!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέρμα στη δικτατορία της ηλιθιότητ@ς
- ΜπλεΜπουμπυς
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.Η πανδημία στην Ελλάδα εξαπλωθηκε από τους Αγίους τόπους και τώρα έχουμε και νεκρό ιερέα, ο οποίος είτε κόλλησε στην εκκλησία είτε κυκλοφορούσε μέσα στην εκκλησία αφού κόλλησε.
Το να εξαιρείς από τα μέτρα την εκκλησία που στη χώρα ήταν η πηγή του κακού μόνο και μόνο για να μη χάσεις τους ψεκασμενους ψηφοφόρους σου που λέγανε στα αεροδρόμια ότι σας φεραμε την ευλογια και όχι κορονοϊό και τελικά από αυτό το ταξίδι πέθαναν πόσοι και αν τους πεις να κοινωνήσουν με διαφορετικά κουταλιά αρχίζουν και κλαίνε και φωνάζουν στον παπά "μην μας πληγώνεις άλλο", είναι εγκληματικό.
Πλησιάζει και δεκαπενταύγουστος και θα έχουμε και μαζικές προσέλευσεις στους ναούς. Με τόσο κόσμο μαζεμένο, σε μια εκκλησία μόνο να κολλήσουν κάποιοι αρκεί. Όπως έγινε με μόνο ένα ταξίδι. Και μην ξεχνάμε το πολύ σημαντικό ότι στις εκκλησίες κυκλοφορούν κατά 90% ευπαθείς ομάδες. Άνθρωποι που αν κολλήσουν δεν την βγάζουν.
Γενικά έχουμε ανεχτεί πολλά από την εκκλησία. Και σε πρώτο και σε δεύτερο επίπεδο. Από τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, από τον ρατσισμο, τον φασισμό, τον μισογυνισμό, την ομοφοβία, μέχρι το ότι ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις οπότε θέλουν άμεσα και έμμεσα, μέσω της δύναμης των παπάδων στο να κρατούν ηλ***ους και κακιασμενους τους πιστούς όπως βολεύει το σύστημα. Αυτά είναι εδραιωμένα και θα πάρουν μια-δυο γενιες ακόμα για να αλλάξουν. Τώρα όμως μιλάμε για άμεση απειλή. Μας επηρεάζουν χιλιετίες τις ζωές κρατώντας την κοινωνία στο μεσαίωνα και τώρα απειλούν ευθέως τη ζωή μας και όσων δικών μας βρίσκονται σε δυσμενεστερη θέση απέναντι στον ιό. Να πεθάνουμε δηλαδή εμείς επειδή εσείς είστε ηλ***οι. Τίμιο.
Το να εξαιρείς από τα μέτρα την εκκλησία που στη χώρα ήταν η πηγή του κακού μόνο και μόνο για να μη χάσεις τους ψεκασμενους ψηφοφόρους σου που λέγανε στα αεροδρόμια ότι σας φεραμε την ευλογια και όχι κορονοϊό και τελικά από αυτό το ταξίδι πέθαναν πόσοι και αν τους πεις να κοινωνήσουν με διαφορετικά κουταλιά αρχίζουν και κλαίνε και φωνάζουν στον παπά "μην μας πληγώνεις άλλο", είναι εγκληματικό.
Πλησιάζει και δεκαπενταύγουστος και θα έχουμε και μαζικές προσέλευσεις στους ναούς. Με τόσο κόσμο μαζεμένο, σε μια εκκλησία μόνο να κολλήσουν κάποιοι αρκεί. Όπως έγινε με μόνο ένα ταξίδι. Και μην ξεχνάμε το πολύ σημαντικό ότι στις εκκλησίες κυκλοφορούν κατά 90% ευπαθείς ομάδες. Άνθρωποι που αν κολλήσουν δεν την βγάζουν.
Γενικά έχουμε ανεχτεί πολλά από την εκκλησία. Και σε πρώτο και σε δεύτερο επίπεδο. Από τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, από τον ρατσισμο, τον φασισμό, τον μισογυνισμό, την ομοφοβία, μέχρι το ότι ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις οπότε θέλουν άμεσα και έμμεσα, μέσω της δύναμης των παπάδων στο να κρατούν ηλ***ους και κακιασμενους τους πιστούς όπως βολεύει το σύστημα. Αυτά είναι εδραιωμένα και θα πάρουν μια-δυο γενιες ακόμα για να αλλάξουν. Τώρα όμως μιλάμε για άμεση απειλή. Μας επηρεάζουν χιλιετίες τις ζωές κρατώντας την κοινωνία στο μεσαίωνα και τώρα απειλούν ευθέως τη ζωή μας και όσων δικών μας βρίσκονται σε δυσμενεστερη θέση απέναντι στον ιό. Να πεθάνουμε δηλαδή εμείς επειδή εσείς είστε ηλ***οι. Τίμιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 29 Ιούλ 2020, 09:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Τέρμα στη δικτατορία της ηλιθιότητ@ς
Το βλέπω πολύ χλωμό ως προοπτική.Τέρμα στη δικτατορία της ηλιθιότητ@ς
Δικτατορία πάντως, δεν παίζει ακόμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ένας παπάς διέκοψε τη λειτουργία επειδή είδε μια γιαγιά να φοράει μάσκα και άρχισε να φωνάζει "δε θέλω καρναβάλια στην εκκλησία μου".
Καρναβάλια λέει τη μάσκα ρε φίλε αυτός που φοράει ριχτο μαύρο φόρεμα και χρυσά περιδέραια σαν Αμερικάνος ράπερ και αυτό το ψηλό χρυσό κράνος στο κεφάλι με πετραδάκια που λαμπυρίζουν για να τραγουδάει σπελς σε βυζαντινό ρυθμο.
Οκ
Καρναβάλια λέει τη μάσκα ρε φίλε αυτός που φοράει ριχτο μαύρο φόρεμα και χρυσά περιδέραια σαν Αμερικάνος ράπερ και αυτό το ψηλό χρυσό κράνος στο κεφάλι με πετραδάκια που λαμπυρίζουν για να τραγουδάει σπελς σε βυζαντινό ρυθμο.
Οκ
στηριζω. σωστα μιλας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Hector Buas
Διαβάζεις τον τίτλο και ενδόμυχα περιμένεις να διαβάσεις κάτι για ομαδικό χαρακίρι των κομμουνιστών. Ανοίγεις το νήμα και... απογοήτευση...
Νομίζω αυτό είναι πιο αντιπροσωπευτικό της απήχησης των ψεκασμένων στα λαϊκά στρώματα (όπου και ο παπάς) παρά της Εκκλησίας συνολικά.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:21 Ένας παπάς διέκοψε τη λειτουργία επειδή είδε μια γιαγιά να φοράει μάσκα και άρχισε να φωνάζει "δε θέλω καρναβάλια στην εκκλησία μου".
Πολιτικό γίνεται σαν ζήτημα επειδή μιλάμε για ένα άτομο στο κρατικό μισθολόγιο το οποίο σαμποτάρει ενεργά την επίσημη σύσταση των αρμόδιων υπηρεσιών σε ζήτημα δημόσιας υγείας, μετατρέποντας έναν χώρο Δημοσίου Δικαίου σε τσιφλίκι του κι όλα αυτά χωρίς να φοβάται ότι θα υποστεί την παραμικρή πειθαρχική ή ποινική κύρωση, ως βυζαντινή μάγισσα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αφου οι μασκες δεν ειναι υποχρεωτικες στην εκκλησιαfoscilis έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 10:31Νομίζω αυτό είναι πιο αντιπροσωπευτικό της απήχησης των ψεκασμένων στα λαϊκά στρώματα (όπου και ο παπάς) παρά της Εκκλησίας συνολικά.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:21 Ένας παπάς διέκοψε τη λειτουργία επειδή είδε μια γιαγιά να φοράει μάσκα και άρχισε να φωνάζει "δε θέλω καρναβάλια στην εκκλησία μου".
Πολιτικό γίνεται σαν ζήτημα επειδή μιλάμε για ένα άτομο στο κρατικό μισθολόγιο το οποίο σαμποτάρει ενεργά την επίσημη σύσταση των αρμόδιων υπηρεσιών σε ζήτημα δημόσιας υγείας, μετατρέποντας έναν χώρο Δημοσίου Δικαίου σε τσιφλίκι του κι όλα αυτά χωρίς να φοβάται ότι θα υποστεί την παραμικρή πειθαρχική ή ποινική κύρωση, ως βυζαντινή μάγισσα.
Ο Κ'τσούμπας δεν είπε αλήθεια ότι δεν πιστεύει στις μάσκες 
Μπα δεν νομίζω να σταματήσουμε να μιλάμε για τον κομμουνισμό :-).Τέρμα στη δικτατορία της ηλιθιότητ@ς
-
BlastFromThePast
Φταίει η απήχηση των ψεκασμένων -και όχι της Εκκλησίας- στον Κούλη μάλλον.perseus έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 10:32Αφου οι μασκες δεν ειναι υποχρεωτικες στην εκκλησιαfoscilis έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 10:31Νομίζω αυτό είναι πιο αντιπροσωπευτικό της απήχησης των ψεκασμένων στα λαϊκά στρώματα (όπου και ο παπάς) παρά της Εκκλησίας συνολικά.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:21 Ένας παπάς διέκοψε τη λειτουργία επειδή είδε μια γιαγιά να φοράει μάσκα και άρχισε να φωνάζει "δε θέλω καρναβάλια στην εκκλησία μου".
Ναι αλλά υπάρχει σύσταση. Γενικά ο αρμόδιος φορέας σου λέει καλό είναι να φοράς μάσκα σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο, και στην εκκλησία, απλώς δε σε αναγκάζω. Όταν σαν ΔΥ που προϊσταται αυτού του χώρου ξεχέζεις αυτόν που φοράει (!) πας ενάντια στη σύσταση.perseus έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 10:32Αφου οι μασκες δεν ειναι υποχρεωτικες στην εκκλησιαfoscilis έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 10:31Νομίζω αυτό είναι πιο αντιπροσωπευτικό της απήχησης των ψεκασμένων στα λαϊκά στρώματα (όπου και ο παπάς) παρά της Εκκλησίας συνολικά.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:21 Ένας παπάς διέκοψε τη λειτουργία επειδή είδε μια γιαγιά να φοράει μάσκα και άρχισε να φωνάζει "δε θέλω καρναβάλια στην εκκλησία μου".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 460 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 2 Απαντήσεις