ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 17:37Έχουμε άλλη άποψη και για τη δειλία.omg kai 3 lol έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 17:23τοτε αυτο που περιγραφεις λεγεται δειλια,ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 14:59
Εγώ έχω πλήρη συνείδηση του πως και αν μπορώ να επιβιώσω.
Οι αναρχομπαχαλάκηδες είναι στην πλειψηφία τους οικόσιτα, που χωρίς το συντηρητικό οικογενειακό πλαίσιο που τους συντηρεί και το κρατικό που τους ανέχεται ως βαλβίδα εκτόνωσης, θα ψοφούσαν από την πείνα.![]()
Καμμία σχέση με πραγματική αναρχία.
τωρα στα ευκολα καθεσαι με τους πολλους και καβλαντιζεις
στα δυσκολα ομως θα φυγεις απο το συνολο και θα την κανεις διογενης στο πυθαρι σου με ελπιδα το αγνωστο
αμα εισαι μαγκας και δε σαρεσει η πραγματικοτητα καντο τωρα αν μπορεις
αρκετα με το δουλεμα Γαλη
Δειλή και υποκρίτρια θα ήμουν αν δεν μπορούσα να διακρίνω τη διαφορά μεταξύ δυναμικότητας και συνοχής των εθνών.
Και ναι, αυτό που βλέπω είναι ότι οι Τούρκοι είναι πολύ πιο συνεκτικοί ως έθνος ανεξαρτήτως κομματικών, πολιτικών και ταξικών ισορροπιών. Και αυτό είναι κάτι που σέβομαι, ανεξαρτήτως αν είναι εχθρικό κράτος. Οι Τούρκοι έχουν υπόσταση σήμερα. Εμείς όχι.
Οπότε, αγαπητέ, ο μόνος τρόπος για να διατηρήσω συμπαγή την όποια εκτίμηση και ειλικρινή αγάπη έχω για τον ελληνικό πολιτισμό και ιστορία είναι να τα διαχωρίσω από το σημερινό μεταελληνικό τσίρκο, που ό,τι θυμάται χαίρεται και ό,τι συμφέρει διαγράφει.
θα προτιμουσες να ησουν τουρκαλα και να ζουσες "περηφανα" με το φερετζε εκει δηλαδη απο τι εδω;