!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τάγματα εφόδου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
BlastFromThePast

Re: Τάγματα εφόδου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BlastFromThePast »

KRAKEN έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:44
Το ΚΚΕ έχει μείνει σε άλλη εποχή ολόκληρο
Το ΚΚΕ έχει μείνει στο 1917, οι υπόλοιποι επιστρέφουν στο 1850, άρα το ΚΚΕ είναι 50-100 χρόνια μπροστά.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:42
Λεγεών έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:36
BlastFromThePast έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:34
Είχε δεν είχε, φασισταριό είναι.
Έχει όμως άλλη χάρη να παραπονιέται κάποιος ότι τον λένε "φαθίθτα", όταν για χρόνια κυκλοφορούσε με σβάστικα στο φόρουμ.

Μάλλον δεν ξέρει και πολλά από branding.
Ήταν βουδιστής μοναχός τότε ο λουγκοζι, και τελικά τον έδιωξαν από το μοναστήρι γιατί ανακάλυψαν πως στο υπόγειο του είχε λαπτοπ για να τσακώνεται στα φόρουμς.
που το θυμάσαι ρε θηρίο? :lol:
με ποιο νικ έμπαινες?

από το aryan buddhism ήταν η φώτο :)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

KRAKEN έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:41 Για τις δολοφονίες παιδιών, διατηρώ τις αμφιβολίες μου κατά πόσον ισχύουν, αλλά ναι, έγιναν εγκλήματα από κομμουνιστές τότε. Υπήρχαν και διάφοροι που ήταν ψιλοκολιγοι, κατατάσσονταν εκεί και σκότωναν και άσχετους, απλά για να τους πάρουν τις περιουσίες.

Αλλά αν μιλάμε για εκείνη την εποχή και πάλι προτιμώ φυσικά τους κομμουνιστές από τους ναζί κατακτητές και τους συνεργάτες τους.

Πάντως, δεν αναφερόμουν για τότε.
Κι εγώ έχω τις αμφιβολίες μου για όσα γράφεις ενάντια στους Χρυσαυγίτες. Αφού θέλεις να το πάμε έτσι το πάμε έτσι. Η εποχή τι σχέση έχει; Σε πόσα χρόνια πιστεύεις ότι ξεπλένονται οι δολοφονίες μικρών παιδιών; Γιατί αν υπάρχει τέτοιο χρονικό περιθώριο τότε δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα και για τα εγκλήματα που έκαναν οι ναζί αφού αυτά αφορούν τον 20ο αιώνα. Οι κομμουνιστές που προσπαθείς να ξεπλύνεις μέχρι σήμερα υπερηφανεύονται για τη δράση τους ενάντια στον ελληνικό λαό άρα ό,τι και να γράφεις δεν τους ξεπλένεις με τίποτα.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Lugozzi έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:47 πριν το 2009 σίγουρα ήταν
2009 βοηθήσαμε ούλοι ΑΣ

οπότε έκοψα το τρολάρισμα

το τρολάρισμα ήταν 2008-09
εποχές Ζιγκ :wink

καμία σχέση με λαμόγιο
Άλλες εποχές τότε το φόρουμ. Το να είσαι χιτλερικος, σήμαινε πως είσαι πολύ μετριοπαθης. Δεν πρέπει να κάνουμε έτσι εύκολες αναγωγές, αλλά να εντασσουμε την οποία συμπεριφορά στα ιστορικά της πλαίσια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:52
2009 βοηθήσαμε ούλοι ΑΣ

καμία σχέση με λαμόγιο
Άλλες εποχές τότε το φόρουμ. Το να είσαι χιτλερικος, σήμαινε πως είσαι πολύ μετριοπαθης. Δεν πρέπει να κάνουμε έτσι εύκολες αναγωγές, αλλά να εντασσουμε την οποία συμπεριφορά στα ιστορικά της πλαίσια.
εντάξει ρε φίλε ξεκάθαρα τρόλαρα
απλά δεν άλλαξα νικ ποτέ

δεν είναι μυστικό στους παλιούς

η πλάκα είναι ότι οι πραγματικοί ναζί με κατηγορούσαν ως φετιχιστή :lol:

εσύ με ποιο νικ έμπαινες?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Lugozzi έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:49
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:42
Λεγεών έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:36

Έχει όμως άλλη χάρη να παραπονιέται κάποιος ότι τον λένε "φαθίθτα", όταν για χρόνια κυκλοφορούσε με σβάστικα στο φόρουμ.

Μάλλον δεν ξέρει και πολλά από branding.
Ήταν βουδιστής μοναχός τότε ο λουγκοζι, και τελικά τον έδιωξαν από το μοναστήρι γιατί ανακάλυψαν πως στο υπόγειο του είχε λαπτοπ για να τσακώνεται στα φόρουμς.
που το θυμάσαι ρε θηρίο? :lol:
με ποιο νικ έμπαινες?

από το aryan buddhism ήταν η φώτο :)
Έτσι το είπα, δεν θυμόμουν τη φώτο. Αλλοι είναι πιο συστηματικοι, και κρατάνε αρχεία από το παλιό φόρουμ για να τα χρησιμοποιούν εναντίον μελών που έχουν ιδεολογικές διαφορες.
KRAKEN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KRAKEN »

Γάταρος έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:50
KRAKEN έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:41 Για τις δολοφονίες παιδιών, διατηρώ τις αμφιβολίες μου κατά πόσον ισχύουν, αλλά ναι, έγιναν εγκλήματα από κομμουνιστές τότε. Υπήρχαν και διάφοροι που ήταν ψιλοκολιγοι, κατατάσσονταν εκεί και σκότωναν και άσχετους, απλά για να τους πάρουν τις περιουσίες.

Αλλά αν μιλάμε για εκείνη την εποχή και πάλι προτιμώ φυσικά τους κομμουνιστές από τους ναζί κατακτητές και τους συνεργάτες τους.

Πάντως, δεν αναφερόμουν για τότε.
Κι εγώ έχω τις αμφιβολίες μου για όσα γράφεις ενάντια στους Χρυσαυγίτες. Αφού θέλεις να το πάμε έτσι το πάμε έτσι. Η εποχή τι σχέση έχει; Σε πόσα χρόνια πιστεύεις ότι ξεπλένονται οι δολοφονίες μικρών παιδιών; Γιατί αν υπάρχει τέτοιο χρονικό περιθώριο τότε δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα και για τα εγκλήματα που έκαναν οι ναζί αφού αυτά αφορούν τον 20ο αιώνα. Οι κομμουνιστές που προσπαθείς να ξεπλύνεις μέχρι σήμερα υπερηφανεύονται για τη δράση τους ενάντια στον ελληνικό λαό άρα ό,τι και να γράφεις δεν τους ξεπλένεις με τίποτα.
Για τις δολοφονίες παιδιών διατηρώ τις αμφιβολίες μου γιατί από συγγενείς-φίλους-πηγές δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, και δεν έχω δει στέρεες αποδείξεις γι αυτό, αλλά έχω ακούσει για δολοφονίες άσχετων, για να τους αρπάξουν περιουσιακά στοιχεία πλιατσικολόγοι που είχαν καταλήξει μετά με χρυσές λίρες.
Τα εγκλήματα που έκαναν οι κομμουνιστές για το πλαίσιο αγριότητας της εποχής δεν ήταν τόσο ακραία όσο μπορεί να φαίνονται σήμερα (έκαναν και καλό, με την οργάνωση της αντίστασης απέναντι στους ναζί). Και δεν αποτελούσαν προϊόνκεντρικού σχεδιασμού, όπως πχ η συστηματική εξόντωση πληθυσμών από τους ναζί, αλλά πράξεις των διάφορων πλιατσικολόγων που είχαν στις τάξεις τους.

Κοίτα, συγκρίνω τις συμπεριφορές του 2010-2020 με τις συμπεριφορές του 2010-2020 και τις συμπεριφορές του 1940-1950 με τις συμπεριφορές του 1940-1950.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Lugozzi έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:54
2009 βοηθήσαμε ούλοι ΑΣ

καμία σχέση με λαμόγιο
απλά δεν άλλαξα νικ ποτέ

Sundropsinthehauntedcity. Eνταξει, ποζερια, αλλά μου άρεσε έως τίτλος ενός βιβλίου αντάρτικου πόλεως. Τότε έγραφα και σοβαρά για ήμουν πολύ πολιτικοποιημενος, διαβάζα πολύ, κλπ. τώρα μπαίνω για την επικαιρότητα και τον χαβαλέ, το παλαιό πάθος εχαθη.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 12:00

απλά δεν άλλαξα νικ ποτέ

Sundropsinthehauntedcity. Eνταξει, ποζερια, αλλά μου άρεσε έως τίτλος ενός βιβλίου αντάρτικου πόλεως. Τότε έγραφα και σοβαρά για ήμουν πολύ πολιτικοποιημενος, διαβάζα πολύ, κλπ. τώρα μπαίνω για την επικαιρότητα και τον χαβαλέ, το παλαιό πάθος εχαθη.
έλα ρε φίλε?! :wave:

πραγματικά δεν θα πήγαινε το μυαλό μου με τίποτα σε σένα! :)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Lugozzi έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 12:01

απλά δεν άλλαξα νικ ποτέ

Τελοσπαντων. Πάνε αυτά. Το μόνο που μένει όπως έχω πρότεινει και να γράψει κάποιος ένα μυθιστόρημα με ναζί, αναρχικο, ΚΚΕ, πασοκο, αρχαιοπληκτο, χριδτιανοπληκτο. Κλπ, που φτιάχνουν μια ομάδα για να ψάξουν να βρουν που είναι ο Odin για να πάρουν εκδίκηση και να βρουν τα χαμένα αρχεία του φόρουμ. Ένα μυθιστόρημα γεμάτο χιούμορ, εντασεις, ίντριγκες, ανατροπές.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 12:09
Lugozzi έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 12:01

Τελοσπαντων. Πάνε αυτά. Το μόνο που μένει όπως έχω πρότεινει και να γράψει κάποιος ένα μυθιστόρημα με ναζί, αναρχικο, ΚΚΕ, πασοκο, αρχαιοπληκτο, χριδτιανοπληκτο. Κλπ, που φτιάχνουν μια ομάδα για να ψάξουν να βρουν που είναι ο Odin για να πάρουν εκδίκηση και να βρουν τα χαμένα αρχεία του φόρουμ. Ένα μυθιστόρημα γεμάτο χιούμορ, εντασεις, ίντριγκες, ανατροπές.
μας γάμησαν οι πούστηδες :011:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εγώ το μόνο αβαταρ παλιό που θυμάμαι του Lugozzi είναι ένα τροφαντό φάντασμα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

KRAKEN έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:55 Για τις δολοφονίες παιδιών διατηρώ τις αμφιβολίες μου γιατί από συγγενείς-φίλους-πηγές δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, και δεν έχω δει στέρεες αποδείξεις γι αυτό, αλλά έχω ακούσει για δολοφονίες άσχετων, για να τους αρπάξουν περιουσιακά στοιχεία πλιατσικολόγοι που είχαν καταλήξει μετά με χρυσές λίρες.
Τα εγκλήματα που έκαναν οι κομμουνιστές για το πλαίσιο αγριότητας της εποχής δεν ήταν τόσο ακραία όσο μπορεί να φαίνονται σήμερα (έκαναν και καλό, με την οργάνωση της αντίστασης απέναντι στους ναζί). Και δεν αποτελούσαν προϊόνκεντρικού σχεδιασμού, όπως πχ η συστηματική εξόντωση πληθυσμών από τους ναζί, αλλά πράξεις των διάφορων πλιατσικολόγων που είχαν στις τάξεις τους.

Κοίτα, συγκρίνω τις συμπεριφορές του 2010-2020 με τις συμπεριφορές του 2010-2020 και τις συμπεριφορές του 1940-1950 με τις συμπεριφορές του 1940-1950.
Έχω αντιρρήσεις σε πολλά από αυτά που γράφεις αλλά δεν μπορώ να τις εκφράσω γιατί έχει ποινικοποιηθεί η ελευθερία της σκέψης. Επειδή όμως θέλεις φρέσκα κουλούρια, τσίμπα ξύλο σε μάνα και γιο από τα τάγματα εφόδου του κκε που προσπαθείς να ξεπλύνεις.

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 10:44 τι θα λέγατε σε μια δημοκρατική κοινωνία να μην υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα, ούτε από τα δεξιά ούτε από τα αριστερά;
με τους ναζι ξεμπερδέψαμε
αλλά ξέχασα, η αριστερά έχει δίκιο, συενπώς και το ηθικό πλεονέκτημα οπότε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα
και ας σπάσει και καμιά βιτρίνα και ας ανοίξει και κάνα κεφάλι
ε από ότι ποστάρεις εσύ ο ίδιος θα έπρεπε να δεις ότι δεν έγινε έτσι άρα υποστηρίζεις μία ακόμα αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος πολιτική της νουδούλας.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Dorian έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 16:05
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 10:44 τι θα λέγατε σε μια δημοκρατική κοινωνία να μην υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα, ούτε από τα δεξιά ούτε από τα αριστερά;
με τους ναζι ξεμπερδέψαμε
αλλά ξέχασα, η αριστερά έχει δίκιο, συενπώς και το ηθικό πλεονέκτημα οπότε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα
και ας σπάσει και καμιά βιτρίνα και ας ανοίξει και κάνα κεφάλι
ε από ότι ποστάρεις εσύ ο ίδιος θα έπρεπε να δεις ότι δεν έγινε έτσι άρα υποστηρίζεις μία ακόμα αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος πολιτική της νουδούλας.
μα η ΝΔ προσπαθεί να τα αλλάξει αυτά
εξου και το συγκεκριμένο ψήφισμα για τον οποίο η αριστερά έχει ξεσηκώσει τον κόσμο
ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαδηλώσει, αλλά ως πολίτης, όχι ως μέλος ιδιωτικού στρατού
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”