων στην Τουρκια εδω και χρονια ... αμοιβαιοτητα ... εκαψες μαγαζια Ελληνων και εφυγε ο κοσμος μας ...? στα λεοφωρειο οι αντιστοιχοι Τουρκοι και δρομο ... η καλοσυνη μας εφαγε
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Αν είναι όντως αντιφρονούντες, σε 2-3 γενιές δε θα έχει μείνει ρουθούνι. Εγώ όσους βλέπω και υποψιάζομαι ότι είναι Τούρκοι, φαίνονται οικογενειάρχες. Βλέπεις τον πατέρα, τη μάνα και τα κουτσούβελα. Δε βλέπεις μόνο μαντράχαλους όπως με τους λάθρο. Είναι άνθρωποι που μπορούν και θέλουν μία σοβαρή εργασία και μόρφωση για τα παιδιά τους και όχι να ζητιανεύουν στα φανάρια. Μπορεί να τους δεις πιο ανατολίτες πιο πατριαρχικούς (καλό είναι αυτό) και με τις γυναίκες αρκετές φορές να φοράνε μαντίλα. Ωστόσο δεν είναι στο επίπεδο του Τούρκου που μου σέρβιρε κεμπάπ στο Παρίσι αλλά στο επίπεδο του συμφοιτητή μου στη Σορβόννη. Το στοίχημα θα παιχτεί από το πόσο πρόθυμοι είναι να παντρευτούν με Έλληνες.
εντάξει το τερμάτησεςΥδράργυρος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 08:21Αυτό έχει γίνει. Όσους Έλληνες έδιωξε η Τουρκία, ακριβώς τόσους Τούρκους έδιωξε η Ελλάδα με τον νόμο περι ιθαγένειαςnostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:48 οπως θα επρεπε να εχουμε κανει με τις διωξεις των Ελληνων στην Τουρκια εδω και χρονια ... αμοιβαιοτητα ... εκαψες μαγαζια Ελληνων και εφυγε ο κοσμος μας ...? στα λεοφωρειο οι αντιστοιχοι Τουρκοι και δρομο ... η καλοσυνη μας εφαγε
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
μόνο με μεταστροφή θρησκείας γίνεται αυτό .Belisarius έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:22Αν είναι όντως αντιφρονούντες, σε 2-3 γενιές δε θα έχει μείνει ρουθούνι. Εγώ όσους βλέπω και υποψιάζομαι ότι είναι Τούρκοι, φαίνονται οικογενειάρχες. Βλέπεις τον πατέρα, τη μάνα και τα κουτσούβελα. Δε βλέπεις μόνο μαντράχαλους όπως με τους λάθρο. Είναι άνθρωποι που μπορούν και θέλουν μία σοβαρή εργασία και μόρφωση για τα παιδιά τους και όχι να ζητιανεύουν στα φανάρια. Μπορεί να τους δεις πιο ανατολίτες πιο πατριαρχικούς (καλό είναι αυτό) και με τις γυναίκες αρκετές φορές να φοράνε μαντίλα. Ωστόσο δεν είναι στο επίπεδο του Τούρκου που μου σέρβιρε κεμπάπ στο Παρίσι αλλά στο επίπεδο του συμφοιτητή μου στη Σορβόννη. Το στοίχημα θα παιχτεί από το πόσο πρόθυμοι είναι να παντρευτούν με Έλληνες.
- Belisarius
Οι κεμαλικοί είναι πιο διαλλακτικοί. Μπορεί να αδιαφορήσουν ή έστω να κάνουν τα στραβά μάτια σε ετερόδοξο γάμο, ελάχιστοι θα δεχτούν να ασπαστούν τον Χριστιανισμό και φαντάζομαι πως σε πολλές περιπτώσεις θα ασπαστούν χριστιανοί το Ισλάμ τυπικά. Αν είναι ο ένας γονιός Έλληνας και ζουν Ελλάδα, game over.hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:15μόνο με μεταστροφή θρησκείας γίνεται αυτό .Belisarius έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:22Αν είναι όντως αντιφρονούντες, σε 2-3 γενιές δε θα έχει μείνει ρουθούνι. Εγώ όσους βλέπω και υποψιάζομαι ότι είναι Τούρκοι, φαίνονται οικογενειάρχες. Βλέπεις τον πατέρα, τη μάνα και τα κουτσούβελα. Δε βλέπεις μόνο μαντράχαλους όπως με τους λάθρο. Είναι άνθρωποι που μπορούν και θέλουν μία σοβαρή εργασία και μόρφωση για τα παιδιά τους και όχι να ζητιανεύουν στα φανάρια. Μπορεί να τους δεις πιο ανατολίτες πιο πατριαρχικούς (καλό είναι αυτό) και με τις γυναίκες αρκετές φορές να φοράνε μαντίλα. Ωστόσο δεν είναι στο επίπεδο του Τούρκου που μου σέρβιρε κεμπάπ στο Παρίσι αλλά στο επίπεδο του συμφοιτητή μου στη Σορβόννη. Το στοίχημα θα παιχτεί από το πόσο πρόθυμοι είναι να παντρευτούν με Έλληνες.nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:40
και να μην ερθει θα εχεις δημιουργησει θυλακα Τουρκων εκει που δεν επρεπε να υπαρχει ... χαρτια και πουλο
Συγγενικό μου πρόσωπο, Γερμανός, παντρεύτηκε με Τουρκάλα. Ασπάστηκε δήθεν το Ισλάμ, είπανε στον πατέρα της ότι έκανε περιτομή γιατί τους τα είχε ζαλίσει και τελείωσε το θέμα. Πάντως η τουρκική οικογένεια είναι λίγο hardcore και οι δικοί μου οι Γερμανοί δεν τους πάνε.
Το θέμα είναι τα παιδιά τι δόγμα θα ακολουθήσουν έστω και τυπικά. Το μυστικό είναι για μένα η γλώσσα. Αν αποκοπεί από την γλώσσα του σε λιγότερο από μια γενιά η καταγωγή ξεχνιέται.Belisarius έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:30Οι κεμαλικοί είναι πιο διαλλακτικοί. Μπορεί να αδιαφορήσουν ή έστω να κάνουν τα στραβά μάτια σε ετερόδοξο γάμο, ελάχιστοι θα δεχτούν να ασπαστούν τον Χριστιανισμό και φαντάζομαι πως σε πολλές περιπτώσεις θα ασπαστούν χριστιανοί το Ισλάμ τυπικά. Αν είναι ο ένας γονιός Έλληνας και ζουν Ελλάδα, game over.hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:15μόνο με μεταστροφή θρησκείας γίνεται αυτό .Belisarius έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:22
Αν είναι όντως αντιφρονούντες, σε 2-3 γενιές δε θα έχει μείνει ρουθούνι. Εγώ όσους βλέπω και υποψιάζομαι ότι είναι Τούρκοι, φαίνονται οικογενειάρχες. Βλέπεις τον πατέρα, τη μάνα και τα κουτσούβελα. Δε βλέπεις μόνο μαντράχαλους όπως με τους λάθρο. Είναι άνθρωποι που μπορούν και θέλουν μία σοβαρή εργασία και μόρφωση για τα παιδιά τους και όχι να ζητιανεύουν στα φανάρια. Μπορεί να τους δεις πιο ανατολίτες πιο πατριαρχικούς (καλό είναι αυτό) και με τις γυναίκες αρκετές φορές να φοράνε μαντίλα. Ωστόσο δεν είναι στο επίπεδο του Τούρκου που μου σέρβιρε κεμπάπ στο Παρίσι αλλά στο επίπεδο του συμφοιτητή μου στη Σορβόννη. Το στοίχημα θα παιχτεί από το πόσο πρόθυμοι είναι να παντρευτούν με Έλληνες.
Συγγενικό μου πρόσωπο, Γερμανός, παντρεύτηκε με Τουρκάλα. Ασπάστηκε δήθεν το Ισλάμ, είπανε στον πατέρα της ότι έκανε περιτομή γιατί τους τα είχε ζαλίσει και τελείωσε το θέμα. Πάντως η τουρκική οικογένεια είναι λίγο hardcore και οι δικοί μου οι Γερμανοί δεν τους πάνε.
- Belisarius
Με τον ένα γονιό Έλληνα και τον άλλο Τούρκο, δύσκολα να βγει ταλιμπάν το παιδί.hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:41 Το θέμα είναι τα παιδιά τι δόγμα θα ακολουθήσουν έστω και τυπικά. Το μυστικό είναι για μένα η γλώσσα. Αν αποκοπεί από την γλώσσα του σε λιγότερο από μια γενιά η καταγωγή ξεχνιέται.
Τώρα, ανεξαρτήτως γονιών, δεν μιλάμε για Θράκη αλλά για Αθήνα και για οικογένειες μικρομεσαίες και πάνω. Νοικοκυραίους. Ελληνικά θα μάθουν σίγουρα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ο Δένδιας δηλώνει ότι είναι απαραίτητες οι κυρώσεις στην Τουρκία. Μάλλον πόλεμο θέλει εκτός αν δεν είναι τόσο έξυπνος ώστε να καταλάβει ότι ειδικά αν υπάρξουν κυρώσεις τότε είναι που οι τούρκοι θα σκυλιάσουν.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και εγώ αυτό είχα πιστέψει αρκετές φορές. Πάντα με διέψευδε.hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:14εντάξει το τερμάτησεςΥδράργυρος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 08:21Αυτό έχει γίνει. Όσους Έλληνες έδιωξε η Τουρκία, ακριβώς τόσους Τούρκους έδιωξε η Ελλάδα με τον νόμο περι ιθαγένειαςnostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:48 οπως θα επρεπε να εχουμε κανει με τις διωξεις των Ελληνων στην Τουρκια εδω και χρονια ... αμοιβαιοτητα ... εκαψες μαγαζια Ελληνων και εφυγε ο κοσμος μας ...? στα λεοφωρειο οι αντιστοιχοι Τουρκοι και δρομο ... η καλοσυνη μας εφαγε
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τον πόλεμο τον θέλει η Τουρκία. Οι κυρώσεις θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητες.lonelyrider έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:21 Ο Δένδιας δηλώνει ότι είναι απαραίτητες οι κυρώσεις στην Τουρκία. Μάλλον πόλεμο θέλει εκτός αν δεν είναι τόσο έξυπνος ώστε να καταλάβει ότι ειδικά αν υπάρξουν κυρώσεις τότε είναι που οι τούρκοι θα σκυλιάσουν.
ακριβώς.Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:48Τον πόλεμο τον θέλει η Τουρκία. Οι κυρώσεις θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητες.lonelyrider έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:21 Ο Δένδιας δηλώνει ότι είναι απαραίτητες οι κυρώσεις στην Τουρκία. Μάλλον πόλεμο θέλει εκτός αν δεν είναι τόσο έξυπνος ώστε να καταλάβει ότι ειδικά αν υπάρξουν κυρώσεις τότε είναι που οι τούρκοι θα σκυλιάσουν.
ας σκυλιάσουν όσο θέλουν και αν θέλουν πόλεμο ας έρθουν να φάνε τις φάπες τους τα μουνόσκυλα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-