πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:03
sys3x έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:51
πατησιωτης έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:11
Εκείνο που λέω εγώ είναι ότι όποιος νομίζει ότι με ένα νησί 200 κατοίκων θα χωρίσει θαλασσίως δύο χώρες με ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερο πληθυσμό (80 Τουρκία και 110 Αίγυπτος) θα πρέπει να είναι παλαβός.Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν άλλες δυνάμεις το επιβάλλουν σε ένα μεγάλο πόλεμο.
Αυτή ακριβώς είναι και η θέση των Τούρκων πατουλίνι μου και δεν έχει καμμία σχέση με το δδ, απλή επισήμανση για να ξέρουμε ποιοι και τι λέμε.
Σημασία δεν έχουν μόνο οι θέσεις αλλά και οι πράξεις και οι δυνατότητες και οι συμμαχίες.Εγράφη από τον Scouser προηγουμένως ότι οι μόνοι που κάνουν έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο είναι οι Τούρκοι.
Αλλά δεν είναι έτσι.Ερευνες κάνουν και η EXXON και η FINA για λογαριασμό της Κύπρου.Ούτε οι Τούρκοι ενοχλούν τα σκάφη αυτών των δύο ούτε εμείς τα σκάφη των Τούρκων.Θα δούμε τι θα γίνει.
Αλλά στην περιοχή Καστελορίζου δεν θα έλθουν ξένες εταιρίες για να κάνουν έρευνες εάν δεν συμφωνήσεις με τους Τούρκους.Στην Κύπρο πήγαν γιατί τα οικόπεδα που τους έδωσε τα αμφισβητούν μόνο οι Τούρκοι.
Εδώ δεν είναι το ίδιο.Θα μπορούσε και η Ελλάδα να ξοδέψει μερικά δις και να αγοράσει σκάφη δικά της να κόβουν βόλτες.Ούτε οι Τούρκοι θα τα βύθιζαν.Θα έκαναν ότι κάνουμε και εμείς τώρα.Στο τέλος δεν θα έβγαινε τίποτα.
Δεν γνωρίζω πως γνωρίζεις με ακρίβεια τι θα γινόταν εάν κτρ, αυτό που βλέπω όμως είναι ότι σφυρίζεις αδιάφορα πάνω σε αυτό που είπα, και δεν είπα ποτέ ότι δεν μετράνε οι πράξεις, είπα ότι η ρητορική σου στο προηγούμενο ποστ σου ήταν όμοια με την ρητορική που χρησιμοποιεί η Τουρκική πλευρά, πατ.
Α και κάτι ακόμη, αν και έχω βαρεθεί να το λέω, ποιοι σύμμαχοι και πούτσες πλε, παιδιά του δημοτικού φάση;
Κοινά συμφέροντα, αποκλειστικά και μόνον αυτά υπάρχουν, κρόου απ.