!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Ο πρώτος νεκρός
Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Όχι αν έχετε γνωρίσει κανέναν με κορονοιό. Θέλω να ρωτήσω αν κανένας έχει δει κάποιον να φορά μάσκα και να βήχει. Εγώ προσωπικά δεν έχω. Βέβαια δεν έχω δει και κανέναν χωρίς μάσκα να βήχει. Έχω δει άτομα να φταρνίζονται αλλά πάντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
https://www.onlarissa.gr/2020/08/19/sov ... o-larisas/
Aυτά είναι τα 60 χιλιάδες τεστ που κάνουν.
Aυτά είναι τα 60 χιλιάδες τεστ που κάνουν.
Έχω δει και με μάσκα και χωρίς μάσκα να βηχουν.Σπύρος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:48 Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Όχι αν έχετε γνωρίσει κανέναν με κορονοιό. Θέλω να ρωτήσω αν κανένας έχει δει κάποιον να φορά μάσκα και να βήχει. Εγώ προσωπικά δεν έχω. Βέβαια δεν έχω δει και κανέναν χωρίς μάσκα να βήχει. Έχω δει άτομα να φταρνίζονται αλλά πάντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Τώρα το καλοκαίρι; Μήπως ήταν τσιγαρόβηχας;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:12Έχω δει και με μάσκα και χωρίς μάσκα να βηχουν.Σπύρος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:48 Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Όχι αν έχετε γνωρίσει κανέναν με κορονοιό. Θέλω να ρωτήσω αν κανένας έχει δει κάποιον να φορά μάσκα και να βήχει. Εγώ προσωπικά δεν έχω. Βέβαια δεν έχω δει και κανέναν χωρίς μάσκα να βήχει. Έχω δει άτομα να φταρνίζονται αλλά πάντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
[/α]
Δεν έχω τις γνώσεις να ξέρω τι βήχας ήταν.Σπύρος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:44Τώρα το καλοκαίρι; Μήπως ήταν τσιγαρόβηχας;Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:12Έχω δει και με μάσκα και χωρίς μάσκα να βηχουν.Σπύρος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:48 Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Όχι αν έχετε γνωρίσει κανέναν με κορονοιό. Θέλω να ρωτήσω αν κανένας έχει δει κάποιον να φορά μάσκα και να βήχει. Εγώ προσωπικά δεν έχω. Βέβαια δεν έχω δει και κανέναν χωρίς μάσκα να βήχει. Έχω δει άτομα να φταρνίζονται αλλά πάντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μηπως εκδηλωσαν συμπτωματα κατοπιν;panos291 έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:38 Συνεχιζει η πανδημια της πενταρας.
Πριν λιγες μερες ενας τουριστας εφερε τον ιο σε ξενοδοχείο στα χανια.
Κολλησαν 11 απο το προσωπικο και το βρηκαν επειδη τους ζητηθηκε να κανουν τεστ. Ηταν ολοι ασυμπτωματικοι.
Δεν είμαι καλά ,τα ούλα μου ματώνουν, δεν είμαι καλά.
Και όμως μοιάζουν αυτοί οι δύο,είναι κοντοί και σχεδόν αόρατοι από τη λιποσαρκία.NewModelArmy έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:24
Εχεις ιδεα τι σημαινει κινεζικο λοκνταουν;Eχει τοση ομοιοτητα με το Ελληνικο οση ο Μεσσι με τον Κουτσιανικουλη.
-
Planis
Μια στιγμή ρε σεις. Αν υποθέσουμε ότι πάει καλά το εμβόλιο, για ποιον λόγο θα πρέπει να είναι η μάσκα υποχρεωτική; Μήπως θέλουν να μας πουν με τρόπο ότι μην περιμένετε πολλά από το εμβόλιο και θα το πάμε έτσι για πολύ καιρό;
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Έχω γράψει αναλυτικά πώς λειτούργησε το lock-down στην Κίνα αλλά δε νομίζω πως ενδιαφέρει κανέναν. Προπαγανδιστικά εκατέρωθεν χρησιμοποιείται η περίπτωση της Κίνας.Papa John έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:17Και όμως μοιάζουν αυτοί οι δύο,είναι κοντοί και σχεδόν αόρατοι από τη λιποσαρκία.NewModelArmy έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:24
Εχεις ιδεα τι σημαινει κινεζικο λοκνταουν;Eχει τοση ομοιοτητα με το Ελληνικο οση ο Μεσσι με τον Κουτσιανικουλη.
Όχι,αλλά έχω ακούσει να ρεύεται.Σπύρος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:48 . Θέλω να ρωτήσω αν κανένας έχει δει κάποιον να φορά μάσκα και να βήχει. Εγώ προσωπικά δεν έχω.
Γιατί με κουοτάρεις ;The Age of Aquarius έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:22Έχω γράψει αναλυτικά πώς λειτούργησε το lock-down στην Κίνα αλλά δε νομίζω πως ενδιαφέρει κανέναν. Προπαγανδιστικά εκατέρωθεν χρησιμοποιείται η περίπτωση της Κίνας.Papa John έγραψε: 19 Αύγ 2020, 21:17Και όμως μοιάζουν αυτοί οι δύο,είναι κοντοί και σχεδόν αόρατοι από τη λιποσαρκία.NewModelArmy έγραψε: 19 Αύγ 2020, 00:24
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Μην ανησυχείς αυτό το έχει μελετήσει ο Χαρδαλιάς.
[/α]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1694 Προβολές
-