!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA Champions League 2019-20
- Otto Weininger
Re: UEFA Champions League 2019-20
Μεγάλη αδικία
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπαμ έκανε ότι θα ισοφαρίσει μετά που μπήκε ο εμπαπε, μια χαρά ήταν
- wooded glade
- Rocco Siffredi
Αταλαντα στο Β ειχανε ψοφησει
κριμα γαμω την παρι
κριμα γαμω την παρι
Για να δουμε τι θα γινει στο Λειψία-Ατλετικο Μαδριτης εγώ θα το ποντάρω προς Ατλετικό η προκριση Ατλετικό στο 90 λεπτο
Για το Μπαρτσελονα-Μπαγερν θεωρώ οτι θα πέσουν κορμιά αλλα θα το παιξω Χ ημίχρονο 1 τελικό, νομιζω οτι ο Messi δεν θα αφήσει να παει χαμένη η χρονιά αφού γενικά ηταν με διαφορά η χειρότερη χρονια της Μπαρτσελόνα
Για το Μπαρτσελονα-Μπαγερν θεωρώ οτι θα πέσουν κορμιά αλλα θα το παιξω Χ ημίχρονο 1 τελικό, νομιζω οτι ο Messi δεν θα αφήσει να παει χαμένη η χρονιά αφού γενικά ηταν με διαφορά η χειρότερη χρονια της Μπαρτσελόνα
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
- wooded glade
Δεν μας τα δίνεις τα λεφτά που θα παίξεις στη Μπαρτσελόνα.JohnnyB έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:08 Για να δουμε τι θα γινει στο Λειψία-Ατλετικο Μαδριτης εγώ θα το ποντάρω προς Ατλετικό η προκριση Ατλετικό στο 90 λεπτο
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
φιλε δεν ειμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα γενικα στην Ισπανια ειμαι με την Αθλετικ Μπιλμπάο ομως θεωρώ οτι θα τα δώσει ολα να περάσει την Μπαγερν Μονάχου!!!Δεν τρολλάρω αλλα το πονταρα 5ευρώ αμα θες πες μου paypal να σου στείλω

Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
-
arisordeath
καλα τι εχει μαζεψει αυτη η παρι ρε πουστη μου,μιλαμε για τρελο ροστερ.
κριμα για την αταλαντα ετσι οπως πηγε αλλα αξιζε η παρι να περασει,της χρωσταει και η ιστορια εξαλλου
κριμα για την αταλαντα ετσι οπως πηγε αλλα αξιζε η παρι να περασει,της χρωσταει και η ιστορια εξαλλου
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Απ' το 1996 είχε να πάει στους 4 που αποκλείστηκε απ΄τη Μίλαν με τον Γουεά.
Λύγισε απ την πίεση η αταλαντα, στο β δεν είχε καμιά σχέση με την ομάδα που είναι πηγε να κρατήσει το σκορ που δεν το κανε ούτε όταν επαιζε στη γιουβεarisordeath έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:20 καλα τι εχει μαζεψει αυτη η παρι ρε πουστη μου,μιλαμε για τρελο ροστερ.
κριμα για την αταλαντα ετσι οπως πηγε αλλα αξιζε η παρι να περασει,της χρωσταει και η ιστορια εξαλλου![]()
Μπορεί και να περνούσε, στο 90 ισοφαρίστηκε αλλά καμιά σχέση με τη φετινή αταλαντα
wooded glade έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:11Δεν μας τα δίνεις τα λεφτά που θα παίξεις στη Μπαρτσελόνα.JohnnyB έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:08 Για να δουμε τι θα γινει στο Λειψία-Ατλετικο Μαδριτης εγώ θα το ποντάρω προς Ατλετικό η προκριση Ατλετικό στο 90 λεπτο
Αύριο με Τιμο Βερνερ να παρακολουθεί στον κορωνοιο τους αγώνες της τσελσι, αμασητους θα τους καταπιεί ο τσολο, παίζει να τους πάρει 1-0 χωρίς καν τελική
- wooded glade
Η Παρί έχασε ένα κουβά τετ α τετ και στη μοναδική οργανωμένη επίθεση των Μπεργκαμέσκων έφαγε γκολ.jason έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:37Λύγισε απ την πίεση η αταλαντα, στο β δεν είχε καμιά σχέση με την ομάδα που είναι πηγε να κρατήσει το σκορ που δεν το κανε ούτε όταν επαιζε στη γιουβεarisordeath έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:20 καλα τι εχει μαζεψει αυτη η παρι ρε πουστη μου,μιλαμε για τρελο ροστερ.
κριμα για την αταλαντα ετσι οπως πηγε αλλα αξιζε η παρι να περασει,της χρωσταει και η ιστορια εξαλλου![]()
Μπορεί και να περνούσε, στο 90 ισοφαρίστηκε αλλά καμιά σχέση με τη φετινή αταλαντα
Θα ήταν ΑΕΚ - Ιωνικός το αποτέλεσμα αν έμενε το 0-1.
Ευτυχώς που μπήκε ο Εμπαπέρ.
Παρί εναντίον πάντσερ ο τελικός.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ξερει κανεις γιατι αυτοι της Αταλαντας στο τελος,μαρκαραν τους αντιπαλους οπως ο Μιχαι καποτε τον Πριγιοβιτς;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
wooded glade έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:11Δεν μας τα δίνεις τα λεφτά που θα παίξεις στη Μπαρτσελόνα.JohnnyB έγραψε: 13 Αύγ 2020, 00:08 Για να δουμε τι θα γινει στο Λειψία-Ατλετικο Μαδριτης εγώ θα το ποντάρω προς Ατλετικό η προκριση Ατλετικό στο 90 λεπτο
Μωρη γκαντεμοσαυρα μην μιλάς. Αν αποκλειστεί η Μπαγερναρας ξέρουμε πλέον ποιος φταίει..
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2503 Απαντήσεις
- 48959 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-