Καθαρά αθλητικά ο Μιχαηλίδης θα μπορούσε να πάρει ευκαιρία. Το θέμα είναι ότι πρόκειται για μπίζνα κι έχει σημασία το πόσο πουλάς. Ο Μιχαηλίδης προέρχεται από μια χώρα μόνο 10.000.000 οπότε αυτό είναι μειονέκτημα για τα ppv. Εκτός από αυτό έχει υπάρξει στο παρελθόν Έλληνας αθλητής στο ufc οπότε δεν είναι να πεις ότι το ufc ψάχνει να βάλει έναν Έλληνα για ν' ανοιχτεί στην αγορά της Ελλάδος. Επίσης δεν ξέρω πόσο καλά αγγλικά μιλάει.Belisarius έγραψε: 29 Ιουν 2020, 12:39 Ωραία δες το αλλιώς: Αν ένα προσγειωμένο παιδί καταλαβαίνει ότι για να προχωρήσει και να βγάλει χρήματα θα πρέπει να προμοτάρει τον εαυτό του, θα μίλαγε για UFC ή όχι;
Επιπλέον στο UFC υπάρχουν πολλών ταχυτήτων μαχητές. Κάποιοι είναι αναλώσιμοι. Αν το συζητά τόσο καιρό....
Έχω ακούσει πως σε μια φάση είπαν στον Colby Covington πως "τώρα και νίκη να κάνεις φεύγεις από το ufc" με την αιτιολογία ότι δεν πουλάει κι από τότε υιοθέτησε την περσόνα του κακού.
Από εκεί και πέρα ο Μιχαηλίδης πώς θ' αποκομίσει οικονομικό όφελος λέγοντας κάτι τέτοιο; Θα τον δει άλλη διοργάνωση και θα θελήσει να τον προλάβει; Δεν πάει έτσι. Πάντως ο κυριότερος λόγος που με κάνει να πιστεύω ότι λέει αλήθεια είναι ο τρόπος που το λέει, δε μου φαίνεται να λέει ψέματα.