Α οκ, στα κιλά είσαι κανονικός. Προς το αδύνατος. Αν σκεφτείς ότι εγώ είμαι 92 κιλά με 1.83Στύγιος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:45Έλα ρε συ, 1,92 είμαι κι είχα φτάσει 103 κιλά , τώρα είμαι 98 .Otto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:40 Παιδιά, σημαίνει ότι με το φαί του δίνετε και καταλαβαίνει όμως.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Ο πρώτος νεκρός
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ήταν λάθος μου, και το παραπάνω πειράζει στα όργανα, όπως μου εξήγησε ο γιατρός.Naida έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:50Εμείς;. Απαπαπα. Τσιμπαμε μονάχαOtto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:40 Παιδιά, σημαίνει ότι με το φαί του δίνετε και καταλαβαίνει όμως.
Εγώ είμαι καλά από σίδηρο. Είμαι στο 50! και χωρίς να παίρνω τίποτα. Κάτι μέσος όγκος ερυθρών και αιμοαφαιρινες βγαίνουν πειραγμένες αλλά έχω στίγμα γι αυτό.Στύγιος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:38
Ένα διάστημα που έπαιρνα συμπληρωματικά βιταμίνες, σε εξέταση μετά είχα σίδηρο 2 φορές πάνω απ' το κανονικό!! IRON MAN λέμε![]()
Και κάτι λευκά αυξημένα αλλά αυτό δεν ξέρω από τι. Θα δείξει.
Ε βέβαια θα πειράζει.Στύγιος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:55Ήταν λάθος μου, και το παραπάνω πειράζει στα όργανα, όπως μου εξήγησε ο γιατρός.Naida έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:50Εμείς;. Απαπαπα. Τσιμπαμε μονάχαOtto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:40 Παιδιά, σημαίνει ότι με το φαί του δίνετε και καταλαβαίνει όμως.
Εγώ είμαι καλά από σίδηρο. Είμαι στο 50! και χωρίς να παίρνω τίποτα. Κάτι μέσος όγκος ερυθρών και αιμοαφαιρινες βγαίνουν πειραγμένες αλλά έχω στίγμα γι αυτό.Στύγιος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:38
Ένα διάστημα που έπαιρνα συμπληρωματικά βιταμίνες, σε εξέταση μετά είχα σίδηρο 2 φορές πάνω απ' το κανονικό!! IRON MAN λέμε![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα αριστερό γόνατο είναι ρε φίλε το βασικό πρόβλημα μου. Ο γκαντέμης είχα 2ου βαθμού μηνίσκο + κύστη Μπέϊκερ . Ο μηνίσκος έγινε με διπλή αρθροσκόπηση , η κύστη όχιOtto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:51Α οκ, στα κιλά είσαι κανονικός. Προς το αδύνατος. Αν σκεφτείς ότι εγώ είμαι 92 κιλά με 1.83Στύγιος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:45Έλα ρε συ, 1,92 είμαι κι είχα φτάσει 103 κιλά , τώρα είμαι 98 .Otto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:40 Παιδιά, σημαίνει ότι με το φαί του δίνετε και καταλαβαίνει όμως.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Στύγιος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:55Ήταν λάθος μου, και το παραπάνω πειράζει στα όργανα, όπως μου εξήγησε ο γιατρός.Naida έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:50Εμείς;. Απαπαπα. Τσιμπαμε μονάχαOtto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:40 Παιδιά, σημαίνει ότι με το φαί του δίνετε και καταλαβαίνει όμως.
Τι εννοείς ήταν λάθος σου; Μόνος σου τα επαιρνες στα συμπληρώματα;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Με συνταγή γιατρού ,αλλά ήταν λάθος δικό μου που τα συνέχισα μετά τον πρώτο μήνα.Gewponos90 έγραψε: 18 Αύγ 2020, 10:08Στύγιος έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:55Ήταν λάθος μου, και το παραπάνω πειράζει στα όργανα, όπως μου εξήγησε ο γιατρός.Naida έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:50
Εμείς;. Απαπαπα. Τσιμπαμε μονάχα
Εγώ είμαι καλά από σίδηρο. Είμαι στο 50! και χωρίς να παίρνω τίποτα. Κάτι μέσος όγκος ερυθρών και αιμοαφαιρινες βγαίνουν πειραγμένες αλλά έχω στίγμα γι αυτό.
Τι εννοείς ήταν λάθος σου; Μόνος σου τα επαιρνες στα συμπληρώματα;
Να ρωτήσω για ένα φίλο μου, μήπως η αυξημένη χοληστερίνη είχε σαν αποτέλεσμα όταν σου σηκωνόταν να μην είναι τόσο πολύ κάγκελο που να το νιώθεις ακόμα και στη φλέβα του μετώπου;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Να βάλουν μηχάνημα που ρίχνει ανέπαφα. Το να πρέπει να πατήσεις το αντισηπτικό που έχουν πιάσει όλοι οι προηγούμενοι πελάτες είναι απαράδεκτο και καλό είναι να αποφεύγεται. Μια φορά για κάθε μαγαζί είναι το έξοδο, δεν είναι υπερβολικό.- Casper - έγραψε: 18 Αύγ 2020, 01:57 Στα σουπερμαρκετ και καταστήματα δεν σας υποχρεώνουν με το που μπείτε να βάλετε αντισηπτικό; Δεν έχει σεκιούριτυ απ' έξω που καταγράφει αριθμούς και ελέγχει την κίνηση;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Otto Weininger
Πες του φίλου σου πως ότι εμποδίζει την σωστή αιμάτωση των αγγείων, γενικά δεν είναι καλό για την λιμπιντο.foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2020, 10:18 Να ρωτήσω για ένα φίλο μου, μήπως η αυξημένη χοληστερίνη είχε σαν αποτέλεσμα όταν σου σηκωνόταν να μην είναι τόσο πολύ κάγκελο που να το νιώθεις ακόμα και στη φλέβα του μετώπου;
Let them make the first mistake. We make the last move.
αυτό προσπαθούσε να εξηγήσει ο φίλος μου στο γιατρό και ο γιατρός άρχισε τις μαλακίες για την ψυχολογία και το άγχος επίδοσης. Ρε άνθρωπε μου σηκώνεται απλώς δεν το νιώθω στο μέτωπο "δεν είναι κακό να μη σου σηκώνεται μια στο τόσο, μην αγχώνεσαι" "εντάξει γάμησέ το τι χρωστάω;".Otto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 10:25Πες του φίλου σου πως ότι εμποδίζει την σωστή αιμάτωση των αγγείων, γενικά δεν είναι καλό για την λιμπιντο.foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2020, 10:18 Να ρωτήσω για ένα φίλο μου, μήπως η αυξημένη χοληστερίνη είχε σαν αποτέλεσμα όταν σου σηκωνόταν να μην είναι τόσο πολύ κάγκελο που να το νιώθεις ακόμα και στη φλέβα του μετώπου;
.foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2020, 10:28αυτό προσπαθούσε να εξηγήσει ο φίλος μου στο γιατρό και ο γιατρός άρχισε τις μαλακίες για την ψυχολογία και το άγχος επίδοσης. Ρε άνθρωπε μου σηκώνεται απλώς δεν το νιώθω στο μέτωπο "δεν είναι κακό να μη σου σηκώνεται μια στο τόσο, μην αγχώνεσαι" "εντάξει γάμησέ το τι χρωστάω;".Otto Weininger έγραψε: 18 Αύγ 2020, 10:25Πες του φίλου σου πως ότι εμποδίζει την σωστή αιμάτωση των αγγείων, γενικά δεν είναι καλό για την λιμπιντο.foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2020, 10:18 Να ρωτήσω για ένα φίλο μου, μήπως η αυξημένη χοληστερίνη είχε σαν αποτέλεσμα όταν σου σηκωνόταν να μην είναι τόσο πολύ κάγκελο που να το νιώθεις ακόμα και στη φλέβα του μετώπου;
Δηλαδή έφτανε στο μέτωπο και τώρα πια δε φτάνει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ο Κικίλιας λεει σήμερα οτι οι πρώτες 700 χιλιάδες δόσεις του εμβολίου θα έρθουν τον Δεκέμβρη και θα εμβολιαστούν οι ευπαθείς ομάδες και το νοσηλευτικό προσωπικό. Μακάρι να είναι έτσι. Επίσης λέει οτι "δεν είναι εποχικός ο ιός. Αυτό που πίστευαν οι επιστήμονες δεν βγήκε, δηλαδή ότι θα μαζευτεί λόγω ζεστής και υγρασίας. Επειδή ξέρουμε ότι επωάζεται σε δυο εβδομάδες ο ιός θα μετρήσουμε σε δυο εβδομάδες αν θα μαζευτεί το πράγμα και θα προχωρήσουμε και σε άλλα μέτρα αν χρειαστεί». Δηλαδή πάλι ρίχνει το φταίξιμο για την έξαρση στους επιστήμονες, όπως έκανε και η Σπυράκη χθες που είπε οτι δεν πρότειναν έγκαιρα τα μέτρα οι λοιμωξιολόγοι. Βέβαια εγώ δεν θυμάμαι κανένα επιστήμονα να λέει οτι ο ιος είναι εποχικός. Μόνο ο hellegenes το έγραφε εδώ.
ε τότε τι κανένας;Arisvilla έγραψε: 18 Αύγ 2020, 10:41 Βέβαια εγώ δεν θυμάμαι κανένα επιστήμονα να λέει οτι ο ιος είναι εποχικός. Μόνο ο hellegenes το έγραφε εδώ.
-
Εμπεδοκλής
Ένας Έλληνας λοιμωξιολόγος μετράει; Τσιόδρας λέγεται.
https://www.google.com/amp/s/www.tanea. ... zesti/amp/
http://patrastimes.gr/life/υγεία/πόσο-μ ... ην-εποχικ/
Δηλώνει όμως:Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Αύγ 2020, 11:28Ένας Έλληνας λοιμωξιολόγος μετράει; Τσιόδρας λέγεται.
https://www.google.com/amp/s/www.tanea. ... zesti/amp/
http://patrastimes.gr/life/υγεία/πόσο-μ ... ην-εποχικ/
"«δεν ξέρουμε για τον κοροναϊό τι θα γίνει το καλοκαίρι».
«Ελπίζουμε ότι θα μειωθεί η διασπορά και η επιβίωσή του στο περιβάλλον» "
Δεν τον κατατάσσει στους εποχικούς ιούς ούτε δηλώνει ρητά πως θα μειωθεί η διασπορά/μετάδοση το καλοκαίρι.
Πάντως ως αίσθηση από τις τόσες απόψεις ειδικών είχα σχηματίσει και εγώ την εντύπωση πως το μήνυμα ήταν πως το καλοκαίρι θα ναι καλά τα πράγματα και από φθινόπωρο θα έχουμε αρκετά κρούσματα.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις