!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
168κ - 31ΜΕΘ - 143 εξιτήρια- 243 θ συνολικά - 14412 έλεγχοι.
Υγ: προς τον nick kill them all, το κλάσμα πάει κοντά στην μονάδα.
Υγ: προς τον nick kill them all, το κλάσμα πάει κοντά στην μονάδα.
Αρκετα θετικο το οτι με τοσους πολλους ελεγχους,ο αριθμος των κρουσματων μειωθηκε ξανα εστω και ελαχιστα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- NewModelArmy
Μαγειρεμα που θα ζηλευε και ο Κοντιζας.
- phorumitis
https://www.news247.gr/koinonia/kozani- ... 01556.html
Δαγκωτό Μητσοτάκη ψηφίζουν οι Κοζανιτες.. Ας φάνε τώρα κορονοβομβα να βάλουν μυαλό, χαχαχα
Δαγκωτό Μητσοτάκη ψηφίζουν οι Κοζανιτες.. Ας φάνε τώρα κορονοβομβα να βάλουν μυαλό, χαχαχα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θαύμα, θαύμα, περισσότεροι έλεγχοι, λιγότεροι θετικοί, σωζόμαστε αδέρφια και τα παιδιά μας θα πάνε στο σχολείο, ασφαλή και χαρωπά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stella την 25 Αύγ 2020, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωστή επιλογή να βάλουν τον Μαγιορκίνη στην ενημέρωση. Νέος είναι, ο λόγος του είναι επιστημονικός και όχι πολιτικός. Καμία σχέση με τον Τσιόδρα. Ελπίζω να συνεχισουν με αυτόν και να μην έχουμε πλήρη επαναφορά του ψάλτη. Θετικά τα πράγματα για τα κρούσματα αφού φαίνεται να μειώνονται σε κάποιες περιοχές (δηλαδή Θεσσαλονίκη Χαλκιδική κυρίως) Αλλά σε κάποιες άλλες έχουμε αρκετά κρούσματα όπως σε Λέσβο Κρήτη, Κυκλάδες. Ερωτηματικό ακόμα η Αθήνα. Δεν ξέρω αν η εικόνα αυτή των δύο ημερών είναι τυχαία. Θα δείξει η πορεία τις επόμενες μέρες. Οι διασωληνωμένοι πάντως δεν αυξάνονται εδώ και 2 μέρες και παραμένουν σταθεροί. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτή η τεράστια πτώση σε κρούσματα σε Θεσσαλονίκη Χαλκιδική. Είναι και θέμα λιγότερων ελέγχων? Εφυγαν οι τουρίστες και βελτιώνονται τα πράγματα? Θα δείξει.
Καλά, η ψυχολογία των στερεοτύπων υπάρχει σαφώς, απλά είναι επιδερμική.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2020, 16:05Τα στερεότυπα έχουν πάντα βάση στην πραγματικότητα.
Π.χ. η μόνη μανούλα που δε φόραγε μάσκα στο σούπερ μάρκετ, ακόμα και συμπεριλαμβανομένης της ψυχοπαθούς ακροδεξιάς denier στην οποία αναφέρθηκα πιο πριν, είναι μια 38χρονη ΔΥ στα κεντρικά υπουργείου εξαιρετικά περήφανη για τη φάτσα της η οποία τα τελευταία 5 χρόνια κάνει γυμναστική 200 ώρες την ημέρα προσπαθώντας να διατηρήσει σώμα εικοσιπεντάχρονης. Για αυτήν η μάσκα συνιστά ομολογία ότι δεν ανήκει στους νέους, so simple.
Επίσης ο πασόκος 45+ θα φορέσει μάσκα αλλά με τη μύτη έξω. Παραγγέλνοντας καφέ με σαρανταδύο κουταλιές ζάχαρη. Γιατί αυτό σημαίνει Πασόκος τι να κάνουμε.
Εμένα μου τονίζει τα μάτια η μάσκα, οπότε συμμορφώνομαι με χαρά, αν και ασθμαίνω γιατί φοράω υφασμάτινη. Τώρα πιστεύεις ότι η Λατινοπούλου, πχ, είναι λιγότερο ωραιοπαθής από την 38χρονη; Λίγο δύσκολο.
https://twitter.com/latinopoulou/status ... 8505796608
- phorumitis
Για να δικαιολογησουν το άνοιγμα των σχολείων βγάζουν μαγειρεμένα νούμερα οι ψεύτες της νδ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
1 θάνατος, ίδιες μεθ, καλά τα πάμε. Ελπίζω μόνο μην το αποδώσουν στα μέτρα, και συνεχιζουν να μας ζαλίζουν με τις μαλακιες τους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Βασικά έβαλα λίγο να δω τι εστί Λατινοπούλου και είδα οτι είναι 29 χρονών δικηγόρος πολιτευτής της νδ. Πολύ πιο μεγάλη δείχνει στο video.stella έγραψε: 25 Αύγ 2020, 18:53Καλά, η ψυχολογία των στερεοτύπων υπάρχει σαφώς, απλά είναι επιδερμική.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2020, 16:05Τα στερεότυπα έχουν πάντα βάση στην πραγματικότητα.
Π.χ. η μόνη μανούλα που δε φόραγε μάσκα στο σούπερ μάρκετ, ακόμα και συμπεριλαμβανομένης της ψυχοπαθούς ακροδεξιάς denier στην οποία αναφέρθηκα πιο πριν, είναι μια 38χρονη ΔΥ στα κεντρικά υπουργείου εξαιρετικά περήφανη για τη φάτσα της η οποία τα τελευταία 5 χρόνια κάνει γυμναστική 200 ώρες την ημέρα προσπαθώντας να διατηρήσει σώμα εικοσιπεντάχρονης. Για αυτήν η μάσκα συνιστά ομολογία ότι δεν ανήκει στους νέους, so simple.
Επίσης ο πασόκος 45+ θα φορέσει μάσκα αλλά με τη μύτη έξω. Παραγγέλνοντας καφέ με σαρανταδύο κουταλιές ζάχαρη. Γιατί αυτό σημαίνει Πασόκος τι να κάνουμε.
Εμένα μου τονίζει τα μάτια η μάσκα, οπότε συμμορφώνομαι με χαρά, αν και ασθμαίνω γιατί φοράω υφασμάτινη. Τώρα πιστεύεις ότι η Λατινοπούλου, πχ, είναι λιγότερο ωραιοπαθής από την 38χρονη; Λίγο δύσκολο.
https://twitter.com/latinopoulou/status ... 8505796608
-
talaipwros
ευγε Κυριακο, αποδιδουν τα μετρα.
Μην χαλαρωνεις ουτε λεπτο
Στο Μαράθι είναι, ελπίζω ο κολοσσός να χαλαρώσει και λιγάκι, το δικαιούται!!!
- hellegennes
Ας κουοτάρω τον εαυτό μου:
hellegennes έγραψε: 06 Αύγ 2020, 19:16 Αν η επιδημική πορεία του κορωνοϊού προσομοιάζει αυτήν της γρίπης του 2009, θα περιμένουμε να δούμε μείωση των κρουσμάτων οσονούπω και αναθέρμανση κάπου στον Νοέμβριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις