Έκαμα ήδη επίκληση, δες παραπάνω, έχει πέσει αισθητά η στάθμη του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Oι Τούρκοι όχι οι Γερμανοί έριξαν την ρωμαϊκή αυτοκρατορία
Re: Oι Τούρκοι όχι οι Γερμανοί έριξαν την ρωμαϊκή αυτοκρατορία
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Antigeist
Δεν ξέρω τι έπαιζε μωρέ με εκείνο το ανθρωπάκι και τι κόμπλεξ κουβάλαγε. Εγώ δεν μισώ κανέναν. Ούτε τους Γερμανούς ούτε τους Έλληνες. Κάθε έθνος έχει τα καλά και τα κακά του. Οι εθνικιστές βέβαια έχουν κυρίως κακά.Μπίστης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 20:49Και ο Γκέοργκ όπως οι υπογραφές σου είναι αντι-εθνι.
Ο Γκέοργκ μισούσε τους γερμανούς εργοδότες του, μόνο γιά την λέει στους Έλληνες τους επαινούσε
Το θέμα είναι ότι στον σημερινό κόσμο δεν υπάρχει εναλλακτική στα έθνη κράτη οπότε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να είσαι εναντίον του εθνικισμού. Αλλά κάτι μαλακίες που κάνουν που πάνε και βαράνε ή βρίζουν ξένους και αδερφές εγώ αυτά δεν πρόκειται να τα σιγοντάρω. Δεν έμαθα έτσι στο σπίτι μου.
Γιατί; τι κακό έχουν οι Τούρκιε εθνικισταί;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 21:16Δεν ξέρω τι έπαιζε μωρέ με εκείνο το ανθρωπάκι και τι κόμπλεξ κουβάλαγε. Εγώ δεν μισώ κανέναν. Ούτε τους Γερμανούς ούτε τους Έλληνες. Κάθε έθνος έχει τα καλά και τα κακά του. Οι εθνικιστές βέβαια έχουν κυρίως κακά.
Το θέμα είναι ότι στον σημερινό κόσμο δεν υπάρχει εναλλακτική στα έθνη κράτη οπότε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να είσαι εναντίον του εθνικισμού. Αλλά κάτι μαλακίες που κάνουν που πάνε και βαράνε ή βρίζουν ξένους και αδερφές εγώ αυτά δεν πρόκειται να τα σιγοντάρω. Δεν έμαθα έτσι στο σπίτι μου.
.
.
-
Antigeist
Όλα τα κακά που έχουν όλοι οι εθνικιστές του κόσμου. Άσε που είναι και 15χρονα συνήθως. Αλλά τουλάχιστον δεν είναι φυλετιστές.sys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 21:19Γιατί; τι κακό έχουν οι Τούρκιε εθνικισταί;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 21:16Δεν ξέρω τι έπαιζε μωρέ με εκείνο το ανθρωπάκι και τι κόμπλεξ κουβάλαγε. Εγώ δεν μισώ κανέναν. Ούτε τους Γερμανούς ούτε τους Έλληνες. Κάθε έθνος έχει τα καλά και τα κακά του. Οι εθνικιστές βέβαια έχουν κυρίως κακά.Μπίστης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 20:49
Και ο Γκέοργκ όπως οι υπογραφές σου είναι αντι-εθνι.
Ο Γκέοργκ μισούσε τους γερμανούς εργοδότες του, μόνο γιά την λέει στους Έλληνες τους επαινούσε
Τα οποία κακά των Τούρκιε εθνικιστών είναι..;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 21:25Όλα τα κακά που έχουν όλοι οι εθνικιστές του κόσμου. Άσε που είναι και 15χρονα συνήθως. Αλλά τουλάχιστον δεν είναι φυλετιστές.sys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 21:19Γιατί; τι κακό έχουν οι Τούρκιε εθνικισταί;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 21:16
Δεν ξέρω τι έπαιζε μωρέ με εκείνο το ανθρωπάκι και τι κόμπλεξ κουβάλαγε. Εγώ δεν μισώ κανέναν. Ούτε τους Γερμανούς ούτε τους Έλληνες. Κάθε έθνος έχει τα καλά και τα κακά του. Οι εθνικιστές βέβαια έχουν κυρίως κακά.
.
.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
2/10 Antigeist.
Μπορείς και καλύτερα.
Μπορείς και καλύτερα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Antigeist
Ότι είναι μπετόβλακες. Ούτε η Τουρκία είναι άτρωτη ούτε περιστρέφονται όλα γύρω από αυτήν ούτε θέλουν να τη φάνε όλοι ούτε μπορείς να φέρεσαι σαν πίθηκος στο εξωτερικό.
Τι πέτυχαν;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 20:31Ξεχνάς ότι ο πιο επιτυχημένος βάρβαρος ήταν οι τουρκόφωνοι Ούννοι. Όλοι οι Γερμανοί βάρβαροι μαζί ήταν ένα τίποτα μπροστά τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 20:27 Οι Ούννοι ήταν μια ελιτ που κυβερνούσαν πολλούς λαούς που σκούπισαν στο διάβα τους.
Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα στην Αυτοκρατορία ήταν όντως κατά κύριο λόγο Γερμανοί, είτε υπό την εξουσία των Ούνων είτε υπό την πίεση τους. Φυσικά αν δεν είχε ήδη αποδυναμωθεί η Αυτοκρατορία από την κρίση του 3ου αιώνα, αυτό θα ήταν απλά προβληματάκι.
Τους έτυχε ένας ικανός αρχηγός που τους έκανε γνωστούς κι άφησαν μια κοτσιλιά στην ιστορία πριν τους φάει στο σκοτάδι.
Και το αποτύπωμα που άφησαν ήταν ανυπολόγιστες καταστροφές παντού, όπως κάποια τωρινά ξαδέλφια τους, ονόματα δεν λέμε.
Παντως ένα Γερμανικό τίποτα μαζί με τους Ρωμαίους τους κωλόκοψε στα Καταλαυνικά πεδία.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Όλα αυτά; χμμ, μάϊστα, είσαι λίγο αυστηρός με τους Τούρκιε νομίζω φίλε.Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 21:30Ότι είναι μπετόβλακες. Ούτε η Τουρκία είναι άτρωτη ούτε περιστρέφονται όλα γύρω από αυτήν ούτε θέλουν να τη φάνε όλοι ούτε μπορείς να φέρεσαι σαν πίθηκος στο εξωτερικό.
.
.
Περιγράφεις τον εαυτό σου.Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 21:30Ότι είναι μπετόβλακες. Ούτε η Τουρκία είναι άτρωτη ούτε περιστρέφονται όλα γύρω από αυτήν ούτε θέλουν να τη φάνε όλοι ούτε μπορείς να φέρεσαι σαν πίθηκος στο εξωτερικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Antigeist
Που το είδες ότι τους κωλόκοψαν; Καμία σχέση. Κάνανε άλλη μια περιοδία πολιτισμού, κλέψανε, δώσανε μια μάχη όπου αποδεκατίστηκε ο ρωμαϊκός στρατός και ξανά πίσω. Την άλλη χρονιά ο Αττίλας ξαναέσκασε με πολύ μεγάλο στρατό στην Ιταλία.Chainis έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 21:31Τι πέτυχαν;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 20:31Ξεχνάς ότι ο πιο επιτυχημένος βάρβαρος ήταν οι τουρκόφωνοι Ούννοι. Όλοι οι Γερμανοί βάρβαροι μαζί ήταν ένα τίποτα μπροστά τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 20:27 Οι Ούννοι ήταν μια ελιτ που κυβερνούσαν πολλούς λαούς που σκούπισαν στο διάβα τους.
Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα στην Αυτοκρατορία ήταν όντως κατά κύριο λόγο Γερμανοί, είτε υπό την εξουσία των Ούνων είτε υπό την πίεση τους. Φυσικά αν δεν είχε ήδη αποδυναμωθεί η Αυτοκρατορία από την κρίση του 3ου αιώνα, αυτό θα ήταν απλά προβληματάκι.
Τους έτυχε ένας ικανός αρχηγός που τους έκανε γνωστούς κι άφησαν μια κοτσιλιά στην ιστορία πριν τους φάει στο σκοτάδι.
Και το αποτύπωμα που άφησαν ήταν ανυπολόγιστες καταστροφές παντού, όπως κάποια τωρινά ξαδέλφια τους, ονόματα δεν λέμε.
Παντως ένα Γερμανικό τίποτα μαζί με τους Ρωμαίους τους κωλόκοψε στα Καταλαυνικά πεδία.
Δεν νικήθηκε ποτέ ο Αττίλας και οι Ούννοι γιατί ούτε οι Ρωμαίοι ούτε οι Γερμανοί είχαν σοβαρή απάντηση στους ιπποτοξότες. Απλά διαλύθηκαν μόλις πέθανε ο αρχηγός μετά από όργιο αλκοολισμού. Το θέμα είναι ότι οι απίστευτες καταστροφές που έκαναν ήταν ο κυριότερος λόγος αποδυνάμωσης και πτώσης της δυτικής Ρώμης. Είναι ακριβώς ο τρόμος του Αττίλα που ευθύνεται για τη μεγάλη μετανάστευση των γερμανικών λαών που τους έβγαλε όλους μαζί από τις τρύπες τους και τους έστειλε να τρέχουν σε όλες τις κατευθύνσεις.
Die Schlacht endete offensichtlich mit einem taktischen Erfolg des Aëtius. Die Folgen für Attila waren, entgegen den Behauptungen des Jordanes, allerdings offenbar nicht allzu gravierend, da er nicht nur im Inneren weiter unangefochten blieb, sondern im nächsten Jahr schon wieder mit einer sehr großen Armee Westrom, diesmal direkt in Italien, angreifen konnte.
-
Δημοκράτης
Οι ουν οι δεν ήταν καν τουρμοφωνκι
Οτι να ναι γράφει ο λαθενας
-
Antigeist
Καλώς τα αρχίδια μας τα δυό. Για πες μας λοιπόν τι γλώσσα μίλαγαν. Εσένα περιμέναμε ρε να μας πεις.Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 22:02 Οι ουν οι δεν ήταν καν τουρμοφωνκι
Δεν μου λες, τι απώλειες είχαν οι Ρωμαίοι από τους Καρχηδόνιους, τον Αμίλκα και τον Αννίβα και πόσες καταστροφές έπαθε όλη η Ιταλική χερσόνησος, η καρδιά της αυτοκρατορίας τότε;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 21:54Που το είδες ότι τους κωλόκοψαν; Καμία σχέση. Κάνανε άλλη μια περιοδία πολιτισμού, κλέψανε, δώσανε μια μάχη όπου αποδεκατίστηκε ο ρωμαϊκός στρατός και ξανά πίσω. Την άλλη χρονιά ο Αττίλας ξαναέσκασε με πολύ μεγάλο στρατό στην Ιταλία.Chainis έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 21:31Τι πέτυχαν;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 20:31
Ξεχνάς ότι ο πιο επιτυχημένος βάρβαρος ήταν οι τουρκόφωνοι Ούννοι. Όλοι οι Γερμανοί βάρβαροι μαζί ήταν ένα τίποτα μπροστά τους.
Δεν νικήθηκε ποτέ ο Αττίλας και οι Ούννοι γιατί ούτε οι Ρωμαίοι ούτε οι Γερμανοί είχαν σοβαρή απάντηση στους ιπποτοξότες. Απλά διαλύθηκαν μόλις πέθανε ο αρχηγός μετά από όργιο αλκοολισμού. Το θέμα είναι ότι οι απίστευτες καταστροφές που έκαναν ήταν ο κυριότερος λόγος αποδυνάμωσης και πτώσης της δυτικής Ρώμης. Είναι ακριβώς ο τρόμος του Αττίλα που ευθύνεται για τη μεγάλη μετανάστευση των γερμανικών λαών που τους έβγαλε όλους μαζί από τις τρύπες τους και τους έστειλε να τρέχουν σε όλες τις κατευθύνσεις.
Die Schlacht endete offensichtlich mit einem taktischen Erfolg des Aëtius. Die Folgen für Attila waren, entgegen den Behauptungen des Jordanes, allerdings offenbar nicht allzu gravierend, da er nicht nur im Inneren weiter unangefochten blieb, sondern im nächsten Jahr schon wieder mit einer sehr großen Armee Westrom, diesmal direkt in Italien, angreifen konnte.
Πως και δεν διαλύθηκε τότε η αυτοκρατορία;
Πιο κοντά στα αίτια της πτώσης είναι ο Daje παρά εσύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 16 Ιούλ 2020, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Δημοκράτης
Δεν ξέρουμε ανιστόρητε Καραγκιοζακο πάντως τουρκικα δεν μιλούσαν γιατί οι Τούρκοι εμφανίστηκαν 6 αιώνες μετάAntigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 22:05Καλώς τα αρχίδια μας τα δυό. Για πες μας λοιπόν τι γλώσσα μίλαγαν. Εσένα περιμέναμε ρε να μας πεις.Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 22:02 Οι ουν οι δεν ήταν καν τουρμοφωνκι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση