Άλλωστε το Κόμμα δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα , ποτέDwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:27Α εντάξει τότε. Πιο πιθανό ότι σκάβανε ομαδικούς τάφους και μετά είπαν δεν πάμε σ' ένα ρέιβ στο καπάκι.Otto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:20Όχι βέβαια. Του Communist Party of China είναι και φυσικά υιοθετείς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- ΜπλεΜπουμπυς
Κλεινει το ΑΧΕΠΑ λιγες μερες λογω κρουσματων σε υγειονομικους.
Στο χαντακι θα σας πετανε στο τελος.
Κυβερνηση ....αριστων.
https://twitter.com/TOPONTIKI/status/12 ... 5650783235
Στο χαντακι θα σας πετανε στο τελος.
Κυβερνηση ....αριστων.
https://twitter.com/TOPONTIKI/status/12 ... 5650783235
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- hellegennes
Κι εγώ το διαπίστωσα αυτό σε όλες τις μέρες. Υποθέτω ότι κάποια κρούσματα που στην αρχή βγήκαν θετικά, τελικά προκύπτουν αρνητικά. Αν έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα, ας την ακούσουμε.Leporello έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:18Χθες είχαμε 7.222 συνολικά κρούσματα, ενώ σήμερα 7.472. Πώς γίνεται να αναφέρουν 269 νέα κρούσματα ενώ η διαφορά είναι μόνο 250; Και τις προηγούμενες ημέρες είχαμε μικροδιαφορές, αλλά ποτέ τόσο μεγάλη.jimdenin έγραψε: 18 Αύγ 2020, 19:03Κρίμα, τελικά οι 3 προηγούμενες μέρες μάλλον ήταν τυχαία κατάσταση.
269κ - 25ΜΕΘ - 2θ (232 σύνολο) - 137 εξιτήρια - 13910 έλεγχοι.
Στον ΣΚΑΙ μιλούν για αρνητικό ρεκόρ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι, το πιο πιθανό είναι ότι πέθαναν 500.000 και ανακοίνωσαν μερικές χιλιάδες και τώρα προπαγανδίζουν ότι όλα καλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:27Α εντάξει τότε. Πιο πιθανό ότι σκάβανε ομαδικούς τάφους και μετά είπαν δεν πάμε σ' ένα ρέιβ στο καπάκι.Otto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:20Όχι βέβαια. Του Communist Party of China είναι και φυσικά υιοθετείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Το έβγαλες από κάπου αυτό το 500.000 ή απλά διάλεξες το πιο μεγάλο νούμερο του οποίου οι συνέπειες δεν είναι ορατές από τον Πλούτωνα;hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:02Όχι, το πιο πιθανό είναι ότι πέθαναν 500.000 και ανακοίνωσαν μερικές χιλιάδες και τώρα προπαγανδίζουν ότι όλα καλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:27Α εντάξει τότε. Πιο πιθανό ότι σκάβανε ομαδικούς τάφους και μετά είπαν δεν πάμε σ' ένα ρέιβ στο καπάκι.Otto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 21:20
Όχι βέβαια. Του Communist Party of China είναι και φυσικά υιοθετείς.
- hellegennes
Σιγά τις ορατές συνέπειες. Η συνολική θνησιμότητα της Κίνας είναι 10 εκατομμύρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε ναι καλά κάνουν σιγά τώρα λιγες μέρες χωρίς νοσοκομείο και τι έγινε. Δε μιλάμε για κάτι αληθινα σημαντικό όπως πχ μπιτσομπαρο στη Χαλκιδική.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Αύγ 2020, 22:00 Κλεινει το ΑΧΕΠΑ λιγες μερες λογω κρουσματων σε υγειονομικους.
- Dwarven Blacksmith
Πως υπολογίστηκε ο αριθμός αυτός τελικά; Δεν απάντησες.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:28 Σιγά τις ορατές συνέπειες. Η συνολική θνησιμότητα της Κίνας είναι 10 εκατομμύρια.
Εναλλακτικά μπορείς να μου δείξεις στην κούκλα από ποια οπή βγήκε.
- hellegennes
Δεν υπολογίστηκε. Είναι ένας ράντομ αριθμός που σημαίνει ότι δεν πιστεύω με τίποτα ότι η Κίνα, που για ένα δίμηνο είχε τον ιό χωρίς καν να το ξέρει, είχε μόλις 4-5 χιλιάδες θανάτους και δεν νομίζω να το πιστεύει κανείς που δεν είναι εγκεφαλικά νεκρός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:34Πως υπολογίστηκε ο αριθμός αυτός τελικά; Δεν απάντησες.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:28 Σιγά τις ορατές συνέπειες. Η συνολική θνησιμότητα της Κίνας είναι 10 εκατομμύρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3298 ... i-synthesiΣτύγιος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 07:45 Προβληματισμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς - Οριστικά στις 7 Σεπτεμβρίου, ερωτηματικά για τα μέτρα
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3297 ... eptembrioy
Φοβάμαι ότι με κανονικά πλήρη τμήματα και χωρίς αποστάσεις θα την πουλέψουμε... ΟΛΟΙ![]()
Τελικά την έκαναν τη μαλακία ,βοήθεια μας
"Μακαρία η οδός, η πορεύει σήμερον ,ότι ητοιμάσθη σοί τόπος αναπαύσεως.."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 18 Αύγ 2020, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εμπεδοκλής
Σε ποια κατηγορία έχουμε τους επισκέπτες από Κίνα; Κάτι θέλω να δω ...hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:38Δεν υπολογίστηκε. Είναι ένας ράντομ αριθμός που σημαίνει ότι δεν πιστεύω με τίποτα ότι η Κίνα, που για ένα δίμηνο είχε τον ιό χωρίς καν να το ξέρει, είχε μόλις 4-5 χιλιάδες θανάτους και δεν νομίζω να το πιστεύει κανείς που δεν είναι εγκεφαλικά νεκρός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:34Πως υπολογίστηκε ο αριθμός αυτός τελικά; Δεν απάντησες.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:28 Σιγά τις ορατές συνέπειες. Η συνολική θνησιμότητα της Κίνας είναι 10 εκατομμύρια.
Την πουτσίσαμε και τη πουτσίσατε
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:38Δεν υπολογίστηκε. Είναι ένας ράντομ αριθμός που σημαίνει ότι δεν πιστεύω με τίποτα ότι η Κίνα, που για ένα δίμηνο είχε τον ιό χωρίς καν να το ξέρει, είχε μόλις 4-5 χιλιάδες θανάτους και δεν νομίζω να το πιστεύει κανείς που δεν είναι εγκεφαλικά νεκρός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:34Πως υπολογίστηκε ο αριθμός αυτός τελικά; Δεν απάντησες.hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2020, 23:28 Σιγά τις ορατές συνέπειες. Η συνολική θνησιμότητα της Κίνας είναι 10 εκατομμύρια.

Αναμενουμε λεπτομέρειες αλλά όντως φαίνεται για τεράστια αλητεια εκ μέρους της κυβέρνησης.
Αν υπήρχαν διαφωνίες στην επιτροπή θα τους πίστευα, "ομόφωνα" = πολιτική εντολή.
Αν υπήρχαν διαφωνίες στην επιτροπή θα τους πίστευα, "ομόφωνα" = πολιτική εντολή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις