foscilis έγραψε: 24 Αύγ 2020, 09:32Ευτυχώς εσένα δε σε ξεγελανε και συνεχίζεις απερίσπαστος την πορεία προς το Νόμπελ.LOUROS έγραψε: 24 Αύγ 2020, 02:13 Μίλησα με τη μάνα μου στην Ελλάδα απόψε. Το εχει φάει όλο αμάσητο. Κάθε μέρα στα ΜΜΕ. Δυστυχώς είσαστε η πιο καμμένη χώρα του κόσμου και άξιοι της μοίρας σας. Θύματα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Καλα ξεμπερδέματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- nik_killthemall
Re: Ο πρώτος νεκρός
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- nik_killthemall
στειν ανΟτατει τατειανυκηOANNHSEA έγραψε: 24 Αύγ 2020, 12:11Με πτυχίο τι;;;μαρια αντουανετταd έγραψε: 24 Αύγ 2020, 10:42 παρακολουθώ καιρό το φορουμ και γράφω πρώτη φορά γτ εδουλεύω σε νοσοκομείο και με τον κοβιντ βλεπω να γραφει ο καθενας ότι θέλει σε όποιο μέσο θέλει και αγανάκτισα
.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
nik_killthemall έγραψε: 24 Αύγ 2020, 12:22foscilis έγραψε: 24 Αύγ 2020, 09:32Ευτυχώς εσένα δε σε ξεγελανε και συνεχίζεις απερίσπαστος την πορεία προς το Νόμπελ.LOUROS έγραψε: 24 Αύγ 2020, 02:13 Μίλησα με τη μάνα μου στην Ελλάδα απόψε. Το εχει φάει όλο αμάσητο. Κάθε μέρα στα ΜΜΕ. Δυστυχώς είσαστε η πιο καμμένη χώρα του κόσμου και άξιοι της μοίρας σας. Θύματα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Καλα ξεμπερδέματα.![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
μαλάκες δεν έχει πλάκα πια,είναι πολλοί
- hellegennes
Μα τεκμηριώνω ό,τι λέω με στοιχεία. Κανείς μας δεν είναι επιδημιολόγος, άρα κανείς μας δεν έχει άμεση επιστημονική εμπειρία. Την γρίπη και ό,τι την αφορά την παρακολουθώ εδώ και μια δεκαετία. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες να γίνει κατανοητό γιατί η δραστηριότητά της το καλοκαίρι εκμηδενίζεται. Αλλά εκμηδενίζεται σημαίνει αναλογικά, όχι αριθμητικά. Αυτήν την στιγμή και ο κορωνοϊός στην Ελλάδα είναι εκμηδενισμένος. Η γρίπη συνεχίζει να μεταδίδεται το καλοκαίρι, με μειωμένο ρυθμό σε σχέση με τον χειμώνα, αλλά όχι ανύπαρκτο. Κυκλοφορεί στην κοινωνία σε λανθάνουσα μορφή και επαναδραστηριοποιείται τον χειμώνα. Μάλιστα το πότε ακριβώς εξαρτάται εντελώς από το κλίμα, μπορείς να το δεις στις διαφορές στα γραφήματα μεταξύ χωρών. Εκεί κάπου τελευταίες μελέτες καταδεικνύουν ότι το ντύσιμο έχει σημασία και το παλιό «φόρα κάτι μην αρπάξεις κρύωμα» έχει μάλλον ανοσολογική βάση. Έχει καταδειχθεί ότι υπάρχει σημαντικό πλήθος ασυμπτωματικών φορέων της γρίπης και το αν θα καταλήξουν με συμπτώματα εξαρτάται από την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού τους.μαρια αντουανετταd έγραψε: 24 Αύγ 2020, 09:59Χέλη νομίζω είναι ανώφελο,να προσπαθήσεις να πείσεις για κάτι μιλώντας ξεκάθαρα συναισθηματικά και όχι επιστημονικά έχοντας απέναντι το Γαληνό που από όσο γνωρίζουμε είναι σχετικός με το αντικέιμενο και φυσικά παραθέτει και εμπεριστατωμένα στοιχεία τόσο από την κλινική εμπειρία του όσο και από τις σπουδές του.Εσύ ως τι μιλάς με τόση βεβαιότητα;;;Γενικά ενα κακό που έχουμε στην Ελλάδα είναι ότι μιλάμε όλοι για όλα μόνο με βαση τις εμπειρίες και τα συναισθήματα μας και ποτέ με βάση το τι ισχύει!Εσύ προσπαθείς να αποδείξεις τη θέση σου μιλώντας περιπτωσιολογικά για τη δική σου εμπειρία με τη γρίπη αγνοοώντας βασικές παραμέτρους!Σέβομαι το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκες από τη γριπη και μακάρι να είσαι πάντα υγιης αλλά η συγκριση που κάνεις είναι ανώφελη!Καταρχάς όπως είπε και ο Τσιόδρας που φαντάζομαι ότι ενδεχομένως κάτι γνωρίζει παραπάνω...ίσως...αυτό που διαφοροποιεί το νέο κορωνοιό από τους υπόλοιπους κορωνοιούς και γενικά ,ιούς είναι η ταχύτητα μετάδοσης!Μεταδίδεται εξαιρετικά γρήγορα,επίσης δε δείχνει να επηρεάζεται από τις υψηλές θερμποκρασίες,ενώ η γρίπη στατιστικά δειχνει να υποχωρεί τους θερινούς μήνες!Και εδώ ερχομαι να σου πώ το εξής έχω γνωστή μου που νόσησε από γρίπη το καλοκαίρι και έπαθε πνευμονία μέσα στον ιούλιο!Αυτή δηλαδή τι πρέπει να πεί?Ότι είναι μύθος ότι δεν υπάρχει γρίπη το καλοκαίρι;;;Ή ότι υπάρχει και το κρύβουν;;Υπάρχει αλλά είναι σπάνια και αυτή ηταν άτυχη που κόλλησε και την πέρασε βαριά!Επίσης επειδή και εγώ εργάζομαι σε νοσοκομείο,παλαιότερα έβλεπα άτομα με γρίπη τα αγγιζα με γυμνά χέρια και ξεχνούσα να πλύνω και τα χέρια όπως και όλοι!Συμφωνώ πάντως ότι και γρίπη είναι ένας ιός δυνητικά επικίνδυνος και θανατηφόρος φυσικά και χρειάζεται προσόχη και μακάρι από όλα αυτά τα μέτρα προστασίας να έχουμε μείωση και στον αριθμό των περιστατικών από γρίπη!hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2020, 02:41 Ρε συ, δεν μπερδεύω τίποτα. Οι αριθμοί που έδωσα είναι μόνο για γρίπη. Ξανακοίτα το.
Πιο πάνω δίνω στοιχεία για θανάτους από γρίπη και πνευμονία. Αφενός αυτά σχετίζονται μεταξύ τους, γιατί πολλές πνευμονίες προκαλούνται από την γρίπη, αφετέρου οι περισσότερες χώρες τα δίνουν μαζί, γι' αυτό και η παραπομπή μου στα στοιχεία των ΗΠΑ εμπεριέχει και τα δυο. Ο Γαληνός το εξέλαβε αυτό ως ότι τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.
Έχω επαναλάβει και παλιότερα ότι η επιτήρηση της γρίπης στην Ελλάδα σταματάει την άνοιξη, την παρακολουθώ κάθε χρόνο. Ας μην ξαναλέμε τα ίδια, ο λόγος είναι ότι το καλοκαίρι η δραστηριότητά της είναι δύο τάξεις μεγεθών μικρότερη από ό,τι τον χειμώνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι εξαφανίζεται ούτε ότι δεν υπάρχουν χώρες που αυτή η παρατήρηση πάει στον κάλαθο των αχρήστων.
Κίνα:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το 1/6 των επιβεβαιωμένων θανάτων από Covid είναι τις τελευταίες 20 μέρες. Δε σημαίνει αυτό η λέξη "εκμηδενισμένος", ούτε καν αναλογικά.
Θα πρέπει να αρχίσεις να συνηθίζεις στην ιδέα ότι η εποχικότητα της γρίπης είναι κάτι ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ και όχι κανόνας. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί μηχανισμός που να την εξηγεί, ώστε να πούμε ότι εφαρμόζεται και σε άλλους ιούς επειδή έτσι κι έτσι.
Θα πρέπει να αρχίσεις να συνηθίζεις στην ιδέα ότι η εποχικότητα της γρίπης είναι κάτι ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ και όχι κανόνας. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί μηχανισμός που να την εξηγεί, ώστε να πούμε ότι εφαρμόζεται και σε άλλους ιούς επειδή έτσι κι έτσι.
Πάντως η πιθανότερη εξήγηση για την εποχικότητα της γρίπης είναι πολύ απλά ότι η δυνατότητα του ιού να επιβιώνει έξω από τον ξενιστή μειώνεται ραγδαία με την αύξηση της θερμοκρασίας και της σχετικής υγρασίας(η οποία αφορά και τον αέρα που εισπνέεις και πάει στο ανώτερο αναπνευστικό, όχι μόνο τον αέρα του περιβάλλοντος). Στους 30 βαθμούς είναι σα να κολυμπάμε σε αντισηπτικό από την οπτική γωνία του ιού της γρίπης, μπορείς να τη μεταδόσεις αλλά πάρα πολύ δύσκολα και συνήθως θα είναι πολύ μικρή ποσότητα και πολύ αδυνατισμένη από τον αέρα που εισπνέει ο άλλος για να κάνει κακό.
Αυτό το χαρακτηριστικό πολύ απλά δεν το έχει ο Covid και είναι κάτι που σου έχει επισημανθεί ξανά και ξανά αλλά επιμένεις να κάνεις πως δεν το βλέπεις, επικαλούμενος το χειμώνα που κατ' εσέ έχουν στην... Αμαζονία και τη Σιγκαπούρη
Αυτό το χαρακτηριστικό πολύ απλά δεν το έχει ο Covid και είναι κάτι που σου έχει επισημανθεί ξανά και ξανά αλλά επιμένεις να κάνεις πως δεν το βλέπεις, επικαλούμενος το χειμώνα που κατ' εσέ έχουν στην... Αμαζονία και τη Σιγκαπούρη
- hellegennes
Η ίδια εποχικότητα υφίσταται και στους κορωνοϊούς. Εντελώς από σύμπτωση, μιλάμε για κορωνοϊό εδώ πέρα.foscilis έγραψε: 24 Αύγ 2020, 12:43 Το 1/6 των επιβεβαιωμένων θανάτων από Covid είναι τις τελευταίες 20 μέρες. Δε σημαίνει αυτό η λέξη "εκμηδενισμένος", ούτε καν αναλογικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Και για να μην λες ότι δεν παραθέτω από πού προκύπτει, ορίστε:
https://academic.oup.com/jid/article/22 ... 6a7481ec0c
HCoVs were detected in a limited time period, between December and April/May and peaked in January/February.
Δηλαδή ακριβώς όπως η γρίπη. Ας δούμε ποιο ήταν το συμπέρασμά τους:
Coronaviruses are sharply seasonal. They appear, based on serial interval and secondary infection risk, to have similar transmission potential to influenza A(H3N2) in the same population.
https://academic.oup.com/jid/article/22 ... 6a7481ec0c
HCoVs were detected in a limited time period, between December and April/May and peaked in January/February.
Δηλαδή ακριβώς όπως η γρίπη. Ας δούμε ποιο ήταν το συμπέρασμά τους:
Coronaviruses are sharply seasonal. They appear, based on serial interval and secondary infection risk, to have similar transmission potential to influenza A(H3N2) in the same population.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

http://agonaskritis.gr/το-πρόβλημα-του- ... ηκε-στο-μ/
Ο άλλος ο δήμαρχος έκοψε όλα τα δέντρα από το λιμάνι στα μάρμαρι Εύβοιας και δικαιολογηθηκε πως συνωστιζονται οι πολίτες. Οταν η υστερία για τον κορωνοϊό πιάνει επίπεδα παράνοιας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Αύγ 2020, 13:23
Ο άλλος ο δήμαρχος έκοψε όλα τα δέντρα από το λιμάνι στα μάρμαρι Εύβοιας και δικαιολογηθηκε πως συνωστιζονται οι πολίτες. Οταν η υστερία για τον κορωνοϊό πιάνει επίπεδα παράνοιας.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- hellegennes
Παράνοια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγω λεω οτι ειναι τρολια,αποκλειεται να υπαρχει στην πραγματικοτητα τετοιος μαλακας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Αύγ 2020, 13:23
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εδώ που τα λέμε παίδες, δεν είναι μόνον ο δήμαρχος για δέσιμο, έτσι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Αύγ 2020, 13:23
Κάτι άλλο πρέπει να έπαιξε και το έριξαν στον κορονοϊό. Δεν κόβονται έτσι στο χαλαρό, 90 αλμυρίκια χωρίς να υπάρξουν διαμαρτυρίες. Οπότε, μάλλον για δυνατότητα χρήσης περισσότερων τετραγωνικών στα "τραπεζάκια έξω" των καταστηματαρχών το βλέπω.
Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ίσως επρόκειτο για κάποια ασθένεια των δέντρων ή κάτι σχετικό αλλά το δημοσίευμα δεν λέει κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-