Chainis έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:26
... οι περισσότεροι από όσους ξέρω εγώ που ζουν στην Ελλάδα δεν μαθαίνουν καν Αλβανικά στα παιδιά τους.
Ναι αλλά είναι απρόσεχτοι και τα μιλάνε μπροστά τους ...
Chainis έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:26
... οι περισσότεροι από όσους ξέρω εγώ που ζουν στην Ελλάδα δεν μαθαίνουν καν Αλβανικά στα παιδιά τους.
αυτοί είναι εθνικιστές; γιατί; επειδή βρίζουν τους "αντίπαλους" και λένε "ζήτω η χώρα μου";AlienWay έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:33Μετά τα ποστ του foscilis αμφιβάλλεις ακόμα;
Είναι γηπεδικά πράγματα αυτά. Ούτε καν καφενείου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:47αυτοί είναι εθνικιστές; γιατί; επειδή βρίζουν τους "αντίπαλους" και λένε "ζήτω η χώρα μου";
ακριβώςAlienWay έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:49Είναι γηπεδικά πράγματα αυτά. Ούτε καν καφενίου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:47αυτοί είναι εθνικιστές; γιατί; επειδή βρίζουν τους "αντίπαλους" και λένε "ζήτω η χώρα μου";
Ο γιατρός με το διαρκείας είναι συνειδητοποιημένος. Οι Τσουκαλάδες όμως θα πάνε οπουδήποτε υπάρχει ψεκασμός.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:50ακριβώςAlienWay έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:49Είναι γηπεδικά πράγματα αυτά. Ούτε καν καφενίου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:47
αυτοί είναι εθνικιστές; γιατί; επειδή βρίζουν τους "αντίπαλους" και λένε "ζήτω η χώρα μου";
είναι σαν να εξισώνεις έναν γιατρό που έχει διαρκείας με τον τσουκαλά ξέρω 'γω
Fipps έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:47Ποιό λευκοί από του Έλληνες είναι πάντως...Yochanan έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:52 +1 ειναι και ρατσιστες με την κανονικη εννοια του ορου. νομιζουν οτι ειναι λευκοι
Μην ξεχνάς πως μέχρι πρίν 30 χρόνια, δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία για την λευκότητα του αλβανικού έθνους. Απο το 1990 και μετά απλά βγήκαν κάτι γραφικοί τύποι,που χωρίς κανένα σοβαρό στοιχείο,προσπαθούν να βγάλουν τους Αλβανούς κάτι άλλο. Αφρικανούς; Ασιάτες;Αμερικάνους;Αβορίγινες; Δεν μας λένε...Απλά αρκούνται στο να διατυμπανίζουν πως δεν είναι λευκοί.Βέβαια κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά.
Κιόλας οι προπάτορες του λευκού φυλετισμού-ρατσισμού, οι Ναζί, κατέτασσαν πολλούς Αλβανούς, ιδίως από την Κεντρική και Βόρεια Αλβανία,όχι απλά ως Αρείους, αλλά ώς Volksdeutsche! Δηλαδή ως Γερμανικής καταγωγής Αλβανούς υπηκόους. Πράγμα που για τους Έλληνες δεν τους πέρναγε κάν απ'το μυαλό.
νομίζω ότι το πρόβλημα έγκειται στην παραποίηση ή την λάθος αντίληψη της έννοιας του εθνικισμούAlienWay έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:53Ο γιατρός με το διαρκείας είναι συνειδητοποιημένος. Οι Τσουκαλάδες όμως θα πάνε οπουδήποτε υπάρχει ψεκασμός.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:50ακριβώς
Δες τι ψεκασμενιές διδάσκονται οι βορειομακεδόνες (σλαβομακεδόνες). Οσο πέφτει το πνευματικό επίπεδο, τόσο πιο εύκολα τεκμηριώνονται οι ψεκασμοί.
Τώρα όμως πλέον έχει δαιμονοποιηθεί ως έννοια. Αυτά που λές, πλέον είναι ο πατριωτισμός.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:13νομίζω ότι το πρόβλημα έγκειται στην παραποίηση ή την λάθος αντίληψη της έννοιας του εθνικισμούAlienWay έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:53Ο γιατρός με το διαρκείας είναι συνειδητοποιημένος. Οι Τσουκαλάδες όμως θα πάνε οπουδήποτε υπάρχει ψεκασμός.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:50
ακριβώς
Δες τι ψεκασμενιές διδάσκονται οι βορειομακεδόνες (σλαβομακεδόνες). Οσο πέφτει το πνευματικό επίπεδο, τόσο πιο εύκολα τεκμηριώνονται οι ψεκασμοί.
εθνικιστής δεν είναι αυτός που γράφει fuck turkey επειδή γράφει fuck turkey
ούτε αυτός που λέει ελλαδάρα, να τους γαμήσουμε κ τέτοια
αυτοί μπορεί να είναι χρήσιμοι ηλίθιοι αλλά δεν είναι εθνικιστές
μπορεί να δηλώνουν τέτοιοι, αλλά επί της ουσίας όχι μόνο δεν είναι αλλά κάνουν και ζημιά στον εθνικισμό, διότι τους ταυτίζουν μαζί του
εθνικιστής είναι αυτός που δείχνει την αφοσίωσή του στο έθνος με το να προσπαθεί να βελτιώσει πρωτίστως τον εαυτό του έτσι ώστε να προσφέρει περισσότερα στο συλλογικό καλό και συμφέρον.
εθνικιστής είναι αυτός που μορφώνεται και θέτει τη καλλιέργεια του στην υπηρεσία του έθνους.
αυτός που προσπαθεί να βάλει το δικό του λιθαράκι στο εθνικό οικοδόμημα.
όχι να κραυγάζει οπαδικά συνθήματα, ή να βγαίνει στους δρόμους και να δέρνει όποιον κακόμοιρο βρει μπροστά του
αυτές οι νοοτροπίες και συμπεριφορές είναι που στιγμάτισαν τον εθνικισμό στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα στη μεταπολεμική Δύση
και επίσης, θεωρώ πως ο χαρακτηρισμός εθνικιστής δεν προσδίδει πολιτικό πρόσημο, εθνικιστής μπορεί να είναι ο καθένας, ανεξαρτήτως το πώς αντιλαμβάνεται τα μέσα με τα οποία το έθνος μπορεί να προοδεύσει και να ενδυναμωθεί σε όλα τα επίπεδα.
Nαι, από τους μπουλουμουτζήδες.
Είσαι εκτός θέματος.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:35 Έχουν φτιάξει μια αοζ μόνοι τους που πάει να φτάσει μέχρι το Γιβραλτάρ και θέλουν να σκοτωθούν γι αυτή κιόλας, κατά τα λοιπά οι Αλβανοί ειναι οι φανατικοί εθνικιστές.![]()