Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Πως βλεπεις την διαχείριση από την κυβέρνηση, βλέπεις λάθη; παραλείψεις; έχεις εμπιστοσύνη;
. Αξιολογώ δε ως εξαιρετικά θετικό το ότι φαίνεται πάλι να ασχολείται προσωπικά ο Κυριάκος με το ζήτημα
Είσαι σίγουρος για αυτό που έγραψες, ότι είναι στα θετικά;
Να σου θυμήσω ποιανού γιός είναι;
Ρε χαλαρώστε της πόπης γίνεται στο θέμα αν το δείτε σαν τρίτος θα ξεραθείτε στα γέλια.Ο ένας τα βάζει με τον άλλον και όλοι μαζί στον έναν και πάμε πάλι.Δεξιοί σε αριστερούς,αριστεροί σε δεξιούς ,δεξιοί σε πιο δεξιούς κάποιοι βλάκες δίνουν ρεσιτάλ,χαυγίτες για τα μπάζα κλασσικά κοκ
Γιατί εδώ από ψευτοδεξιούς-ες διαβάζαμε για κάμπινγκ. Δικαίωμα τους, αλλά έτσι δεν ενισχύεις τον τουρισμό για τον οποίο κουνάς τα δάκτυλα.
Έλα μπάρμπα...κάτι νιώθω να με πιέζει στα κωλομέρια.Να πάω τουαλέτα ή δεν με αφήνεις; Είπα να σε ρωρήσω πρώτα.
Γεια σου ΕΣΘΗΡ, έτσι σε λένε όλοι εδώ δεν φταίω εγώ, με τα ωραία σου.
Θα σου πω ένα...μυστικό.
Δεν είμαι μπάρμπας όχι μόνο σε εικόνα αλλά και ως πνεύμα. Και οι μπαρμπάδες όμως έχουν σοφία και τα καλά τους.
Είσαι καιρό μόνη σου για αυτό κάτι σε πιέζει στα οπίσθια.
Βρές έναν καλό σύντροφο που να αρέσκεται όμως και στο να εξερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή το γυναικείο κορμί που είναι απολαυστικό και για τους δύο.
Έχεις και ωραία πόδια παρεμπιπτόντως να πούμε την αλήθεια.
Ο χρόνος είναι παραπάνω από χρήμα, μην γίνεσαι θείτσα στην νοοτροπία όπως ψευτοεθνικίστριες που μένουν σε ακαλαίσθητες περιοχές.
Εντελώς φιλικά δεν θα επανέλθω σε διάλογο μαζί σου γιατί σε συμπαθώ.
(Ως έμπνευση από μία ωραία υπογραφή ενός άλλου που μου άρεσε)
Φιλιά, ο Άθλιος!
Μπάρμπα γω η Εσθήρ δεν είμαι,μη λέμε τα ίδια, συ όμως μπάρμπας είσαι.Γειααααααααά!
πατησιωτης έγραψε: 12 Αύγ 2020, 16:47
Αυτό που έγραψες το έχω προτείνει σε άλλο νήμα : πρέπει να καταργηθούν μισθοί και συντάξεις σε ευρώ και να δίνονται σε ποσοστά ΑΕΠ αφού από αυτό προκύπτουν.Δεν θα παίρνεις 900 ευρώ αλλά 0,000009 του ΑΕΠ του τελευταίου τριμήνου σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.Οταν ανεβαίνει το ΑΕΠ θα ανεβαίνει ο μισθός σου και όταν πέφτει θα πέφτει και αυτός.
Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό.
Συμφωνώ 100%, το θεωρώ εξαιρετική ιδέα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Myrsini έγραψε: 12 Αύγ 2020, 17:36
Μπάρμπα γω η Εσθήρ δεν είμαι,μη λέμε τα ίδια, συ όμως μπάρμπας είσαι.Γειααααααααά!
καλά κάνεις, με τις σάχλες που έγραψες έχεις κάθε δίκιο να ντρέπεσαι να το πεις. Ο μόνος λόγος που σου λέμε ότι το έχουμε καταλάβει, είναι ότι λογικά δικαιολογείς τον εαυτό σου θεωρώντας οτι αφού είμαστε τόσο χαζοί, καλά να πάθουμε.
Σε λίγο δεν θα μας βγάζουν που εντοπίζονται τα κρούσματα γιατί θα είναι παντού σε όλη την Ελλάδα. Το μόνο καλό από οτι είδα είναι οτι εξήλθαν 3 από ΜΕΘ για αυτό και έπεσαν οι διασωληνωμένοι (συν οι 2 θάνατοι βέβαια)
Arisvilla έγραψε: 12 Αύγ 2020, 19:56
Σε λίγο δεν θα μας βγάζουν που εντοπίζονται τα κρούσματα γιατί θα είναι παντού σε όλη την Ελλάδα. Το μόνο καλό από οτι είδα είναι οτι εξήλθαν 3 από ΜΕΘ για αυτό και έπεσαν οι διασωληνωμένοι (συν οι 2 θάνατοι βέβαια)
Eάν είναι νέοι θα βγαίνουν περισσότεροι από τις ΜΕΘ ζωντανοί.