Γι αυτό δεν φοράτε μάσκες;Gewponos90 έγραψε: 02 Αύγ 2020, 23:09Η μεγαλύτερη ζημιά έγινε από αυτον που πήδηξε την νυχτεριδαΔημοκρατικός έγραψε: 02 Αύγ 2020, 22:07 Οι εγκληματίες που δεν τηρούν τα μέτρα υγιεινής και αποστασιοποίησης μας πάνε καρφί για 2ο lockdown.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Δημοκρατικός
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Μέχρι πριν μια εβδομάδα ήταν οκ να μπαίνουν εκατό άτομα στο σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα αλλά ήταν υποχρεωτική για τον #101 που ήταν ο υπάλληλος... στα τυριά. Αυτή δεν ήταν μια κατάσταση στην οποία διολισθησαμε, αλλά η κατάσταση στην οποία πήγαμε αμέσως μετά την καραντινα με υπουργική απόφαση.
Συγνώμη αλλά δε φταίει ο κόσμος και το λέω εγώ που γενικά θεωρώ ότι ο κόσμος αξίζει να πάρεις εξήντα τοις εκατό και να το εκτελέσεις.
Συγνώμη αλλά δε φταίει ο κόσμος και το λέω εγώ που γενικά θεωρώ ότι ο κόσμος αξίζει να πάρεις εξήντα τοις εκατό και να το εκτελέσεις.
12 πόντους, twelve points from Cyprus. Μια πίτσα ολόκληρη για τον Κούλη.aljawn έγραψε: 02 Αύγ 2020, 21:49 Άρχισαν οι ταξιδιωτικές οδηγίες: Η Κύπρος υποβίβασε στην ταξιδιωτική κατηγορία Β την Ελλάδα λόγω αυξημένων κρουσμάτων
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά, και τον τζωρτζ Μάικλ να αναστήσουν, ούτε Πόντο στα προκριματικά.Arisvilla έγραψε: 02 Αύγ 2020, 23:3212 πόντους, twelve points from Cyprus. Μια πίτσα ολόκληρη για τον Κούλη.aljawn έγραψε: 02 Αύγ 2020, 21:49 Άρχισαν οι ταξιδιωτικές οδηγίες: Η Κύπρος υποβίβασε στην ταξιδιωτική κατηγορία Β την Ελλάδα λόγω αυξημένων κρουσμάτων
. Ας κάτσουν εκεί στα βρώμικα Πλυντήρια τους, γιατί την καθαρή ατόφια τολμηρή ψυχή του Έλληνα, πότε δε θα την πιάσουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δημοκρατικός έγραψε: 02 Αύγ 2020, 23:18Γι αυτό δεν φοράτε μάσκες;Gewponos90 έγραψε: 02 Αύγ 2020, 23:09Η μεγαλύτερη ζημιά έγινε από αυτον που πήδηξε την νυχτεριδαΔημοκρατικός έγραψε: 02 Αύγ 2020, 22:07 Οι εγκληματίες που δεν τηρούν τα μέτρα υγιεινής και αποστασιοποίησης μας πάνε καρφί για 2ο lockdown.
Εγώ φοράω.. Δεν την παλεύω αλλά φοράω. Και ακόμα καταριέται την ώρα ναι την στιγμή τον κωλοκινεζο που βίασε την νυχτερίδα και μας έφερε σε αυτά τα χάλια.( Ταμπάκη του φόρουμ, που έχεις και άποψη)
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Καλο ποστ, αλλά εκτός πραγματικότητας. Εγώ κυκλοφορούσα λόγω δουλειάς και τους συνταξιούχους έξω τους έβλεπα. Έπαιρναν το τραμ για να πάνε σούπερ μάρκετ σε άλλη γειτονιά. Καμιά σοβαρότητα λοιπόν δεν είχαμε.
Ευτυχώς πλέον έχουμε και τουρίστες και καραντίνα μέχρι τον Σεπτέμβρη δεν παίζει
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- hellegennes
Πρώτον, όχι, δεν έχουμε όλοι.
Δεύτερον, τι προστασία νομίζεις ότι σου προσφέρουν τα γυαλιά;
Τρίτον, ποιος ανώμαλος φοράει γυαλιά ηλίου όταν δεν περπατάει έξω;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν έχει απολύτως καμμιά λογική.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Αύγ 2020, 18:07 Τελικα το ρεπορτάζ του έθνους ήταν υπερβολικό σε αυτό το σημείο. Μάσκες δε θα παίζουν στην εκπαίδευση αλλα στο κάψιμι. Τώρα τι λογική έχει πάλι αυτό, δηλαδή δε θα κολλήσεις τον άλλον στον θάλαμο η στην εκπαιδευση που τρέχεις και ιδρώνει κλπ, και υπάρχει κίνδυνος στο κάψιμι; αν είναι κλείστε τα, και ανοιχτέ τα μετά ιού, έτσι κι αλλιώς άχρηστα είναι.. Αφήστε τα εποπ να τα φυλάνε μόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ τα φοράω καμμιά φορά το απόγευμα όταν βρίσκομαι στο καθιστικό,γιατί "κοιτάζει" δυτικά και εκείνη την ώρα έχει πολύ φως μέσα στο σπίτι.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Fluffy έγραψε: 01 Αύγ 2020, 21:49αρα εσυ εισαι με την κυβερνηση οχι με τους γιατρους.alekhine έγραψε: 01 Αύγ 2020, 21:41ενταξει τοτεFluffy έγραψε: 01 Αύγ 2020, 21:36 δες το εντιτ
εφαρμωσαμε τα υγειονομικα μετρα γραψαμε στα αρχιδια μας την κυβερνηση, ετσι.
θυμησου το αυτο την επομενη φορα που θα ανοιξεις θεμα για να κλαφτεις για αποφαση της κυβερνησης - αυτη θα ειναι η απαντηση
η κυβερνηση γραφει το ΚΚΕ στα αρχιδια της γιατι ετσι
εμεις ειμαστε με τους γιατρους και την υγεια του λαου που η κυβερνηση οπως βλεπουμε γραφει. και ναι θα παρανομησουμε για να τους υπερασπιστουμε τους ηρωες μας που φυλανε την υγεια μας. Η κυβερνηση οπως αποδειχτηκε απο το χειμωνα ειχε αδιαφορησει για την υγεια μας.
Σε αυτο το νημα εχουν παρατεθει τα στοιχεια https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=19939
χρυσοπληρωνε τους κλινικαρχες που αποτι φαινεται ειναι κατηγορουμενοι για αυτα που εκαναν στην υγεια του λαου εννοω την ιδιωτικη κλινικη στο περιστερι, εστειλε τα ματ να δειρουν γιατρους κτλπ
επισης φαινεται και απο τις κινησεις με το ρισκο που πηρε για την δημοσια υγεια με τον τουρισμο
τωρα την ειδα αυτη την καθυστερια
εδω μιλαμε για την συγκεντρωση του ΚΚΕ ενω ισχυε η απαγορευση και εσυ μου λες για τους γιατρους που ειναι αλλο θεμα
αν δεν μπορεις λοιπον να αφησεις τα γκολποστ στην θεση τους μην ασχολεισαι καθολου καλυτερα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εσύ μην βάζεις τίποτα.Απαλλάσεσαι λόγω...............hellegennes έγραψε: 03 Αύγ 2020, 00:25Πρώτον, όχι, δεν έχουμε όλοι.
Δεύτερον, τι προστασία νομίζεις ότι σου προσφέρουν τα γυαλιά;
Τρίτον, ποιος ανώμαλος φοράει γυαλιά ηλίου όταν δεν περπατάει έξω;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Nαι οκ δεν κρύβουν κρούσματα αλλά στις πτήσεις από Ελλάδα οι Κύπριοι βρήκαν έξι κρούσματα μόνο σε μια μέρα ελέγχων. Και αμέσως εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Then there are the countries where mask usage has stayed low.
In some places, such as Denmark, Finland and Norway, that’s easy to understand. Their Covid-19 outbreaks have been relatively contained, with among the lowest death tolls in the world. So low mask adoption doesn’t necessarily signal a policy failure. After all, masks are only one tool among many, and they’re by no means a panacea where they are in use.
https://www.bloomberg.com/graphics/2020 ... -adoption/
Στον βορρά πάντως κανείς δε φοράει, και χώρες σαν την Νορβηγία και τη Φιλανδία τα πάνε πολύ καλά, με τον ιό να έχει περιοριστεί σημαντικά. Εγώ δεν είμαι ενάντια στη χρήση της, η λογική της κυβέρνησης είναι άθλια που την χρησιμοποιεί εντελώς φτηνιάρικο και προπαγανδιστικα, γιατί η επιλογή περί τουρισμού ήταν καταστροφική, ειδικά για το "σκληρό της προφίλ",και από οργάνωση είμαστε πάτος ως γνωστόν, και τώρα είναι σου λέει νταξει, αν φοράς μάσκα είσαι αόρατος.
In some places, such as Denmark, Finland and Norway, that’s easy to understand. Their Covid-19 outbreaks have been relatively contained, with among the lowest death tolls in the world. So low mask adoption doesn’t necessarily signal a policy failure. After all, masks are only one tool among many, and they’re by no means a panacea where they are in use.
https://www.bloomberg.com/graphics/2020 ... -adoption/
Στον βορρά πάντως κανείς δε φοράει, και χώρες σαν την Νορβηγία και τη Φιλανδία τα πάνε πολύ καλά, με τον ιό να έχει περιοριστεί σημαντικά. Εγώ δεν είμαι ενάντια στη χρήση της, η λογική της κυβέρνησης είναι άθλια που την χρησιμοποιεί εντελώς φτηνιάρικο και προπαγανδιστικα, γιατί η επιλογή περί τουρισμού ήταν καταστροφική, ειδικά για το "σκληρό της προφίλ",και από οργάνωση είμαστε πάτος ως γνωστόν, και τώρα είναι σου λέει νταξει, αν φοράς μάσκα είσαι αόρατος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις