!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
adon99

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Εδω τους παιρνει να βαλουν στον πορο μασκα παντου ας το βαλουν σε καμια Αθηνα θεσσαλονικη και αυτα που γιναν στην σερβια θα ειναι παιδικη χαρα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Χαοτικός έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:10
foscilis έγραψε: 07 Αύγ 2020, 11:09 Έχεις δει ποτέ μπαχαλακια να πηγαίνει στα δακρυγόνα με προσωπίδα; Όλοι πάνινο μαντιλι τυλίγουν στη μούρη τους ή ίσως κράνος μηχανής που τα μαξιλαράκια κλείνουν στο σαγόνι σου και αναπνέεις μέσα από φιλτρα.
Έλα ρε έμπειρε! :003: Δεν μένεις πολύ ώρα κοντά στο δακρυγόνο ρε. Κι ούτε παίζει αυτό που λες για φίλτρα στο κράνος. Το μαντήλι είναι για να κερδίσεις ένα το πολύ δυο δευτερόλεπτα. Αλλά ο κύριος λόγος είναι το κρύψιμο των χαρακτηριστικών.
Ο foscilis νομίζει ότι το μαντήλι σε προστατεύει από δακρυγόνα. :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Να ρωτησω ποια ειναι η διαφωνια σας;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Τι έγινε στη Σερβια; Τα σπασανε δέκα γραφικοί, φάγανε το ξύλο τους ηρεμήσανε.

Μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι το κράτος, εκτός αν είναι εντελώς μπουρδέλο έχει ικανοποιητική ισχύ για να σε αναγκάσει να φοράς χεσμενο γυναικείο βρακί στη μύτη άμα θέλει. Είναι καθαρά ζήτημα ΑΝ θέλει.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Nostalgia έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:17 Να ρωτησω ποια ειναι η διαφωνια σας;
Εγώ λέω ότι δεν πάει καλα κι αυτός προσπαθεί με μανία να αποδείξει ότι παραειμαι επιεικης στον χαρακτηρισμο μου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Επειδή ο foscilis αποφάσισε ξεκάθαρα να πει ψέματα, ας παραθέσω άλλη μια φορά τι λέει ο ΠΟΥ στο έγγραφο που ο foscilis ισχυρίζεται ότι και καλά υιοθετεί τις μάσκες:

Results from cluster randomized controlled trials on the use of masks among young adults living in university residences in the United States of America indicate that face masks may reduce the rate of influenza-like illness, but showed no impact on risk of laboratory-confirmed influenza.(62, 63)
At present, there is no direct evidence (from studies on COVID19 and in healthy people in the community) on the effectiveness of universal masking of healthy people in the community to prevent infection with respiratory viruses, including COVID-19.

Many countries have recommended the use of fabric masks/face coverings for the general public. At the present time, the widespread use of masks by healthy people in the community setting is not yet supported by high quality or direct scientific evidence and there are potential benefits and harms to consider.

Potential risks:
• potential increased risk of self-contamination due to the manipulation of a face mask and subsequently touching eyes with contaminated hands;(48, 49)
• potential self-contamination that can occur if nonmedical masks are not changed when wet or soiled. This can create favourable conditions for microorganism to amplify;
• potential headache and/or breathing difficulties, depending on type of mask used;
• potential development of facial skin lesions, irritant dermatitis or worsening acne, when used frequently for long hours

Αυτά λέει στην πραγματικότητα το έγγραφο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:25
Nostalgia έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:17 Να ρωτησω ποια ειναι η διαφωνια σας;
Εγώ λέω ότι δεν πάει καλα κι αυτός προσπαθεί με μανία να αποδείξει ότι παραειμαι επιεικης στον χαρακτηρισμο μου.
Εσύ δεν πας καλά. Εγώ επαναλαμβάνω τι λέει η επιστήμη και εσύ επαναλαμβάνεις τι λες εσύ. Προτιμώ να ακούσω την επιστήμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Γαληνός έγραψε: 07 Αύγ 2020, 10:50 οι προσωπίδες και η μείωση των αποστάσεων (από 2 μέτρα στις αρχές φτάσαμε στο σφιχτά αγκαλιασμένοι)
εφαρμόστηκαν μετά από πιέσεις των επιχειρηματιών και με οικονομικά κριτήρια όχι υγειονομικά
Γιατί, οι μάσκες με ποιο υγειονομικό κριτήριο εφαρμόστηκαν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
phorumitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumitis »

Φαπα του Τραμπ στον Μητσοτακουλα

https://www.news247.gr/kosmos/taxidioti ... 93042.html
Fomalhaut
Phorum.gr user: Alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fomalhaut »

Το έχω διαβάσει πέντε με έξι φορές επιπολασμος σε βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος , Και με προβληματίζει. Είναι σε διαφορετικά κράτη.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Fomalhaut έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:09 Το έχω διαβάσει πέντε με έξι φορές επιπολασμος σε βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος , Και με προβληματίζει. Είναι σε διαφορετικά κράτη.
Δολιοφθορά των βίγκανς. Μη δίνεις σημασία...
Fomalhaut
Phorum.gr user: Alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fomalhaut »

Θέση θέλω όχι κλανιες
Άβαταρ μέλους
foscilis

Fomalhaut έγραψε: 07 Αύγ 2020, 16:09 Το έχω διαβάσει πέντε με έξι φορές επιπολασμος σε βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος , Και με προβληματίζει. Είναι σε διαφορετικά κράτη.
Ισως επειδη ειναι περιβαλλον με πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

hellegennes έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:17
Χαοτικός έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:10
foscilis έγραψε: 07 Αύγ 2020, 11:09 Έχεις δει ποτέ μπαχαλακια να πηγαίνει στα δακρυγόνα με προσωπίδα; Όλοι πάνινο μαντιλι τυλίγουν στη μούρη τους ή ίσως κράνος μηχανής που τα μαξιλαράκια κλείνουν στο σαγόνι σου και αναπνέεις μέσα από φιλτρα.
Έλα ρε έμπειρε! :003: Δεν μένεις πολύ ώρα κοντά στο δακρυγόνο ρε. Κι ούτε παίζει αυτό που λες για φίλτρα στο κράνος. Το μαντήλι είναι για να κερδίσεις ένα το πολύ δυο δευτερόλεπτα. Αλλά ο κύριος λόγος είναι το κρύψιμο των χαρακτηριστικών.
Ο foscilis νομίζει ότι το μαντήλι σε προστατεύει από δακρυγόνα. :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Εσύ τι παθαίνεις ρε μλκ κι άμα κολλήσεις με κάποιον μόνο που δεν τον καταριέσαι; :D Λέω για τον stav που τα χώνεις και τώρα εδώ. Καλά όλοι τα χώνουμε σε όλους, αλλά μου φαίνεται ότι εσύ φτάνεις να έχεις πολύ πολύ θυμό.

(99% κάνω λάθος, αλλά στο είπα να τ ξέρεις ότι παίζει και μια εντύπωση.)

(Θα μου πεις ποιος μιλάει! Εγώ είμαι και ψυχάκι μη με μετράς στα ίσα)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Εικόνα

- Ελα Νικο ..Μήπως το παρακάνουμε με το να λέμε συνεχώς πως τα περισσότερα κρούσματα είναι ντόπια και δεν έχουν σχέση με το άνοιγμα στον τουρισμό ; Εκτός του οτι όλοι στην χώρα γελάνε οταν ακούν ντόπιας παραγωγής κρούσματα ... φοβάμαι μην τυχόν διεθνή τουριστικά γραφεία μας πάνε σε τίποτα δικαστήρια και ζητούν αποζημιώσεις για τους πελάτες τους ! Πως τους παραπλανήσαμε με το διάγγελμα που έκανα καλώντας τους να έρθουν για τουρισμό στην πιο ασφαλή χώρα με μηδενικά σχεδόν κρούσματα!

Εικόνα

-Λες Πρόεδρε να πάμε για μαλλί και να βγούμε κουρεμένοι ;
Και τι να πούμε ; Αν πούμε η αύξηση των κρουσμάτων έχει σχέση με τον τουρισμό θα μας κολλήσουν οι ντόπιοι στον τοίχο γιατί ανοίξαμε τα σύνορα! Μπλέξαμε Πρόεδρε ..ασε να δω πως θα το χειριστούμε !

(Ενημερώνουμε τους ''εισαγγελείς'' του διαδικτύου πως η ανάρτηση είναι σατυρική )
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”