!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Sid Vicious έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:40
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:37 Εγω εθεσα το θεμα ως τροφη για σκεψη.
καλά, πανε τελείωσε πρώτα το κατούρημα και ξαναέλα
Δέκα λεπτά διάλειμμα να πάω κι εγώ για χεσιμο
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:37 Εγω εθεσα το θεμα ως τροφη για σκεψη.
το μετωπο της ΓΑΛΗΣ και τα γατακια της σερνονται, για ιδεα μου ειναι;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:35
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:31
Sid Vicious έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:27

Να αρχισαμε και με τα σεξιστικα βλεπω, καταπιεστηκες τόση ωρα αλλα δεν αντεξες τελικα :lol:
ντεφορμε σε βρισκω :e040:
:102: το ειπε γυναικα :102:
Ακομα και η ΓΑΛΗ μεσω της σιωπης της, το παραδεχτηκε.
Ποτε δεν εχω υποβιβασει καποια γυναικα εδω για το φυλο της.
Σε προκαλω να βρεις καποια τετοια αναρτηση μου.
Ανόητε άνθρωπε, το να θεωρείς ότι τόσο εγώ όσο και οι γυναίκες του φόρουμ είναι σε φάση αλερτ για κάθε σχόλιο που γράφετε, είναι μία ακόμη απόδειξη του πόσο χαζοκούταβοι είστε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:46
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:35
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:31

ντεφορμε σε βρισκω :e040:
:102: το ειπε γυναικα :102:
Ακομα και η ΓΑΛΗ μεσω της σιωπης της, το παραδεχτηκε.
Ποτε δεν εχω υποβιβασει καποια γυναικα εδω για το φυλο της.
Σε προκαλω να βρεις καποια τετοια αναρτηση μου.
Ανόητε άνθρωπε, το να θεωρείς ότι τόσο εγώ όσο και οι γυναίκες του φόρουμ είναι σε φάση αλερτ για κάθε σχόλιο που γράφετε, είναι μία ακόμη απόδειξη του πόσο χαζοκούταβοι είστε. :lol:
αρα συμφωνεις. Οκ ευχαριστω και αντε γεια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:41 αλλου αυτα, εχω βρει τα κουμπια σου και σε κανω να ανεβαινεις στα ταβανια αμα θελω. Σα να κλεβω εκκλησια ειναι.
Έχεις κλέψει πολλές εκκλησίες βρε παλιόπαιδο;

Σε κάθε περίπτωση, αν όντως τα είχες ανάγκη, συγχωρεμένος. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:44
το μετωπο της ΓΑΛΗΣ και τα γατακια της σερνονται, για ιδεα μου ειναι;
Δηλαδή; Για κάντο πιο λιανά αυτό γιατί δε το κατάλαβα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Ομελέτιος Δανιμαρκίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ομελέτιος Δανιμαρκίας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:38
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:25
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:22

Εγώ δεν "πάω να κοροϊδέψω" κανέναν.

Σας κοροϊδεύω. Σκέτο.
απο υποκειμενο της κοροιδιας ομως καταφερνεις να γινεις αντικειμενο. Αρα δεν κανεις και τοσο καλη δουλεια.
Και από που προκύπτει το ότι μ' ενδιαφέρει ή πρέπει να μ' ενδιαφέρει το αν γίνομαι αντικείμενο κοροϊδίας από κάποιους που θεωρώ χαζούς ή κουτοπόνηρους;

Όσο ενδιαφέρει αυτούς η γνώμη μου, τόσο ενδιαφέρει και μένα η δική τους.

Είναι πολύ απλά τα πράγματα, καλό μου.
Σ' ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα. Συνέχεια μπαίνεις σε νήματα για να ρίξεις χολή και όχι να συνεισφέρεις με επιχειρήματα. Μόνο επιθέσεις ad hominem, ειρωνίες, και δηλώσεις ότι δεν σε ενδιαφέρει να γίνεσαι αρχίδι γιατί είσαι υποτίθεται υπεράνω όλων. Στα είπε και κάποιος της σειράς σου τις προάλλες και λύσσαξες.
Ο λόγος που και καλά δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων δεν είναι γιατί ανήκουν σε άλλο -κατώτερο κατά εσένα ιδεολογικό χώρο-, αλλά διότι και εντός και εκτός οθόνης κανένας δεν σε βρίσκει ευχάριστο άτομο. Βγάζεις κακία. Όσο κι αν κολλάς αυτή τη μαλακία " :lol: " σε ό,τι γράφεις, δεν αλλάζει το πόσο ανθρωποδιώχτης είσαι.
Though this be madness, yet there is method in 't
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:52
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:41 αλλου αυτα, εχω βρει τα κουμπια σου και σε κανω να ανεβαινεις στα ταβανια αμα θελω. Σα να κλεβω εκκλησια ειναι.

Τωρα αμα πω τι εχω κανει θ αρχισουν παλι για τα ροτβαιλερ. Μεινε με την απορια.

Δεν εχω κλεψει στ αληθεια παντως.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:40
sys3x έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:35

Έχει προτείνει ήδη, αν πχ κάνεις κάποια αναφορά στον Αριστοτέλη ή το Δαρβίνο κοκ όχι για να τον κράξεις τότε μπουζού για σένα.
:lol:
Και δεν προτεινα ακριβως αυτο. Για να το σχηματοποιησω, να ισχυει για τον μισογυνικο και τον αντιφεμινιστικο λογο και πραξη, οτι ισχυει για τον ρατσιστικο.
Δεν νομίζω πως αποτελεί επιλογή ένα ολιστικό εγχείρημα που μπορεί να οδηγήσει σε κυνήγι μαγισσών.
Αν χρειάζεται κάτι επιμέρους ίσως, περισσότερο αυτό είναι θέμα αγωγής και παιδείας ώστε να καταπολεμηθεί ο μισογυνισμός κλπ.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δεν συγκινείσαι όταν διαβάζεις κάτι τέτοια;

Μία φορά ρε συ να διαβάσω κάτι που να ξεφεύγει από τα ανατρεπτικά κλισέ τους. :lol:

Μία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Όπως με τον λογοκριτικό νόμο 4285/2014, που πήγε να "ποινικοποιήσει τον ρατσισμό" και στην πορεία έγινε όχημα για την ποινικοποίηση άρνησης άβολων για την Αριστερά γενοκτονιών, έτσι κι ένας τέτοιος νόμος αφήνει τον λύκο - κράτος να φυλάει τα πρόβατα με υπερβολικά ασαφείς διατάξεις, χωρίς ξεκάθαρη υποκίνηση σε βία, που εύκολα μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ, ιδίως στην περίπτωση που ο θύτης είναι θύτρια, η θύτρια είναι θύτης ή ο θύτης είναι μουσουλμάνος ή γκέι ή μαύρος ή τελοσπάντων ανήκει σε κάποια άλλη, επιθυμητή από την Αριστερά πολιτική ομάδα.

Για την Αριστερά, όπως και για σημαντικό κομμάτι της Δεξιάς έστω και σε "εθνικό" πλαίσιο, οι πολίτες και οι αυθόρμητες αποφάσεις τους δεν αξίζουν τίποτα γιατί μόνο το κράτος μπορεί να δώσει αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Βασική αρχή ιδίως της αριστερής ιδεοληψίας είναι ότι όλη η κοινωνία είναι ισχύς και μόνο ισχύς, τα βιολογικά, φυσικά και πολιτισμικά δεδομένα δεν έχουν σημασία αλλά μόνο η φιλτραρισμένη κοινωνικά ερμηνεία τους, άρα η πραγματικότητα είναι, γι' αυτόν που έχει αρκετή ισχύ για να ελέγχει τα φίλτρα, απείρως ελαστική κι ελέγξιμη από την πολιτική. Αυτός είναι ο λόγος που πχ ο Μπάιντεν είπε σε μαύρο ότι δεν είναι (πολιτικά) μαύρος αν δεν ψηφίσει Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές. Συχνά πυκνά, η πραγματικότητα εκδικείται και τότε βάζουμε μπρος για νέες αυταπάτες.

Ο μισογυνισμός και κάθε άλλη ανεπιθύμητη συμπεριφορά, ό,τι έχει καθένας στο μυαλό του, δεν μπορεί παρά να καταπολεμηθεί από ελεύθερους ανθρώπους, πρόθυμους να κάνουν κάτι οι ίδιοι αντί να αναθέσουν την εφαρμογή των ηθικών τους ευαισθησιών στον πλέον αναίσθητο θεσμό, αυτόν του μονοπωλίου της βίας και της φορολογίας.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:58
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:52

Τωρα αμα πω τι εχω κανει θ αρχισουν παλι για τα ροτβαιλερ. Μεινε με την απορια.

Δεν εχω κλεψει στ αληθεια παντως.
Δεν μ' απασχολεί το τι έχεις κάνει, ξέρω τύπους που έκαναν περισσότερα και δεν γράφουν τις περιπέτειες τους στα φόρα.

Και όντως πιστεύω ότι δεν έχεις κλέψει εκκλησία.

Αλλά από τον πολύ αγωνιστικό ενθουσιασμό, πέσατε όλοι οι προχωφεμινιστές σε έναν φορουμικό λάκκο με κινούμενη άμμο, καλό μου.

Να είστε πολύ προσεκτικοί λοιπόν σε ό,τι γράφετε γιατί έχει να πέσει πολύ δούλεμα από εδώ και τώρα.

Διαλέξτε απλώς το χρωματάκι που γουστάρετε για το τσεκάρισμα των μισογυνικών σχολίων σας ή τουλάχιστον όσα υποστηρίζετε εσείς ως τέτοια.

Άντε να σας δω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Αρχέλαος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:58

Έχει προτείνει ήδη, αν πχ κάνεις κάποια αναφορά στον Αριστοτέλη ή το Δαρβίνο κοκ όχι για να τον κράξεις τότε μπουζού για σένα.
Και δεν προτεινα ακριβως αυτο. Για να το σχηματοποιησω, να ισχυει για τον μισογυνικο και τον αντιφεμινιστικο λογο και πραξη, οτι ισχυει για τον ρατσιστικο.
Δεν νομίζω πως αποτελεί επιλογή ένα ολιστικό εγχείρημα που μπορεί να οδηγήσει σε κυνήγι μαγισσών.
Αν χρειάζεται κάτι επιμέρους ίσως, περισσότερο αυτό είναι θέμα αγωγής και παιδείας ώστε να καταπολεμηθεί ο μισογυνισμός κλπ.
Ασφαλως χρειαζεται παιδεια, χρειαζεται ομως και περιορισμος των πηγων αναπαραγωγης αυτου του λογου και καπως καλυτερη εφαρμογη των υπαρχοντων η νεων νομων στην πραγματικοτητα της ψηφιακης εποχης. Βλεπω πχ καταγγελιες για απειλες βιασμου στα σοσιαλ που ενω εχουν καταγγελθει μενουν ακομα εκει και οι λογαριασμοι τους ενεργοι. Ειναι μια μορφη βιας που καθιστα πιθανη την αληθινη βια.
Και οι νομοι παντως μπορουν να ειναι εργαλεια παιδειας. Οσο για τον σωφρονισμο, μπορει και αυτος να ειναι εκπαιδευτικης φυσης, οπως σεμιναρια, παροχη εργασιας προς οφελος ευπαθων ομαδων κλπ.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Αρχέλαος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:58

Ναι άνθρωπε μου, αλλά αυτό που λες είναι σώφρων, λογικό κτλ, δεν βγάζει μίσος ούτε τιμωρεί όσους ανά πάσα στιγμή λέω εγώ ότι είναι φασίστες κτλ.
Και επίσης προάγει την ελευθερία την ελευθερία του λόγου οπότε νο νο.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Kauldron προσπαθεις να κλειδωσεις το νημα;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”