!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Casper -
Re: Ο πρώτος νεκρός
Την επίσημη σελίδα να κοιτάτε ειδικά αν μιλάτε με σιγουριά για τέτοια θέματα.
-
opsimasmenos
Πρέπει να το πει ο που; Οι δικοί μας που το λένε δε φτάνει;
ανάλογα, αν οι δικοί μας νοιώθουν ότι ο ΠΟΥ δίνει μέτριες συστάσεις μια χαρά. Αλλο αυτό και άλλο να νομίζουμε οτι ακολουθούμε αυτά που λέει ο ΠΟΥ γιατί το είπε το μέγα.
- hellegennes
Πάντα είναι ρευστά τα πράγματα στην επιστήμη. Σημασία έχει τι λέει την δεδομένη στιγμή, όχι τι μπορεί να πει αύριο. Σαφώς αν πει άλλα πράγματα αύριο, όσοι εμπιστεύονται την επιστήμη θα συμφωνήσουν μαζί της.enaon έγραψε: 08 Αύγ 2020, 23:13 είναι ρευστα ακόμα, βλέπω βγήκε μια νεα απο νότιο κορεάτες, λένε οτι μεταφέρεται τελικα. Η ουσία ειναι οτι ακόμα δεν ξέρουμε μερικά πράγματα νομίζω.
Προς το παρόν η επιστήμη λέει ότι δεν υπάρχουν αποδεκτά δεδομένα που να δείχνουν ότι ο ιός μεταφέρεται αερογενώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ποιοι δικοί μας; Υπάρχουν ελληνικές μελέτες που να δείχνουν τέτοιο πράγμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
opsimasmenos
Μα είναι προφανές ότι ο που ζυγιστηκε και βρέθηκε λιποβαρης.enaon έγραψε: 08 Αύγ 2020, 23:29ανάλογα, αν οι δικοί μας νοιώθουν ότι ο ΠΟΥ δίνει μέτριες συστάσεις μια χαρά. Αλλο αυτό και άλλο να νομίζουμε οτι ακολουθούμε αυτά που λέει ο ΠΟΥ γιατί το είπε το μέγα.
-
opsimasmenos
Δεν ξέρω και δε νομίζω, αλλά το λένε συνεχώς, και κάποια πράγματα τα υποθέτεις λόγω πίεσης χρόνου.hellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2020, 23:32Ποιοι δικοί μας; Υπάρχουν ελληνικές μελέτες που να δείχνουν τέτοιο πράγμα;
- hellegennes
Μπορείς να υποθέσεις ότι είναι μια πιθανότητα. Όλα είναι μια πιθανότητα. Μπορείς να υποθέσεις ότι μεταφέρεται και με την βροχή ή από κατοικίδια. Το θέμα είναι κατά πόσο η υπόθεσή σου είναι βάσιμη.
Και ο ΠΟΥ λέει πολύ συνετά ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα και εξετάζει διαρκώς όλα τα νέα δεδομένα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο και έχουν ήδη γίνει κάποιες σχετικές μελέτες. Όσο περνάει ο καιρός και δεν αποδεικνύεται, τόσο λιγότερο βάσιμη γίνεται η υπόθεση.
Και ο ΠΟΥ λέει πολύ συνετά ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα και εξετάζει διαρκώς όλα τα νέα δεδομένα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο και έχουν ήδη γίνει κάποιες σχετικές μελέτες. Όσο περνάει ο καιρός και δεν αποδεικνύεται, τόσο λιγότερο βάσιμη γίνεται η υπόθεση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
17 διασωληνωμενοι = 17 στην εντατικη? και ρωταω γιατι, ειναι λογικο να τρομοκρατουν ετσι τον κοσμο με 150 κρουσματα τη μερα (με ολα ανοιχτα)? Η μονη δικαιολογια που μπορω να σκεφτω ειναι να τρομοκρατουν για να προσεχουν τα πολλα ζωα που ζουν αναμεσα μας.
εντελως καφενειακα, ΑΝ υποθετικα συνεχισουμε ετσι σε 1 χρονο απο σημερα θα εχουμε 54000 κρουσματα. Εφοσον το 0,3 των κρουσματων ειναι διασωληνωμενοι απο αυτους εντατικη εντελως χοντρικα και υποθετικα θα χρειαστουν 162 κλινες.
Οχι σε ενα χρονο αλλα σε λιγοτερο, θα εχουμε εμβολιο πιθανοτατα.
τι δεν καταλαβαινω καλα;
εντελως καφενειακα, ΑΝ υποθετικα συνεχισουμε ετσι σε 1 χρονο απο σημερα θα εχουμε 54000 κρουσματα. Εφοσον το 0,3 των κρουσματων ειναι διασωληνωμενοι απο αυτους εντατικη εντελως χοντρικα και υποθετικα θα χρειαστουν 162 κλινες.
τι δεν καταλαβαινω καλα;
-
opsimasmenos
Μέχρι να καταλήξει όμως, δεν έπρεπε να δώσει αυστηρή σύσταση για χρήση μάσκας;hellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2020, 23:38 Μπορείς να υποθέσεις ότι είναι μια πιθανότητα. Όλα είναι μια πιθανότητα. Μπορείς να υποθέσεις ότι μεταφέρεται και με την βροχή ή από κατοικίδια. Το θέμα είναι κατά πόσο η υπόθεσή σου είναι βάσιμη.
- Philip Mortimer
Πώς "τρομοκρατούν τον κόσμο"; Τα 150 κρούσματα τρίτη συνεχή μέρα δεν είναι καθόλου καλό δείγμα και φαίνεται να αυξάνονται και στα αστικά κέντραLETO έγραψε: 08 Αύγ 2020, 23:43 17 διασωληνωμενοι = 17 στην εντατικη? και ρωταω γιατι, ειναι λογικο να τρομοκρατουν ετσι τον κοσμο με 150 κρουσματα τη μερα (με ολα ανοιχτα)? Η μονη δικαιολογια που μπορω να σκεφτω ειναι να τρομοκρατουν για να προσεχουν τα πολλα ζωα που ζουν αναμεσα μας.
τι δεν καταλαβαινω καλα;
Το πρόβλημα είναι ότι η μετάδοση του ιού είναι λογαριθμική. Και ο αριθμός των διασωληνωμενων μπορεί ανα πάσα στιγμή να εκτοξευθεί δυσανάλογα αν παρεισφρήσει ο ιός σε λιμερια ευπαθών.
- Philip Mortimer
Αυτό αποδεικνύει το προφανές που δεν ήθελαν να καταλάβουν οι διαφόρων τύπων αρνητές, ότι αν αφηνόταν να ξεφύγει η κατάσταση με τον ιό το πρόβλημα της αγοράς και του τουρισμού θα ήταν ίσως και χειρότερο τώρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Αύγ 2020, 22:53 Το greek state of mind αρχισε να γίνεται bad trip μου φαίνεται. Κάνα επίδομα θα πέσει, η θα το ρίξουν όλοι στο ψάρεμα;
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 08 Αύγ 2020, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
opsimasmenos
Τον εκθετικο καλπασμο της νόσου (νομίζω), από ένα σημείο και μετά.LETO έγραψε: 08 Αύγ 2020, 23:43 17 διασωληνωμενοι = 17 στην εντατικη? και ρωταω γιατι, ειναι λογικο να τρομοκρατουν ετσι τον κοσμο με 150 κρουσματα τη μερα (με ολα ανοιχτα)? Η μονη δικαιολογια που μπορω να σκεφτω ειναι να τρομοκρατουν για να προσεχουν τα πολλα ζωα που ζουν αναμεσα μας.
τι δεν καταλαβαινω καλα;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πάντως αν δεν έπαιζαν τα μέτρα, πιστεύω πως δε θα έφευγαν. Υπάρχει και η λογική πως εμένα δε θα με πιάσει, μέχρι ενός σημείου βέβαια, που ακόμα λειτουργεί ωστόσο.Philip Mortimer έγραψε: 08 Αύγ 2020, 23:50Αυτό αποδεικνύει το προφανές που δεν ήθελαν να καταλάβουν οι διαφόρων τύπων αρνητές, ότι αν αφηνόταν να ξεφύγει η κατάσταση με τον ιό το πρόβλημα της αγοράς και του τουρισμού θα ήταν ίσως και χειρότερο τώρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Αύγ 2020, 22:53 Το greek state of mind αρχισε να γίνεται bad trip μου φαίνεται. Κάνα επίδομα θα πέσει, η θα το ρίξουν όλοι στο ψάρεμα;
![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
Όχι. Έδωσαν σύσταση για χρήση μάσκας αν και εφόσον δεν γίνεται να ληφθούν άλλα μέτρα και είναι απαραίτητο να βρεθείς σε χώρο με συνωστισμό. Αυτό αρκεί. Δεν διαφωνώ καν σ' αυτό και ας υπάρχει ρίσκο μόλυνσης. Το έχω ξαναπεί. Αλλά η αυστηρή σύσταση για χρήση μάσκας παντού είναι φουλ επικίνδυνη, ειδικά καλοκαιριάτικα που είναι αδύνατον να γίνει σωστά. Κανείς δεν αντέχει να φοράει μάσκα για πολλή ώρα.opsimasmenos έγραψε: 08 Αύγ 2020, 23:48Μέχρι να καταλήξει όμως, δεν έπρεπε να δώσει αυστηρή σύσταση για χρήση μάσκας;hellegennes έγραψε: 08 Αύγ 2020, 23:38 Μπορείς να υποθέσεις ότι είναι μια πιθανότητα. Όλα είναι μια πιθανότητα. Μπορείς να υποθέσεις ότι μεταφέρεται και με την βροχή ή από κατοικίδια. Το θέμα είναι κατά πόσο η υπόθεσή σου είναι βάσιμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις