!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Αν εφταιγαν οι τουριστες,θα γινοταν της πουτανας στα νησια.Εδω ειναι καθαρα θεμα δικων μας ευθυνων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Aκριβώς και εν τέλει και τα οικονομικά οφέλη από το άνοιγμα του τουρισμού είναι ανύπαρκτα. Το μόνο που γλίτωσε ο Κούλης είναι τα επιδόματα.NewModelArmy έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:50 Οι Τουριστες επιταχύνουν τη διαδικασία. Εκει θα οδηγουμασταν, αλλα 2-3 μηνες αργότερα και με κλειστά συνορα.
Ενταξει.foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2020, 16:38Ο λόγος είναι ότι όλα αυτά που λες είναι ψευδή.CRWH έγραψε: 06 Αύγ 2020, 14:56
6 μηνες τωρα με καραντινα η χωρις
, με τα παντα ανοιχτα,
με συνωστισμο στα μμε,
κορωνοτουριστες να ερχονται ανεξελεγκτα κατα εκατονταδες χιλιαδες,
ειμαστε σε μια απολυτα ελεγχομενη κατασταση
για καποιο περιεργο λογο.
Τώρα πια όχι. Είναι σε σαφώς καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση από τους ντόπιους. Άλλο οι μαλακίες που γίνονται κατόπιν πιέσεων της τουριστικής "βιομηχανίας".
Αφήστε τα παραμύθια. Και στα νησιά κρούσματα έχει πια. Τον Ιούνιο χαμός γινόταν από συνωστισμό και πάρτι και 10 κρούσματα την ημέρα είχαν. Ολως τυχαίως με την έλευση των τουριστών πενταπλασιάστηκαν τα κρούσματα. Και ο Κούλης θέλει να μας πείσει οτι φταίει ο κόσμος που δεν φορούσε μάσκα στο φούρνο. Ενώ αυτός έκανε σύσκεψη σε κλειστό χώρο στις 15 Ιουλίου και δεν φορούσε κανένας μάσκα.under έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:54 Αν εφταιγαν οι τουριστες,θα γινοταν της πουτανας στα νησια.Εδω ειναι καθαρα θεμα δικων μας ευθυνων.
Στο δεύτερο κύμα είναι που οι πληθυσμοί συνειδητοποιούν πως τίποτα δεν είναι το ίδιο. Ότι δεν ήταν εξήντα μέρες μέσα και πάμε πίσω στις δουλειές μας, αλλά μια πλανητική καταστροφή που θα έχει πριν και μετά όπως ο Β'ΠΠ.Arisvilla έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:54Aκριβώς και εν τέλει και τα οικονομικά οφέλη από το άνοιγμα του τουρισμού είναι ανύπαρκτα. Το μόνο που γλίτωσε ο Κούλης είναι τα επιδόματα.NewModelArmy έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:50 Οι Τουριστες επιταχύνουν τη διαδικασία. Εκει θα οδηγουμασταν, αλλα 2-3 μηνες αργότερα και με κλειστά συνορα.
Απο τους γαμους και τα δικα μας γλεντια φτασαμε σε αυτα τα νουμερα.Ειναι γνωστες οι εστιες.Arisvilla έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:57Αφήστε τα παραμύθια. Και στα νησιά κρούσματα έχει πια. Τον Ιούνιο χαμός γινόταν από συνωστισμό και πάρτι και 10 κρούσματα την ημέρα είχαν. Ολως τυχαίως με την έλευση των τουριστών πενταπλασιάστηκαν τα κρούσματα. Και ο Κούλης θέλει να μας πείσει οτι φταίει ο κόσμος που δεν φορούσε μάσκα στο φούρνο. Ενώ αυτός έκανε σύσκεψη σε κλειστό χώρο στις 15 Ιουλίου και δεν φορούσε κανένας μάσκα.under έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:54 Αν εφταιγαν οι τουριστες,θα γινοταν της πουτανας στα νησια.Εδω ειναι καθαρα θεμα δικων μας ευθυνων.
- hellegennes
Ναι. Μπορεί να γίνει. Να φροντίζει ο καθένας να τηρεί υγιεινή και αποστάσεις και να βγαίνει έξω μόνο αν είναι απαραίτητο. Τίποτα άλλο ουσιώδες δεν μπορεί να γίνει.Arisvilla έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:50 Και οι τουρίστες φταίνε και οι ψεκασμένοι. Το θέμα είναι να μην ξεφύγουμε από τώρα. Και ακόμα κάτι μπορεί να γίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παραμυθια, γάμοι και γλέντια γίνονταν και τον Ιούνιο και τίποτε δεν έγινε.under έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:58Απο τους γαμους και τα δικα μας γλεντια φτασαμε σε αυτα τα νουμερα.Ειναι γνωστες οι εστιες.Arisvilla έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:57Αφήστε τα παραμύθια. Και στα νησιά κρούσματα έχει πια. Τον Ιούνιο χαμός γινόταν από συνωστισμό και πάρτι και 10 κρούσματα την ημέρα είχαν. Ολως τυχαίως με την έλευση των τουριστών πενταπλασιάστηκαν τα κρούσματα. Και ο Κούλης θέλει να μας πείσει οτι φταίει ο κόσμος που δεν φορούσε μάσκα στο φούρνο. Ενώ αυτός έκανε σύσκεψη σε κλειστό χώρο στις 15 Ιουλίου και δεν φορούσε κανένας μάσκα.under έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:54 Αν εφταιγαν οι τουριστες,θα γινοταν της πουτανας στα νησια.Εδω ειναι καθαρα θεμα δικων μας ευθυνων.
Ηδη απο τον Ιουνιο αρχισαν σιγα σιγα να αυξανονται τα κρουσματα.Arisvilla έγραψε: 06 Αύγ 2020, 19:00Παραμυθια, γάμοι και γλέντια γίνονταν και τον Ιούνιο και τίποτε δεν έγινε.under έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:58Απο τους γαμους και τα δικα μας γλεντια φτασαμε σε αυτα τα νουμερα.Ειναι γνωστες οι εστιες.Arisvilla έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:57
Αφήστε τα παραμύθια. Και στα νησιά κρούσματα έχει πια. Τον Ιούνιο χαμός γινόταν από συνωστισμό και πάρτι και 10 κρούσματα την ημέρα είχαν. Ολως τυχαίως με την έλευση των τουριστών πενταπλασιάστηκαν τα κρούσματα. Και ο Κούλης θέλει να μας πείσει οτι φταίει ο κόσμος που δεν φορούσε μάσκα στο φούρνο. Ενώ αυτός έκανε σύσκεψη σε κλειστό χώρο στις 15 Ιουλίου και δεν φορούσε κανένας μάσκα.
- hellegennes
Καταλήξτε σε μια κοινή γραμμή, όμως, γιατί λέτε όλοι διαφορετικά πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΜπλεΜπουμπυς
153 τα αφιλοτιμα
Πρέπει να σταματήσουμε τα τεστ παλι.
Δεν γίνεται έτσι δουλεια.
Οσο κάνουμε τεστ υπάρχουν κρουσματα.
Πρέπει να σταματήσουμε τα τεστ παλι.
Δεν γίνεται έτσι δουλεια.
Οσο κάνουμε τεστ υπάρχουν κρουσματα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
153 κρούσματα και νομίζω τώρα πρέπει να κατάλαβε ο Θεοχάρης o επικινδυνος υπουργος τουρισμου της κυβερνησης ΝΔ,γιατί υποβαθμίστηκε στην κατηγορία Β από την Κύπρο η Ελλάδα.
Μπορεί και όχι, βέβαια.
Νεοφιλελερας ειναι IQ ραδικιου.
Μπορεί και όχι, βέβαια.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
netmaggas21
- Phorum.gr user: netmaggas21
153 x 10 δηλαδή τα πραγματικά.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Αύγ 2020, 19:11 153 κρούσματα και νομίζω τώρα πρέπει να κατάλαβε ο Θεοχάρης o επικινδυνος υπουργος τουρισμου της κυβερνησης ΝΔ,γιατί υποβαθμίστηκε στην κατηγορία Β από την Κύπρο η Ελλάδα.
Μπορεί και όχι, βέβαια.
Διαλέχτε Δευτέρες lock Down :
28.9
5.10
12.10
19.10
26.10
Time is an illusion.
- hellegennes
Αν η επιδημική πορεία του κορωνοϊού προσομοιάζει αυτήν της γρίπης του 2009, θα περιμένουμε να δούμε μείωση των κρουσμάτων οσονούπω και αναθέρμανση κάπου στον Νοέμβριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις