!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
JohnnyB
Επικοινωνία:

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από JohnnyB »

πήζον bot έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:13 εισαστε παιδια οθωμανων. το ξερουμε το εχτε πει και το αποδεικνύετε καθημερινα.
ελα πες μας μια ιστορια τωρα απ το μυαλο σου οπως παντα

Εικόνα
Κάτι τετοιο βλέπω και ισως το ριξω Πατριωτικά την επόμενη φορά!!!
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

netmaggas21 έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:17 Ρε Ρανταπλάν, η μιση Ελλαδα εχει παει στρατο με βυσμα . Προφανες απο αυτο και μονο γιατι ολες οι κουβεντες ειναι μικροαστικες - μικροπολιτικες λες και οι Ελληνες ολα τα χρονια εχουμε διαλεξει κατι διαφορετικο για τη χωρα.

Αν δεν υπηρχε φιλοτιμο απο τις ΕΔ και καποια οπλικα συστηματα να επιβαλουν μια Α αποτροπη θα εκαναν βολτα τα Τουρκικα γεωτρυπανα εξω απο Σουνιο τωρα.
Ωπα!!
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Δεν ντρέπεστε λίγο μερικοί ; Μετά τα μπινελίκια που ανταλλάξαμε και χωρίσαμε ,ήρθατε να ξαναβάλετε μπινιές ,ενώ δε σας πείραξε κανείς; Ντροπή σας..

Γαμώ τον Ερντογάν και την Κροατία σας ρε μνιά ,φτου σας..
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 02:21 Δεν ντρέπεστε λίγο μερικοί ; Μετά τα μπινελίκια που ανταλλάξαμε και χωρίσαμε ,ήρθατε να ξαναβάλετε μπινιές ,ενώ δε σας πείραξε κανείς; Ντροπή σας..

Γαμώ τον Ερντογάν και την Κροατία σας ρε μνιά ,φτου σας..
Μην τους απαντάς αγνόησε τους .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:48 οπως θα επρεπε να εχουμε κανει με τις διωξεις των Ελληνων στην Τουρκια εδω και χρονια ... αμοιβαιοτητα ... εκαψες μαγαζια Ελληνων και εφυγε ο κοσμος μας ...? στα λεοφωρειο οι αντιστοιχοι Τουρκοι και δρομο ... η καλοσυνη μας εφαγε
Αυτό έχει γίνει. Όσους Έλληνες έδιωξε η Τουρκία, ακριβώς τόσους Τούρκους έδιωξε η Ελλάδα με τον νόμο περι ιθαγένειας
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:40
Thor έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:38 Ναι,μεγαλη μαλακια που τους εχουμε μαζεψει.
Οταν ερθει η κακια η ωρα,θα εχουμε κι αυτους απο πισω.
και να μην ερθει θα εχεις δημιουργησει θυλακα Τουρκων εκει που δεν επρεπε να υπαρχει ... χαρτια και πουλο
Αν είναι όντως αντιφρονούντες, σε 2-3 γενιές δε θα έχει μείνει ρουθούνι. Εγώ όσους βλέπω και υποψιάζομαι ότι είναι Τούρκοι, φαίνονται οικογενειάρχες. Βλέπεις τον πατέρα, τη μάνα και τα κουτσούβελα. Δε βλέπεις μόνο μαντράχαλους όπως με τους λάθρο. Είναι άνθρωποι που μπορούν και θέλουν μία σοβαρή εργασία και μόρφωση για τα παιδιά τους και όχι να ζητιανεύουν στα φανάρια. Μπορεί να τους δεις πιο ανατολίτες πιο πατριαρχικούς (καλό είναι αυτό) και με τις γυναίκες αρκετές φορές να φοράνε μαντίλα. Ωστόσο δεν είναι στο επίπεδο του Τούρκου που μου σέρβιρε κεμπάπ στο Παρίσι αλλά στο επίπεδο του συμφοιτητή μου στη Σορβόννη. Το στοίχημα θα παιχτεί από το πόσο πρόθυμοι είναι να παντρευτούν με Έλληνες.
Άβαταρ μέλους
hades

Υδράργυρος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 08:21
nostromos έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:48 οπως θα επρεπε να εχουμε κανει με τις διωξεις των Ελληνων στην Τουρκια εδω και χρονια ... αμοιβαιοτητα ... εκαψες μαγαζια Ελληνων και εφυγε ο κοσμος μας ...? στα λεοφωρειο οι αντιστοιχοι Τουρκοι και δρομο ... η καλοσυνη μας εφαγε
Αυτό έχει γίνει. Όσους Έλληνες έδιωξε η Τουρκία, ακριβώς τόσους Τούρκους έδιωξε η Ελλάδα με τον νόμο περι ιθαγένειας
εντάξει το τερμάτησες
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
hades

Belisarius έγραψε: 28 Αύγ 2020, 10:22
Thor έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:38 Ναι,μεγαλη μαλακια που τους εχουμε μαζεψει.
Οταν ερθει η κακια η ωρα,θα εχουμε κι αυτους απο πισω.
και να μην ερθει θα εχεις δημιουργησει θυλακα Τουρκων εκει που δεν επρεπε να υπαρχει ... χαρτια και πουλο
Αν είναι όντως αντιφρονούντες, σε 2-3 γενιές δε θα έχει μείνει ρουθούνι. Εγώ όσους βλέπω και υποψιάζομαι ότι είναι Τούρκοι, φαίνονται οικογενειάρχες. Βλέπεις τον πατέρα, τη μάνα και τα κουτσούβελα. Δε βλέπεις μόνο μαντράχαλους όπως με τους λάθρο. Είναι άνθρωποι που μπορούν και θέλουν μία σοβαρή εργασία και μόρφωση για τα παιδιά τους και όχι να ζητιανεύουν στα φανάρια. Μπορεί να τους δεις πιο ανατολίτες πιο πατριαρχικούς (καλό είναι αυτό) και με τις γυναίκες αρκετές φορές να φοράνε μαντίλα. Ωστόσο δεν είναι στο επίπεδο του Τούρκου που μου σέρβιρε κεμπάπ στο Παρίσι αλλά στο επίπεδο του συμφοιτητή μου στη Σορβόννη. Το στοίχημα θα παιχτεί από το πόσο πρόθυμοι είναι να παντρευτούν με Έλληνες.
μόνο με μεταστροφή θρησκείας γίνεται αυτό .
Άβαταρ μέλους
Belisarius

hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:15

Οι κεμαλικοί είναι πιο διαλλακτικοί. Μπορεί να αδιαφορήσουν ή έστω να κάνουν τα στραβά μάτια σε ετερόδοξο γάμο, ελάχιστοι θα δεχτούν να ασπαστούν τον Χριστιανισμό και φαντάζομαι πως σε πολλές περιπτώσεις θα ασπαστούν χριστιανοί το Ισλάμ τυπικά. Αν είναι ο ένας γονιός Έλληνας και ζουν Ελλάδα, game over.

Συγγενικό μου πρόσωπο, Γερμανός, παντρεύτηκε με Τουρκάλα. Ασπάστηκε δήθεν το Ισλάμ, είπανε στον πατέρα της ότι έκανε περιτομή γιατί τους τα είχε ζαλίσει και τελείωσε το θέμα. Πάντως η τουρκική οικογένεια είναι λίγο hardcore και οι δικοί μου οι Γερμανοί δεν τους πάνε.
Άβαταρ μέλους
hades

Belisarius έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:30
hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:15
Οι κεμαλικοί είναι πιο διαλλακτικοί. Μπορεί να αδιαφορήσουν ή έστω να κάνουν τα στραβά μάτια σε ετερόδοξο γάμο, ελάχιστοι θα δεχτούν να ασπαστούν τον Χριστιανισμό και φαντάζομαι πως σε πολλές περιπτώσεις θα ασπαστούν χριστιανοί το Ισλάμ τυπικά. Αν είναι ο ένας γονιός Έλληνας και ζουν Ελλάδα, game over.

Συγγενικό μου πρόσωπο, Γερμανός, παντρεύτηκε με Τουρκάλα. Ασπάστηκε δήθεν το Ισλάμ, είπανε στον πατέρα της ότι έκανε περιτομή γιατί τους τα είχε ζαλίσει και τελείωσε το θέμα. Πάντως η τουρκική οικογένεια είναι λίγο hardcore και οι δικοί μου οι Γερμανοί δεν τους πάνε.
Το θέμα είναι τα παιδιά τι δόγμα θα ακολουθήσουν έστω και τυπικά. Το μυστικό είναι για μένα η γλώσσα. Αν αποκοπεί από την γλώσσα του σε λιγότερο από μια γενιά η καταγωγή ξεχνιέται.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:41 Το θέμα είναι τα παιδιά τι δόγμα θα ακολουθήσουν έστω και τυπικά. Το μυστικό είναι για μένα η γλώσσα. Αν αποκοπεί από την γλώσσα του σε λιγότερο από μια γενιά η καταγωγή ξεχνιέται.
Με τον ένα γονιό Έλληνα και τον άλλο Τούρκο, δύσκολα να βγει ταλιμπάν το παιδί.
Τώρα, ανεξαρτήτως γονιών, δεν μιλάμε για Θράκη αλλά για Αθήνα και για οικογένειες μικρομεσαίες και πάνω. Νοικοκυραίους. Ελληνικά θα μάθουν σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Ο Δένδιας δηλώνει ότι είναι απαραίτητες οι κυρώσεις στην Τουρκία. Μάλλον πόλεμο θέλει εκτός αν δεν είναι τόσο έξυπνος ώστε να καταλάβει ότι ειδικά αν υπάρξουν κυρώσεις τότε είναι που οι τούρκοι θα σκυλιάσουν.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

hades έγραψε: 28 Αύγ 2020, 11:14
Υδράργυρος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 08:21
εντάξει το τερμάτησες
Και εγώ αυτό είχα πιστέψει αρκετές φορές. Πάντα με διέψευδε.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

lonelyrider έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:21 Ο Δένδιας δηλώνει ότι είναι απαραίτητες οι κυρώσεις στην Τουρκία. Μάλλον πόλεμο θέλει εκτός αν δεν είναι τόσο έξυπνος ώστε να καταλάβει ότι ειδικά αν υπάρξουν κυρώσεις τότε είναι που οι τούρκοι θα σκυλιάσουν.
Τον πόλεμο τον θέλει η Τουρκία. Οι κυρώσεις θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητες.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Green Dragon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:48
lonelyrider έγραψε: 28 Αύγ 2020, 12:21 Ο Δένδιας δηλώνει ότι είναι απαραίτητες οι κυρώσεις στην Τουρκία. Μάλλον πόλεμο θέλει εκτός αν δεν είναι τόσο έξυπνος ώστε να καταλάβει ότι ειδικά αν υπάρξουν κυρώσεις τότε είναι που οι τούρκοι θα σκυλιάσουν.
Τον πόλεμο τον θέλει η Τουρκία. Οι κυρώσεις θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητες.
ακριβώς.
ας σκυλιάσουν όσο θέλουν και αν θέλουν πόλεμο ας έρθουν να φάνε τις φάπες τους τα μουνόσκυλα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”