Για να το λήξουμε εδώ εσύ εξομοίωσες εντελώς αυθαίρετα τις απόψεις μου με αυτές του Οβελίξ γιατί πολύ απλά δεν συμφωνείς μαζί μου. Οι απόψεις μου όμως στηρίζονται σε ρεπορταζ και στοιχεία από άτομα συγγενείς μου. Δεν είναι αυθαίρετες ψεκασμενιές. Εσύ θα ήθελες να είναι γιατί προφανώς για σένα όποιος κάνει κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και στην άθλια διαχείριση της στο δεύτερο κύμα με στοιχεία είναι αυτόματα Οβελίξ. Και ο Κανέλλης του in. gr δηλαδή και πολλοί άλλοι.ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:58Αυτό για όσους ακόμα πιστεύουν πως καταλαβαίνει και ό,τι του λένε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Πάλι μία, αργά και καθαρά.Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:05Για να το λήξουμε εδώ εσύ εξομοίωσες εντελώς αυθαίρετα τις απόψεις μου με αυτές του Οβελίξ γιατί πολύ απλά δεν συμφωνείς μαζί μου. Οι απόψεις μου όμως στηρίζονται σε ρεπορταζ και στοιχεία από άτομα συγγενείς μου. Δεν είναι αυθαίρετες ψεκασμενιές. Εσύ θα ήθελες να είναι γιατί προφανώς για σένα όποιος κάνει κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και στην άθλια διαχείριση της στο δεύτερο κύμα με στοιχεία είναι αυτόματα Οβελίξ. Και ο Κανέλλης του in. gr δηλαδή και πολλοί άλλοι.
Δεν εξομοίωσα απόψεις.
Το συμπέρασμά σας είναι ταυτόσημο.
Αλλά εσύ θεωρείς ότι έχεις δίκιο επειδή...έτσι.
Και σε άλλα φόρουμ, που πλειονότητα ειναι οι Obelix, έχουν δίκιο γιατί ...έτσι.
Όπως εσύ έχεις ξαδερφοκούμπαρα και τα ξέρουν από μέσα, έχουν και κείνοι.
Άσε εμάς τους υπόλοιπους να σας θρέφουμε και τους δυο.
- ΜπλεΜπουμπυς
«Θα πιστέψω στον κορωνοΐο αν κολλήσει κάποιος συγγενής μου»
Σε μία πρόταση η εγκληματικη αποτυχία της κυβέρνησης έξι μήνες τώρα να ενημερώσει τον κόσμο για την επικινδυνότητα της πανδημίας.

Η κυβέρνηση έπρεπε να το περιμένει και να κάνει κάτι για αυτό αλλά έπεσαν με τα μούτρα στις δημοσκησεις αν θεωρείτε ικανός στη διαχείριση του ιού να η απάντηση τώρα
Σε μία πρόταση η εγκληματικη αποτυχία της κυβέρνησης έξι μήνες τώρα να ενημερώσει τον κόσμο για την επικινδυνότητα της πανδημίας.
Η κυβέρνηση έπρεπε να το περιμένει και να κάνει κάτι για αυτό αλλά έπεσαν με τα μούτρα στις δημοσκησεις αν θεωρείτε ικανός στη διαχείριση του ιού να η απάντηση τώρα
Δημοσκόπηση για τον κοροναϊό: Ικανοποίηση από τη διαχείριση, προβληματισμός για τα οικονομικά
Θετικά αξιολογούν οι πολίτες τους χειρισμούς της κυβέρνησης αναφορικά με την αντιμετώπιση της απειλής του κοροναϊού, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της εταιρείας MRB
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Είτε είναι αδυναμία διάκρισης είτε όχι, δεν είναι κάτι που οφείλουμε να κατηγορήσουμε. Δεν είναι κακοήθεια και συνειδητή΄κιόλας.ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:53Αυτό δείχνει αδυναμία διάκρισης.Χαοτικός έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:50
Η διαλεκτικότητα δεν είναι για όποτε γουστάρεις εσύ φίλε. Πρέπει να γουστάρει κι ο άλλος. Κι αν του άλλου του έχουν ζαλίσει τ' αρχίδια ψεκασμένοι νεοδημοκράτες, θα το πει κάποια στιγμή καταγγελτικά, έτσι. Για εκτόνωση.
Εντιμότερο να απέχει ή να προσπαθεί καλύτερα.
Ασφαλώς και η ικανότητα διάκρισης έχει μεταβολές. Κούραση, εκνευρισμός, νύστα, αλλά και διάυγεια, τόνωση και άλλα, είναι παράγοντες που την επηρεάζουν.
Μεταξύ μας τώρα όταν έχεις μία κόντρα κι έχεις φορτώσει και εκείνη τη στιγμή έρχεται κάποιος και σου λέει κάτι υπό το μανδύα του κυριλέ αλλά ουσιαστικά βάλει εναντίον σου - γιατί ακόμα και η εξάντληση και το να αναγκάζεις κάποιον να καταναλωθεί, είναι σαΝ να βάλλεις εναντίον του,
ε είναι λίγο πούστικο. εμένα μου έχει τύχει να βρίσω κάποιον αφού είχα εκνευριστεί πολύ και μπήκε ο άλλος να κάνει κριτική για τη συμπεριφορά μου. Ελαβε κι αυτό το μερτικό του. Είναι λοιπόν κι από την άλλη πλευρά το θέμα της διάκρισης. Από τη δική μας πλευρά δηλαδή και κατά πόσο κάνουμε πράγματι τίμιο διάλογο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Το κατανοώ έχοντας δει και το παράδειγμά σου.Χαοτικός έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:19Είτε είναι αδυναμία διάκρισης είτε όχι, δεν είναι κάτι που οφείλουμε να κατηγορήσουμε. Δεν είναι κακοήθεια και συνειδητή΄κιόλας.ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:53Αυτό δείχνει αδυναμία διάκρισης.Χαοτικός έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:50
Η διαλεκτικότητα δεν είναι για όποτε γουστάρεις εσύ φίλε. Πρέπει να γουστάρει κι ο άλλος. Κι αν του άλλου του έχουν ζαλίσει τ' αρχίδια ψεκασμένοι νεοδημοκράτες, θα το πει κάποια στιγμή καταγγελτικά, έτσι. Για εκτόνωση.
Ασφαλώς και η ικανότητα διάκρισης έχει μεταβολές. Κούραση, εκνευρισμός, νύστα, αλλά και διάυγεια, τόνωση και άλλα, είναι παράγοντες που την επηρεάζουν.
Μεταξύ μας τώρα όταν έχεις μία κόντρα κι έχεις φορτώσει και εκείνη τη στιγμή έρχεται κάποιος και σου λέει κάτι υπό το μανδύα του κυριλέ αλλά ουσιαστικά βάλει εναντίον σου - γιατί ακόμα και η εξάντληση και το να αναγκάζεις κάποιον να καταναλωθεί, είναι σαΝ να βάλλεις εναντίον του,
ε είναι λίγο πούστικο. εμένα μου έχει τύχει να βρίσω κάποιον αφού είχα εκνευριστεί πολύ και μπήκε ο άλλος να κάνει κριτική για τη συμπεριφορά μου. Ελαβε κι αυτό το μερτικό του. Είναι λοιπόν κι από την άλλη πλευρά το θέμα της διάκρισης. Από τη δική μας πλευρά δηλαδή και κατά πόσο κάνουμε πράγματι τίμιο διάλογο.
Δυο σημεία.
Ο "μανδύας του κυριλέ" βρίσκεται στα μάτια του παραλήπτη. Με όποιες ικανότητες μπορεί να έχει να διακρίνει το ο,τιδήποτε, που κατά τη γνώμη μου ειναι και ελάχιστες.
Δεύτερο. Το λάθος είναι όλο δικό μου αφού, γνωρίζοντας σε ποιους απευθύνομαι και ποια ατζέντα τους ενδιαφέρει, είχα την ψευδαίσθηση ότι μπορεί το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό.
Aδελφέ δεν καταλαβαίνεις ένα πράγμα. Αλλο το να κάνεις το τεστ πριν μια εβδομάδα και ακόμα να περιμένεις το αποτέλεσμα (που είναι γεγονός) που σου μεταφέρει συγγενής σου και δεν έχεις λόγο να μην τον πιστέψεις ειδικά όταν ακριβως το ίδιο πράγμα καταγγέλουν και άλλοι και άλλο να λες οτι ο ιος δεν υπάρχει και οτι τον έχουν εφεύρει για να σου βάλουν το τσιπάκι. Καταλαβαίνεις νομίζω τη διαφορά.ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:10Πάλι μία, αργά και καθαρά.Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:05Για να το λήξουμε εδώ εσύ εξομοίωσες εντελώς αυθαίρετα τις απόψεις μου με αυτές του Οβελίξ γιατί πολύ απλά δεν συμφωνείς μαζί μου. Οι απόψεις μου όμως στηρίζονται σε ρεπορταζ και στοιχεία από άτομα συγγενείς μου. Δεν είναι αυθαίρετες ψεκασμενιές. Εσύ θα ήθελες να είναι γιατί προφανώς για σένα όποιος κάνει κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και στην άθλια διαχείριση της στο δεύτερο κύμα με στοιχεία είναι αυτόματα Οβελίξ. Και ο Κανέλλης του in. gr δηλαδή και πολλοί άλλοι.ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:58
Αυτό για όσους ακόμα πιστεύουν πως καταλαβαίνει και ό,τι του λένε.
Δεν εξομοίωσα απόψεις.
Εγώ ναι.Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:36Aδελφέ δεν καταλαβαίνεις ένα πράγμα. Αλλο το να κάνεις το τεστ πριν μια εβδομάδα και ακόμα να περιμένεις το αποτέλεσμα (που είναι γεγονός) που σου μεταφέρει συγγενής σου και δεν έχεις λόγο να μην τον πιστέψεις ειδικά όταν ακριβως το ίδιο πράγμα καταγγέλουν και άλλοι και άλλο να λες οτι ο ιος δεν υπάρχει και οτι τον έχουν εφεύρει για να σου βάλουν το τσιπάκι. Καταλαβαίνεις νομίζω τη διαφορά.ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:10Πάλι μία, αργά και καθαρά.Arisvilla έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:05
Για να το λήξουμε εδώ εσύ εξομοίωσες εντελώς αυθαίρετα τις απόψεις μου με αυτές του Οβελίξ γιατί πολύ απλά δεν συμφωνείς μαζί μου. Οι απόψεις μου όμως στηρίζονται σε ρεπορταζ και στοιχεία από άτομα συγγενείς μου. Δεν είναι αυθαίρετες ψεκασμενιές. Εσύ θα ήθελες να είναι γιατί προφανώς για σένα όποιος κάνει κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης και στην άθλια διαχείριση της στο δεύτερο κύμα με στοιχεία είναι αυτόματα Οβελίξ. Και ο Κανέλλης του in. gr δηλαδή και πολλοί άλλοι.
Δεν εξομοίωσα απόψεις.
Εσύ για την ταυτοσημία του συμπεράσματος σίγουρα όχι.
Τι να κάνουμε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δώστε άλλα 20 εκατομμύρια στα κανάλια για να ενημερώνουν.Είναι λίγα τα σποτ που έπαιξαν.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:15 Θα πιστέψω στον κορωνοΐο αν κολλήσει κάποιος συγγενής μου»
Ένας βασικός λόγος που δεν πρέπει να διαιρείς ημερήσια κρούσματα με ημερήσια δείγματα είναι ότι τα δείγματα κάνουν τουλάχιστον δυο μέρες να βγουν.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:28 217 κρούσματα με 3808 τεστ σημαίνει 5,7% θετικά.
Δηλαδή πραγματικά κρούσματα αρκετά πάνω από 1000.
Ελάχιστα τεστ, τεράστια η κρατική ανεπάρκεια της ΝΔ!
-
BlastFromThePast
Και σε τι επηρεάζει αυτό το ποσοστό θετικών; Απλά η πληροφορία δεν είναι για σήμερα αλλά για προχτές.foscilis έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:59Ένας βασικός λόγος που δεν πρέπει να διαιρείς ημερήσια κρούσματα με ημερήσια δείγματα είναι ότι τα δείγματα κάνουν τουλάχιστον δυο μέρες να βγουν.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:28 217 κρούσματα με 3808 τεστ σημαίνει 5,7% θετικά.
Δηλαδή πραγματικά κρούσματα αρκετά πάνω από 1000.
Ελάχιστα τεστ, τεράστια η κρατική ανεπάρκεια της ΝΔ!
Εσύ τι έλεγες; Βλέπω την πονάς τη γνώμη σου και επιθυμείς να τυγχάνει σεβασμού. Συχνά είμαι σε αυτή τη φάση και ξενερώνω όταν ο άλλος δεν σέβεται ούτε τον όπο να τα γράψω ούτε την λιδια τη γνώμη μου.ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:27Το κατανοώ έχοντας δει και το παράδειγμά σου.Χαοτικός έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:19Είτε είναι αδυναμία διάκρισης είτε όχι, δεν είναι κάτι που οφείλουμε να κατηγορήσουμε. Δεν είναι κακοήθεια και συνειδητή΄κιόλας.ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 19:53
Αυτό δείχνει αδυναμία διάκρισης.
Δυο σημεία.
Ο "μανδύας του κυριλέ" βρίσκεται στα μάτια του παραλήπτη. Με όποιες ικανότητες μπορεί να έχει να διακρίνει το ο,τιδήποτε, που κατά τη γνώμη μου ειναι και ελάχιστες.
Δεύτερο. Το λάθος είναι όλο δικό μου αφού, γνωρίζοντας σε ποιους απευθύνομαι και ποια ατζέντα τους ενδιαφέρει, είχα την ψευδαίσθηση ότι μπορεί το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό.
Τι λες αλήθεια. Κάτι για τα μέτρα προστασίας; αν έπρεπε να ξανοιχτούμε με ον τουρισμό ή όχι; Τέτοια λέγατε;
Στο παλιό ήσουν ο ΕΘΕΡ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Στη Μυτιλήνη και στο Ηράκλειο ιερείς και ψάλτες θετικοί σε κοβιντ. Και ο Κούλης και η Πτδ πάνε σε εκκλησίες και η μια φιλάει την εικόνα και ο άλλος βλέπει τον έναν πανω στον άλλον να κοινωνουν από το ίδιο κουταλάκι. Και οι ιερείς και οι ψάλτες φυσικά να εξαιρούνται από την υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
- EKPLIKTIKOS
Μα πώς έγινε αυτό; Η Πάτμος δεν έχει κρούσματαΣυνελήφθησαν τρεις που έσπασαν την καραντίνα και ταξίδεψαν από Πάτμο για Πειραιά
https://www.protothema.gr/greece/articl ... a-peiraia/
Ρε φίλε Χαο, ακόμα κι αυτο το deja vu του "ποιος ήσουνα στο παλιό και ποιος στο πιο παλιό κι απ' το παλιό" μου είναι αφόρητα κουραστικό.Χαοτικός έγραψε: 16 Αύγ 2020, 22:32Εσύ τι έλεγες; Βλέπω την πονάς τη γνώμη σου και επιθυμείς να τυγχάνει σεβασμού. Συχνά είμαι σε αυτή τη φάση και ξενερώνω όταν ο άλλος δεν σέβεται ούτε τον όπο να τα γράψω ούτε την λιδια τη γνώμη μου.ethereal έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:27Το κατανοώ έχοντας δει και το παράδειγμά σου.Χαοτικός έγραψε: 16 Αύγ 2020, 20:19
Είτε είναι αδυναμία διάκρισης είτε όχι, δεν είναι κάτι που οφείλουμε να κατηγορήσουμε. Δεν είναι κακοήθεια και συνειδητή΄κιόλας.
Δυο σημεία.
Τι λες αλήθεια. Κάτι για τα μέτρα προστασίας; αν έπρεπε να ξανοιχτούμε με ον τουρισμό ή όχι; Τέτοια λέγατε;
Στο παλιό ήσουν ο ΕΘΕΡ;
Αλλιώς, δεν θά 'χα 10700 ποσταρίσματα λιγότερα από εσένα, παρά την εγγραφή μας τις ίδιες μέρες.
Με αυτό το όνομα και μόνο έγραφα πάντα, τέλος πάντων.
Όσο για τον σεβασμό, δεν περίσσεψε από πουθενά για να βρεθεί εδώ μέσα. Εμείς πρέπει να σεβόμαστε τον κόπο μας, αλλά καμιά φορά διαβάζεις κάτι τόσο χοντροκομμένες χαζομάρες, παραβλέποντας ότι οι φορείς τους είναι το ίδιο πάντα συνονθύλευμα τροφιμοθαμώνων και πιστεύεις ότι με έναυσμα μια-δυο ερωτήσεις ή επισημάνσεις μπορεί να φιλοτιμηθούν να σκάσουν λιγάκι μέχρι να βουτήξουν γλώσσα σε μυαλό.
Έχω γράψει και πριν μερικές σελίδες. Ό,τι και να πεις, θα σε φέρουν στα μέτρα τους για να μπορέσουν να διαλεχθούν. Με κουτάκια έμαθαν να πορεύονται, κουτάκια αναγνωρίζουν. Μέχρι εκεί ξέρουν, μέχρι εκεί μπορούν.
Σου ακούγονται ελιτίστικα όλα αυτά; Να υπενθυμίσω πως είμαστε στο νήμα όπου όλοι, σχεδόν, ανεξαιρέτως είναι υπόδειγμα πολιτών και ακολουθούν τα μέτρα και με το παραπάνω. Στο νήμα που όλοι κάνουν ορθή χρήση της μάσκας και απορούν πώς εκστόμισα ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν το πράττει. Στο νήμα που ζητήθηκε από κάμποσους να αφαιρούνται πολιτικά δικαιώματα (καλά, αυτό είναι επωδός σε ένα σωρό νήματα). Στο νήμα που ο καθένας έχει καβαλήσει κι από ένα στατιστικό νουμεράκι και το πάει μέχρι να γονατίσει ο σέρβερ.
Και μετά εσύ μου λες να γίνει κουβέντα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις