!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Ως γαμώτο...το οικογενειακό της δέντρο πρέπει να είναι σαν αυτό των Αψβούργων...
Δεν ήσουν εσύ ο styx.Στύγιος έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 03:36 Τι να σου κάνω ρε φίλε ,με τόσα ονόματα που αλλάζετε![]()
Γω ένα έχω Styx αρχικά ή Στύγιος απ' το 2008.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η memberlist.php?mode=viewprofile&u=997 στον οδοντίατρο του Forum....

Τώρα πρέπει να κάνει και άλλες κοσμητικές επεμβάσεις στο στήθος, για να γίνει Γύφτισσα σούπεργουμαν;

Τώρα πρέπει να κάνει και άλλες κοσμητικές επεμβάσεις στο στήθος, για να γίνει Γύφτισσα σούπεργουμαν;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Περίμενε μισό, Yochanan, Yochanannnnn, η ντοντ ρωτάει πόσα παιδιά είχα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γιατί, μήπως ξέρει κι ο ίδιος;Styx έγραψε:Περίμενε μισό, Yochanan, Yochanannnnn, η ντοντ ρωτάει πόσα παιδιά είχα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Kiki mat
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τότε έπεσα έξωNaida έγραψε: 03 Αύγ 2020, 17:12ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ; κοντά στο να σαρανταρίσω είμαι αλλά μπουμπούκακι ειμαι.Green Dragon έγραψε: 03 Αύγ 2020, 16:22 Έναν χίπικο αέρα τον βγάζεις αλλά νιώθω ότι είσαι μεγαλύτερη από τις φωτογραφίες που σου αποδίδουν.
Τώρα που έθιξα θέμα ηλικίας μάλλον θα με βάλεις στην ignore list![]()
Δυσκολο βέβαια να κρίνω ηλικία από posts στο phorum αλλά είχα την αίσθηση ότι είσαι γύρω στα 45.
Στο χίπικο στοιχείο έπεσα καθόλου μέσα; Καταλαβαίνεις τι εννοώ, δεν λέω αν είσαι χίπισσα, αλλά έχω την εντύπωση ότι πχ το ντύσιμό σου είναι ένα κλικ πιο χίπικο από τον μέσο όρο. Αν σε έχω ψυχολογήσιε κάπως βέβαια...
45; ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ 45; Πες μου ότι εννοείς κιλά, ύψος έστω iq.Green Dragon έγραψε: 04 Αύγ 2020, 21:58Τότε έπεσα έξωNaida έγραψε: 03 Αύγ 2020, 17:12ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ; κοντά στο να σαρανταρίσω είμαι αλλά μπουμπούκακι ειμαι.Green Dragon έγραψε: 03 Αύγ 2020, 16:22 Έναν χίπικο αέρα τον βγάζεις αλλά νιώθω ότι είσαι μεγαλύτερη από τις φωτογραφίες που σου αποδίδουν.
Τώρα που έθιξα θέμα ηλικίας μάλλον θα με βάλεις στην ignore list![]()
![]()
Δυσκολο βέβαια να κρίνω ηλικία από posts στο phorum αλλά είχα την αίσθηση ότι είσαι γύρω στα 45.
Στο χίπικο στοιχείο έπεσα καθόλου μέσα; Καταλαβαίνεις τι εννοώ, δεν λέω αν είσαι χίπισσα, αλλά έχω την εντύπωση ότι πχ το ντύσιμό σου είναι ένα κλικ πιο χίπικο από τον μέσο όρο. Αν σε έχω ψυχολογήσιε κάπως βέβαια...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
Αν ήταν IQ μάλλον δεν θα είχες καταφέρει να γράψεις αυτό το μήνυμαNaida έγραψε: 04 Αύγ 2020, 22:1145; ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ 45; Πες μου ότι εννοείς κιλά, ύψος έστω iq.Green Dragon έγραψε: 04 Αύγ 2020, 21:58 Τότε έπεσα έξω![]()
Για κιλά δεν ξέρω, εξαρτάται από το ύψος σου. Εγώ πάντως σε φαντάζομαι 1,67-1,70 που αν ισχύει ελπίζω να μην είσαι μόνο 45 κιλά
Αστο με τη φαντασία δεν το έχεις καθόλουGreen Dragon έγραψε: 04 Αύγ 2020, 22:33Αν ήταν IQ μάλλον δεν θα είχες καταφέρει να γράψεις αυτό το μήνυμαNaida έγραψε: 04 Αύγ 2020, 22:1145; ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ 45; Πες μου ότι εννοείς κιλά, ύψος έστω iq.Green Dragon έγραψε: 04 Αύγ 2020, 21:58 Τότε έπεσα έξω![]()
Στο χίπικο στοιχείο έπεσα καθόλου μέσα; Καταλαβαίνεις τι εννοώ, δεν λέω αν είσαι χίπισσα, αλλά έχω την εντύπωση ότι πχ το ντύσιμό σου είναι ένα κλικ πιο χίπικο από τον μέσο όρο. Αν σε έχω ψυχολογήσιε κάπως βέβαια...![]()
Για κιλά δεν ξέρω, εξαρτάται από το ύψος σου. Εγώ πάντως σε φαντάζομαι 1,67-1,70 που αν ισχύει ελπίζω να μην είσαι μόνο 45 κιλά![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
Με την φαντασία το 'χω, με τις μαντεψιές μάλλον όχι...
Λες γι' αυτό να μην έχω κερδίσει το Λόττο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-