κάτσε να δούμε αν θα συνεχιστεί χτες 1.74% σήμερα 1.17%, μου φαίνεται μεγάλη πτώση για να μην είναι λογιστική.jimdenin έγραψε: 25 Αύγ 2020, 17:58 168κ - 31ΜΕΘ - 143 εξιτήρια- 243 θ συνολικά - 14412 έλεγχοι.
Υγ: προς τον nick kill them all, το κλάσμα πάει κοντά στην μονάδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- nik_killthemall
Re: Ο πρώτος νεκρός
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Φίλη μου Χανιώτισσα που έχει βάλει σιλικόνη στα χείλη δεν βάζει μάσκα γιατί δεν θα φαίνονται τα χείλη της.
Τόσα λεφτά έδωσε να πάνε τζάμπα;
Έτσι συνοψίζουμε για την υπευθυνότητα των πολιτών.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ειναι αραγε η πρωτη φορα που δεν ειδες κατι ;stella έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:33 Ναι ρε συ, δεν είδα, συγνώμη. Συγνώμη, οι διακοπές του πρωθυπουργού εν μέσω κρίσεων τελείωσαν στις 24 Αυγούστου, είσαι ΟΚ ή να βάλω 23; Ας είναι, οι θυσίες πρέπει να λέγονται.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Α καλά, κι εσύ τώρα γύρισες από διακοπές; Περαστικούλια.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά. Καλά τα πάμε συνέχισε τα μέτρα μπράβο κουλλη , δεν τα πάμε καλά βάλε κι άλλα μέτρα κουλή, είναι ανεύθυνοι. Κουράσατε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
τουλάχιστον έχει φίλες αληθινές.Niki έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:44 Φίλη μου Χανιώτισσα που έχει βάλει σιλικόνη στα χείλη δεν βάζει μάσκα γιατί δεν θα φαίνονται τα χείλη της.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εκτός από το εμπρόσθιο σύστημα μπαίνει και στα χείλη;Niki έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:44 Φίλη μου Χανιώτισσα που έχει βάλει σιλικόνη στα χείλη δεν βάζει μάσκα γιατί δεν θα φαίνονται τα χείλη της.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μπορεί να αφήσει αποτύπωμα με το κραγιόν στο κομμάτι της μάσκας προς τα έξω.Niki έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:44 Φίλη μου Χανιώτισσα που έχει βάλει σιλικόνη στα χείλη δεν βάζει μάσκα γιατί δεν θα φαίνονται τα χείλη της.![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αύριο θα πάρω υφασμάτινη και θα την βάψω απ' έξω να μου μοιάζει.taliban έγραψε: 25 Αύγ 2020, 21:03Μπορεί να αφήσει αποτύπωμα με το κραγιόν στο κομμάτι της μάσκας προς τα έξω.Niki έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:44 Φίλη μου Χανιώτισσα που έχει βάλει σιλικόνη στα χείλη δεν βάζει μάσκα γιατί δεν θα φαίνονται τα χείλη της.![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
ποιός ήταν αυτός που έκανε δηλώσεις σήμερα αντί του τσιόδρα και γιατί μπερδεύτηκε μιλώντας για κάτι αντισώματα και ενισχύσεις 
- hellegennes
nik_killthemall έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:41κάτσε να δούμε αν θα συνεχιστεί χτες 1.74% σήμερα 1.17%, μου φαίνεται μεγάλη πτώση για να μην είναι λογιστική.jimdenin έγραψε: 25 Αύγ 2020, 17:58 168κ - 31ΜΕΘ - 143 εξιτήρια- 243 θ συνολικά - 14412 έλεγχοι.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και αυτή τώρα, είναι υπεύθυνη για να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Οι νεκροί πλέον έχουν μικρή σημασία, διότι οι γιατροί έχουν βελτιώσει θεαματικά την θεραπεία.hellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2020, 22:54nik_killthemall έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:41κάτσε να δούμε αν θα συνεχιστεί χτες 1.74% σήμερα 1.17%, μου φαίνεται μεγάλη πτώση για να μην είναι λογιστική.jimdenin έγραψε: 25 Αύγ 2020, 17:58 168κ - 31ΜΕΘ - 143 εξιτήρια- 243 θ συνολικά - 14412 έλεγχοι.
![]()
Αυτό που έχει σημασία, για την ώρα, είναι οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.
Αλλά όπως βλέπουμε οι κυβερνώντες δεν μας τους ανακοινώνουν.
Τέλος, αν τα πηγαίναμε καλά και όλα ήταν μια χαρά... δεν βλέπω τους λόγους για τους οποίους αποφασίζουν να φοράμε μάσκα και παράλληλα να παίρνουν υφεσιακά μέτρα...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- nik_killthemall
Ναι οκ, ελπιζω να μην ακους πρωτη φορα απο μενα πως οι νεκροί αυτοί είναι τα κρουσματα τουλ. 15 ημερών πριν ! Τα χτεσινα και σημερινα κρούσματα θα τα δεις σε νεκρους σε 15 μερες.hellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2020, 22:54nik_killthemall έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:41κάτσε να δούμε αν θα συνεχιστεί χτες 1.74% σήμερα 1.17%, μου φαίνεται μεγάλη πτώση για να μην είναι λογιστική.jimdenin έγραψε: 25 Αύγ 2020, 17:58 168κ - 31ΜΕΘ - 143 εξιτήρια- 243 θ συνολικά - 14412 έλεγχοι.
![]()
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- hellegennes
Τα γραφήματα τα έβαλα για να δείξω το άλλο πράγμα που είπα: ότι το ανέβασμα αυτό σε δραστηριότητα, που είναι εξόχως μικρή, θα λήξει σχετικά γρήγορα με ένα κατέβασμα.
Πάντως αν αυτή η καμπύλη αντιστοιχεί σε 15 μέρες πριν, που τα κρούσματα είχαν ανοδική τάση, τώρα που η τάση στα κρούσματα είναι καθοδική, θα δούμε ακόμα μεγαλύτερη μείωση σε νεκρούς, που έτσι κι αλλιώς κυμαίνεται μεταξύ 0-3 την ημέρα.
Πάντως αν αυτή η καμπύλη αντιστοιχεί σε 15 μέρες πριν, που τα κρούσματα είχαν ανοδική τάση, τώρα που η τάση στα κρούσματα είναι καθοδική, θα δούμε ακόμα μεγαλύτερη μείωση σε νεκρούς, που έτσι κι αλλιώς κυμαίνεται μεταξύ 0-3 την ημέρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις