!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Dua Lipa

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σενέκας

Re: Dua Lipa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Νταρνάκας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 22:32
Παράτα. Ανέλαβαν τα μεγάλα όπλα να κερδίσουν τη μάχη για χάρη μας :)

https://twitter.com/KaitiGarbi/status/1 ... 5842386944?
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Σενέκας έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:53

Αχ Καιτάρα! :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Επρεπε να έχει ζητήσει συγνώμη ΧΘΕΣ. Αμφιβάλλω πολύ αν το έκανε. Οποιος γνωρίζει, ας ενημερώσει.

Το θέμα δεν είναι αν έχει κάποιες προσωπικές απόψεις για τις οποίες είναι αμετανόητη. Το θέμα είναι ότι έχει προωθηθεί από το σύστημα τις showbiz των ΗΠΑ, όπου εκεί όποιος εκφράζει εθνικιστικές ή alt-right θέσεις, έστω και κατα λάθος, καλείται σε δημόσια απολογία.

Οσοι αμερικάνοι αστέρες κάνανε alt-right tweets αντισημιτικού, αλυτρωτικού κλπ περιεχομένου, στην καλύτερη περίπτωση έχουν ζητήσει συγνώμη και στη χειρότερη, ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΑΝ από το προσκήνιο. Ενα παράδειγμα είναι η απόπειρα επιστροφής της σειράς ΡΟΖΑΝ, όπου κόπηκε βίαια γιατί υποστήριζε τον Τραμπ και γιατί η πρωταγωνίστρια έκανε ένα τουί με αντισημιτικό περιεχόμενο.

Αρα το πρόβλημα δεν είναι ότι η Ντούα Λίπα έκανε το συγκεκριμένο τουί, το πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν την υποχρέωσαν -όπως έχουν υποχρεώσει άλλους- να προβεί σε δημόσια συγνώμη, ούτε και την έσβησαν από το προσκήνιο -όπως έχει συμβεί με άλλους alt-right.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Υδράργυρος έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 08:32 :lol:
Η απογοήτευση του Ελ μεσήλικα λιγούρη που ακολουθεί γκομενάκια Αλβανίδες στο ίνσταγκραμ, και τελικά χρειάζεται τα υπογλώσσια του για άλλο λόγο και όχι για τα μπραζίλιαν
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Σενέκας έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 13:53

Δίκασε.....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Η ενηλικίωση του Σενέκα γίνεται με μικρά αλλά σταθερά βήματα.

Στράτα στρατούλα, που λένε.

:P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

AlienWay έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 14:44 Επρεπε να έχει ζητήσει συγνώμη ΧΘΕΣ. Αμφιβάλλω πολύ αν το έκανε. Οποιος γνωρίζει, ας ενημερώσει.

Το θέμα δεν είναι αν έχει κάποιες προσωπικές απόψεις για τις οποίες είναι αμετανόητη. Το θέμα είναι ότι έχει προωθηθεί από το σύστημα τις showbiz των ΗΠΑ, όπου εκεί όποιος εκφράζει εθνικιστικές ή alt-right θέσεις, έστω και κατα λάθος, καλείται σε δημόσια απολογία.

Οσοι αμερικάνοι αστέρες κάνανε alt-right tweets αντισημιτικού, αλυτρωτικού κλπ περιεχομένου, στην καλύτερη περίπτωση έχουν ζητήσει συγνώμη και στη χειρότερη, ΕΞΑΦΑΝΊΣΤΗΚΑΝ από το προσκήνιο. Ενα παράδειγμα είναι η απόπειρα επιστροφής της σειράς ΡΟΖΑΝ, όπου κόπηκε βίαια γιατί υποστήριζε τον Τραμπ και γιατί η πρωταγωνίστρια έκανε ένα τουί με αντισημιτικό περιεχόμενο.

Αρα το πρόβλημα δεν είναι ότι η Ντούα Λίπα έκανε το συγκεκριμένο τουί, το πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν την υποχρέωσαν -όπως έχουν υποχρεώσει άλλους- να προβεί σε δημόσια συγνώμη, ούτε και την έσβησαν από το προσκήνιο -όπως έχει συμβεί με άλλους alt-right.
επειδή πραγματικά χεστήκαμε αν οι Κοσοβάροι πιστεύουν ότι τους ανήκει η Κέρκυρα. Δεν είναι alt-right, είναι balkan religion.
Σενέκας

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:27 Η ενηλικίωση του Σενέκα γίνεται με μικρά αλλά σταθερά βήματα.

Νομίζω την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση και στο έχω πει ότι μπερδεύεσαι. Η άποψή μου για τον εθνικισμό είναι αρκετά σταθερή. Απλά τυχαίνει να μην κάνω διάκριση ανάμεσα στον δικό σας και τον αλβανικό ή τον τούρκικο όπως κάνουν ορισμένοι self hating αριστεροί
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Σενέκας έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:27 Η ενηλικίωση του Σενέκα γίνεται με μικρά αλλά σταθερά βήματα.

Νομίζω την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση και στο έχω πει ότι μπερδεύεσαι. Η άποψή μου για τον εθνικισμό είναι αρκετά σταθερή. Απλά τυχαίνει να μην κάνω διάκριση ανάμεσα στον δικό σας και τον αλβανικό ή τον τούρκικο όπως κάνουν ορισμένοι self hating αριστεροί
Κοινή λογική, λέγεται!
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

vantono έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:41

Κοινή λογική, λέγεται!

για τη συνομοταξια της Γαλης ή εισαι με εμας (ακομα και στις παπαριες μας) ή εχθρος μας, ασπρο/μαυρο, ευκολα και νοικοκυρεμενα πραγματα να τα καταλαβαινει ο λαουτζικος, τι κοινες λογικες και συνθετες παπαριες
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Σενέκας έγραψε: 20 Ιούλ 2020, 08:28 https://www.instagram.com/p/CC1bN9Wsx1a/

Κρίμα το κορίτσι. Τελικά ένας Αλβανός που να μην είναι τελειωμένο εθνικι δεν υπάρχει σ'αυτόν τον κόσμο; :a040: :a040: :011: d
και επι χοτζα εθνικιστες ηταν οι αλβανοι

οι μονοι στα βαλκανια που δεν ηταν,γιατι ο ρολος από τη μοσκα ηταν με υπονομευση

της ελλαδας να παρουν οι σλαβοι την βορεια ελλαδα και οι ρωσοι να πραγματοποιησουν το ονειρο του μεγαλου πετρου να βγουν στο αιγαιο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

run έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 16:06 και επι χοτζα εθνικιστες ηταν οι αλβανοι

οι μονοι στα βαλκανια που δεν ηταν,γιατι ο ρολος από τη μοσκα ηταν με υπονομευση

της ελλαδας να παρουν οι σλαβοι την βορεια ελλαδα και οι ρωσοι να πραγματοποιησουν το ονειρο του μεγαλου πετρου να βγουν στο αιγαιο

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Δεν αναφερόμουν ειδικώς στον εθνικισμό.

Αλλά μια και ανέφερες εσύ το ότι δεν κάνεις διάκριση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διακριτές διαφορές. Κι εκεί ακριβώς έγκειται το θέμα της επιλογής.

Γιατί είτε σου αρέσει είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι στην οποιαδήποτε σύγκρουση εθνικισμών, οτιδήποτε και να κάνεις, ουσιαστικώς στηρίζεις έναν από τους δύο.

Αυτό που εννοώ είναι ότι τελικώς, δεν υπάρχουν αντιεθνικιστές. Κρυφοί ή φανεροί εθνικιστές υπάρχουν. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

omg kai 3 lol έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:56
vantono έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 15:41

Κοινή λογική, λέγεται!

για τη συνομοταξια της Γαλης ή εισαι με εμας (ακομα και στις παπαριες μας) ή εχθρος μας, ασπρο/μαυρο, ευκολα και νοικοκυρεμενα πραγματα να τα καταλαβαινει ο λαουτζικος, τι κοινες λογικες και συνθετες παπαριες
δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία Σενέκα-vantono, μη βαυκαλίζεσαι

χτες μόνο τσιμπούκια σε αλβανούς εθνικιστές δεν έκανες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Σενέκας

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2020, 17:22

Δεν αναφερόμουν ειδικώς στον εθνικισμό.

Αλλά μια και ανέφερες εσύ το ότι δεν κάνεις διάκριση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διακριτές διαφορές. Κι εκεί ακριβώς έγκειται το θέμα της επιλογής.

Γιατί είτε σου αρέσει είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι στην οποιαδήποτε σύγκρουση εθνικισμών, οτιδήποτε και να κάνεις, ουσιαστικώς στηρίζεις έναν από τους δύο.

Αυτό που εννοώ είναι ότι τελικώς, δεν υπάρχουν αντιεθνικιστές. Κρυφοί ή φανεροί εθνικιστές υπάρχουν. :P
Δεν έχω σχεδόν καθόλου εθνική συνείδηση, ίσως ούτε καν πατριωτική με την κοινά αποδεκτή έννοια. Πολιτειακή έχω, και αυτή είναι αρκετά ισχυρή. Όταν αυτή ταυτίζεται με την εθνική είναι απλά απο σπόντα αλλά δεν έχω ενδοιασμούς ούτε γίνομαι "ξαφνικά" εθνικιστής.

Δεν ξέρω αν μπορείς να το αντιληφθείς και πως
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”