Για πείτε δηλαδή, τι ακριβώς θα έπρεπε να κάνουν οι δικαστές για να μην τους θεωρούν μαλάκες οι αφεντιές σας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη μου"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γιάννης
Re: Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη
Re: Μήπως ευρέθη ο Έλλην Τζορτζ Φλόιντ; "O αστυνομικός μου καρφώνει ένα γονατίδι στο κεφάλι και άρχισε να τρέχει η μύτη
Μου φαίνεται απίθανο να μην υπάρχει παράπτωμα.
Αν δεν υπάρχει να αλλάξουν οι νόμοι ώστε να γίνει παράπτωμα, να εμπίπτει ας πούμε στην κατάχρηση εξουσίας.
Αν υπάρχει να καταδικαστεί χωρίς την συγκάλυψη που έχουμε συνηθίσει.
Αν έχεις 1000 μπάτσους που καλύπτουν έναν άρρωστο, επικίνδυνο μπάτσο, δεν έχεις 1000 καλούς κι έναν κακό, έχεις 1001 κακούς μπάτσους.
- John Brown Gun Club
εγω πιστευω πως εχουν ινσαιντερ στους μπατσους, γι αυτο ειναι παντα ενα βημα μπροστα και δεν συλλαμβανεται κανεις μεσα οταν κανουν εφοδο.Kauldron έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:53Μπά, έτσι μπαίνουν μέσα για να εξερευνήσουν.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:51για να ψαρωνουν τα δεξια φλωροπαιδα και να μενουν μακριαKauldron έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:49
Γιατί όλες οι πρεζοκαταλήψεις είναι σαν το σπίτι του δράκουλα απ' το Salem's Lot?
Στην ταινία, τουλάχιστον έτσι έγινε.
Μήπως γιατί αυτοί/ες/απου κατοικούν εκεί είναι ολίγον τί ζόμπι απ' τη μαστούρα?
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δεν αποκλείεται.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:57εγω πιστευω πως εχουν ινσαιντερ στους μπατσους, γι αυτο ειναι παντα ενα βημα μπροστα και δεν συλλαμβανεται κανεις μεσα οταν κανουν εφοδο.Kauldron έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:53Μπά, έτσι μπαίνουν μέσα για να εξερευνήσουν.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:51
για να ψαρωνουν τα δεξια φλωροπαιδα και να μενουν μακρια
Στην ταινία, τουλάχιστον έτσι έγινε.
Μήπως γιατί αυτοί/ες/απου κατοικούν εκεί είναι ολίγον τί ζόμπι απ' τη μαστούρα?
Άλλωστε οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη (και οι πρεζαρχικοί την αγοράζουν) ΜΟΥΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- John Brown Gun Club
Στο μεταξυ στην αθηνα, απο τον χειμωνα, εχουν ανοιξει τουλαχιστον 5 καινουριες καταληψεις, ολες με τακτικες εκδηλωσεις και συνελευσεις, καθολου μυστικες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Otto Weininger
Αντίσταση κατά της αρχής. Και κάτω που είναι αντιστέκεται.Γιάννης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:54Για πείτε δηλαδή, τι ακριβώς θα έπρεπε να κάνουν οι δικαστές για να μην τους θεωρούν μαλάκες οι αφεντιές σας;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μα το ίδιο συμβαίνει και όταν δεν υπάρχουν αμφιβολίες για τα αδικήματα.georgebi έγραψε: 17 Αύγ 2020, 02:48 Το δικαστήριο τον αθώωσε για τα αδικήματα της αντίστασης κατά της αρχής και της εξύβρισης αναφέροντας ότι διατηρεί αμφιβολίες εάν τέλεσε τα αδικήματα.
Και αυτό ακριβώς καθιστά άλυτο το πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποια αντίσταση; Του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες;Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:59Αντίσταση κατά της αρχής. Και κάτω που είναι αντιστέκεται.Γιάννης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:54Για πείτε δηλαδή, τι ακριβώς θα έπρεπε να κάνουν οι δικαστές για να μην τους θεωρούν μαλάκες οι αφεντιές σας;
Δεν γίνεται να μας απασχολεί σαν πολίτες το αν κακογαμήθηκε χθες ο κάθε μπάτσος, πρέπει να υπάρχουν όρια.
- περαστικος
Δεν ειναι ο Ελληνας Τζορτζ Φλοιντ διοτι αυος ο συγκεκριμενος δεν μου φαινεται πρεζακιας.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Κλείστε τον βόθρο καλοκαιριάτικα. Ρε Μπλάκι! Μην ανοιγοκλείνεις το καπάκι!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
εντελώς προβλέψιμοι.θα μπορούσατε να βάζετε 3 τελίτσες.ότι και να γίνει οι μπάτσοι έχουν πάντα δίκιο ή πάντα άδικο
- John Brown Gun Club
καλα θα κανουν αυτοι οι σκατομπατσοι να βρουνε δικηγορο τωρα. Μηνυσαρα λεμε.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:59Αντίσταση κατά της αρχής. Και κάτω που είναι αντιστέκεται.Γιάννης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:54Για πείτε δηλαδή, τι ακριβώς θα έπρεπε να κάνουν οι δικαστές για να μην τους θεωρούν μαλάκες οι αφεντιές σας;
- Otto Weininger
Θα τους κλάσουν.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05καλα θα κανουν αυτοι οι σκατομπατσοι να βρουνε δικηγορο τωρα. Μηνυσαρα λεμε.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:59Αντίσταση κατά της αρχής. Και κάτω που είναι αντιστέκεται.Γιάννης έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:54
Για πείτε δηλαδή, τι ακριβώς θα έπρεπε να κάνουν οι δικαστές για να μην τους θεωρούν μαλάκες οι αφεντιές σας;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- John Brown Gun Club
οταν βαριεμαι την μποχα, απλα βγαινω απο δω μεσα. Λες και δεν τα ξερειςΧαοτικός έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:02 Κλείστε τον βόθρο καλοκαιριάτικα. Ρε Μπλάκι! Μην ανοιγοκλείνεις το καπάκι!
Ισχύει. Κανείς δεν ακουμπάει τους μπάτσους. Αν αντιμετωπιστούν τα εγκλήματά τους με το 1/100 της αυστηρότητας που θα αντιμετωπίζονταν σε έναν άλλο πολίτη κλαψομουνιάζουν σαν κοριτσάκια που έκαναν βαβά το δάχτυλό τους.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05Θα τους κλάσουν.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Αύγ 2020, 15:05καλα θα κανουν αυτοι οι σκατομπατσοι να βρουνε δικηγορο τωρα. Μηνυσαρα λεμε.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2020, 14:59
Αντίσταση κατά της αρχής. Και κάτω που είναι αντιστέκεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 29 Απαντήσεις