!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρεκόρ μετακλητών
Re: Ρεκόρ μετακλητών
μπεντ οβερ κομεντι, οχι σταντ απ
Μα αυτό ακριβώς είναι το απολαυστικό.aljawn έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:42 Απλά, όπως σωστά επισημάνθηκε: (1) ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε για μικρότερο κράτος, μικρότερη κυβέρνηση κτλ και (2) τα νούμερα ΣΥΡΙΖΑ επιτεύχθηκαν στο τέλος της κυβερνήσεως, το kouli έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε ένα χρόνο διακυβέρνησης.
Το ότι το kouli εφαρμόζει το πρότζεκ σύριζα και οι ζαίοι παθαίνουν κρίση ταυτότητας.
Αντί να στηρίξουν, τσιρίζουν.
Χαζούλια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ δεν είμαι νδουλικό, αλλά η πυρομανής Δούρουelchav έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:46ψιτ, βλάκαaljawn έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:32΄elchav έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:09
δηλαδή αν στο ΣΥΡΙΖΑ δηλώσουν πυρομανείς, δεν θα πρέπει να τους κατηγορούμε για το μάτι;
τι διαβάζουμε![]()
Πάπστε ρε σατανάδες, έχετε καταρρίψει κάθε ρεκόρ μαλακισμένων δικαιολογιών για να μην παραδεχθείτε ότι σας έπιασε κώτσους το kouli.
Σταντάπ κόμεντι έχετε καταλήξει.![]()
![]()
![]()
σελίς 1
viewtopic.php?f=29&t=23953#p1427040
My Life had stood, a Loaded Gun
ρεκορ υπουργων, ρεκορ μετακλητων, ρεκορ κοστους μετακλητων,ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:48Μα αυτό ακριβώς είναι το απολαυστικό.aljawn έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:42 Απλά, όπως σωστά επισημάνθηκε: (1) ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε για μικρότερο κράτος, μικρότερη κυβέρνηση κτλ και (2) τα νούμερα ΣΥΡΙΖΑ επιτεύχθηκαν στο τέλος της κυβερνήσεως, το kouli έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε ένα χρόνο διακυβέρνησης.![]()
Το ότι το kouli εφαρμόζει το πρότζεκ σύριζα και οι ζαίοι παθαίνουν κρίση ταυτότητας.
Αντί να στηρίξουν, τσιρίζουν.![]()
Χαζούλια.
αλλα ειναι το ιδιο.
νταξει εχεις ξεπερασει το σταδιο της λυπησης
Παλαιότερα αγανακτούσα με την βλακεία που σε δέρνει. Τώρα πλέον έχω καταλάβει ότι είναι Θεία Πρόνοια, διότι αν είχες ένα στοιχειώδες IQ κοντά στον μέσο όρο, θα είχες αυτοκτονήσει με τις πολιτικές επιλογές σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:48 Μα αυτό ακριβώς είναι το απολαυστικό.![]()
Αντί να στηρίξουν, τσιρίζουν.![]()
Χαζούλια.
εσύ αποφάσισε αν θα κάνεις το δύσκολο μετά τις πίπες στον κύριο Μαρινάκη (είναι νδ αλλά φέρνει πρωτάθλημα στον τρύλοaljawn έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:48Εγώ δεν είμαι νδουλικό, αλλά η πυρομανής Δούρουelchav έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:46ψιτ, βλάκαaljawn έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:32 ΄
Πάπστε ρε σατανάδες, έχετε καταρρίψει κάθε ρεκόρ μαλακισμένων δικαιολογιών για να μην παραδεχθείτε ότι σας έπιασε κώτσους το kouli.
Σταντάπ κόμεντι έχετε καταλήξει.![]()
![]()
![]()
σελίς 1
viewtopic.php?f=29&t=23953#p1427040![]()
![]()
![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
ειναι η διχαλωτη σαγιοναρα πιο ανετη απ το τσοκαρο ή οχι?
να ενα ωραιο νημα ρε παιδια, που μου ηρθατε να το παιξετε σοβαροι, κανουμε αυτοκριτικη κλπ..
να ενα ωραιο νημα ρε παιδια, που μου ηρθατε να το παιξετε σοβαροι, κανουμε αυτοκριτικη κλπ..
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
από τους νεοδημοκράτες οπαδούς του Κούλη μόνο ο elchav με τα άκυρα και η ΓΑΛΗ με τα ψευδο-υπεράνω
οι άλλοι απέχουν φρονίμως
Αυτό τώρα τι είναι;aljawn έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:50 Παλαιότερα αγανακτούσα με την βλακεία που σε δέρνει. Τώρα πλέον έχω καταλάβει ότι είναι Θεία Πρόνοια, διότι αν είχες ένα στοιχειώδες IQ κοντά στον μέσο όρο, θα είχες αυτοκτονήσει με τις πολιτικές επιλογές σου.
Ομολογία πίστεως;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε κακομοίρογλου κερκυραίε, βρήκες τώρα αυτόν που ονομάτιζε τον Μαρινάκη, Παιδοβούβαλο από την αρχή της ενασχόλησης του με τον Ολυμπιακό.elchav έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:50 εσύ αποφάσισε αν θα κάνεις το δύσκολο μετά τις πίπες στον κύριο Μαρινάκη (είναι νδ αλλά φέρνει πρωτάθλημα στον τρύλο) και μετά κάνεις αξιολογικές κρίσεις για τους άλλους
Μαύρη απελπισία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για μεγάλο κράτος κιόλας αλλά βάζοντας μέσα παροχές σε κάθε τομέα κάτι ανεδαφικό αλλά που θεωρητικά στέκει. Στο δημόσιο λόγο υποτίθεται υφίστατο το στοιχείο διαφοράς νοοτροπίας.aljawn έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:42Μα δεν διαφωνώ ότι τα νούμερα είναι συγκρίσιμα παρά το ρεκόρ kouli.Αρχέλαος έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:40 Σωστά αυτά αλλά και αρκετοί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕλιτες που πίστεψαν στο "νέο" πιάστηκαν επίσης κώτσοι με το δήθεν ηθικό πρόκριμα.
Το 2018-19 είχαμε το δεύτερο ρεκόρ μετά το 2013 μέχρι βέβαια να το ξεπεράσει ο δήθεν φιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Απλά, όπως σωστά επισημάνθηκε: (1) ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μίλησε για μικρότερο κράτος, μικρότερη κυβέρνηση κτλ και (2) τα νούμερα ΣΥΡΙΖΑ επιτεύχθηκαν στο τέλος της κυβερνήσεως, το kouli έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε ένα χρόνο διακυβέρνησης.
Όσο κρατικίστικο και να είναι ένα κόμμα θεωρητικά είναι ανακόλουθο με τις προσλήψεις μετακλητών παρότι συνάδει με κρατικίστικες στρεβλώσεις.
Συμφωνώ πάντως πως ο Μητσοτάκης πλειοδότησε και όσοι τον ψήφισαν επέλεξαν γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι και οξύμωρο ένας αποκαλούμενος μεταρρυθμιστής να πλειοδοτεί σε κρατικισμό.
Ωστόσο και το ηθικό πρόκριμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι για γέλια, με εξαίρεση ίσως το αθλητικό πεδίο που εκεί έχει κάποια θετικά αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
Όλα αυτά ήταν γνωστά εκ των προτέρων, δεν προκαλούν έκπληξη παρά μόνο σε όσους βασίστηκαν σε λάθος άλογο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρχέλαος την 05 Αύγ 2020, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Ξεκάθαρα. Ο Θεός σου έδωσε αστείρευτη ηλιθιότητα, γιατί μόνο έτσι επιβιώνεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:56Αυτό τώρα τι είναι;aljawn έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:50 Παλαιότερα αγανακτούσα με την βλακεία που σε δέρνει. Τώρα πλέον έχω καταλάβει ότι είναι Θεία Πρόνοια, διότι αν είχες ένα στοιχειώδες IQ κοντά στον μέσο όρο, θα είχες αυτοκτονήσει με τις πολιτικές επιλογές σου.
Ομολογία πίστεως;![]()
Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι, που έλεγε και μια ψυχή...
εγώ δεν έχω ψηφίσει νδdna replication έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:55 από τους νεοδημοκράτες οπαδούς του Κούλη μόνο ο elchav με τα άκυρα και η ΓΑΛΗ με τα ψευδο-υπεράνω
μπορείς όμως να με κατατάσσεις στο αντι-συριζα στρατόπεδο, ότι κι αν σημαίνει αυτό για τις συριζο διάνοιες
όχι βρήκα, το συριζοδεξιόaljawn έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:56
Ρε κακομοίρογλου κερκυραίε, βρήκες τώρα αυτόν που ονομάτιζε τον Μαρινάκη, Παιδοβούβαλο από την αρχή της ενασχόλησης του με τον Ολυμπιακό.
Μαύρη απελπισία.![]()
![]()
![]()
top kek
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Eθνικοκοινωνιστης
κυβερνηση μαφια 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Απλά σας βαριούνται και δίκιο έχουν.dna replication έγραψε: 05 Αύγ 2020, 15:55 από τους νεοδημοκράτες οπαδούς του Κούλη μόνο ο elchav με τα άκυρα και η ΓΑΛΗ με τα ψευδο-υπεράνω
Εμένα, μ' έπιασε σήμερα κατιτίς το εθελοντικόν, τύπου "βοήθεια στους ζαίους του πχόρουμ" και τέτοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-