!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν θράσος στο ΚΚΕ
Re: Έχουν θράσος στο ΚΚΕ
Στο Βελισάρη πεστο που λέει ότι έχουν παρέλθει αυτά κι ότι οι γραφικοί αριστεροί τα ανασταίνουν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Είσαι και φαίνεσαι ρε παλιομουνί και ναι γαμιέται ο καπιταλισμός.
Με πίστεψες ρε μαλάκα;
Όχι Πολύδωρα να το πούμε . Λοιπόν το ρουφιανιλικι δεν τίθεται θέμα να ναι κληρονομικον. Επίσης στο ΚΚΕ σήμερα θέλουν να ναι λίγοι ,νιώθουν οι εκλεκτοί . Σου λέει και καλά εγώ είμαι η αυθεντική αριστερά .Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2020, 17:11Όχι. Συνεχίζετε το μίσος που σας μεγάλωσαν. Προδοτικό μίσος. Δοσιλογικό. Εγώ δεν έχω να ξεπεράσω κάτι. Ξέρω ότι ζω στην ίδια συνθήκη. Υποτέλεια από τους ξένους. Εσύ ονόμασε το αλλιώς αν θες. Πες το Πολυξένη.Belisarius έγραψε: 23 Αύγ 2020, 17:06Δε καμαρώνουμε, ρε φίλε, στ @@ μας ο εμφύλιος. Γράφουμε μόνο για να σας κάνουμε πλάκα.Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2020, 17:03 Άμα καμαρώνετε να το πείτε και στα παιδιά σας. ότι είστε ρουφιάνοι υπέρ των ξένων κι ότι καλώς η Ελλάδα καταστράφηκε και καλώς τους πληρώνουμε ακόμα τους ξένους. Αξία ζωής.
70 χρόνια πριν ήταν κάποια στιγμή πρέπει να το ξεπεράσετε.
Δεν αμφισβητεί κανείς τον αγώνα του ΚΚΕ αλλά επιτρεψτε μου να θεωρώ @@ κάποιους ανθρώπους .
Σήμερα το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα και εγώ Ενημερωνομαι από wikipedia και το ονομάζει ακροαριστερα ..
Τρομακτικόν, απαπαπα μακρυά από μας .
Γιατί ρε η ακροαριστερά μακριά από μας;Kiki mat έγραψε: 23 Αύγ 2020, 18:15Όχι Πολύδωρα να το πούμε . Λοιπόν το ρουφιανιλικι δεν τίθεται θέμα να ναι κληρονομικον. Επίσης στο ΚΚΕ σήμερα θέλουν να ναι λίγοι ,νιώθουν οι εκλεκτοί . Σου λέει και καλά εγώ είμαι η αυθεντική αριστερά .Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2020, 17:11Όχι. Συνεχίζετε το μίσος που σας μεγάλωσαν. Προδοτικό μίσος. Δοσιλογικό. Εγώ δεν έχω να ξεπεράσω κάτι. Ξέρω ότι ζω στην ίδια συνθήκη. Υποτέλεια από τους ξένους. Εσύ ονόμασε το αλλιώς αν θες. Πες το Πολυξένη.Belisarius έγραψε: 23 Αύγ 2020, 17:06
Δε καμαρώνουμε, ρε φίλε, στ @@ μας ο εμφύλιος. Γράφουμε μόνο για να σας κάνουμε πλάκα.
70 χρόνια πριν ήταν κάποια στιγμή πρέπει να το ξεπεράσετε.
Δεν αμφισβητεί κανείς τον αγώνα του ΚΚΕ αλλά επιτρεψτε μου να θεωρώ @@ κάποιους ανθρώπους .
Σήμερα το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα και εγώ Ενημερωνομαι από wikipedia και το ονομάζει ακροαριστερα ..
- Golden Age
Yannis έγραψε: 23 Αύγ 2020, 18:03Νομιμη απο το αγγλικο κρατος και τα ναυτιλιακα του συμφερωντα; το συμφερων τους για αναχωμα στον ψυχρο πολεμο;
εσενα σε ενδιαφερει η συνεχιση του ελληνικου κρατους(μπατσοι στρατιωτες αυλικοι κ βασιλιαδες οι καρεκλες και η εξουσια τους,χωρια την συνεργασια με τους γερμανους..) ή του ελληνικου λαου κ οσων εζησαν ή πολεμησαν σε αυτο το τοπο;
Με αλλα λογια μπατριωτη μου...Σε ενδιαφερει το ελληνικο κρατος ή το ελληνικο εθνος;
Golden Age έγραψε: 23 Αύγ 2020, 16:53 Ο αμερικανικός στόλος και αεροπορία δεν είχαν καμμία απολύτως σχέση με τον εμφύλιο. Τις δυνάμεις του ΔΣΕ και τις ξένες στρατιωτικές μονάδες που είχανε στείλει η Γιουγκοσλαβία, η Αλβανία και η Βουλγαρία προς ενίσχυση του τελευταίου, τις αντιμετώπισε και τις νίκησε ο Ελληνικός Στρατός, μόνος του. Επρόκειτο για μια νίκη της ελληνικής πολιτείας έναντι μιας ένοπλης απόπειρας πραξικοπήματος, συνεπικουρούμςνη απο ξένα κράτη. Ο αμερικανικός στόλος και αεροπορία ήλθαν μετά, ήταν μια συμμαχική υπόθεση της ψυχροπολεμικής εποχής.Εσύ μπορεί να προτιμούσες τον Σοβιετικό. Γούστα είναι αυτά.
Golden Age έγραψε: 23 Αύγ 2020, 16:53
Για ποια μη καθαίρεση μιλάς; Η κατοχική κυβέρνηση, όχι μόνο καθαιρέθηκε, αλλά δικάστηκε και καταδικάστηκε. Τα Τάγματα Ασφαλείας απο τί ακριβώς να καθαιρεθούν; Απο ποια θέση; Και να σου πω και κάτι; Το ότι μπορείς και πας και ψηφίζεις ελεύθερα, το χρωστάς στα Τάγματα Ασφαλείας. Αυτοί έσωσαν τη δημοκρατία. Έσωσαν την Ελλάδα απο την απόπειρα επιβολής μιας ραδιούργου κομμουνστικής μονοκομματικής δικτατορίας.
Ποιο αγγλικό κράτος; Όλοι οι σύμμαχοι αναγνώριζαν την εξόριστη κυβέρνηση. Και οι Σοβιετικοί. Απο που κι ως που ανάχωμα; Η νόμιμη εξουσία ήταν. Η κυβέρνηση που αντιστάθηκε στον Άξονα.Golden Age έγραψε: 23 Αύγ 2020, 16:53 Νια, ο Μεταξάς κύρηξε παράνομους και περιθωριοποίησε κάποιους επίδοξους πραξικοπηματίες, οι οποίοι θα επέβαλλαν στην Ελλάδα μια πολύ σκληρή δικτατορία, που όμοιά της δεν θα 'χε ξαναϋπάρξει.
Ο Μεταξάς ήταν φάρος ελευθερίας. Όμως αυτό δεν αφορά τις κυβερνήσεις του '46 - '49.
[\quote]
![]()
Ο Σκόμπυ ήταν εδώ ως σύμμαχος. Είχαμε ακόμη Β' ΠΠ. Και ήταν πολύ πιο δημοκρατικός απο ότι οι Σοβιετικοί στην Ανατολική Ευρώπη. Υποστήριζε την συγκυβέρνησ με το ΚΚΕ. Αλλά το ΚΚΕ ήθελε να καταλάβει δια της βίας την εξουσία.
Οι ναπάλμ ήταν εξοπλισμός. Δεν ήταν συμμετοχή Αμερικανών. Ελάχιστες δε ήταν οι ναπάλμ που χρησιμοποιήθηκαν, σχεδόν όλες προς το τέλος του εμφυλίου, στο Γράμμο. Δεν καθόρισαν κάποιο αποτέλεσμα, παρα μόνο επιτάχυναν μια προδιαγεγραμμένη εξέλιξη.
Οι Ταγματασφαλίτες, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, έσωσαν τη δημοκρατία. Στη μάχη του Μακρυγιάννη, οι λιγοστοί και κακοεξοπλισμένοι χωροφύλακες, κράτησαν για μια βδομάδα τις πολυάριθμες και υπερεξοπλισμένες δυνάμεις του ΕΛΑΣ, συνεπρικουρούμενοι μόνο απο μερικούς Χίτες και μερικοιύς Ταγματασφαλίτες. Έτσι σώθηκε η δημοκρατία και δεν επεβλήθη κομμουνιστική δικτατορία (η χειρότερη μορφή δικτατορίας).
Για τη λευκή τρομοκρατία σου ξαναείπα, την ίδια περίοδο είχε δράση το αυτόνομο αντάρτικο του Βελουχιώτη και αργότερα οι τοπικές ανταρτοομάδες του ΚΚΕ. Ο κόσμος πάνω που πήγε να ηρεμίσει απο τα Δεκεμβριανά, άρχισε να αμύνεται απο άλλη μια κομμουνστική επίθεση και φυσικά να εξαγριώνεται.
Όσο για το Μεταξά, σ' αρέσει δεν αρέσει, γλύτωσε την Ελλάδα απο εμφύλιο κι απο ένα κομμουνστικό καθεστώς τρόμου, στρατοπέδων συγκέντρωσης και καταναγκαναστικής εργασίας, (μυστικών) μαζικών εκτελέσεων και (κρυφών) μαζικών τάφων, ακόμη και διώξεων ή και εκτελέσεων ανηλίκων παιδιών, όπως έκανε το προτότυπο στη Σοβιετική Ένωση. Έκανε όλα αυτά που τον κατηγορείτε, προκειμένου να γλυτώσει την Ελλάδα απο τέτοια δεινά. Και τα κατάφερε.
Έτσι ΡΕΧαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2020, 18:17Γιατί ρε η ακροαριστερά μακριά από μας;Kiki mat έγραψε: 23 Αύγ 2020, 18:15Όχι Πολύδωρα να το πούμε . Λοιπόν το ρουφιανιλικι δεν τίθεται θέμα να ναι κληρονομικον. Επίσης στο ΚΚΕ σήμερα θέλουν να ναι λίγοι ,νιώθουν οι εκλεκτοί . Σου λέει και καλά εγώ είμαι η αυθεντική αριστερά .Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2020, 17:11
Όχι. Συνεχίζετε το μίσος που σας μεγάλωσαν. Προδοτικό μίσος. Δοσιλογικό. Εγώ δεν έχω να ξεπεράσω κάτι. Ξέρω ότι ζω στην ίδια συνθήκη. Υποτέλεια από τους ξένους. Εσύ ονόμασε το αλλιώς αν θες. Πες το Πολυξένη.
Ρε παιδιά εντάξει ,είναι κολλημένοι ,είναι πωρωμένοι αλλά τώρα τι σας έπιασε;
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Πάντως κάποια άλλα πράγματα είναι σίγουρα κληρονομικά. π.χ. σου κλείνουν το σπίτι το 1950, πονάνε τα εγγόνια το 2020 και θα πονάνε τα δισέγγονα το 2050. Κληρονομικός πόνος.Kiki mat έγραψε: 23 Αύγ 2020, 18:15 Όχι Πολύδωρα να το πούμε . Λοιπόν το ρουφιανιλικι δεν τίθεται θέμα να ναι κληρονομικον.
Να ηρεμήσει και ή να μην χαρακτηρισω το μπουλούκι των γραφείων του ΚΚΕ δεν πάει και κληρονομικον ο αγωνας . Συγχαρητήρια είναι ο ι καλύτεροι κουμουνιστες. Απλά εγώ δεν ειμαι ΚΚΕ πια και να κατεβάζουν τα βρακια τους όπου θέλουν αλλά όχι σε μένα ..
Δεν είναι κληρονομικό λέγεται ρατσισμός και τον εισπράτεις
Δεν είναι κληρονομικό λέγεται ρατσισμός και τον εισπράτεις
Εμένα περισσότερο με έχει ενοχλήσει η θέση του ΚΚΕ ,της 5ης ολομέλειας που αναγνώρισε εις τον Μακεδονικόν λαόν το δικαίωμα της πλήρης εθνικής αποκατάστασης.Η αρχική θέση ήταν ισονομία στις μειονότητες αλλά μετά την άλλαξαν σε εθνική αποκατάσταση στον λαό της Μακεδονίας. Βέβαια μετά αναγνώρισαν πως η θέση τους αυτή ήταν λανθασμένη και την άλλαξαν.
Εμένα με ενοχλήσε το ψάρεμα ψήφων με Διγενή και Γερασιμίδου .pylothess έγραψε: 23 Αύγ 2020, 18:33 Εμένα περισσότερο με έχει ενοχλήσει η θέση του ΚΚΕ ,της 5ης ολομέλειας που αναγνώρισε εις τον Μακεδονικόν λαόν το της πλήρης εθνικής αποκατάστασης.Η αρχική θέση ήταν ισονομία στις μειονότητες αλλά μετά την άλλαξαν σε εθνική αποκατάσταση στον λαό της Μακεδονίας. Βέβαια μετά αναγνώρισαν πως η θέση τους αυτή ήταν λανθασμένη και την άλλαξαν.
Όσον αφορά τον εμφύλιο ,ευθύνη έχουν και οι δύο πλευρές . Όχι ότι το ΚΚΕ δεν επιδίωκε έναν εμφύλιο, αλλά και στην αντίθετη πλευρά ,ήρθε βούτυρο στο ψωμί , ευκαιρία να τους ξεπαστρέψει .Εγκλήματα και προδοσίες έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές .
Σάντουιτς φυστικοβουτυρο ,δεν έχω φάει ,αλλά που δοκιμασα λίγο από το βάζο είναι αλμυρό ,τρεχα από εδώ τρεχα από κει τραβανε βάσανα οι καημενοι. Στο μ-λ να πάνεpylothess έγραψε: 23 Αύγ 2020, 18:37 Όσον αφορά τον εμφύλιο ,ευθύνη έχουν και οι δύο πλευρές . Όχι ότι το ΚΚΕ δεν επιδίωκε έναν εμφύλιο, αλλά και στην αντίθετη πλευρά ,ήρθε βούτυρο στο ψωμί , ευκαιρία να τους ξεπαστρέψει .Εγκλήματα και προδοσίες έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές .
Δεν βαριέσαι μωρέ; δικαίωμά τους.Kiki mat έγραψε: 23 Αύγ 2020, 18:36Εμένα με ενοχλήσε το ψάρεμα ψήφων με Διγενή και Γερασιμίδου .pylothess έγραψε: 23 Αύγ 2020, 18:33 Εμένα περισσότερο με έχει ενοχλήσει η θέση του ΚΚΕ ,της 5ης ολομέλειας που αναγνώρισε εις τον Μακεδονικόν λαόν το της πλήρης εθνικής αποκατάστασης.Η αρχική θέση ήταν ισονομία στις μειονότητες αλλά μετά την άλλαξαν σε εθνική αποκατάσταση στον λαό της Μακεδονίας. Βέβαια μετά αναγνώρισαν πως η θέση τους αυτή ήταν λανθασμένη και την άλλαξαν.
Καλά λες ,δεν κοπτομαι . Συγκινουμαι και δεν ξέρω γιατί. Δεν με νοιάζει στα αλήθεια. Καταρχήν βλέπεις όταν σε προσβάλουν στα καλά καθουμεναpylothess έγραψε: 23 Αύγ 2020, 18:41Δεν βαριέσαι μωρέ; δικαίωμά τους.Kiki mat έγραψε: 23 Αύγ 2020, 18:36Εμένα με ενοχλήσε το ψάρεμα ψήφων με Διγενή και Γερασιμίδου .pylothess έγραψε: 23 Αύγ 2020, 18:33 Εμένα περισσότερο με έχει ενοχλήσει η θέση του ΚΚΕ ,της 5ης ολομέλειας που αναγνώρισε εις τον Μακεδονικόν λαόν το της πλήρης εθνικής αποκατάστασης.Η αρχική θέση ήταν ισονομία στις μειονότητες αλλά μετά την άλλαξαν σε εθνική αποκατάσταση στον λαό της Μακεδονίας. Βέβαια μετά αναγνώρισαν πως η θέση τους αυτή ήταν λανθασμένη και την άλλαξαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 181 Απαντήσεις
- 4615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 282 Απαντήσεις