!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε instagram;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Έχετε instagram;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Έχετε instagram;
Όχι δεν έχω τίποτα πέρα από τουίτερ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εγώ έχω βαρεθεί και το facebook. Αν κάποιοι από όσους έχω στο facebook, έρθουν στο twitter, θα το κλείσω και αυτό.
Αλλά όποιος λευκός κρατήσει το Instagram μετά από αυτό, θα είναι μεγάλος ηλίθιος. Ακόμα και αφού το μαζέψουν γιατί θα αναγκαστούν να το κάνουν.
Εκεί, να μείνουν όλο μαύροι, ισπανόφωνοι και μουσλίμ στο instagram να δούμε τι επίπεδο θα κρατήσει. Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.
Αλλά όποιος λευκός κρατήσει το Instagram μετά από αυτό, θα είναι μεγάλος ηλίθιος. Ακόμα και αφού το μαζέψουν γιατί θα αναγκαστούν να το κάνουν.
Εκεί, να μείνουν όλο μαύροι, ισπανόφωνοι και μουσλίμ στο instagram να δούμε τι επίπεδο θα κρατήσει. Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- John Brown Gun Club
η δεξια βλακεια ειναι απυθμενη, τελος. Το κουμπι ειναι απλα ενα στικερ, δεν κανει απολυτως τιποτα, σαν ενα τζιφακι η ενα εμοτικον εδω.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Πολύ καλη αντιρατσιστική Φάκα. Τσίμπησαν τα εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά...
Άμεση ένταξη τους στις λίστες παρακολούθησης από τα σχετικά επιμελητήρια.
Fluffy έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 16:37 Πολύ καλη αντιρατσιστική Φάκα. Τσίμπησαν τα εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Τέλος το ινστα για μένα, με τρίγκαρε το gif της Refinery29Called the “unbothered sticker,” it was uploaded to online database GIPHY by Refinery29, a media outlet aimed at a female audience, GIPHY’s website shows. GIPHY moderates which GIFs are approved to be shared in its library and, subsequently, platforms, such as Instagram.
- Υδράργυρος
Mute bullshit
δεν πρέπει να είσαι σελέμπριτι ή γυναίκα ή και τα δύο για να έχεις Instagram;
- John Brown Gun Club
η εικαστικοςfoscilis έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 16:55 δεν πρέπει να είσαι σελέμπριτι ή γυναίκα ή και τα δύο για να έχεις Instagram;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Το instagram είναι για ψώνια.
- Dwarven Blacksmith
Εεε όχι γιατί πριν χιλιάδες χρόνια κάποιος ανακάλυψε ότι σε όποιο μέρος του ποταμού μαζεύονται πολλές γυναίκες, μπορείς να πας και να τις μπανίσεις.foscilis έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 16:55 δεν πρέπει να είσαι σελέμπριτι ή γυναίκα ή και τα δύο για να έχεις Instagram;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τπτ!
και κατι fc Και tweet ανενεργα ουσιαστικα,τι να τα κανω;
καλα για φωτος δεν το συζητω ποτε δεν ανεβασα καμια,αρκετη φιλαυτια διαθετω και απο μονος μου δεν θελω και αλλη!
αλλα και να γραφεις σχολια και αποψεις νομιζω ειναι κουταμαρα(και εδω που το κανουμε εχει λιγη βλακεια,δεν μπορεις να πεις),αργολογια χωρις νοημα!
μηπως εχουμε την παραμικρη εξουσια σε πολιτικα ή οτι αλλα ζητηματα για να αργολογουμε για αυτα; καφενειο ειμαστε
και κατι fc Και tweet ανενεργα ουσιαστικα,τι να τα κανω;
καλα για φωτος δεν το συζητω ποτε δεν ανεβασα καμια,αρκετη φιλαυτια διαθετω και απο μονος μου δεν θελω και αλλη!
αλλα και να γραφεις σχολια και αποψεις νομιζω ειναι κουταμαρα(και εδω που το κανουμε εχει λιγη βλακεια,δεν μπορεις να πεις),αργολογια χωρις νοημα!
μηπως εχουμε την παραμικρη εξουσια σε πολιτικα ή οτι αλλα ζητηματα για να αργολογουμε για αυτα; καφενειο ειμαστε
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχιfoscilis έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 16:55 δεν πρέπει να είσαι σελέμπριτι ή γυναίκα ή και τα δύο για να έχεις Instagram;
το ίνσταγκραμ υπάρχει για να σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι όμως
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν έχω απ 'αυτό, ούτε facebook , ούτε twitter και viber ,κι είμαι ευτυχής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
-
- 22 Απαντήσεις