Έλα τώρα, αυτό είναι από τα καλύτερα που πέταξες, πας να μας το βγάλεις και typo ρε gr. Ναζί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχαιρετα την Τουρκια που χανεται
Re: Αποχαιρετα την Τουρκια που χανεται
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να μου πληρώσετε και το πληκτρολόγιο που κολλάει ,30 ευρώ το πήρα
sys3x έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:19Έλα τώρα, αυτό είναι από τα καλύτερα που πέταξες, πας να μας το βγάλεις και typo ρε γρ. Ναζί.
![]()
Αρχικά το χρησιμοποιούσα για τους βλάκες τους Σουηδέζους, που κάνανε τη χώρα τους Αραβία με το να φέρουν κάθε πρώην πειρατη στη χώρα τους.
Αλλά ταιριάζει και για την κανονική Σαουδική Αραβία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το φάγατε το παιδί. Είναι φυσιολογικό λάθος. Το μυαλό πάει εύκολα στην Σουηδία, γιατί να πάει στην Σαουδική Αραβία;

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Βρε να ερχότανε ένα ντρακάρ με τέτοιες να σου κάνει επιδρομή στο παραθαλάσσιο χωριό...τεν τεν έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:26 Το φάγατε το παιδί. Είναι φυσιολογικό λάθος. Το μυαλό πάει εύκολα στην Σουηδία, γιατί να πάει στην Σαουδική Αραβία;
![]()
Αλλά βέβαια ξανθιές θα οδηγούν, μπορεί να τρακάρ' το ντρακάρ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΤιμαλακαεισαιKauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:28Βρε να ερχότανε ένα ντρακάρ με τέτοιες να σου κάνει επιδρομή στο παραθαλάσσιο χωριό...τεν τεν έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:26 Το φάγατε το παιδί. Είναι φυσιολογικό λάθος. Το μυαλό πάει εύκολα στην Σουηδία, γιατί να πάει στην Σαουδική Αραβία;
![]()
Αλλά βέβαια ξανθιές θα οδηγούν, μπορεί να τρακάρ' το ντρακάρ.![]()
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ναι αλλά πόσες από αυτές έχουν πραγματικά ξανθό.
Ίσως μία.
Ίσως μία.
.
.
E, κι εγώ έχω κάψει πληκτρολόγια. Οχι με καφέ, με άλλα πράγματα. Δε ζητούσα αποζημιώσεις απ' τα σχετικά σάιτ.Στύγιος έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:21Να μου πληρώσετε και το πληκτρολόγιο που κολλάει ,30 ευρώ το πήρα![]()
τεν τεν έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:29ΤιμαλακαεισαιKauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:28Βρε να ερχότανε ένα ντρακάρ με τέτοιες να σου κάνει επιδρομή στο παραθαλάσσιο χωριό...τεν τεν έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:26 Το φάγατε το παιδί. Είναι φυσιολογικό λάθος. Το μυαλό πάει εύκολα στην Σουηδία, γιατί να πάει στην Σαουδική Αραβία;
![]()
Αλλά βέβαια ξανθιές θα οδηγούν, μπορεί να τρακάρ' το ντρακάρ.![]()
![]()
Νομίζω αυτές ειναι ορίτζιναλ ξανθιές εκεί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Όχι όλες και όχι παντού, ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ, επαναλαμβάνω, ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ.
.
.
μηπως εννοεις,Αραβικη Σουηδια;Kauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:05Μπράβο στη Σουηδική Αραβία.Thor έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:02 Πιέσεις για την διακοπή των συναλλαγών σε εταιρείες που πραγματοποιούν εμπόριο με την Τουρκία ασκεί η κυβέρνηση της Σ. Αραβίας σύμφωνα με την ιστοσελίδα Middle East Eye, ενώ παράλληλα οι Σαουδαραβικές αρχές έχουν ακινητοποιήσει στα σύνορα φορτηγά τουρκικών συμφερόντων που μεταφέρουν στην Αραβική χώρα φρούτα και λαχανικά.
Όπως αναφέρουν Τούρκοι έμποροι οι Τουρκικές αρχές έχουν ήδη επικοινωνήσει με τις Σαουδαραβικές για αυτό το θέμα όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Dunya. Σύμφωνα με την εφημερίδα οι Σαουδαραβικές έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία ενημέρωσης των Σαουδαράβων εμπόρων ζητώντας από αυτούς να μην αγοράζουν τουρκικά προϊόντα.
Φυσικά επίσημα μια τέτοια πολιτική δεν υπάρχει αφού εάν εφαρμοστεί θα επιφέρει κυρώσεις από τον παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου. Εκτός από το άτυπο Σαουδαραβικό εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Dunya το Riyadh έχει ξεκινήσει προσπάθειες ακύρωσης των συμβάσεων των Τούρκων εργαζομένων που βρίσκονται στην Σ. Αραβία. Σύμφωνα με τους Τούρκους οι εξαγωγές τους στην Σ. Αραβία αυξήθηκαν τον Ιούνιο του 2020 σε σχέση με τον Ιούνιο του 2019 κατά 40%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019 η κυβέρνηση της Σ. Αραβίας απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα τουρκικών φορτηγών που μετέφεραν υφάσματα και χημικά προϊόντα, ενώ την ίδια περίοδο αποτράπηκε η συμμετοχή τουρκικών φαρμακευτικών εταιρειών σε διαγωνισμούς του Βασιλείου για αυτή την κατηγορία των προϊόντων.
https://www.defence-point.gr/news/atypo ... a-proionta![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Σουηδική, γιατί αλλάζεις 2 γράμματα με το Σαουδική, και γίνεται λογοπαίγνιο. Κάνω κι άλλα, πχ "όταν έριξα φεντόνα είδα πολλά έντρομα έντομα", "έχω σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι", κλπ. Εγώ και ο Yochanan έχουμε αυτή τη συνήθεια.Thor έγραψε: 11 Αύγ 2020, 12:40μηπως εννοεις,Αραβικη Σουηδια;Kauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:05Μπράβο στη Σουηδική Αραβία.Thor έγραψε: 10 Αύγ 2020, 17:02 Πιέσεις για την διακοπή των συναλλαγών σε εταιρείες που πραγματοποιούν εμπόριο με την Τουρκία ασκεί η κυβέρνηση της Σ. Αραβίας σύμφωνα με την ιστοσελίδα Middle East Eye, ενώ παράλληλα οι Σαουδαραβικές αρχές έχουν ακινητοποιήσει στα σύνορα φορτηγά τουρκικών συμφερόντων που μεταφέρουν στην Αραβική χώρα φρούτα και λαχανικά.
Όπως αναφέρουν Τούρκοι έμποροι οι Τουρκικές αρχές έχουν ήδη επικοινωνήσει με τις Σαουδαραβικές για αυτό το θέμα όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Dunya. Σύμφωνα με την εφημερίδα οι Σαουδαραβικές έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία ενημέρωσης των Σαουδαράβων εμπόρων ζητώντας από αυτούς να μην αγοράζουν τουρκικά προϊόντα.
Φυσικά επίσημα μια τέτοια πολιτική δεν υπάρχει αφού εάν εφαρμοστεί θα επιφέρει κυρώσεις από τον παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου. Εκτός από το άτυπο Σαουδαραβικό εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Dunya το Riyadh έχει ξεκινήσει προσπάθειες ακύρωσης των συμβάσεων των Τούρκων εργαζομένων που βρίσκονται στην Σ. Αραβία. Σύμφωνα με τους Τούρκους οι εξαγωγές τους στην Σ. Αραβία αυξήθηκαν τον Ιούνιο του 2020 σε σχέση με τον Ιούνιο του 2019 κατά 40%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019 η κυβέρνηση της Σ. Αραβίας απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα τουρκικών φορτηγών που μετέφεραν υφάσματα και χημικά προϊόντα, ενώ την ίδια περίοδο αποτράπηκε η συμμετοχή τουρκικών φαρμακευτικών εταιρειών σε διαγωνισμούς του Βασιλείου για αυτή την κατηγορία των προϊόντων.
https://www.defence-point.gr/news/atypo ... a-proionta![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ξερω καποιον σε αλλο φορουμ που χρησιμοποιει το Σουηδικη Αραβια ως τοποθεσια στο αβαταρ του.Kauldron έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:37Σουηδική, γιατί αλλάζεις 2 γράμματα με το Σαουδική, και γίνεται λογοπαίγνιο. Κάνω κι άλλα, πχ "όταν έριξα φεντόνα είδα πολλά έντρομα έντομα", "έχω σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι", κλπ. Εγώ και ο Yochanan έχουμε αυτή τη συνήθεια.![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Τί να σου πώ, εγώ δεν το είδα από κάποιον άλλον. Προφανώς και θα το 'χουν σκεφτεί πολλοί.Thor έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:53ξερω καποιον σε αλλο φορουμ που χρησιμοποιει το Σουηδικη Αραβια ως τοποθεσια στο αβαταρ του.Kauldron έγραψε: 11 Αύγ 2020, 13:37Σουηδική, γιατί αλλάζεις 2 γράμματα με το Σαουδική, και γίνεται λογοπαίγνιο. Κάνω κι άλλα, πχ "όταν έριξα φεντόνα είδα πολλά έντρομα έντομα", "έχω σαρανταπορνδαρούσες στο σπίτι", κλπ. Εγώ και ο Yochanan έχουμε αυτή τη συνήθεια.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κατά την Γκόλντμαν σαξ σε 1,5 χρονο.ηβισοτιμια λίρας δολαρίου θα είναι 8.5. Άν αναλογιστούμε ότι μεχρι πριν δύο χρόνια ήταν κάτω απο 4 η πουτσα είναι επική.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 1717 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-