Μας γάμησες τώρα και μας έχεις στο περίμενε σαν απατημένη γκόμενα.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:19Κοντά είσαι. Αλλά θα προτιμούσα την ειρωνεία σου και την υπόθεση ότι είμαι παραμυθάς από το να μπω σε πειρασμό να πω κάτι παραπάνω...Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:04Σιγά ρε ΕΥΠ..Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:49 Κρίμα να μην μπορώ να μιλήσω. Έχω απολυθεί χρόνια από το στρατό αλλά αυτά που γνωρίζω και είδα είναι πολλά. Κάποιοι θα γελάσουν. Αν όμως έγραφα την ειδικότητα μου και τις αρμοδιότητες μου για αρχή θα πήγαινα κατηγορούμενος με βάση το στρατιωτικό νόμο. Χώρια που θα αποκαλυπτόταν η ταυτότητα μου σε ανώτερους και συνπηρετούντες.
Οπότε ας μείνουμε στα απλά...
Όταν γράφω για στρατιωτικά θέματα να ξέρεις ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο. Πολλές φορές εσκεμμένα γράφω το αντίθετο από αυτό που όντως συμβαίνει ώστε να γίνει πιστευτό...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι ειδικότητα έχετε;
Re: Τι ειδικότητα έχετε;
-
the comet the course the tail
ε, πες το με δικά σου λόγια.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:24Η αριστεροδεξιά είναι πολιτικοί χαρακτηρισμοί πάνω από τριάντα χρόνων. Έχουν πια ξεπεραστεί.the comet the course the tail έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:21ρε Εμπεδοκλή εσύ πολιτικά που είσαι; αριστερα-δεξιά; δεν έχω καταλάβει.δεν παρακολουθώ και πολύ.
![]()
-
Εμπεδοκλής
Και έτσι θα μείνετε. Πάω για ύπνο ώστε να μη μπω σε πειρασμό...Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:24Μας γάμησες τώρα και μας έχεις στο περίμενε σαν απατημένη γκόμενα.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:19Κοντά είσαι. Αλλά θα προτιμούσα την ειρωνεία σου και την υπόθεση ότι είμαι παραμυθάς από το να μπω σε πειρασμό να πω κάτι παραπάνω...
Όταν γράφω για στρατιωτικά θέματα να ξέρεις ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο. Πολλές φορές εσκεμμένα γράφω το αντίθετο από αυτό που όντως συμβαίνει ώστε να γίνει πιστευτό...
Ξέρουμε που μένεις .Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:25Και έτσι θα μείνετε. Πάω για ύπνο ώστε να μη μπω σε πειρασμό...Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:24Μας γάμησες τώρα και μας έχεις στο περίμενε σαν απατημένη γκόμενα.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:19
Κοντά είσαι. Αλλά θα προτιμούσα την ειρωνεία σου και την υπόθεση ότι είμαι παραμυθάς από το να μπω σε πειρασμό να πω κάτι παραπάνω...
Κι ήλπιζα ότι θα μου απαντουσες για το Κεμάλ Ρέις και την τρύπα που σας άνοιξε το ΛήμνοςΕμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:20Δεν μιλώ με τσατσους. Σορυ.elchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:17Υπεύθυνος δολιοφθοράς τουρκικών αρμάτων με την Εμπεδοκλεια μέθοδο γρατζουνίσματος;Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:49 Κρίμα να μην μπορώ να μιλήσω. Έχω απολυθεί χρόνια από το στρατό αλλά αυτά που γνωρίζω και είδα είναι πολλά. Κάποιοι θα γελάσουν. Αν όμως έγραφα την ειδικότητα μου και τις αρμοδιότητες μου για αρχή θα πήγαινα κατηγορούμενος με βάση το στρατιωτικό νόμο. Χώρια που θα αποκαλυπτόταν η ταυτότητα μου σε ανώτερους και συνπηρετούντες.
Οκ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Εμπεδοκλής
Βασικά πες μου με δικά σου λόγια τη διαφορά στις πεποιθήσεις ενός δεξιού και αριστερού όσον αφορά θέματα όπως η εκκλησία, η πατρίδα, ο πολιτικός γάμος, ο γάμος των γκέι, η ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση, ο στρατός, οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματίες, το νόμισμα, η αστικοποίηση, ο τουρισμός, η αγροτιά, η γυναίκα, τα ζώα κλπ ...the comet the course the tail έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:25ε, πες το με δικά σου λόγια.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:24Η αριστεροδεξιά είναι πολιτικοί χαρακτηρισμοί πάνω από τριάντα χρόνων. Έχουν πια ξεπεραστεί.the comet the course the tail έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:21
ρε Εμπεδοκλή εσύ πολιτικά που είσαι; αριστερα-δεξιά; δεν έχω καταλάβει.δεν παρακολουθώ και πολύ.
![]()
![]()
-
Εμπεδοκλής
ΧΑ. Προσφάτως άλλαξα σπίτι...Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:28Ξέρουμε που μένεις .Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:25Και έτσι θα μείνετε. Πάω για ύπνο ώστε να μη μπω σε πειρασμό...Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:24
Μας γάμησες τώρα και μας έχεις στο περίμενε σαν απατημένη γκόμενα.
-
Εμπεδοκλής
Καλή και η μαλακία σου. Άλλη έχεις ή να πάω για ύπνο;elchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:28Κι ήλπιζα ότι θα μου απαντουσες για το Κεμάλ Ρέις και την τρύπα που σας άνοιξε το ΛήμνοςΕμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:20Δεν μιλώ με τσατσους. Σορυ.elchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:17
Υπεύθυνος δολιοφθοράς τουρκικών αρμάτων με την Εμπεδοκλεια μέθοδο γρατζουνίσματος;![]()
Οκ![]()
Ακόμα περιμένουμε να μας πεις ρε τσιμπουκλη για το συμβάν με το Κεμάλ ΡέιςΕμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:31Καλή και η μαλακία σου. Άλλη έχεις ή να πάω για ύπνο;elchav έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:28Κι ήλπιζα ότι θα μου απαντουσες για το Κεμάλ Ρέις και την τρύπα που σας άνοιξε το Λήμνος![]()
Οκ![]()
Τεςπα, μη σε κρατάω, πέσε για ύπνο. Όχι ότι θα έχει και μεγάλη διαφορά με τώρα που είσαι ξύπνιος...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Το ξέρουμε. Θα σου κατουρήσουμε την πόρτα και θα σου γρατσουνίσουμε τ' αμάξι.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:30ΧΑ. Προσφάτως άλλαξα σπίτι...Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:28Ξέρουμε που μένεις .Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:25
Και έτσι θα μείνετε. Πάω για ύπνο ώστε να μη μπω σε πειρασμό...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ΧΑΜ
χειριστής ασύρματων μέσων (διαβιβαστής) πεζικού
ήμουν ο ασυρματιστής του λοχαγού
χειριστής ασύρματων μέσων (διαβιβαστής) πεζικού
ήμουν ο ασυρματιστής του λοχαγού
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
the comet the course the tail
υπάρχουν διαφορές. βασικά ένα μπάχαλο διαφορετικών πεποιθήσεων που καλύπτει μεγάλο φάσμα. και φυσικά το πως αυτοπροσδιορίζεται κάποιος, δεν είναι αρκετό.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:30Βασικά πες μου με δικά σου λόγια τη διαφορά στις πεποιθήσεις ενός δεξιού και αριστερού όσον αφορά θέματα όπως η εκκλησία, η πατρίδα, ο πολιτικός γάμος, ο γάμος των γκέι, η ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση, ο στρατός, οι εφοπλιστές και οι επιχειρηματίες, το νόμισμα, η αστικοποίηση, ο τουρισμός, η αγροτιά, η γυναίκα, τα ζώα κλπ ...the comet the course the tail έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:25ε, πες το με δικά σου λόγια.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:24
Η αριστεροδεξιά είναι πολιτικοί χαρακτηρισμοί πάνω από τριάντα χρόνων. Έχουν πια ξεπεραστεί.![]()
αλλά γιατί το κάνεις ολόκληρο θέμα; δώσε ένα στοιχείο, προς τα που κινείσαι ρε άνθρωπε.
Το πιθανότερο δεν έχεις καν υπηρετήσει.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:19Κοντά είσαι. Αλλά θα προτιμούσα την ειρωνεία σου και την υπόθεση ότι είμαι παραμυθάς από το να μπω σε πειρασμό να πω κάτι παραπάνω...Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:04Σιγά ρε ΕΥΠ..Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Αύγ 2020, 00:49 Κρίμα να μην μπορώ να μιλήσω. Έχω απολυθεί χρόνια από το στρατό αλλά αυτά που γνωρίζω και είδα είναι πολλά. Κάποιοι θα γελάσουν. Αν όμως έγραφα την ειδικότητα μου και τις αρμοδιότητες μου για αρχή θα πήγαινα κατηγορούμενος με βάση το στρατιωτικό νόμο. Χώρια που θα αποκαλυπτόταν η ταυτότητα μου σε ανώτερους και συνπηρετούντες.
- nik_killthemall
και μενα τεθωρα με στειλανε αλλα μου δωκανε ειδικότητα Τ/Φ σκοπάνθρωπος. Ποιος θα ζούσε περισσότερο άραγε σε εμπόλεμη φάση.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 1 Απαντήσεις