μου θυμίζει τον θείο μου τον Κώστα. Δεν ξέρω, καδένες φόραγαν τότε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νικηφόρος Φωκάς, ο αυτοκράτορας των Ελλήνων
Re: Νικηφόρος Φωκάς, ο αυτοκράτορας των Ελλήνων
Μαυριδερός, κοντός, με κοιλιά Αινειάν, καράφλα, βρώμικο γενάκι και ανάσα που βρώμαγε σκόρδο.
Σενέκας έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 23:54αποκλείεται. Αφού λέει ότι ήταν τάπας και χοντρός. Τυπικός μικροψώλης δηλαδήΖενίθεδρος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 23:53 Άμα έμοιαζε σαν Αιθίοπας, πρέπει να είχε και αιθιοπικη ψωλη, και με αυτήν ξεκωλιασε τους Αραβες.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
GreekGodX, streamer

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Maejima
Στα ακαδημαϊκά γενετικά δείγματα του Λαζαρίδη, οι Κρήτες σκοράρουν σημαντικό ποσοστό Caucasus_Hunter_Gatherer και Iran_Neolithic (πολύ λιγότερο από τους Πόντιους, βέβαια), λόγω του Καυκάσιου γενετικού αποτυπώματος που προανέφερα.
Μαλακίες λέτε
,γαμούσε κι έδερνε ο τυπάς

-
Antigeist
Αυτοκράτορας των Ελλήνων ο Φωκάς. Εν τω μεταξύ όταν τον αποκάλεσαν έτσι οι ξένοι αυτός έγινε εξώ φρενών 
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Μέγας κεμπαποαφαιρέτης, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει τους κρητικούς λιγότερο κατσικογάμηδες από όσο ήταν πριν αυτόν.
Antigeist έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 01:16 Αυτοκράτορας των Ελλήνων ο Φωκάς. Εν τω μεταξύ όταν τον αποκάλεσαν έτσι οι ξένοι αυτός έγινε εξώ φρενών![]()
Όλα τα ξέρεις πχια!
Μου έτυχε κι εμένα σε μια συζήτηση που κάποιος τον είπε Έλληνα και παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Με τους Αρμένιους του Αραράτ που έστειλε στην Κρήτη έπρεπε να έχουν εκπολιτιστει, έχεις δίκιο.Jolly Roger έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 01:18 Μέγας κεμπαποαφαιρέτης, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει τους κρητικούς λιγότερο κατσικογάμηδες από όσο ήταν πριν αυτόν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Antigeist
Καλά ρε δεν ξέρεις το περιστατικό με τον λιουτπράνδο;
Ήμουν σίγουρος ότι κάποιος θα τον αναφέρει. Στα ντουζένια που πάντως δεν είχε κοιλίτσα. Και νομίζω δεν είναι και τρομερά κοντός-άσε που δεν είναι ο στερεοτυπικός κοντός μονόφρυδος με κοιλιά που περιγράφει ο Λιουτπράνδος.Lugozzi έγραψε: 17 Ιούλ 2020, 00:20Σενέκας έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 23:54αποκλείεται. Αφού λέει ότι ήταν τάπας και χοντρός. Τυπικός μικροψώλης δηλαδήΖενίθεδρος έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 23:53 Άμα έμοιαζε σαν Αιθίοπας, πρέπει να είχε και αιθιοπικη ψωλη, και με αυτήν ξεκωλιασε τους Αραβες.
![]()
Η περιγραφή του Φωκά φέρνει λιγότερο σε Ρον και περισσότερο σε Έλληνα ταξιτζή
Αυτόν που τον έκλασε ο Φωκάς και μετά έλεγε εναντίον του περισσότερα απ' ότι οι συριζαίοι για τον Κούλη και τον Άδωνι μαζί;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith