θα πρέπει να σου εξηγήσω τώρα δλδ που τελειώνεις εσύ και που αρχίζουν οι άλλοι?χέσε μας ρε φιλαράκοπεραστικος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:20 Έχει ρε φιλοντιγκιντάγκα! Όπως έχει δικαίωμα να αποκληρώσει τον γιο του άμα βγει πούστης και να μην επικοινωνήσει ποτέ ξανά μαζί του, κάτι που θα το έκανε κάθε Έλλην αρσενικός γονιός που σέβεται το σπέρμα που σπατάλησε για να γεννηθεί το βλαστάρι του...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
- John Brown Gun Club
Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
με αποκληρωση; ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και μονο με τις αιτιολογησεις που αποδεχεται ο νομος.Prepon έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:40John Brown Gun Club έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:34
Μονο στον φανταστικο κοσμο που ζεις. Μια τετοια διαθηκη με αποκληρωση με τετοιο αιτιολογικο θα ταν κουρελοχαρτο, κανει προσβολη της και τη νομιμη μοιρα θα την παρει ο κοσμος να χαλασει.![]()
Έχεις δει πολλές διαθήκες με αιτιολογικό;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- περαστικος
Ατσα και εμπειριες ο τζον τζονJohn Brown Gun Club έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:37κατι θα τον ενεπνευσε πανω σου.wooded glade έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:26 ...αλλά το π..στάκι στη στάση του τρόλλεϋ στις Τζιτζιφιές δεν είχε καμπριολέ, νόμιζε ότι είχα μπέρδο και θα το πλήρωνα για να με ..δήξει !![]()
Φαινεσαι περπατημεν@ εσυ (το @ το βαζω για να μην προσβαλω το κοινωνικο φυλο σου)
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- John Brown Gun Club
ετσι, κομενες οι μαγκιες και να καθεσαι σουζα.περαστικος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:50Ατσα και εμπειριες ο τζον τζονJohn Brown Gun Club έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:37κατι θα τον ενεπνευσε πανω σου.wooded glade έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:26 ...αλλά το π..στάκι στη στάση του τρόλλεϋ στις Τζιτζιφιές δεν είχε καμπριολέ, νόμιζε ότι είχα μπέρδο και θα το πλήρωνα για να με ..δήξει !![]()
Φαινεσαι περπατημεν@ εσυ (το @ το βαζω για να μην προσβαλω το κοινωνικο φυλο σου)
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Όποια το έχουν μέσα τους θα γίνουν. Η διαφήμιση θα τα κάνει?wooded glade έγραψε: 13 Αύγ 2020, 16:01Σε όποιον και αν απευθύνεται.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:47Απευθύνεται στο κοινό που συχνάζει στα πανηγύρια της επαρχίας ή τα σκυλάδικα της Εθνικής.Υδράργυρος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 15:34 Δεν πανε καλα οι πωλησεις, για αυτο πεταει μερικες θρησκοληπτες και ρατσιστικες μαλακιες για να τονωσει το προφιλ του. Το νοσηρο ειναι οτι διαφημιζονται με αυτον τον τροπο.
Α ρε δημητρας που τους χρειαζεται
Εγώ συμφωνώ με τις δηλώσεις, εσύ συμφωνείς με τις αντίθετες δηλώσεις.
Δεν έχει σημασία με ποιές δηλώσεις συμφωνεί ο καθένας.
Να μας πεις όμως αν θεωρείς ορθό και λογικό να γίνουν όλα τα μικρά ομοφυλόφιλα, που θα γίνουν από τη στιγμή που η ομοφυλοφιλία γίνεται αποδεκτή και διαφημίζεται.
- περαστικος
John Brown Gun Club έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:55ετσι, κομενες οι μαγκιες και να καθεσαι σουζα.περαστικος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:50Ατσα και εμπειριες ο τζον τζον

Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
το ναζοψεκ τζου 88.μου πήρε λίγο 
- John Brown Gun Club
ενταξει σταματα τωρα να το παιζεις λαικος βαρυμαγκας και συγυρισε το δωματιο σου γιατι παλι θα φωναζει η μαμα.περαστικος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:01John Brown Gun Club έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:55ετσι, κομενες οι μαγκιες και να καθεσαι σουζα.περαστικος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:50
Ατσα και εμπειριες ο τζον τζον
![]()
Τι έχουμε δω; Πάλι σκούζουν οι κραγμένες ομοφοβικές;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- περαστικος
Τι να φοβηθουμε απο τους ντιγκιντακηδες; Μην μας κολλησουν AIDS;
Άμα κολλήσεις και AIDS θα είσαι ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο. Μετά από όλα αυτά που έχειςπεραστικος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:18Τι να φοβηθουμε απο τους ντιγκιντακηδες; Μην μας κολλησουν AIDS;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- John Brown Gun Club
ασε μας κουκλιτσα μας, εχεις ανεβασει φωτο με τα λεπτεπιλεπτα χερακια σου και τους ευλυγιστους χαριτωμενους καρπους σου. Μη σε παρουνε χαμπαρι φοβασαι.περαστικος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 18:18Τι να φοβηθουμε απο τους ντιγκιντακηδες; Μην μας κολλησουν AIDS;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ωραιος ο Βασιλης αρχοντας
και εχει απολυτο δικιο ευτυχως το ξεπερασαμε το εμποδιο αυτο.
και εχει απολυτο δικιο ευτυχως το ξεπερασαμε το εμποδιο αυτο.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
παλι ανοησιες λες.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:34Μονο στον φανταστικο κοσμο που ζεις. Μια τετοια διαθηκη με αποκληρωση με τετοιο αιτιολογικο θα ταν κουρελοχαρτο, κανει προσβολη της και τη νομιμη μοιρα θα την παρει ο κοσμος να χαλασει. Οσο για να μη του ξαναμιλησει ο μαλακας ο τερλεγκας, κυριολεκτικα στη μουναρα του.περαστικος έγραψε: 13 Αύγ 2020, 17:20Έχει ρε φιλοντιγκιντάγκα! Όπως έχει δικαίωμα να αποκληρώσει τον γιο του άμα βγει πούστης και να μην επικοινωνήσει ποτέ ξανά μαζί του, κάτι που θα το έκανε κάθε Έλλην αρσενικός γονιός που σέβεται το σπέρμα που σπατάλησε για να γεννηθεί το βλαστάρι του...nowhere έγραψε: 13 Αύγ 2020, 16:08
ποια είναι η αντίθετη άποψη?ότι έχει ο τερλέγκας την ψιλή κυριότητα του κώλου του γιού του και το δικαίωμα να κάνει δημόσια δηλώσεις?όχι δεν την έχει
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Είναι της μαθηματικής σχολής ποτατσιγαραναρκωτικά (1).nowhere έγραψε: 13 Αύγ 2020, 14:484 τα βγάζωΔύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου: σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο.
Though this be madness, yet there is method in 't
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση