το δικό μου.μόνο στην σκέψη έχω αρχίσει και το χαιδεύωsys3x έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:40 Βλέπω ήδη ένα χεράκι με κουκούλα να δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
μλκ πόρφυ μόνο να έβλεπες αυτή τη τουρκάλα την χορεύτρια - ηθοποιό που ήρθε σε μία παράσταση μας να μας δει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:37Έχουν κάτι το μυστικιστικό σχεδόν. Θα ήθελα πολύ να κάνω ελληνάκια με μια τουρκάλα μουνάρα.sys3x έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:34Πράγματι αλλά όχι πολλές πολλές, η μεγάλη τιμή για αυτές θα είναι όταν θα γεννάνε γνήσια ελληνόπουλα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:28 Δε ξέρω παίδες. Στο γλυφομούνι μου αρέσει η τρίχα. Πόσο λυτρωτικό θα είναι για τις μουνάρες Τουρκάλες να τους γλύψει ελληνική γλώσσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Θέλω να έχω μια μουνάρα Τουρκάλα να της μαθαίνω ελληνικά.
Πιο ενεργό θέμα:
Πάμε πόλεμο
(95 δημοσιεύσεις / 3.12% των δημοσιεύσεων σας)
Πάμε πόλεμο
(95 δημοσιεύσεις / 3.12% των δημοσιεύσεων σας)
Θκια μας πρέπει να ήταν με ελληνικό DNA, μια κουκλίτσα καστανή με πράσινα μάτιαKauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:35Αν είναι να την επαναφέρουμε στο σωστό δρόμο και να την επανελληνίσουμε, που λέει και ο Μέγας Πλεύρης, θα την κάνουμε τη χυσία, εεεε, θυσία εννοούσα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ είχα κάποτε μια Κινέζα μουνάρα αλλά αποδείχτηκε ότι δούλευε για τις μυστικές υπηρεσίες της Κίνας.Στύγιος έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:49Θκια μας πρέπει να ήταν με ελληνικό DNA, μια κουκλίτσα καστανή με πράσινα μάτιαKauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:35Αν είναι να την επαναφέρουμε στο σωστό δρόμο και να την επανελληνίσουμε, που λέει και ο Μέγας Πλεύρης, θα την κάνουμε τη χυσία, εεεε, θυσία εννοούσα.Στύγιος έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:34
Γω τα είχα 6 μήνες με τουρκάλα εκ Πόλης στο μεταπτυχιακό προ αμνημονεύτων χρόνων, μη βαρά ρε![]()
. Και φυσικά ο ελληνόψυχος "γύπας" δεν έχασε την ευκαιρία.
Συνέχεια με ρωτούσε τι σκέφτομαι.
Τι να σου πω ,εμείς σε εργασία στον Οράτιο και στον Βεργίλιο δουλεύαμε , όταν δεν πηδιόμασταν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:55Εγώ είχα κάποτε μια Κινέζα μουνάρα αλλά αποδείχτηκε ότι δούλευε για τις μυστικές υπηρεσίες της Κίνας.Στύγιος έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:49Θκια μας πρέπει να ήταν με ελληνικό DNA, μια κουκλίτσα καστανή με πράσινα μάτιαKauldron έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:35
Αν είναι να την επαναφέρουμε στο σωστό δρόμο και να την επανελληνίσουμε, που λέει και ο Μέγας Πλεύρης, θα την κάνουμε τη χυσία, εεεε, θυσία εννοούσα.. Και φυσικά ο ελληνόψυχος "γύπας" δεν έχασε την ευκαιρία.
Που είναι αυτός ο τσολιάς ο μαετζίμας

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ξεχάστε τις φαντασιώσεις σας, πλέον υπάρχει ίντερνετ και metoo.ενα βίντεο να βγει, θα πάμε για βομβαρδισμό και χαγη. Ας μιλήσουμε σοβαρά τώρα για το ποιες είναι οι νέες εξελίξεις στο θέμα. Πολύ μούγκα πέφτει
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Σ' έχει φάει τελείως ,έτσι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:59 Ξεχάστε τις φαντασιώσεις σας, πλέον υπάρχει ίντερνετ και metoo.ενα βίντεο να βγει, θα πάμε για βομβαρδισμό και χαγη. Ας μιλήσουμε σοβαρά τώρα για το ποιες είναι οι νέες εξελίξεις στο θέμα. Πολύ μούγκα πέφτει
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ε αν κρίνω από τις συζητήσεις σας, μάλλον κανείς προβολή των προβλημάτων σου, που λένε και οι ψυχίατροι. Άιντε εκεί δώστε κάνα νέο από τα πεδία των μαχών, αλλιώς θα κάνουν οι σπαρτακεοι πάρτυΣτύγιος έγραψε: 10 Αύγ 2020, 16:07Σ' έχει φάει τελείως ,έτσι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:59 Ξεχάστε τις φαντασιώσεις σας, πλέον υπάρχει ίντερνετ και metoo.ενα βίντεο να βγει, θα πάμε για βομβαρδισμό και χαγη. Ας μιλήσουμε σοβαρά τώρα για το ποιες είναι οι νέες εξελίξεις στο θέμα. Πολύ μούγκα πέφτει
Επιστρατεύεσαι ή είσαι γιωτόμπαλο παλικάρι μ';Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 16:10Ε αν κρίνω από τις συζητήσεις σας, μάλλον κανείς προβολή των προβλημάτων σου, που λένε και οι ψυχίατροι. Άιντε εκεί δώστε κάνα νέο από τα πεδία των μαχών, αλλιώς θα κάνουν οι σπαρτακεοι πάρτυΣτύγιος έγραψε: 10 Αύγ 2020, 16:07Σ' έχει φάει τελείως ,έτσι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 15:59 Ξεχάστε τις φαντασιώσεις σας, πλέον υπάρχει ίντερνετ και metoo.ενα βίντεο να βγει, θα πάμε για βομβαρδισμό και χαγη. Ας μιλήσουμε σοβαρά τώρα για το ποιες είναι οι νέες εξελίξεις στο θέμα. Πολύ μούγκα πέφτει
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πρώτα επιστρατεύονται όσοι κάνουν δίαιτα. 
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ αδιαφορώ. Και με όσα έχω ζήσει καλά είμαι. Κοίτα εσύ που έχεις όνειρα και ελπίδες και οικογένεια τι θα κάνεις, αν την πουλεψεις για έξω, κλπ. Εγώ και πόλεμος θα γίνει, θα πάω για τη φαση, άρα μην το θέτεις προσωπικά αλλά γενικότερα μιλάμε. Δεν είμαστε αυστηρά ατομικιστες.Στύγιος έγραψε: 10 Αύγ 2020, 16:11Επιστρατεύεσαι ή είσαι γιωτόμπαλο παλικάρι μ';Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Αύγ 2020, 16:10Ε αν κρίνω από τις συζητήσεις σας, μάλλον κανείς προβολή των προβλημάτων σου, που λένε και οι ψυχίατροι. Άιντε εκεί δώστε κάνα νέο από τα πεδία των μαχών, αλλιώς θα κάνουν οι σπαρτακεοι πάρτυ
Συ ξυρίσου πρώτα να εμφανιστείς ευπρεπής στη μονάδα .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις